BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var nu. Jeg skulle til at miste min mødom. Jeg havde altid troet, at min første gang ville være romantisk og med en kæreste, men sådan ville skæbnen det altså ikke. Skæbnen ville have, at jeg skulle kneppes af min bedstevenindes storebror foran mine veninder. Men man skal jo ikke trodse skæbnen?

Pigerne gjorde som han sagde, og fjernede forsigtigt tøjet. Sebastian vågede over dem, som om han ejede dem. Som om han var hyrden og vi bare var får. Jeg burde jo egentlig føle mig forurettet, men jeg var helt væk i en erotisk verden, som jeg aldrig havde befundet mig i før. Sebastian tog sig eget tøj af, mens jeg blev afklædt, og han stod nu nøgen foran sofaen, hvori jeg lå. Hans krop var virkelig skabt af guderne. Hans muskuløse, men slanke overkrop var svedig og spændt, og hans røv var helt rundt og glat. Hans ben var slanke og muskuløse, og blodårerne var tydelige i hans trænede arme. Man kunne godt se, at han gik meget op i fitness.

"Nåh, er det første gang? Piger, kig på, det er jeres tur bagefter. Nu når jeg jo alligevel er i gang, kan jeg jo lige så godt kneppe jeg alle sønder og sammen!", sagde han, mens han smilte. Pigerne smilte. De var blevet liderlige som hunde, og glædede sig til deres tur. Det er mærkeligt, hvordan man kan sulte så meget efter en pik?

Uden at advare mig jog han pikken ind i min fisse, og jeg udbrød et højt av. Det gjorde ondt, for det var første gang. Men mit underliv sejlede stadigvæk, og mine brystvorter var stive. Jeg lå på ryggen på sofaen, pigerne sad i den anden ende, og Sebastian lå over mig. Han køre rytmisk hans medisterpølse ind og ud af min trængende fisse, og smerten blev hurtig til nydelse. Tænk, at jeg rent faktisk nød at ligge nøgen foran mine veninder, mens jeg blev kneppet af en veludrustet teenagedreng! Jeg begyndte at stønne. Jeg kunne ikke lade være. Hele min krop var sensitiv og enhver berøring sendte et skud af liderlighed igennem min krop.

Pludselig tog Sebastian på mine bryster. Han masserede mine små bryster med hans hænder, og æltede dem som var de dej. Han lå nu og jagede hans kæmpe, nordiske pik ind i mig, mens han masserede mine ung pige-bryster. Jeg var i himlen af nydelse, og kunne høre at pigerne stønnede. De sad og kørte deres fingre rundt på deres klitter. Sebastian grinte igen. Han havde virkelig kontrollen, og han nød, at de ville have hans pik. De sultede efter den.

Efter et stykke tid, trak han pikken ud af min drivvåde fisse. Han sagde, at jeg skulle sætte mig på knæ, som da jeg suttede ham, og det gjorde jeg. Han kørte forhuden frem og tilbage, hvilket blottede hans røde, glinsende pikhoved. Han stønnede kraftig, nærmest som et dyr, lagde sit hoved tilbage, og sprøjtede hans hvide sperm ud over mig. De første drengeklatter ramte min pande, men jeg fik også nogle af dem i munden. Da han var færdig, og havde skudt utrolig meget sperm over mig, bedte han pigerne om at komme over. Jeg sad stadig på gulvet, smurt ind i sperm, da pigerne og Sebastian stod omkring mig. "Slik det af hende!" kommanderede han, og pigerne, der var helt væk af liderlighed, begyndte at slikke det af mig. Det smagte af salt.

Da de var færdige, rejste jeg mig op og satte mig i sofaen. Alex gik hen til Sebastian. Jeg havde glemt alt om Alex. Fuck, og jeg havde ligget sædindsmurt foran hende. Sæd fra hendes egen storebror. Men jeg glemte alt det igen, da jeg hørte hvad Alex sagde til sin egen storebror.

"Nu skal du kneppe din egen søsters fisse, storebror".

Tak, fordi I gad læse med!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 55 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.