Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det havde været en stille og rolig fredag aften. Kæresten og jeg havde hygget os alene efter en hård uge og var gået i seng allerede ved 11-tiden. Jeg havde mødt tidligt alle dage i ugen, så jeg havde været oppe hver dag kl. 6. Nu lå jeg så her lørdag morgen og kunne ikke sove mere, selvom klokken kun var 6. 6 eller sex tænkte jeg i mit stille sind, og frække tanker begyndte at spire frem. Kæresten lå ved siden af mig i vores ekstra store king-size seng. Han trak vejret roligt og ubesværet. Jeg vendte mig om og kiggede på ham. Han så så sød og fredfyldt ud, som han lå der. Jeg havde godt nok været heldig, da jeg fandt ham. En veltrænet fyr med god humor og helt nede på jorden. Han behandlede mig som en prinsesse men kunne også godt sætte mig på plads. Som regel med god grund. Åh hvor jeg elskede, når han bestemte.

Vi var helt perfekte sammen – i hvert fald hvis vi ser bort fra mit særligt store sexbehov. Jeg er nymfoman og skal have sex hver dag og flere gange om dagen, ellers bliver jeg helt umulig at have med at gøre. Sur, irritabel og helt urimelig. Jeg ved det godt selv, men det gør ikke sagen bedre. Her lå jeg så nu og kunne ikke sove, lyttede bare til hans regelmæssige vejrtrækning. Så kom jeg til at tænke på en fantasi, som han havde delt med mig for noget tid siden og bestemte mig for, at nu skulle den udleves.

SEX I DAG?

Vi sov nøgne begge to under hver sin dyne, så jeg løftede hans dyne og kravlede ned og fandt hans pik med mine læber. Der kom et grynt fra ham men ikke mere. Jeg trak forhuden tilbage og begyndte at suge og slikke ham. Langsomt voksede han i min mund. Jeg kunne høre, at hans vejtrækning ændrede sig. Jo, han var vist vågen nu. Han stønnede i hvert fald svagt. Jeg slikkede rundt om pikhovedet og nulrede hans boller og pressede lidt på strengen nedefra. En finger lod jeg glide ind i hans røv. Han var nu vokset til en anseelig størrelse, og der var ingen tvivl om, at han var HELT vågen nu.

Jeg flåede dynen af ham og smed den på gulvet., lagde mig ovenpå ham og gned fissen mod hans stive pik mens jeg kyssede ham. Jeg gnubbede fissen mod hans pik, og den føltes helt klar og sprængfarlig nu. Jeg var helt våd i fissen, så det var intet besvær at lade ham glide op i mig. Jeg klemte lidt om ham med musklerne i skeden, og han kom med nogle ekstra støn. Jeg er stadig dejlig stram, så jeg er rigtig godt til at massere hans pik med fissen. Så gled jeg lidt frem og tilbage mod hans krop, mens vi lå helt tæt sammen og kyssede. Jeg satte mig nu op og begyndte at ride ham. Samtidig trak jeg hans overkrop med opad, så han nu havde ansigtet begravet mellem mine store bryster. Jeg bruger størrelse 75F i bh, så de er dejligt store og flotte. Jeg red lige så stille og nød at mærke ham i mig, førte min ene stive og meget følsomme brystvorte hen til hans mund, og han begyndte at sutte mig. Det sendte rystelser helt ned i tæerne på mig. Han kan faktisk give mig orgasme på den måde, hvis han bliver ved længe nok.

Men jeg ville bestemme i dag. Jeg satte farten lidt op og red ham nu halvhårdt. Han stønnede og prustede efterhånden. Jeg lænede mig lidt bagover, mens jeg red videre. Nu kunne jeg nå hans nosser og begyndte at massere dem. Han fornemmede tegnet og spredte benene så meget, at jeg kunne få en finger op bagi ham. Nu satte jeg fuld fart på og red ham det bedste, jeg havde lært. Han stønnede mere og mere, pikken voksede inde i mig, og da jeg klemte ham om kuglerne og pressede fingeren op i hans røv kom han vildt og voldsomt. Jeg kunne mærke en ordentlig skylle spule mig indvendig, han krampede og hylede, stønnede og vred sig, og så faldt han sammen.

