Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at jeg var gået ind I bussen, havde jeg sat mig på det bagerste sæde, mest fordi at jeg er et par og tyve år gammel og er først nu ved at tage kørekort, så jeg foretrækker at folk ikke ser at jeg læser teori. Bussen er en af de her lidt ældre oplands busser som altid triller afsted I alt for lav fart, jeg har dem mistænkt for ikke at kunne køre hurtigere. Her sad jeg så og skulle spendere næsten to timer I en bus med en kedelig teori bog, det var ikke lige den måde jeg havde tænkt mig at jeg skulle spendere en fredag aften eller nat som det næsten var, men jeg skulle hjem og det var den sidste bus der gik her ude fra bøhlandet.

Der var gået små tre kvarter lage jeg mærke til at der var en eller anden duft I nærheden af mig, det var en parfume, men da jeg kiggede op kunne jeg ikke få øje på nogen I bussen ud over chaufføren og den pensionist der sad forrest I bussen. Jeg sad og undrede mig lidt, men begyndte at læse videre I bogen. Denne duft blev dog ved med at være der, den var på en måde pirrende og på samme tid var den utroligt irriterende, da jeg ikke kunne finde ud af hvor den kom fra. Til sidst måtte jeg bare finde ud af hvor den kom fra så jeg rettede mig op og kiggede igen rundt I bussen, men det var først da der kom en underlig lyd fra sædet foran mig at jeg lagde mærke til at der lå en pige og halv sov. Der var kilden til den ireterende duft, og hvilken kilde må man sige. Jeg troede at jeg var ved at blive kvalt, pigen var simpelt hen en sild uden lige, hun var en af de her solbrændte strand piger med langt lyst hår. Hendes ben var ikke specielt lange, men faste og utroligt lækre at se på, det gjorde det heller ikke være at hun var I ført shorts. Hendes arme lod ikke noget stå tilbage for benene og hendes krop så heller ikke værst ud, det jeg kunne se af den og det var egentlig en del for hendes hvide skjorte der var bundet op under hendes bryster var næsten gennemsigtig. Og så var der hendes flotte, men trætte ansigt, hun så egentligt ret sød ud som hun lå der krøllet op på sædet. Mit hjerte stod næsten stille da hun vente sig en lille smule og lå nu næsten helt på ryggen, det mest behagelige ved dette var at knapperne I hendes skjorte var gået op og som hun lå der kunne man næsten se hendes utrolige bryster, de var også solbrune, hun var en af den der tog solbad topløs det var der absolut igen tvivl om.

SEX I DAG?

Her sad jeg I en bus midt om natten og overbegloede en køn ung piges bryster mens hun lå og sov uskyldig, det var utrolig pirende at side der og kigge på hende og disse bryster som kun var en halv meter væk. Efter et stykke tid syntes jeg at det begynde at føles lidt underligt at stirre på hende, hvad ville hun ikke sige vis hun opdagede det. Jeg skulle lige til at læne mig tilbage I sædet igen for at læse videre, da hun begyndte at bevæge sig igen. Jeg ved ikke hvad det var hun drømte men hendes bevægelser tydede på at det ikke var helt stuerent, for hun begyndte I søvne at tage på sit ene bryst, jeg kunne simpelt hen ikke løsrive mig nu. Hun lå der og masserede sit ene bryst, efter et stykke tid lagde hun sin anden hånd ned mellem sine ben og desværre lagde hun den kun hård mod sit skød, man kunne jo havde håbet på at hun også var begyndt med den hånd, men nej. Der kom også nogle små lyde fra hende en gang imellem, hvilket kun gjorde hele situationen endnu mere ophidsende.

Jeg blev hurtigt løsrevet fra alle mine tanker da der stod fire fulde og larmende fyre på bussen. Hvad fanden skulle jeg gøre her sad jeg og var sikkert helt rød I hovedet af ophidselse og hun lå bare der og var i gang med sig selv, jeg fik hurtigt samlet tankerne og vente mig rundt og greb min jakke og lagde den forsigtigt hen over pigen, så den dækkede det meste af hende, dernæst satte jeg mig helt ret op og ned og begynde at kigge ud af vinduet.

De fulde fyre satte sig ned I nærheden af mig og pigen og begynde straks og diskutere lavmælt hvad de kunne tænke sig at gøre ved hende, jeg kunne ikke lade vær med at være en smule jaloux, men skød hurtig de tanker fra mig.

Efter et stykke tid var de blevet så højrøstet at pigen vågnede af det, hun satte sig op uden at vide hvad der var sket og helt automatisk faldt min jakke af hende og hendes bryster stod nu til fuld beskuelse af de fire fuld, der satte I et skrig af grin og der sad hun så, mens hun befippet fik hevet min jakke op over sig igen. Hun sad helt stille I resten af den tid de fulde fyre var med, mens de bare sad og gloede på hende og blinkede og var generelt ubehagelige over for hende. Efter en halvtime var det heldigvis overstået, for de fire fyre stod af og forsvandt ud I natten.

