Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fredag aften.. Jeg var på vej i gaden, jeg trængte til at feste.. det havde været en lang og hård uge, med skole, arbejde og en masse problemer med forældrene.. Jeg var alene, ingen af vennerne gad i byen.. det er typisk de gider aldrig når jeg vil og omvendt.. Jeg gik gennem gaden og så et værtshus som jeg syntes så ud til at være sjov, så der ville jeg ind. Der var en stor dørmand, han var omkring 175 høj, mørkt har og mørke øjne, han så ud til at træne hver dag med alle de store muskler... Da jeg ville ind stoppede han mig"er du sikker på du er over 18?" han havde en dyb streng stemme.. " årh please lad mig komme ind, jeg trænger til at more mig lidt" han gav mig elevator blikket og så derefter på sit ur..
"hmm.. "
"please søde søde" bad jeg endnu engang..."
"ok så kom med ind, jeg har alligevel fri nu... vil du have en øl?" han smilede til mig på en tryg måde. "
"ja tak, det vil jeg da gerne" vi fandt et bord i hjørnet og han gik op efter 2 øl...

vi sad og kiggede lidt på hinanden, jeg sippede til min øl og smilte let til ham.. han brød tavsheden mellem os
"hvad laver en ung tøs som dig helt alene i gaden? ved du ikk det kan være farligt"
"jo det ved jeg men ingen af mine venner ville med ud, det har været en lang uge og jeg trængte til at komme ud" han satte sig lidt tættere på mig, han duftede godt, der kom en fuld mand hen imod os, pludselig var der en der skubbede ham ind over vores bord væltede øllen ned over mig, jeg skreg og rejste mig hurtigt.. Dørmanden som jeg endnu ikke har fået navnet på. blev vred og smed hurtigt den fulde mand og manden som havde skubbet den fulde mand ud... han råbte noget efter dem som jeg ikke fik fat på.. der stod jeg.. midt på værtshuset med øl over det hele.. jeg havde selvfølge (så dum som jeg er) tage en hvid stroptrøje på som var blevet helt gennemsigtig.. og man kunne se mine stive brystvorter, alle de gamle mænd stod og gloede vildt på mine bryster.. jeg dækkede mig med mine arme, men de gloede bare videre.. dørmanden kom tilbage til mig, han havde en jakke i hånden..

SEX I DAG?

"her tag den her på..så følger jeg dig hjem" jeg så op på ham
"nej, jeg må ikke komme hjem og lugte så meget af øl, jeg må ikke gå i byen alene, de tror jeg er ved en veninde. please" han så lidt på mig og grinte lidt
"jamen, vi går hjem til mig og vasker dit tøj og du kan komme i bad" jeg smilede tilbage.. jeg var meget lettet over ikke at skulle hjem mens jeg lugtede vildt af øl... Han bad mig vente lidt så ville han hente sin motorcykel.. det var en stor motorcykel han havde.. jeg havde svært ved at komme op og han greb mig på balden og hev mig op.. han grinte lidt igen.. han tog mine hænder og lagde dem og livet på mig bad mig holde godt fast og så kørte vi.. det gik meget hurtigt.. 10 min efter stoppede han ved et gult hus.. han steg af og løftede mig ned..

"ja det her er så min lille hytte.. kom med ind" han låste døren op og vi kom ind i en lille gang..
han tog jakken af mig og hængte den op..
"smid klunset" jeg kiggede forskrækket på ham
"hehe ja undskyld men dit tøj skal vaskes"
jeg rødmede og smilte let... "nåå ja.. " uden at tænke videre begyndte jeg at tage tøjet af.. han så noget forvirret ud.. han vidste ikke om han skulle blive eller gå.. nu var det min tur til at grine
"her.." jeg gav ham mit tøj.. stod helt nøgen foran ham.. jeg er ikke så blufærdig..
"hvor er badeværelset" han hostede lidt og viste mig derud.. viste mig hvor der var håndklæder og sæbe.. så gik jeg i bad.. det var et dejligt bad.. jeg tørrede mig og tog håndklædet om mig.. gik ud og fandt ind i stuen hvor han sad og så tv.. han hørte mig og vendte sig.. han smilede.. "
"nå så lugter du ikke længere?"
"nej det gør jeg ikke*SS*
" kom og sæt dig her.. så finder jeg lige en t-shirt du kan have på.."

jeg satte mig og zappede lidt rundt på kanalerne.. men der var ikke noget sjovt.. han kom tilbage og gav mig en hvid t-shirt.. den var kæmpestor.. jeg rejste mig op foran ham og smed håndklædet på gulvet tog t-shirten på.. den gik mig til knæene.. endnu engang havde han set min nøgne krop.. jeg var ikke så stor.. en af de mindste tøser i klassen.. jeg havde da nogle pæne bryster i en størrelse 85b og en lille glat lyserød fisse.. jeg barberede mig selv.. kan ikke lide en behåret fisse.. så satte mig igen.. vi sad og så tv.. helt stille ingen sagde noget.. vi kom til at sidde tættere og tættere..

