BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er sommer og den første dag, hvor der virkeligt er varmt, jeg gider ikke trække i mere tøj, end tilladelig er. Jeg bor sammen med min familie i et parracel hus, så man smider jo ikke alt tøjes, så vil naboerne kigge meget, og det dur ikke når man bor i en lille by.

Jeg skulle lige til at lave min morgenmad, da det bankede på døren, udenfor stod en dame på ca. 30-35 år, hun var en fræk dame med meget store bryster, lidt buttet. Nå men hun var rundt for den lokale svømmeklub, for at sælge lodder til støtte for ungdomsafdelingen.
Jeg kendte hende og spurgte om ikke hun ville ind og have en vand, hun så lidt opkogt ud !
Det ville hun gerne og vi gik ud på terassen, hvor jeg havde siddet og læst morgenavisen.

SEX I DAG?

Jeg finder den kolde vand, og du drikker en tår, jeg kan ikke få øjnene fra dine store bryster, de er lige ved at falde ud af din kjole.
Jeg må rette lidt på mine shorts for at ikke der bliver et totalt telt, men det ser du, og smiler. Du spørger om det er ok, hvis du smider kjolen og sidder i BH og trusser, da du gerne lige vil have lidt sol på kroppen, det er jeg selvfølgelig med på, og finder en drømmeseng, hvorpå jeg ligger et stort håndklæde, du ligge dig og nyder varmen fra solen, du ser dejlig ud, liggende der med dine bryster strittende under den blonde BH.
Jeg tænker at hvis der skal ske noget, må jeg tage det næste skridt, så jeg spørger om du vil have lidt sololie på, så kunne jeg da godt være til hjælp, og smøre dig ind, du kigger mig i øjnene og smiler, men accepterer, du vender dig om på ryggen og løsner din BH, dejligt, så er jeg fri for at bøvle med det. Jeg starter i nakken og masserer ganske blid, derefter ned over ryggen, og ned til lårene. Her masserer jeg lidt igen, du spreder benene, kun lige så meget så jeg kan komme til, dejligt. Jeg kører op og ned, af dine lår du kan vist godt lide det. Du vender dig om og kigger frækt op på mig, og siger skal jeg ikke smøres ind foran. Jo, den side skal da ikke glemmes, så jeg starter med at smøre dine bryster ind, dine vorter begynder at stritte. Jeg kører ned over maven og ned til trussekanten, du ligger med lukkede øjne, dejligt.
Jeg stopper og sætter mig op på stolen, men du er ikke helt upåvirket af behandlingen, så du begynder at lege med din fisse uden på trusserne, ”du er bare for fræk”, jeg tillader mig at tage min pik frem og kommer lidt sololie på hovedet. Ummm, ja, det har jeg trængt til hele formiddagen.

Efter vi havde siddet og kigget på hinandens leg, kunne vi ikke holde os fra hinanden mere. Du bad mig komme ned til dig på drømmesengen, hvor du straks begyndte at slikke min stive pik, den var meget stiv nu, pikhovedet var helt udspilet og blåt, bare klar til at møde din dejlige mund. Du slikkede med tungen rundt om hovedet og suttede den ind i munden. Du lod tungen lege rundt om hovedet, samtidig med at du suttede ganske svagt, åhhhhhh… hvor var det bare dejligt, nu vil jeg også være med, så jeg vender mig om, så jeg kan slikke din våde og bare fisse, du har i dagens anledning barberet den, så den er total glat. Jeg åbner ganske blidt dine skamlæber og finder din hårde klit, den er som en lille pik nu, hård og stiv, jeg sutter den ind mellem læberne og bider blidt i den, du vrider dig, umm. Du har igen fundet min stive pik, og slikker den dejligt stor og fræk.

Jeg lader en finger køre inden for i din våde fisse, du giver et lille gib, da jeg lader den køre op i din fisse. Nu ligger vi bare og lader vores varme drømme flyve, samtidig med at vi giver hinanden den dejlige behandling, man så brændende har ønsket meget længe.