Da bussen kørte igen vente hun sig om og kigge de på mig med hende strålende blå øjne og spurgte mig om det var min jakke hun nu havde på. Vis jeg ikke allerede var smeltet over synet af hende så smeltede jeg totalt nu over hendes fløjls bløde stemme. Jeg fik dog fremstammet et svagt ja, hun smilede lidt anstreng og sagde tak. Der gik et minuts tid før hun igen vente sig rundt og spurte mig så hvorfor jeg ikke havde vækket hende I stedet for bare at ligge en jakke hen over hende, jeg viste ikke hvad jeg skulle svare, men til sidst sagde jeg spædt at jeg syntes at de ville være synd at vække hende, da det så ud som om hun sov godt. Hun nikkede stille og vente sig om igen, jeg kunne se på hendes arme at hun var ved at spænde knapperne I skjorten igen, men med et fløj hun op fra sædet og plantede sig lige ved siden af mig, jeg kunne ikke få øjnene væk fra

hendes halvt lukkede skjorte, der næsten ikke skjulte noget. Hun stirrede på mig og spurte så forsigtigt om hvad jeg havde set. Jeg kunne mærke at jeg blev helt rød I hovedet og kunne ikke svare, hun satte en finger I siden på mig og spurte igen. Jeg svarede at jeg øhhh havde set at hendes skjorte var gået en lille smule op så man kunne ane hendes bryst. Hun kiggede vandtro på mig og knappede skjorten helt op og kiggede mig igen ind I øjnene og et lille smil bredte sig på hendes læber. Hun kiggede et stykke tid på mig og så spurte hun: "Du sagde at min skjorte var gået en smule op, hvor meget??" Hun knappede to knapper op I sin skjorte igen "så meget??" jeg kom med at underligt udtryk I ansigtet og hun knappede lidt mere op og spurte igen. Jeg blev enig med mig selv, på millisekunder, at nu var det nok smart at sige at det var der til, så det gjorde jeg. Hun kiggede på mig og sagde at det kunne ikke passe hun troede mere på at det var så meget her, lige efter hun havde sagt det knappede hun skjorten helt op og kiggede på mig igen, med denne gang kiggede hun mig ikke ind I øjnene for mine øjne sad klistret til hende velskabte bryster. "Var det så meget her?" og uden at tænke over det kom jeg til at svare ja. Der blev stille mellem os og jeg fjernede øjnene fra hendes bryster og kiggede op på hende og smilede undskyldende til hende, men hun gav ikke op. Hvad lavede jeg mens du kiggede på mig, jeg prøvede med det samme at sige at jeg ikke havde kigget ret meget på hende, men hun afbrød mig og spurte om hun havde taget på sig selv sådan her og så begyndte hun at tage sig på det ene bryst igen. Hun masserede det lige så stille og roligt mens hun stadigvæk kiggede på mig. Jeg blev enig om at vis jeg skulle prøve at få noget ud af situationen så skulle det være nu. Jeg kiggede lidt på hende og fortalte hende at det var nu det andet bryst hun havde rørt ved, hun begyndte og smile og det var nu tydeligt at vi var gået I gang med en eller anden form for en leg. Hun skiftede hånd og bryst og masserede videre, efter et lidt tid sagde jeg til hende at hun havde også, en gang imellem klamt sin brystvorte og slikket sig omkring munden, som sagt så gjort, hun begyndte at klemme og slikke sine læber, hendes øjne begyndte også at blive blanke og hun trak vejret lidt tungere. Hun spurte om hvad hun havde lavet med den anden hånd, og jeg tøvede kun et øjeblik før jeg sagde at den havde hun lagt mellem hendes ben, hun begyndte at gnide sig mellem benene, hendes vejrtrækning blev tungere og tungere og det varede ikke længe før end hun knappede sine shorts op og stak en hånd ind I shortsene og begynde at onanere, hun fjernede sin hånd fra brystet og begyndte at sutte på en af hendes fingre, slikke og lod sin tunge spille på spidsen af fingeren, for igen at vende tilbage til hendes ellers ikke forsømte bryst. Hun tog sin hånd op af shortsene og begyndte at krænge