"forresten.. hvad hedder du?" jeg brød stilheden
"peter..." så sad vi stille igen..

tættere og tættere.. han satte en dvd på.. en ret úhyggelig en.. jeg gemte mig bag en pude.. men han tog puden fra mig og lagde armene om mig.. han havde store stærke arme.. følte mig meget tryg.. mine hænder var på hans ben.. pludselig sad jeg på hans skød.. ved ikke hvordan jeg havnede der.. Jeg så stadig filmen, var helt væk i den, holdt hårdt fast om hans stærke arme..

han lagde sin ene hånd på mit bryst, klemte blidt, jeg lå mærke til det, men sagde ikke noget. hans anden hånd gled ned mellem mine ben, lagde sig tæt og fladt på min fisse.. Jeg gispede stille...han hørte det.. han smilede for sig selv og pressede langsomt en finger ind i mig, jeg stivnede og klemte, "slap af, ellers gør det bare ondt" jeg slappede af, mærkede at det faktisk blev bedre.. han kørte fingeren ind og ud.. jeg stønnede stille.. virkede som om jeg var stærkt optaget af filmen, men i virkeeligheden sad jeg med lukkede øjne og prøvede på at styre mine hænder, de ville meget gerne lege sammen med hans hænder..

han slukkede pludselig filmen, han tog hans hænder til sig, det skuffede mig.. han vendte mig så vi sad ansigt til ansigt, jeg sad på hans ene ben..

"lille pus, hvornår skal du være hjemme?" slet ikke det jeg havde regnet med at han ville sige men svarede ham pænt at jeg havde sagt til mine forældre jeg sov ved min veninde han smilede frækt, tog min hånd og lagde den på hans pik uden på hans bukser.. den var stiv og hård.. han trækkede vejret tungt.. "hør.. nææ.. nu er det min tur til at se DIG nøgen!!" han så overrasket, men frækt på mig.. han rejste sig fra sofaen og smed hurtigt og nemt sine stramme cowboy bukser, og hans store pik sprang ud som et stykke færdig toast i en toastmaskine, den var enorm, stirrede intenst på den.. han kom langsomt hen til mig, kiggede mig dybt i øjnene.. jeg var fanget, hans blik ahvde hypnotiseret mig, han hev i mine ben så jeg lå ned, han satte sig mellem mine ben, stak en finger dybt op i mig igen, mærkede rigtig ggrundigt efter om jeg var våd, han rørte mit g-punkt flere gange og jeg var så tæt på at komme da han tog fingeren ud og erstattede den med sin pik..

jeg sukkede højt og han gispede efter vejret da han mærkede min stramme fisse om hans store pik.. der gik ikk længe for han brølede højt, jeg blev næsten bange.. han faldt sammen om mig.. jeg var lidt skuffet, jeg var endnu ikk kommet, da han havde fået vejret trak han sig ud rejste sig og kiggede ned på mig, smilede let og sagde at jeg ikke måtte røre mig, han ville komme tilbage til mig meget hurtigt, han skulle lige finde og ordne noget.. så gik han og jeg kunne ligge der og kigge op i loftet, da han kom tilbage 5 min efter havde han et tørklæde med som han bandt om mine øjne så jeg ikke kunne se noget, så løftede han mig og vendte mig om på alle 4... han smurte noget koldt ud over min fisse, jeg gispede stille og ville flytte mig, men han holdt mig fast.. "rør dig ikke!" jeg stod helt stille og mærkede det kolde drive ned af mine lår, han kom tilbage og satte sig ved mit hoved, kyssede mig blidt, jeg smilede men kunne ikke finde ud af hvad der var ved at ske.. pludselig mærkede jeg noget varmt ved mit knæ, jeg flyttede mig, men Peter flyttede mig tilbage igen og sagde at jeg bare skulle stå stille og tie stille.. jeg var helt stille.. det var en tunge.. der var en person mere, jeg stønnede bare ved tanken.. personen slikkede fra min knæ og op til skamlæberne, men rørte dem ikke, begyndte bare med det andet knæ og op, jeg vrikkede mig og var så liderlig...

endelig mærkede jeg tungen på mine skamlæber, jeg gispede, mine arme var ved at ekse under mig.. "hør skat, vil du ikk slikke mig ren imens?" peter satte sin pik op til min mund, jeg tog den gladeligt i munden og suttede løs.. tungen arbejdede flittigt i min fisse uden på og på min højt følsomme klit.. jeg ville snart komme.. peter stønnede højt da det kildede og gjorde ondt at få slikket pikken lige efter at have kommet.. jeg kunne ikk holde mig mere, spyttede pikken ud og stønnede og vred mig rundt som en gal, hev tørklædet af og så at det var en ung fyr der havde slikket mig, jeg var ligeglad, jeg skreg og gispede efter vejret... Peter tog mig i hans arme og oldt ig fast.. jeg slappede af og puttede mig ind til peter, fyren sad bare, Peter sagde at det var hans lillebror som boede hos ham.. han hed Christian, havde blå øjne og rødligt farvet hår, han så sød ud.. han sagde ikk noget.. smilede kun, kyssede mig blidt på panden og gik igen... kl var allerede 4 og vi gik i et hurigt bad, før vi lå os ind i hans seng og faldt i søvn.. om morgenen kom Christian ind til os og lå sig tæt op af mig lige så nøgen som mig selv.. hans pik var stiv.. jeg løftede mit øveste lår og lod hans pik komme ind mellem mine ben... så lå vi tre og sov i ´peters seng.. og det var ikk sidste gang vi gjorde det..

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.