Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg stirre med åben mund på den store, meget stive pik, han skal lige til at trænge ind i mig da Thomas afbryder ”Vent!” siger han hurtigt, ”kom” han løfter mig op som om jeg ingenting vejede, og går ind i soveværelset. Johan følger efter, Thomas lægger mig blidt på sengen, kysser min pande og sætter sig ved min side og kæler blidt med mine små liderlige bryster.. jeg holder min hånd på bulen i hans bukser.. den er stor, Johan har spredt mine ben, han sidder og leger blidt med min fisse, han kigger på mig spørgende øjne..

jeg nikker og smiler nervøst, han siger stille og meget beroligende ”jeg skal nok være forsigtig” han tager om sin store pik, Thomas spreder mine skamlæber, så Johan kan komme til.. jeg har lukkede øjne, Mærker lidt efter Johans store pik ved mit hul, han presser forsigtigt hovedet ind, jeg ligger helt stille.. mærker varmen fra hans pik.. fra Thomas ånde på min hals, han presser sin pik halvt ind, jeg stønner stille, det gør ondt, Johan lader mig vænne mig til størrelsen, lidt efter gør det ikke så ondt, og jeg slapper mere af, Johan presser sig nu helt ind, han fylder mig helt ud, jeg giver et hurtigt skrig fra mig.. Thomas kysser mig blidt over det hele, han har smidt bukserne og sidder og onanere, Johan er helt stille, han står og nyder min lille stramme fisse om hans meget store pik. Jeg ligger stille har stadig lukkede øjne men åbner dem lidt nu og da, hvisker stille, knep mig nu, Johan.

SEX I DAG?

Det skulle ikke siges to gange, straks begynder han at kneppe mig i lange seje stød, langsomt, han trækker den næsten helt ud, og går derefter helt i bund, det er dejligt, jeg ligger og stønner højt, Thomas spørger pludselig m jeg er på pillen, jeg nikker og siger hæst ”ja, det er jeg” Johan blinker til Thomas og smiler, han er begyndt at kneppe mig hurtigere men det er bare vildt dejligt, han trækker sig ud og jeg bliver et øjeblik skuffet, men han beder mig vende mig på alle 4 så han kan tage mig bagfra, jeg vender mig og han trænger endnu engang ind i mig, men denne gange hurtigere og hårdere, han holder om mine hofter og knepper mig hurtigt og brutalt, det er på en måde ubehageligt og vildt dejligt på en gang..

Thomas har lagt sig under mig med sin pik foran mit hoved, han siger hårdt, ”sut ham tøs” jeg tager fat om den om sænker mit hoved om den, den er lidt længere end Johans, men Johans er meget tyk, Thomas presser mit hoved helt ned i halsen på mig så jeg er ved at blive kvalt, og han gør kneppebevægelser og knepper min mund hårdt, pludselig kan jeg høre Johan brøle ud i rummet og kan mærke en varme sprede sig i min fisse, han er kommet, han falder et øjeblik sammen om mig, og kysser min nakke, Thomas skubber til ham og siger ” hør, nu må det vist være min tur?!”

Johan trækker sig ud og sætter sig op til mit hoved og beder mig slikke den ren, den er fedtet, smurt ind i mine safter og hans varme sperm, Thomas går om bag mig og tager om mine bryster, mens han hurtigt og hårdt støder ind i mig, er aldrig i mit liv blevet fyld så meget ud af en pik, hans hånd glider ned og begynder at massere min klit jeg stønner højt, har svært ved at koncentrere mig om Johans pik, det er så fantastisk dejligt, ser både sol, måne og stjerner, Johan bukker sig ned og kysser mig, jeg vågner op igen og slikker hans pik helt ren, suger grådigt alle safterne og alt spermen i mig,

det smager vidunderligt, Thomas spørger om jeg er tæt på, han vil have vi skal komme på samme tid, jeg stønner svagt ja og mærker det kilde i mig, fra mine tær, gennem mine ben i min fise i min mave i mit bryst og ud af min mund, jeg skriger højt og høre så Thomas brøle i kor med mig. Han støder 5 – 6 gange mere og falder derefter sammen ved siden af mig.. jeg vender selv om og puster ud.. kan mærke deres varme sperm sive ud af min udspilede fisse..

