BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Du går op af trappen i opgangen. Du er ikke nervøs, men utrolig spændt. Tankerne kører rundt i hovedet på dig, da du banker på døren med mit navn på. Der går ikke særlig mange sekunder, før jeg åbner døren. Jeg er iført en lårkort, sort kjole med en dyb nedskæring så du allerede nu begynder at fantasere om mine G-skåls bryster. Jeg har stiletter på, røde læber og mit hår er sat op i en stram hestehale. Jeg smiler og byder dig indenfor. Entréen er smal, og din hånd strejfer ved et uheld min røv. Jeg kigger på dig og sender dig et sødt smil. Du tager dine sko af, og jeg viser dig ind i stuen.

Der er en rolig belysning fra diverse stearinlys, og noget roligt musik kører i baggrunden. Jeg går hen mod sofaen. Gør mig umage med at sætte den ene fod lige foran den anden så du kan se, hvordan mine hofter svinger fra side til side. Du synker en gang, og opdager at du står med munden lidt åben. Du bliver lidt flov, går hen og sætter dig ved sig af mig i sofaen. Vinen er allerede skænket, og jeg sætter mig med front mod dig og mit ene ben over det andet. Der er ikke mange centimeter mellem vores kroppe og hoveder. Vi snakker lidt, og i takt med at glassene bliver tømt og fyldt på ny, lægger jeg en hånd på dit lår. Du kigger på mig, jeg smiler og begynder stille at massere dit lår. Jeg fortæller dig, hvor meget jeg har set frem til den her aften, og hvor charmerende og flot en fyr du er. Du gengælder mine komplimenter, og jeg kan se, at dit blik søger ned mod min udskæring. Jeg smiler. "Du må gerne røre lidt." Siger jeg blidt. Du kigger på mig og retter dig så op. Dine store hænder omfavner mine bryster og begynder at massere dem, mens min hånd søger længere op ad dit lår. Min finger strejfer din bule, og jeg smiler. Pludseligt rejser jeg mig op og afbryder seancen. Jeg går forbi dig, trækker en stol ud fra bordet i hjørnet, placerer den midt på gulvet og siger: "Sæt dig her. Jeg er tilbage lige om lidt." Du er lidt ude af flippen i to sekunder, men rejser dig så op og gør som jeg siger. Jeg går ud af lokalet, og du sidder nu alene på stolen med stiv pik. Tankerne kører rundt i hovedet på dig - hvad skal der ske nu?

SEX I DAG?

Det føles som evigheder, du har ventet. Endelig ser du mig i døråbningen, og du taber næsten kæben. Jeg står i hofteholder, nylonstrømper, stiletter og sort lingeri. I min hånd har jeg et par håndjern og noget andet, du ikke kan tyde. Jeg går stille imod dig i takt med musikken. Jeg stiller mig foran dig: "Tag din trøje af." Du adlyder uden tøven og smider den på gulvet. Jeg går om bag dig og tager fat i dine hænder. Jeg tager håndjernene igennem den ene rille på stolen og sætter derefter dine hænder fast. Jeg bøjer mig indover din skulder og lader mine hænder køre nedover dit bryst. Jeg kan tydeligt se bulen i dine bukser - de er næsten ved at sprænge. Jeg smiler og går om foran dig igen. Sætter mig over dit skød og begynder at gnide mig om ad din bule, mens vi kysser intenst. Vi stønner begge svagt. Jeg trækker mig fra kysset og rejser mig op igen. Går atter om bag dig og giver dig så et blindfold på. Du bliver lidt overrasket, og jeg læner mig ned og hvisker i dit øre: "Lad mig pirre dig lidt.." Jeg går om foran dig igen, mens min hånd hviler på din skulder. Bøjer mig og kysser dig blidt, mens min hånd holder ved din hage. Jeg sætter mig på knæ og kører stille en finger nedover dit bryst. Du stønner svagt. Du mærker mig tage fat om din buksekant og begynde at knappe dine bukser op. Jeg tager mig god tid, og hiver så dine bukser af så du kun sidder iført underbukser. Din pik er så stiv, den stikker op over kanten af dine underbukser. Jeg kysser den blid udenpå underbukserne og lader lige min hånd give den et enkelt klem. Jeg kan se, at det tænder dig, og at du gerne vil have mere. Jeg begynder stille at spille din pik udenpå underbukserne. Du stønner svagt.

