Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

"Pas på jer selv" Mor hang ud af vinduet på vej ned af gaden " vi sender et postkort!" Bilen drejede ud af syne. Mmm.. Endelig.

"Jeg tager mad med hjem! hvad vil du have?" Jakob løb rundt efter sit grej i sidste øjeblik som sædvanlig "du ved hvad jeg kan lide! hvornår er du hjemme?" jeg stillede mig foran ham for at få en krammer før han gik.

SEX I DAG?

"arh, nok først om et par timer" han krammede mig og kyssede mig lidt dybere end han plejede før han gik.

Jeg tænkte ikk over det i starten, men gik ud og tændte for vandet til badekaret. Mens vandet løb to jeg tøjet af, tændte for musikken og dansede nøgen rundt mens jeg samlede mine ting så jeg ikk ville mangle noget. Mmm.. det varme vand sluttede sig om min krop. Jeg barberede mine ben, og under mine arme, for til sidst at barbere min mis.. Ikk fordi jeg havde en kæreste eller et andet forhold til en fyr der krævede at han så mig nøgen. Men jeg elsker følelsen af at være helt glat, og fin.. Jeg slappede lidt af, fandt mit legetøj.. Langsomt lod jeg den glide op i mit indre. Gispede stille og bevægede mig så jeg blev ramt de rigtige steder.

Det var en jeg fik af min storebror da jeg blev 17, han syntes det var meget sjovt da han om natten sneg sig ind på mit værelse og gav mig den. Han var blevet ret pæn på det sidste, alle mine veninder var forelsket i ham, men jeg havde aldrig lagt mærke til det, før han gav mig den.

Jeg gispede stille og lod mine tanker flyde hen i det forbudte. Mmm.. Hans pik, langsomt helt op i mig, fylder mig helt ud, hans hænder på mine små bryster..

"Ey, så der mad søs!" Det var Jakob. Jeg nåede lige at slukke mit legetøj før han kom ind.

"Kom så, jeg har lige nogen venner med hjem, men ik andre end de sædvanlige" Han smilede og gik ud.

"Ey, gem noget til Bebs!"

Hurtigt listede jeg ind på mit værelse, ordnede mit hår og tog en sort kort nederdel, og en lyserød top på.. Inde i stuen sad de alle sammen og åd pizza mens de så en FILM.

" Hei Bebs, sæt dig her!" Nikolai klappede på sit skød "Der er ikk andre pladser" Og det var meget rigtigt så jeg satte mig hos ham. Han gav mig et stykke pizza og en øl, før han satte sig til at se film igen. Han smilede et lille smil mens han holdt om mig..

"hvorfor har du pakket dig selv sårn en, Bebs?" Jakob kiggede ned af mig og smilede, han vidste godt at jeg ikk plejede at have så lidt tøj på til hverdag.

Jeg rejste mig og gik ind på mit værelse for at tagenoget mere tøj på.

"Ey, Bebs" han kom bagfra og holdt om mig mens han stille snakkede.

"Jeg ville lige tage noget mere tøj på" Han holdt mig fast om livet "nej, tag hellere et tæppe og sæt dig på min plads. jeg kommer om lidt" Han gik igen. Inde i stuen havde de sat en gyser på. Jeg satte mig på Jakobs plads, pakkede mig selv ind i tæppet og satte mig godt.. Chris der sad ved siden af, tog sig godt af mig, gav mig chips og mere øl.. Havde altid fået meget opmærksomhed fra drengene efter jeg var blevet 15, og jeg nød det..

"Ey! Fingrene fra min søster Chris!" Han grinte og vidste udmærket godt at Chris aldrig ville finde på noget, han var så godt som gift, så hård som hans kæreste var mod ham, det var synd..

"Lad mig sidde nederest Bebs" Hans øjne smilte til mig på en måde jeg aldrig havde oplevet det..

"sidder du godt?" Han to tæppet om mig og kyssede mig bag øret, hans hænder var overalt på mig.. pludselig befandt de sig nede ved min mis, han vidste godt jeg ikk var jomfru, han kunne se det på mig da jeg kom hjem efter jeg havde været sammen med min X.

"Hvis du laver en lyd, bliver jeg nød til at dele dig med dem.." Hans hånd lå sig fladt på min mis.

"Og for at være ærlig har jeg aldrig kunnet lide at dele dig med nogen!" Jeg sad helt stille, trækkede vejret tungt mens jeg kiggede rundt på de andre. De så intet. Chris masserede mine fødder men var stadig optaget af filmen.. "Se film Baby!" jeg så film, hans hænder var helt stille.