Thomas trykkede sig ind til mig.. kyssede blidt min nakke… og hviskede stille.. ”tak nuunu, du er dejlig” han flettede sine fingre med mine og faldt i søvn.. Johan lå og kiggede på mig, tørrede blidt sveddråberne væk fra min pande, han kyssede mig blidt og lå sig tæt ind til mig, med hans hoved ved mine bryster.. han kyssede dem blidt, og tog en af vorterne i munden.. lidt efter faldt han også i søvn, jeg lå i en seng i Aalborg samme med to fuldvoksne mænd, den ene jeg havde mødt på chatten.. den anden, hans ven, Johan var omkring de 40 og Thomas var vel midt i 30’erne.

Vi havde lige dyrket det bedste sex nogen kunne ønske sig, og det var min første gang. Det havde jeg aldrig troet. 10 min. Efter Johan var faldet i søvn, faldt jeg også i søvn.
Vågnede næste morgen ved solen skinnede i mit hoved, og drengene lå og legede med mig, kyssede mig blidt og lod deres nysgerrige fingre glide rundt på min krop. De kildede mig, og jeg klynkede stille, jeg åbnede mine øjne og så direkte ind i Thomas’ varme grønne øjne, han smilede let og kyssede mig i et langt hedt tungekys.

Johan kyssede mig i nakken og pressede hans store pik imod mit røvhul, jeg vred mig lidt imod, men han hold om mine hofter og pressede lidt hårdere så pikhovedet røg ind i mit røvhul, jeg skreg og vred mig, Thomas sagde med hans rolige stemme, ”slap af Nunuu, det gør kun ondt hvis du spænder imod.” jeg slappede af og mærkede Johan presse sig dybere ind, åååh det var dejligt, jeg vred mig rundt og stønnede veltilfreds, Thomas’ pik var også stiv, ”spred dine ben nuunu” jeg spredte mine ben og mærkede hans pik på vej ind i min våde hede ungpigefisse, helt ind, og helt ud, Johan trækker sig også ud, jeg bliver skuffet og kigger spørgende på dem.

Johan løfter mig op på alle fire, Thomas ligger under mig, Johan stille sig om bag mig og presser sig ind i min røv igen, han giver en suk fra sig da han er helt inde, Thomas presser sig også ind, jeg stønner højt, aldrig har jeg været fyldt ud så meget. De begynder kneppe mig, i takt, jeg skriger og stønner, meget højt, det samme gør de, pludselig ringer det på døren, vi stopper alle sammen, bliver helt stille, det banker igen på døren.

Thomas kigger frækt på mig, ”gå ud og se hvem det er nuunu” Johan ser også frækt på mig, ”hmm” ” årh kom nu søde søde skat” De ser begge meget bedene på mig ”åh ok” jeg vil tage et tæppe men ”nej nuunu, gå nøgen” går ud i gangen og kigger igennem kighullet, det er en mand omkring de 30. ”fuck” jeg åbner døren og rødmer ”hej” manden stirrer på min brugte krop, han kan se mine safter trille ned at mit ene lår.

Få sex i dag

Pludselig råber mændene inde fra soveværelset i kor ”hvem er det nuunu?? ” jeg rødmer igen og spørger ”hvad hedder du?” manden ser forvirret på mig
”er du nuunu?”
”ja” svarer jeg og ser dumt på ham
”wauw, øhm jeg hedder Peter, ja de sagde du så godt ud, men havde ikke regnet med at du så, så godt ud”
ser forvirret på Peter, har helt glemt jeg er nøgen
”de?”
”ja, har de ikke sagt jeg kom?? Altså Johan og Thomas”
Peter træder ind og tager sin jakke af, jeg står og ser stumt på ham. Peter går videre ind i soveværelset, og jeg hører dem more sig meget. En gammel mand kommer ud af lejligheden ved siden af, han siger højt ” hvem fanden er du??” Jeg bliver forskrækket og lukker døren hurtigt. Føler mig totalt ydmyget.