sig ud af dem, mens jeg bare sad og kiggede på, og tænkte at hun kunne ikke undgå at lægge mærke til at min stenhårde pik var ved at sprænge mine bukser. Hun havde nogle af de frækkeste g- strengs trusser på jeg længe havde set. Hun stak hånden ned I trusserne og legede videre med sig selv, hun tog hånden op igen og strakte en finger hen til mig og lagde den på mine læber, jeg åbnede min mund en lille smule og hun puttede fingeren ind I munden på mig og lod mig smage hende safter og det var en himmelsk smag der bredte sig I min mund. Nu skulle det vare legen skulle bringes videre så da hun igen tog hånden til sig og nu masserede begge sine bryster spurte jeg hende om hvad det var hun havde drømt. Hun stoppede med at masere sine bryster og kiggede smilende på mig og sagde at det hun var startet med at drømme om at var at der I en bus, bag hende havde siddet en fyr, kun iført sine shorts og med bar overkrop, Jeg gjorde som hun indirekte havde sag, jeg tog min T-shirt af og sad der og kiggede på hende og hun forklarede videre at han havde siddet så den at hans pik næsten var på vej neden ud af shortsene, jeg rakte ned I mine shorts og med lidt besvær, fordi at den var så stiv fik jeg vent pikken ned af I bukserne så det nu var helt tydeligt at den var hård som et bræt, hun rakte frem med den ene hånd og tog nu blidt fat omkring den, uden på shortsene og begynde med blide bevægelser langsomt at bevæge sin hånd op og ned. Mens hun stadig væk havde sin hånd lukket omkring mit lem ændrede hun stilling på sædet så hun nu sad på knæ ved siden af mig, hun hev lidt op I mine shorts så min pik nu blev frigjort neden ud at dem og hun lagde blidt sine fingre omkrig den og begyndte at gnide på den. Jeg lagde forsigtigt min ene hånd på hendes lår, det sitrede I hele hendes krop da jeg gjorde det og jeg var klar over at det ikke kun var mig der var klar til at gøre alt hvad jeg blev bedt om. Jeg lod min hånd glide op til hendes trussekant hvorefter at hun spredte sine ben lidt mere og jeg lod en af mine finger ind I varmen. Hun var plask våd og dejlig varm og blød. Jeg begyndte lige så stille at bevæge min finger ind og ud af hende, hun begyndte at klynke svagt og hun stoppede med at bearbejde mit lem. Hun sad bare der på knæ og nød det hele, jeg lagde min anden hånd op på hendes bryst og gav hendes ene brystvorte et hårdt klem, hun gav et lille vin fra sig og begyndte at rotere med sit underliv omkring min finger. Hun lod sig falde for over og uden tøven puttede hun min pik I munden og suttede og slikkede som om det var det sidste I verdenen hun kunne nå. Hun stoppede efter et kort stykke tid og greb desperat ud efter min T-shirt som proppede ind I munden på sig selv og så kom hun I sammen klemt og I en næsten lydløs orgasme. Jeg førte min finger ind I hende et par gange mere før jeg stoppede. Her lå hun så den mystiske ukendte skønhed og pustede ud over mig. Da hun kom til hækterne igen kravlede hun ned på

gulvet foran mig og smilede op til mig og gjorde opmærksom på at nu var der ikke meget tilbage af drømmen kun en lille smule mere. Hun tog fat omkring mit lem, ved roden og så begyndte hun ellers at onaner og slikke og på alle mulige måder at tage den under behageligere, det var skønt. Da jeg næsten ikke kunne klare mere tog jeg fat I hendes hoved får at bevæge det hurtigere, men nej sådan skulle det ikke være for hun åbnede munden helt og lod være med at lave mere. Jeg kiggede fortvivlet ned på hende og hun smilede lumskt op på mig, hvorefter hun begynde at puste lige så stille på pikhovedet, det føltes skønt og dejligt, da min orgasme ikke længere pressede på begyndte hun at onanere mig med sine bryster, hvilken følelse det var. Sådan sad hun lidt mens hun kiggede op på mig. Hun rejste sig op og vente sin røv hen mod mig og gjorde tegn til at hun ville tages bagfra, jeg skulle ikke klage. Hun satte sig ned over mit lem og begyndte stille og roligt at ride mig. Det varede dog ikke længe før at hun satte tempoet op og endnu mere op for til sidst at ride mig som en gal. Jeg kunne ikke holde til det her et sekund længere og uden at kunne gøre noget så væltede sæden ud at pikken på mig og ind I hende. Efter to sprøjt tog hun fat omkring min pik, mellem hendes egne ben og fortsatte med at ride, alt begynde at flyde ud for øjnene af mig og jeg viste ikke om vi bed vores støn I os eller om vi bare vrælede dem ud I bussen, men så kom hun også igen og hun slap lemmet så jeg kunne fyre det sidste sæd af.

Efter vi var blevet klædt på igen sad vi lidt og kiggede forlegent ud I natten, ingen af os anede hvad vi skulle sige eller gøre. Problemet blev løst helt naturligt ved at hun skulle af bussen, hun bøjede sig ind over mig og kyssede min næse sagde tak og rejste sig. Da hun begyndte at gå ned igennem bussen råbe jeg og spurgte hvad hun hed, hun vente sig rundt og svarede at det var bedst vi ikke viste hinandens navne og så var hun væk.

Der sad jeg og kiggede ud af bussen får at få øje på hende og den eneste tanke der for igennem mit hoved var at jeg virkeligt gerne ville have kysset hinde rigtigt. Men der var håb endnu for jeg skal med den samme bus næste fredag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.