Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mette havde lige sat sig ind på lærerværelset, fundet sin sædvanlige plads ved vinduet og skænket et krus lunken kaffe op, da hun faldt over den samtale, der fandt sted mellem et par mandlige lærere i den anden ende af lokalet. Hun prøvede ikke at snage og i stedet forholde sig til dagens skema, men hun kunne ikke undgå at overhøre. De snakkede, og de lød irriterede, omkring drengene fra klassen 9.B og omkring den opførsel og mangel på respekt de udviste over for lærerne, der jo ellers skal fungere som autoriteter. Hun havde ikke lyst til at deltage i samtalen, men kunne godt genkende de problematikker, de bragte på banen. I virkeligheden var det mest de muslimske indvandrerdrenge, der skabte problemer og de danske drenge fulgte egentlig bare trop. Hun havde da også hørt at én af de mandlige lærere havde været oppe og slås med en af perker drengene fra 9.B fra skolen, men hun var ikke helt sikker på hvorfor. Selv havde hun undervist klassen i kun få uger, da hun var ny på skolen og derfor heller ikke særlig bekendt med resten af skolens personale. Hun underviste i dansk - ikke nemt på en skole med ca. halvdelene af eleverne med anden etnisk baggrund.

Mette var en flot kvinde på 42 år. Hun havde langt brunt hår, klare blå øjne og en lys hud med fregner over næsetippen og kinderne. Hun var kraftig bygget og havde altid været det, men det betød sådan set bare hun havde en stor, blød barm og en formet røv, hun ofte klemte ned i stramme jeans. Hun havde da også lagt mærke til at drengene fra især de ældre klasser stirrede på hendes patter, når hun gik rundt i klasselokalet eller bøjede sig ned for at hjælpe eleverne. Enkelte gange havde hun endda fået et klask i røven af nogle af perkerdrengene, men det forekom kun i 9.B - skolens mest problematiske klasse. Når hun bad dem om at holde op med dét, grinte de ofte bare flabet og stak hånden ned i joggingbukserne og nulrede deres pik og klunker mens de kiggede hende flabet i øjnene. De tog hende sjældent seriøst. Hun måtte indrømme at det tændte hende lidt at de helt unge 15-16 årige perkerdrenge kunne lide hendes røv og gyngende patter og ofte havde hun overvejet om perkerdrenges pikke var større, tykkere og mere behårede end de danske drenges. Det skulle hun snart komme til at finde ud af.
Efter hun havde brugt sin frokostpause på lærerværelset gik hun hen mod lokale 02-14, hvor hun nu skulle undervise 9B...

 

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.