Går stille hen til døren af soveværelset og kigger ind, prøver på ikke at rødme, der ligger de alle tre med en pik større end den anden, Peter ser også godt ud, han er veltrænet og solbrun med brede skuldre. Dyb blå øjne og lyst langt hår samlet i en hestehale, han ligner en surfer fra Australien.

Thomas rækker sine arme ud efter mig og jeg går mut hen til ham ”undskyld skat, det var ikke meningen du skulle blive sur, men prøv tænk, du kan du få mere sex, nu er vi tre, og vi har hele dagen hele natten, du får masser af pik, please må jeg se et lille smil?”
Jeg kigger op på ham og smiler let, han sætter sig op på knæ og kysser mig, og hiver mig ned i sengen.
Vi ligger sammen og snakker lidt Johan er gået ud og vi kan høre ham rumstere i køkkenet, Peter ligger og lader en finger glide rundt på mig krop, mens Thomas kærligt kysser mig rundt i hele hovedet. Peters finger er nede ved min fisse, ham kæler for mine læber, han siger pludseligt ” hør de hår du har der, må jeg ikke barbere dem væk?”
Thomas pik rejser sig hurtigt og de ser spørgende på mig ”ok, det må du godt”

så forsvinder han også ud af døren, Thomas trækker mig ind til ham og jeg putter mig i hans trygge stærke arme, 2 min efter komme Peter igen, Thomas slipper mig og jeg ligger mig på ryggen, spreder mine ben helt ud, mærker en varm våd klud på min fisse og så smøre han skum ud over den, han begynder forsigtigt at barbere mig, der går 5 min og så kommer Johan ind, han har lavet morgenmad, ”hvad laver i?” han kommer hen og ser hvad Peter har gang i, han smiler frækt til mig og hans pik rejser dig ligesom Thomas’.

Peter tørre det af igen da han er færdig, men sprøjter mere på og slikker det af igen, jeg sukker højt og lukker mine øjne, Thomas ser forfærdet på ham og rynker næse, ”hehe, det er bare flødeskum”
”uhm” udbryder Johan og skubber til Peter så han går væk, og Johan kan komme til, han sprøjter godt med flødeskum og slikker det hele grundigt af, jeg er igen tæt på at komme, men han når at blive færdig inden. Han rejser sig og siger ”Der er morgenmad!” han har flødeskum ud over hovedet, jeg holder ham fast og kysser det af, de andre er gået ind i stuen og har sat sig, de venter på os, Johan smiler frækt til mig og krammer mig hurtigt.
”har ikke et sekund fortrudt det her” han klapper mig bag i og vi går ind og spiser med de andre.

Thomas rækker kanden med kakao over til Peter men den er for tung og den vipper lidt og spilder kakao på mine bare bryster, jeg skriger for det er varmt og farer op, Thomas skynder sig at tage kanden med mælk og sætter den for mit bryst, holder den der, den er dejligt kold og min brystvorte bliver hård, han slikker blidt kakaoen af og undskylder mange gange. Jeg kysser ham, blidt på munden ”det er ok” de andre to sidder og måber, er blevet helt forskrækkede og vidste hvad de skulle gøre. Vi sætter os igen og spiser videre, det er dejligt at få noget at spise.

Da vi er færdige hjælper jeg Johan med at tage af bordet og vaske op, de to andre har sat sig for at se tv og vente på os, da vi næsten er færdige taber jeg en kop, den går heldigvis ikke i stykker og jeg bukker mig for at tage den, inden jeg når at rejse mig igen mærker jeg Johans store stive pik i min våde fisse, jeg giver et lille skrig fra mig men han tysser på mig og skubber mig ind over bordet, han begynder at kneppe mig hårdt, jeg nyder det prøver at være stille, han vil vist ikke have at de andre skal vide vi gør det her, han vil have mig for sig selv nu, ”står i og knepper derude” råber Peter, der er ingen af os der svarer, pludselig hører jeg ham brøle højt og mærker hans varme sperm i min fisse, han får vejret igen og trækker sig ud, jeg sætter mig på knæ foran ham, og slikker ham ren, han gisper ”ååh det kilder.. uhm du er så god til at sutte, og jeg elsker din lille stramme fisse”

”hva fanden? De knepper sq derude” hører vi Peter sige inde fra stuen jeg tørre mig om munden og rejser mig igen ”hør søde skat jeg skal lige på arbejde et par timer. Ok? Jeg kommer igen senere, hyg dig med drengene og vær gode ved dem, vil du love mig det?” jeg ser trist på ham ”ok det lover jeg,” jeg krammer ham og kysser ham dybt og længe, han klapper mig igen på balderne og sender mig ind i stuen.
”Kneppede I ude i køkkenet?” spurgte Peter og hans pik voksede hurtigt
”ja det gjorde vi”
”ses venner, jeg kommer igen senere” Johan råbte ude fra gangen
”hvor skal han hen?” Thomas så spørgende på mig
”på arbejde, så vi har et par timer for sig selv” pludselig ringer en telefon, Thomas springer op, og råber ”det er mig” så hopper han ud i gangen og tager den. Peter tager min hånd og hiver i mig, så jeg sidder helt tæt op af ham, vi sidder bare der og ser tv, kedlig tv, så han går hen og finder en FILM sætter den i og sætter sig tilbage til mig, det er en porno film, to lesbiske kvinder sidder og leger med hinanden,

Peters pik vokser under min hånd, jeg kæler for den, med bløde hænder, han sidder også med en finger oppe i min fisse ”øhm, jeg skal desværre også gå,” Thomas står og ser på os, hans pik er vokset ”hvorfor??” spørger Peter og jeg i kor
”Jeg har glemt jeg skulle til fødselsdag,” han har allerede fået bukser, men ingen boxers, dem putter han i min taske ”for you my dear, I dont hope this is the last time we meet?” han smiler frækt og jeg forsikre ham om at det er det ikke, han kommer hen og kysser mig dybt og længe.

Så går han og Peter og jeg sidder tilbage. Peter ser frækt på mig og begynder at fingerkneppe mig, jeg stønner stille, pigerne i filmen ligger og slikker hinandens fisse, har aldrig vist at pigesex kunne tænde mig, men det gør det, og jeg får selv lyst til at prøve det engang. Peter mærker at det jeg ser tænder mig og han ligger mig ned og begynder at slikke min glatte fisse.. åååh jeg stønner højt og klemmer mine ben om hans hoved. Hans tunge, køre rundt om vi svulmende klit og ind og ud af min brugte fisse, han er vidunderlig, pludselig stopper han og vender sig rundt så hans pik er ved mit hoved.

Jeg tager den i munden og sutter og slikker. Jeg elsker at sutte pik, det er så fantastisk, min tunge cirkler om den og op og ned af skaftet, jeg mærker en kilden i hele min krop og skriger højt, pludselig mærker jeg en varme i min mund og finder ud af han også er kommet, slipper ham og jeg brøler højt jeg har hans sperm i munden, han vender sig og kysser mig på munden, hans tunge finde ind i min mund og han smager sin egen sperm, vores tunger leger. Og vores spyt blandes. Han ligger sit hoved på mit bryst og suger den ene brystvorte ind i hans mund, han ligger og sutter som en lille baby, det er en fantastisk fornemmelse, vi ligger stille og ser filmen, og inden den er færdig er vi faldet i søvn.

Johan kommer hjem og finder og liggende i sofaen og sover, Peter har stadig min brystvorte i munden som han sutter på engang imellem, det er sent, han ligger et tæppe over os, kysser blidt min pande og griner for sig selv over Peter, og undre sig over hvad vi har haft gang i.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.