Jeg vender dig rundt, så du ligger øverst, stadig i en dejlig 69’er, nu kan jeg smage din dejlige fisse og alle de varme safter du har i dig. Jeg kører en finger rundt til dig bagerste hul og leger med det, fugter fingeren i dit fissesaft, så den glinser at dine frække safter.
Du vrider dig, ved ikke om du kan lide det, men overgiver dig, da jeg slikker din klit, hurtigt, med en hurtig tunge der vifter hen over din stive klit. Du begynder at stønne og bevæger dit underliv frem og tilbage over mim mund. Du stopper med at slikke mig, da du ikke kan koncentrere dig om det hele nu, du ligger bare og køre din fisse over min mund og tunge, du kan ikke få nok. Jeg hører tunge støn fra dig, og pludselig stopper du med at stønne og holder vejret i 5 sekunder, du begynder at ryste og lader nu naboerne tænke hvad de vil, du næsten skriger og kommer så, med et langt stille skrig. Åhhhh. Ja.

Efter det frække forspil, satte jeg mig igen op på min stol, for lige at få vejret, jeg kiggede på dig, du så vidunderlig ud, liggende der med brysterne ud i luften, og den bare fisse løbende med dine frække væsker. Du gav et lille suk, og kiggede op, ”giver du en vand mere” jeg tror jeg fik varmen nu, jeg går ind i køkkenet efter det klode vand, kommer et par isterninger i.
Da jeg kommer ud, ligger du igen og nulrer dine brystvorter, de stritter igen, store og frække.

Giver dig et glas og hælder op, men kommer til ( med vilje ) at spilde lidt af det kolde vand på din mave, du gyser og giver et lille skrig.
Du drikker vandet, men beholder to isterninger inde i munden, du kommer over og sætter dig mellem mine ben og finder den halv stive fyr, åbner munden og sutter hele hovedet ind mellem isterninger og dit spyt, åhhhh. Hvor er det vildt, jeg ved ikke om det er for koldt eller bare vildt frækt.
Du slikker med den kolde tunge rundt om hovedet, og lader pikken komme længere ind, leger med mine kugler, stille og roligt, bevæger nu hovedet hurtigere og hurtigere op og ned at min stive pik, tager en isterning og lader den vandre rundt om mine kugler og bageste hul, jeg er ved at gå til af liderlighed. Jeg kan mærke at det begynder at rykke i kuglerne, de trækker sig sammen, men du mærker det også, og stopper straks, åhh nej, hvorfor nu det, men du griner og sætter dig tilbage på drømmesengen.
Jeg sidder tilbage med den stive pik og beder dig gøre den færdig, men det lader ikke til at du vil gøre det, så jeg går over og springer straks på dig, jeg kører bare pikken ind i din våde mis, og boller løs. Jeg vil bare have dig nu, så jeg kører pikken ind og ud i lange seje stød. Du begynder nu at stønne, og siger at jeg ikke må komme da du ikke bruger beskyttelse og din mand ikke er interesseret i flere børn, men det er svært at stoppe, men gør det nu alligevel, jeg ligger mig på græsplænen og du kommer over og begynder at slikke igen, men denne gang gør du det stille og meget langsomt, jeg er ved at gå til.
Jeg kan ikke vente mere, vil sprøjte alt mit sæd ud over sine store bryster, se dem bade i mine varme væsker. Du tager en finger og fugter med dine egne væsker, og køre den ind i mit stramme bageste hul. Jeg begynder at mærke hvordan mine nosser trækker sig sammen og skyder alt væsken ud. Jeg kommer i 3 lange sprøjt, ummmm.

Du kigger ned på mig, og griner, du har lidt sæd på kinden, men ser dejlig fræk ud sådan. Jeg kigger på dig og smiler, kommer til at tænke på naboen, har de hørt det ??????

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.