Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Så kommer du? spurgte Alex mig, da jeg stod og pakkede mine skoletaske. "Ja, selvfølgelig. Hvad for nogle FILM, skal vi se?" spurgte jeg, mens jeg rodede rundt i den propfyldte taske. "Tja, de klassiske, men også nogle gyserfilm, tænkte vi." sagde hun, mens hun gik ud af klassen. "Det er kl. 20:00, hjemme hos mig. Vi ses så!" sagde hun, da hun drejede ud af det fugtige klasselokale. Da jeg begav mig hjemad, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, om hendes storebror Sebastian ville være der. Jeg havde altid haft et godt øje til ham. Han var så fandens lækker.

Jeg ringede på dørklokken, og ventede til den blev åbnet. Jeg kunne høre, at nogle drejede rundt på låsen og pludselig gik døren op. Foran mig stod Sebastian. Hans lyse, halvlange krøllede hår faldt ned i de lyseblåøjne. Hans buskede mørke øjenbryn var hævet, og han havde et skarpt smil. Han havde en stram hvid T-shirt på, der tydeligt viste hans stramme mavemuskler, og hans stramme blå jeans blottede hans perfekte bubblebutt.

"Kirstine, kom indenfor" sagde han, da han trådte til side i døråbningen. Jeg formåede at sige tak, og smuttede hurtigt ned i kælderen, hvor de andre piger sad. Jeg satte mig ved siden af Fie. "Hej Kirstine, så du Sebastians. Hans stramme T-shirt...?" Hun behøvede ikke at sige mere, for jeg nikkede. Vi var her nu alle sammen, en gruppe 14 årige piger, og vi begyndte med filmene. Vi hyggede med tæpper og popcorn og en hyggelig belysningen kom fra de blinkende led-lyskæder. Pludselig, da vi havde set de 2 første film, og det var blevet sent, blev kælderdøren åbnet. Ned af trappen kom Sebastian, og det var helt stilhed. Alle pigerne gloede, altså undtagen lige hans lillesøster, Alex.

I skolen havde vi snakket meget om bulen i hans bukser. Han havde en stor bule, og derfor undrede vi os over om han proppede sine bukser eller om han var så udrustet? Pludselig råbte en af pigerne: "Nåh, har du en sok i bukserne", og der blev helt stille igen. Sebastian stillede sig foran sofaen, hvori vi sad, rødmede og sagde: "hvad?" Ingen svarede. Han begyndte at smile lidt kækt. "Er det min pik I snakker om?" Spurgte han, mens han spejdede ud over os alle. Han kørte langsomt sin hånd ned hans markerede brystkasse, mens han lukkede øjnede. Man kunne se hans blodfyldte nippels under hans tynde T-shirt. Hans han kørte længere ned, mens vi sad helt stillede og stirrede. Til sidst kom hans hånd til hans bule og han masserede bulen uden på sine bukser, mens han lavt stønnede. Han var helt klart den lækreste 15-årige, jeg nogensinde havde set. "Piger, nej, jeg fylder ikke mine bukser. Jeg har bare en stor pik." Han lynede sin lynlås ned, og ud sprang hans pik fra lynlåsen. Vi var i chok. Hans pik var kæmpe. Pikhovedet var gemt bag hans lange forhud, men pikken glimtede fra det salte præsperm. En lang tyk blodåre pulserede langs han store lem. Man kunne skimte hans blonde kønshår, der var perfekt trimmede. Hans store boller hang langt nede i en glatbarberet sæk. Han tog sin hånd rundt om pikken, og kørte langsomt forhuden frem og tilbage, mens han lænede sit hoved tilbage, hvilket blottede hans tydelige adamsæble. Jeg kunne mærke, hvordan det begyndte at kilde i min ung pige-fisse. Jeg blev våd. Jeg kiggede på Alex, men man kunne se, at hun også nød showet. Pludselig pegede Sebastian på mig, så på hans kæmpe pøse og grinede så flabet. "Jeg ved, du er sulten efter pølse Kirstine, kom herhen nu". Jeg rødmede, og alle pigerne kiggede på mig. Skulle jeg gøre det?

Fortsættes.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 62 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.