BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var lørdag morgen og min fødselsdag. Der duftede af kaffe. Konen kom ind i badekåbe og kyssede mig godmorgen. “Tillykke skat. Efter frokost får du en gave af mig…og jeg får en drøm opfyldt”, sagde hun og blinkede frækt med det ene øje.

Min kone kunne få mange idéer og nogle gange var de frække. Hun havde lokket mig i biografen og set en ret fræk FILM. Bagefter havde vi skyndt os hjem for at have sex. Vi har badet på strande hvor folk er nøgne og ligget og hvisket frækt til hinanden f.eks. “Mmmm, så du lige hende dér?” eller “Nice, ham gad jeg godt lege med”.

SEX I DAG?

Efter frokost rakte konen mig en sort pakke. Den rummede et par hvide AirPods som jeg havde ønsket mig…og en blød sort fuldansigtsmaske kun med hul til munden.

Konen smilede, tog mig i hånden og førte mig ind i vores soveværelse: “Ja, skat! Nu får du god musik i ørene, maske over hovedet og så vil jeg langsomt klæde dig af…”

Jeg fik dejlig musik i ørene og fik masken på. Konen kyssede min mund gennem hullet. Hun begyndte langsomt at klæde mig af, stykke for stykke og jeg kunne mærke min pik allerede var godt stiv. Da jeg var helt afklædt hjalp hun mig ned på en stol, bandt mine hænder sammen bag stolen og kyssede blidt mit pikhoved.

Jeg kunne fornemme duften af en parfume. Den mindede mig om svigerinden Josefine der havde kæresten James som spillede basketball. Efter en lille pause tog hun min pik om roden og slikkede mine nosser. Det virkede anderledes for det havde hun aldrig gjort! Hænderne virkede mindre. Suttede nu den ene nosse og så den anden. Fortsatte sutteriet op ad skaftet, rundt om pikhovedet og suttede så intenst undersiden af hovedet. Min pik var så klar nu!

Så suttede hun min pik til roden! Først langsomt, suttede, sugede, legede med tungen og satte så tempoet op. Det var skønt og jeg stønnede vildt. Hun holdt en pause hvor hun kyssede nosser og skaft…og så suttede hun igen! Det var anderledes, munden omsluttede min pik på en anden måde, men det var helt utroligt dejligt.

Jeg kunne mærke at jeg snart ville eksplodere. En varme bredte sig i mit underliv, nosser, skaft, pikhoved…og så kom jeg! Hun suttede, sank og suttede videre imens jeg spermede og spermede…og så kyssede hun mig nu inderligt! Gav mig et skønt tungekys imens min pik stadig blev suttet…! Så hvem suttede…? Den suttede godt tæt og stramt,…så pyt! Hvorfra kendte jeg parfume-duften? Var der nu to dufte? Var det mon Josefine og James? Den blev ved med at sutte, sluge, suge og slikke indtil jeg stønnede: “Tusind tusind tak. Jeg er meget tilfreds. Det var skønt…”

Konen kyssede mig igen, tørrede min svedige mund lidt og slikkede kælent mine læber. Inden jeg nåede at lukke munden blev en pik lagt på min tunge. Den var slap, tung og varm. Jeg tøvede lidt inden jeg omsluttede den med mine læber. Det var frækt! Jeg kunne mærke at pikhovedet var stort og begyndte nu at sutte. Pikken voksede hurtigt og begyndte stille og roligt at kneppe min mund. Et par store varme hænder holdt på mit hoved og styrede det. Pikken voksede og kom længere og længere ind i min mund. Jeg prøvede at slappe af i kæberne, give mig hen, nyde det frække og bare lade hænderne bestemme. 

Jeg havde stadig musik i ørene og kunne intet andet høre. Men jeg kunne mærke at pikken og pikhovedet nu var godt spændt og fyldte min mund godt ud. Jeg tog en dyb indånding, slappede af og kom med et tilfredst “mmmmmmm”. Pikken blev presset i bund og jeg kunne mærke det begyndte at rykke ved roden. Det bredte sig til skaftet og så til det store pikhoved…! Et varmt skud sperm ramte langt inde i min mund og løb langsomt ned i halsen. Jeg var ligr ved at kløjs i det, men slappede af og sank den tunge ladning. Endnu et skud kom og jeg måtte synke igen. Tredje skud var ikke så kraftigt, men det var en tyk stor ladning der kom. Jeg sank igen og så begyndte pikken langsomt at kneppe min mund igen. Den gav stadig lidt sperm fra sig imens jeg suttede, sugede og sank det hele.

Hænder klappede kærligt mit hoved og pikken blev langsomt trukket ud af min mund. Jeg slikkede mine læber rene og sank. Der gik lidt tid inden konen kom og gav mig et kys.

Så bandt hun mig op og fjernede maske og høretelefoner. “Var det en god gave?”, spurgte hun. “Jeg fik min drøm opfyldt…med lidt hjælp”.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.