Jeg skreg, højt og hurtigt, de andre hoppede og gispede. "Forhelvede Bebs, har du ikk set filmen før?" Jeg smilte og rystede på hovedet, havde glemt hånden.. De grinte alle sammen.. Hurtigt sneg hans hånd sig ind under min nederdel, og rørte blidt mine skamlæber der dunkede af liderlighed..

Jeg gispede, Chris hørte det, og kiggede på mig.. Derefter på Jakob, der hurtigt stoppede med at røre mig..

"Jeg sagde du skulle være stille!" Han løftede mig og satte mig over til Chris.

Han hviskede i mit øre at jeg ik skulle være ked af det.. det var bare en leg.. Han satte mig til rette og lod hans hænder glide ind under tæppet.. Jeg kiggede forvirret på Jakob..

"du har selv været ude om det Baby" han smilede til mig.. Chris fingre rodede med min mis der var ganske våd nu.. han trak vejret tungt i mit øre.. det ophidsede mig mere, og det fik mig til at give en lyd..

Alle hørte det.. Jeg kiggede på Jakob... Han smilede..

De slukkede for filmen og Chris to mig med op på gulvet.. de flyttede sofabordet..

" Det hørte vi alle Baby.. jeg sagde du skulle være stille, ellers måtte jeg dele dig med de andre, men du kunne ikk være stille" hans øjne blev seriøse..

"nu må jeg dele dig med de andre" De andre sad og kiggede på mig.. Jakob kom op til mig..

"er du sød i aften Baby, er vi søde mod dig.. ok?" jeg nikkede.. hans slog armene om mig.. tog fat i min top og trak den over hovedet på mig "du må ikk dække dig selv med dine arme, vi skal kunne se det hele!" Han satte sig i sofaen..

"tag din nederdel af Bebs!" Mathias så på mig.. Jeg trak langsomt min nederdel af..

"Holdkæft Jakob, har hun aldrig noget på?" han grinte.. Jakob så på mig..

"joe.. hun plejer at have en af de der små g-strenge på, kom her Baby" Han rakte en hånd ud mod mig..

"hent det legetøj jeg har givet dig, os det du har under sengen!" hans hænder spredte mine balder mens han snakkede... Jeg gik ud for at hente mit legetøj.. jeg var lammet, og liderlig.. de kunne på mig til alt.. Da jeg kom ind igen havde de sat en slags gynge op..

"Kom her Bebs" Nikolai løftede mig og satte mig i gyngen.. spændte mine hænder fast og satte mine ben i nogle bøjler af en art...

"lad os se hvad du har Bebs" Jeg havde 5, de var ikk store, men jeg kunne lide dem alle sammen.. Chris kom hen til mig.. suttede på mine brystvorter og bed blidt i dem.. Jeg stønnede højt..

"hun larmer sku da Jakob!" Mathias fandt en gag som han proppede i munden på mig..

Chris satte 2 klemmer på mine patvorter.. Nikolai spredte mine balder godt og grundt, han smurte mit røvhul med et eller andet.. og pressede en DILDO op i røven på mig.. tændte for vibratoren og klappede mine balder hårdt 5 gange på hver.. Jeg sad helt stille.. kunne mærke min fisse dryppe ned mellem mine balder..

"Forhelvede tøs, du er en gris.. " Jakob kom hen til mig.. han pressede en finger, 2 fingre, 3 fingre op i min fisse...

"din lille liderlige luder" hans stemme var hæs, jeg blev bare mere våd..

"Her jakob.. brug den her!" Chris kom med en stor dildo af silikone.. ikk en af mine egne.. Han pressede den op i mig og smilede..

"så det kunne du lide var?" han fandt en pisk...

"her.. det trænger hun til.. " Mathias tog imod tilbuddet og gav mig 10 slag på hver balde.. Nikolai slikkede på min klit... "Brug den her Nik" Jakob rakte ham en butterfly som kan satte direkte på min klit.. jeg vred mig rundt i gyngen.. kunne mærke at orgasmen ville rulle ind over mig om ikke ret lan tid.. "sikke en lille so du er" Chris hviskede i mit øre... Jeg kom... jeg stønnede og gispede...

Efter hvad der syntes til at være evigheder stoppede det.. jeg faldt udmattet sammen...

"Det må være nok for i aften drenge... kom igen en anden dag.. jeg tager mig af hende" Jakob sendte drengene hjem.. tog mig ned af gyngen og tog langsomt alle dildoerne ud af mig.. klemmerne af mine patvorter og butterflyen af min klit.. jeg kom igen i en rus af orgasme ved følelsen.. stille faldt jeg i søvn i hans arme... Næste dag vågnede jeg op, meget nøgen ved siden af ham.. bundet..

men det er en anden historie som måske kommer.. håber i har nydt min fantasi.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.