"Vil du gerne have jeg sutter din pik?" Spørger jeg dig. Du fremstønner et højt og bestemt: "Ja, sut min pik!" "Hmm, det lød mere som en ordre. Med de håndjern på er du ikke rigtigt i position til at give mig ordrer, er du? Spørg mig igen, pænt denne gang." Jeg kysser igen din pik udenpå underbukser, og du stønner: "Vil du ikke nok sutte min pik?" Jeg smiler, giver din pik et klem og siger: "Selvfølgelig vil jeg da det." Jeg trækker dine underbukser af dig og tager fat om roden af din pik. Spiller den lige så stille mens jeg kigger op på dig. Det er så tydeligt, at du er liderlig. Du har kastet dit hoved bagover og trækker vejret meget dybt. Så mærker du mig kysse roden af din pik. Min tunge der slikker dine nosser. Stille og roligt tager jeg den ene i munden og sutter på den, for derefter at tage den anden i munden og give den samme tur. Samtidigt spiller jeg din pik, langsomt. Jeg kan tydeligt mærke du vil have mere, ååh hvor jeg nyder at pirre dig og mærke dig liderlig. Jeg begynder at kysse mig vej op af din pik. Starter helt nede ved roden - våde, dejlige kys med en lille berøring fra min tunge hver gang. Jeg når op til dit pikhovedet og stopper med at kysse. Jeg spytter på din pik og begynde at spille den af på dig, lidt hurtigere nu. Du stønner ganske svagt. Min tunge rammer dit pikhoved og kører i cirkler rundt om det. Så tager jeg det i munden. Lukker læberne om hovedet mens jeg slikker det. Tager hovedet væk. Tager din pik i munden igen, denne gang lidt mere end blot pikhovedet. Slikker og sutter ivrigt, fjerner mig så igen. Jeg fortsætter med at tage lidt mere af din pik i munden for hvert sut, indtil jeg i sidste sut tager hele din pik ned i halsen. Åååh, du udbryder et højt støn og et "fuck!". Mmm, jeg elsker at høre dig. Jeg trækker mig stille igen og spiller så din pik lidt.

"Er det godt?" Spørger jeg sødt. "Åååh, ja det er! Please bliv ved med at sutte min pik." "Mmm, dejligt at høre dig spørge så pænt." Jeg tager din pik i munden igen og begynder at sutte. Uden hænder, bevæger bare hovedet op og ned mens jeg strammer om din pik med mine læber og lader min tunge slikke hver en centimeter af din stive pik. Jeg tager flere gange det hele i munden, elsker at høre dine høje støn når den ryger ned i halsen på mig. Jeg må flere gange fjerne mig og få vejret, fordi din pik er vokset så meget, at den fylder min mund helt ud. Jeg spiller din pik igen, hurtigt, mens jeg spørger dig, hvad du har lyst til. "Åååh jeg vil komme! Please få mig til at komme!" "Nejda! Du skal da ikke komme endnu. Vi er da kun lige gået i gang." Jeg slipper grebet om din pik, og du udbryder et dybt støn. Jeg rejser mig op og fjerne dit blindfold. Kysser dig blidt og kigger dig liderligt i øjnene. Så retter jeg mig op, vender mig rundt og tager så stille min g-streng af foran dig. Jeg bukker mig længere forover og spreder mine balder, så du kan se min fisse, der drypper af safter. Du stønner, jeg fniser let. "Har du lyst til at kneppe min stramme fisse lidt?" Spørger jeg, mens jeg kører en finger pirrende imellem mine skamlæber. "Fuck ja!" Udbryder du. Jeg smiler og rejser mig op. Spreder dine ben og stiller mig imellem dem - stadig med ryggen til dig. Tager en hånd om og fører din pik ind imellem mine balder og bevæger mig så stille op og ned. Tager hånden om igen og fører dit pikhoved ned til mit hul. Jeg kigger om på dig og sender dig et frækt smil i det jeg sætter mig nedover din pik.

Vi stønner begge højt, og jeg begynder at kneppe mig med din pik. Tempoet er stille og roligt, men jeg kan fornemme, at du stadig er tæt på at komme. Jeg øger tempoet lidt, dine støn bliver hyppigere og vildere. "Åååh fuck ja, kom mig i fissen!" Stønner jeg, mens jeg sætter tempoet helt op. "Fuck fuck fuck, jeg kommer!" Udbryder du, efterfulgt af et højt og langt støn. Jeg mærker din pik pulsere oppe i mig og nyder følelsen. Da du er kommet, trækker jeg min røv væk, går om bag dig og tager håndjernene af dig. Du kæmper for at få vejret og griner stille: "Det var fandme frækt!" Jeg smiler til dig, kysser dig på munden og siger så: "Ja, og næste gang er det vidst mig, der skal pirres." Du smiler og nikker, du er allerede i gang med at planlægge...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.