Jeg gav ham max. 10 sekunders fred. Så gik jeg i gang igen. Denne gang ville jeg også selv være med. Jeg begyndte lige så stille at ride ham igen. Det var helt vådt nu med hans sperm og mine fissesafter i en skøn blanding indeni mig. "Ikke mere nu, lille skat – jeg er så øm når jeg er kommet", sagde han, men jeg ignorerede ham og fortsatte hurtigere og hurtigere. "Please, skat, vent lige lidt", fortsatte han. Men jeg havde ingen nåde. Vidste, at han inderst inde gerne ville have mig til at fortsætte. Jeg kunne mærke, at pikken igen blev mere og mere stiv, og nu begyndte han også at stønne igen. Han begyndte også at lege med mine bryster nu. Jeg havde kontrollen over ham igen nu. Min fisse kontrollerede ham.

Da han var helt stiv, lettede jeg mig så meget, at han røg ud af mig. Noget af spermen røg med ud, men der sad også meget på hans pik. Lækkert og helt efter min plan. Jeg vendte mig nu om og så mine flotte præmiebryster i det store spejl for enden af sengen. Gud hvor var jeg glad for, at vi havde fået sat det op. Jeg kunne se, at jeg efterhånden var ret liderlig, og mine øjne var slørede. Jeg var også blevet rød i kinderne. Jeg sænkede fissen ned over ham igen og mærkede hans store stive manddam trænge op i mig. Fuck, hvor jeg elskede hans pik i det øjeblik. Da jeg havde redet ham lidt, løftede jeg mig igen og lod ham smutte ud.

Dernæst tog jeg fat om pikken og satte den i mod mit lille stramme røvhul. Langsomt sænkede jeg mig ned over ham, så hovedet trængte indenfor. Kørte lidt frem og tilbage og begyndte langsomt at ride ham rigtigt. Jeg havde vel ca. halvdelen af hans store pik indenfor nu. Frem og tilbage gik det. Jeg kunne mærke hans dejlige hænder massere min lænd og min røv. Det må have været et vidunderligt syn. Jeg sad i en reverse-cowgirl med hans pik oppe i min røv og red ham. Han stønnede heftigt nu. Jeg satte farten lidt op og kunne lige nå at kildre hans kugler samtidig. Jeg red efterhånden godt til og måtte lige flytte min hånd op til min klit og massere mig selv lidt. Den struttede vildt og var næsten lige som en lille pik, og så var den vildt følsom.

Sådan fortsatte jeg lidt og lod ham trænge længere og længere op i mig, for hver gang jeg gled ned over ham. Han prustede nu helt vildt og råbte: "Jeg kommer snart baby". Jeg red videre nu for fuld fart, mens jeg gned min klit hårdere og hårdere og hurtigere og hurtigere. "Nu kommer jeg skat", skreg han så. Idet han råbte det, tog jeg ham helt i bund, alle 22 cm, han sprøjtede helt vildt, jeg klemte min lukkemuskel om hans pik og malkede ham, og idet jeg gjorde det gik, den på mig. Det startede helt nede i storetåen, op igennem benene, op i fissen, lænden, ryggen, brysterne og kinderne. Jeg rystede og dirrede og pludselig så stod det ud af mig. Jeg sprøjtede i den vildeste sprøjteorgasme, jeg endnu har prøvet. Det stod ud af fissen blandet med hans sperm og alle mine safter. Sengen var helt våd. Pikken røg ud, og spermen gled ud af min røv og ned over ham. Der var sperm, fissesafter og mit sprøjt over hele hans halvdel af sengen. "Skal vi snuppe et hvil ovre i min side før 2. halvleg?", spurgte jeg ham. Som svar fik jeg bare et saligt smil af ham. Han var helt tilfredsstillet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 65 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.