Rød i hovedet smed jeg shortsene og stod der med en halvstiv pik. Nu må du ikke prikke mig i øjnene med den der, sagde han og blinkende...

Var blevet inviteret til bryllup og måtte have anskaffet et nyt jakkesæt, da det gamle var krympet. Havde kigget i flere annoncer og fundet ud af, at det ikke var helt billigt. Besøgte min gamle mor en dag, hvor jeg bla. nævnte det. Hun mente nu nok det kunne skaffes noget billigere. Hun rendte til forskellige arrangementer og i den lokale ældresag vidste hun, at der var en, der var tidligere skrædder og hun ville lige høre ham ad. To dage efter ringede hun og gav mig et telefonnummer jeg skulle ringe på.

Jeg ringede og en ældre herre præsenterede sig som Erik. Jeg forklarede hvem jeg var og hvad det drejede sig om. Jeg kunne kigge forbi samme eftermiddag, hvilket ikke var noget problem, da jeg havde sommerferie. Der var utroligt varmt denne dag, så efter at have taget en skyller hoppede jeg i en t-shirt og et par shorts, hvor der var indertrusse i, så ingen underbukser. Havde nu aldrig været ved en skrædder før, men det kunne vel ikke tage ret lang tid, så derefter ville en tur på stranden gøre godt.

Jeg ankom til adressen og blev budt indenfor af en mand på 73-75 år, slank, skaldet og solbrændt, rigtig frisk og rar. Han hentede 2 øl og vi satte os i skyggen på terrassen. Han fortalte at han havde været skrædder det meste af sit liv. Han havde solgt forretningen for 7 år siden, da konen var blevet syg. Hun gik desværre bort 2 år senere, så han havde været alene de sidste 5 år. Det er da hårdt når man stadig har lysterne sagde han med et grin.

Han hentede nogle kataloger, som jeg kunne kigge lidt i og jeg fandt hurtigt et rigtig flot jakkesæt, som jeg godt kunne tænke mig. Han havde nogle få slags stoffer tilbage og lige denne farve havde han heldigvis. Så må vi have taget nogle mål sagde han og hentede kuglepen, papir og målebånd.

Vi kunne sagtens gøre det på terrassen, jeg skulle bare rejse mig op. Han målte først livet og satte sig derefter på knæ. Han skulle helt op i skridtet og flere gange berørte han både pik og nosser, hvilket gjorde at min pik begyndte at røre på sig. Jeg forsøgte at tænke på alt muligt andet, men intet hjalp. Han skrev nogle tal ned og begyndte derefter at måle bagfra og igen berørte han både pik og nosser. Min pik kæmpede en kamp i shortsene.

Hvad side hænger tissemanden til spurgte han. Jeg så uforstående ud...Ja det skal man vide, hvis det skal være perfekt sagde han bare. Venstre svarede jeg lettere rødmende. Du bliver også lige nødt til at smide de shorts, så jeg kan få den helt korrekte skridtlængde sagde han....Øhh jeg har ingen underbukser indenunder svarede jeg. Ja så bliver målet da bare helt perfekt svarede han blot.

Rød i hovedet smed jeg shortsene og stod der med en halvstiv pik. Nu må du ikke prikke mig i øjnene med den der, sagde han blinkende til mig og satte sig på knæ. Han tog nye mål og denne gang var han længere om det og pik og nosser blev endnu mere berørt. Syntes det var skide frækt og min pik stod lige ud i luften.

Pludselig mærkede jeg hans tunge på mit glinsende pikhoved. Der gav et lille sæt i mig. Havde overhovedet ikke tænkt den tanke, at han var til fyre. Han tog fast om mine baller og begyndte at mundkneppe mig. Hold da kæft, hvor var han dog fræk. Mærkede en fugtig finger mod min stjerne, mens han tog mig til roden. Stønnede Åhh ja da han pressede den op. Han havde mig, hvor han ville have mig. Jeg var nu så liderlig, at jeg var med på hvad som helst og det vidste han. Havde aldrig været sammen med en mand før, men havde tænkt tanken nogle gange.

Han rejste sig op og bedt blidt i mine brystvorter, som begge var helt stive. Vi mødtes i et langt vådt tungekys og han førte min hånd ned til hans pik, som var halvstiv. Jeg begyndte at gnide på den. Han smed t-shirten og shortsene. Ud sprang en pik, som var ca. 22 cm, tydelige blodårer og glatbarberet.

Han lagde et tæppe på terrassen tog min hånd og trak mig med ned. Han lagde sig ovenpå og vi gned vores stive pikke mod hinanden, mens vi tungekyssede. Inden længe lå vi i en 69`er og suttede lystigt på hinandens stive glinsende pikke. Han begyndte at kneppe mig med en finger, mens han samtidig spillede og suttede på min pik. Det kunne jeg ikke holde til, forsøgte at stoppe ham, men han satte istedet tempoet op og inden længe sprøjtede jeg hele min ladning ned i halsen på ham. Han slugte hver en dråbe. Utroligt frækt at se ham med mit sperm på læberne.

Han hentede en tube glidecreme og begyndte at lade sin tunge lege med mit pikhoved, men han først førte to fingre op og der efter 3. Han begyndte at fingerkneppe mig og det var en fantastisk følelse. Åhh du er dejlig stram stønnede han flere gange. 

Han rejste mig op og førte mig hen til spisebordet, hvor han pressede mig ned mod og spredte mine ben. Nu skal du slappe af og nyde det sagde han og førte sin store stive pik mod min stjerne. Det gjorde ondt da han pressede pikhovedet ind og han holdt sig i ro indtil han kunne høre, at jeg begyndte at nyde det. Han pressede sig stille og roligt længere og længere op i mig. Da han var helt oppe, var jeg totalt udblokket. Han begyndte forsigtigt at køre frem og tilbage. Hvilken vidunderlig følelse at mærke denne dejlige store pik køre frem og tilbage i mit stramme hul. Pludselig bankede han den hårdt i bund et par gange og jeg så næsten sol, måne og stjerner.

Han trak sig ud, vendte mig om på ryggen, så min liderlige røvkusse var helt ude ved kanten, tog mine ben op på sine skuldre, mens han sagde....Nu skal du få pik. I et hug bankede han den i bund og så blev jeg kneppet hårdt, mens han slog på mine baller og rykkede i min pik som igen var blevet helt stiv. Sådan kneppede han mig i ca. 5 minutter. Det var en vanvittig følelse, da han med et brøl skød sin orgasme op i mig og det gjorde at jeg fik min anden fantastiske orgasme.

Jeg nåede hverken til stranden eller hjem denne dag.

Den gamle skrædder
I alt: 4.9 ud af 5 - fra i alt 12 stemmer

Kommentarer  

#2 M1950 13-01-2022 10:07
Skøn fortælling. Kan drømme om en voksen skrædder p..
Citater
#1 1958 12-01-2022 20:49
hvor bor han
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér