Jeg bad ham lukke øjnene og fantasere om, at det der skete nu, var Niklas som gjorde. Suttede ham godt og grundigt, inden jeg red ham til en udløsning. Under morgenmaden talte vi om...

Sommerhuset blev fikset til sommeren. Vi havde mødt vores naboer Christina og Peter og deres søn Lasse nogle gange og havde da også delt nogle flasker vin. I påsken var Lasse blevet lovet et sommerjob hos den lokale købmand og derfor havde vi lovet at holde øje med ham, når de skulle hjem på arbejde. Weekenden hvor de skulle hjem igen, holdt vi lige et terrassemøde, hvor Lasse og hans kammerat Niklas, som lige var ankommet, fik besked på hvordan og hvorledes de skulle gebærde sig og at de skulle høre efter, hvad der blev sagt. 

Svend og jeg var stadig glade for hinanden, men havde flere gange snakket om, hvor frækt det kunne være, med en ekstra fyr i sengen. Svend havde nogle ting, han skulle hjem og have lavet mandag eftermiddag og Lasse var på arbejde. Gik over for at se, hvad Niklas fordrev tiden med. Han lå i sine underbukser og slikkede sol på liggestolen. Satte mig ned og sludrede med ham. Han var en sød og lidt forsigtig knægt, 16 år ligesom Lasse. Vi sludrede indtil Svend kom tilbage.

Da vi kom i seng denne aften puttede jeg mig igen ind til Svend, med min bare mås mod hans dejlige bare pik, som vi altid gjorde. Vi lå og sludrede og han spurgte, om jeg havde været ovre og forsøge at score Niklas. Forsikrede ham om, at det havde jeg absolut ikke, men at vi bare havde sludret og han var en rigtig sød dreng.....Begyndte at drille ham lidt og da jeg begyndte at snakke om, hvor frækt det kunne være med sådan en dejlig dreng og hvad vi kunne lave sammen, skal jeg love for at hans pik rørte på sig. 

Jeg bad ham lukke øjnene og fantasere om, at det der skete nu, var Niklas som gjorde. Suttede ham godt og grundigt, inden jeg red ham til en udløsning. Under morgenmaden talte vi om, hvordan vi skulle finde ud af om Niklas kunne være interesseret.

Lasse var taget på arbejde, da jeg gik over og hørte Niklas om han ville med ned at bade. Gåturen ned til stranden tog ca. 10 min. Vi fik badet, plasket og fjollet en hel del. Vi lagde os på stranden og lod solen tørre os. Vi faldt rigtig godt i hak sammen og Niklas åbnede sig mere og mere. Fandt ud af at Lasse og han aldrig havde haft hverken kærester eller sex.

Da vi skulle tilbage spurgte jeg om vi skulle gå en lille omvej, så kunne han se nøgenstranden. Det var han helt med på. Folk fik mindre og mindre tøj på og hans øjne blev større og større. Vidste at der tit foregik noget i klitterne og denne dag var ingen undtagelse. I en af de sidste gryder lå der to mænd som var igang med at sutte pik på hinanden. Scyhh sagde jeg til Niklas og satte mig på knæ. Niklas smilte og gjorde det samme. Da vi sad og belurede dem kunne jeg se Niklas havde en bule i badebukserne. Yes tænkte jeg, han er sgu liderlig. Jeg hviskede til ham...Dine badebukser sprænger snart. Han blev helt rød i hovedet. Forsikrede ham om, at det var helt normalt og jeg også blev liderlig.

Trak mine badebukser lidt ned, så han kunne se, at jeg også havde ståpik. Da den ene fyr fik den anden ned på alle fire og trængte op i ham, trak jeg mine badebukser ned og begyndte, at spille min stive pik. Niklas gjorde store øjne. Hviskede at han bare skulle gøre det samme. Han gjorde det sgu. Han havde en fin pik i en rimelig størrelse.

Tog min ene hånd over og begyndte at gnide ham, han kiggede lidt forskrækket på mig, men bad mig ikke om at lade være. Da fyren var ved at komme oppe i ham, kunne jeg høre og mærke, at Niklas også var ved at komme. Jeg bukkede mig ned og tog ham i munden. Mine læber havde næsten ikke omsluttet hans pikhoved, inden han skød sin ladning ned i halsen på mig. Slugte hver en dråbe og slikkede ham ren, inden jeg gav ham et kys og sagde tak.

Vi listede hjemad. Niklas sagde ikke meget. Tænkte han lige skulle fordøje, hvad der var sket. Svend var ude at handle, så Niklas og jeg satte os med en sodavand. Fortalte ham at dette var vores hemmelighed og vi ikke fortalte det til nogen. Det var som om, at det beroligede ham lidt. Fik ud af ham, at det var første gang, at nogen havde rørt hans pik og han havde faktisk syntes at det var skide lækkert.

Han og Lasse havde nogle gange spillet pik sammen, mens de havde kigget i nogle pornoblade, men de havde aldrig rørt hinanden. Han havde dog flere gange haft lyst til, at spille Lasses pik, men havde aldrig turdet foreslå det. Spurgte om han ville låne en dvd med over, så de havde noget, at spille pik til om aftenen. Det ville han gerne. Vi blev enige om at sige det var en han havde fundet, i deres eget sommerhus. Fandt en film med biseksuelle. Den startede med m/q scener men gik mere og mere over i m/m.

Fortalte også at Svend og jeg havde set mange film sammen og havde gjort gode ting ved hinanden. Han sagde, hvis Lasse er liderlig når mændene begynder, at røre ved hinanden, så vil jeg foreslå ham, at spille pik på hinanden. Da Svend kørte ind i indkørslen, smuttede Niklas over med filmen. Nå hvordan gik det så spurgte Svend smilende, mens han satte sig ned.

Fortalte ham om successen, han troede ikke sine ører. Da Lasse kom hjem kl. 19.00 havde vi tændt grillen og jeg hentede drengene, som gerne ville slippe for, at tænke på at skulle lave noget selv. Jeg placerede mig ved siden af Niklas og vi fik noget at spise og åbnede et par flasker rødvin. Når ingen bemærkede det, kærtegnede jeg Niklas på hans bare lår. Han smilte sødt og jeg kunne se han nød det. Det var ved at blive lidt køligt og Lasse gik over i hækken for at lade vandet, da Svend var på toilettet. Min hånd gled ned i Niklas` shorts og gav hans halvstive pik et klem, mens jeg hviskede...tror Lasse er helt klar og hvis du også er, så lad være at låse terrassedøren. Svend kom tilbage og da drengene rejste sig op, kunne jeg se, at hans øjne kiggede på bulen i Niklas`s shorts.

Drengene gik over og Svend kiggede smilende til mig og spurgte, hvad planen var. Forklarede ham det og han kom over og gav mig det saftigste og mest liderlige tungekys ever. Svend måtte rette på hans pik, som var ved at sprænge shortsene. Ingen tvivl om, hvor meget han tændte på tanken. Niklas havde som aftalt glemt sin telefon.

Så lyset blev dæmpet derovre og vi ventede lidt inden vi listede os over og kiggede ind af det lille vindue. Filmen kørte og de sad begge i sofaen med ryggen til. De var kommet hen til den første scene, hvor to mænd rørte ved hinanden. Niklas rykkede hen ved siden af Lasse. Da Lasse kiggede på ham, var jeg ikke i tvivl om, at Niklas havde taget mod til sig og ladet sin hånd finde Lasses pik. Lasse sagde ikke noget. Da de to fyre i filmen begyndte at sutte hinanden, forsvandt Niklas` hoved og Lasse slog nakken tilbage. Der vidste jeg, at Niklas havde taget skridtet videre og nu var tiden inde.

Jeg åbnede terrassedøren og vi vadede ind, mens jeg sagde Niklas du har glemt. Mere nåede jeg ikke inden Lasse for op. Der stod han helt bar, koksrød i hovedet og med stiv pik. Nå for søren, i hygger jer rigtig sagde jeg. Fortsæt i bare det ser dejligt ud, Synes du ikke Svend?. Jo for søren bliv i endelig ved. Lasses pik var blevet slap og han satte sig skamfuldt ned. Vi satte os i den lille sofa og forklarede Lasse, at det var helt ok og han skulle absolut ikke skamme sig. Niklas begyndte at kysse Lasse på halsen og gnide på hans pik. Lasse forsøgte at skubbe ham væk og sagde stop nu Niklas, det er sgu pinligt. Slet ikke sagde Niklas med liderlige øjne. De to kan lide, hvad de ser, er det ikke rigtigt? Jo vi har begge ståpik sagde jeg, rejste mig op og åbnede shortsene, så pikken sprang ud. Da Svend og jeg begyndte at spille pik på hinanden, var det som om Lasse overgav sig og hans pik blev igen stiv.

Vi smed også alt tøjet og satte os på hug foran dem og lod vores tunger lege med deres glinsende pikhoveder. Da vi tog dem til roden og begyndte at mundkneppe dem, måtte de overgive sig og de kom samtidig i et brøl, i halsen på os. Vi slikkede dem begge helt rene, inden vi satte os ved siden af dem.

Vi kiggede mere film, mens vi kærtegnede dem over hele kroppen, især deres stive brystvorter, fik en intens behandling. Der gik ikke længe inden de begge havde stiv pik igen...dejligt med unge friske fyre. Svend trak Lasse med ind i soveværelset og Niklas og jeg endte i en 69`er på sofaen. Der gav et sæt i Niklas, hver gang min tunge strejfede hans stjerne. Jeg satte mig igen på knæ foran ham, trak ham ud til kanten og bøjede hans ben. Nu kunne min tunge rigtig lege med hans pik, nosser og dejlige stramme stjerne. Han gispede hver gang jeg rørte hans stjerne og da jeg begyndte at kneppe ham med tungen, stønnede han rigtig liderligt. Havde nu fugtet ham så godt, at jeg lod en finger glide op i ham, mens tungen legede med hans pikhoved. Han gav sig lidt i starten, men der gik ikke længe inden jeg kunne høre, at han nød det. Jeg var nødt til at mærke hans dejlige stramme røv omslutte min stive pik, det var der absolut ingen tvivl om.

Kan du tænke dig at blive kneppet Niklas, spurgte jeg mens min ene finger kørte forsigtigt ind og ud. Han ænsede næsten ikke, hvad jeg spurgte om, så langt var han henne i sin liderlighed. Tog hans hånd og trak ham med mig. Da vi gik gennem køkkenet fandt jeg noget olie, som jeg tog med os ind i soveværelset. Svend var også igang med at give Lasse den helt store slikke/sutte tur og hans stramme røv, blev også kneppet med tungen.

Inden længe havde jeg først to og snart tre fingre oppe i Niklas. Da han begyndte at støde lidt igen, var jeg sikker på han var klar. Fik ham om på alle fire og satte min stive pik mod hans stjerne. Pressede forsigtigt pikhovedet ind, han beklagede sig og jeg forholdt mig i ro. Lod ham vænne sig til mig og sagde, at han bare skulle skyde hans dejlige stramme røv tilbage, når han ville have mere. Kunne se at Svend havde tre fingre oppe i Lasse. Gad vide om Lasse kunne rumme denne store pik....

Niklas pressede sig tilbage og jeg tog omkring hans hofter og kørte den helt i bund. Begyndte helt stille og roligt at kneppe ham helt blidt. Der gik ikke længe inden han skreg...Knep mig ååhhh knep mig. Jeg kneppede ham hårdt, inden jeg lagde mig på ryggen og bad ham ride mig. Han gled ned over mig i første hug og begyndte at ride. Så frækt at se hans liderlige ansigt mens han red mig. Jeg kunne lige nå over med min ene hånd og gnide på Lasses pik. Da jeg ud af øjenkrogen, så at Svend kørte sin pik helt i bund, kunne jeg ikke holde mig længere og skød min sperm op i Niklas med et brøl.

Niklas var ikke færdig. Aldrig havde jeg set så liderlig en dreng. Han tog noget af spermen, som rendte ud af ham og smurte hans stive pik godt ind i det. Han satte sig over bag Svend og pressede hans pik op i ham. Niklas kneppede nærmest i kanin tempo og Svend nød det og da Niklas kom i et brøl pumpede Svend sin ladning op i Lasse. 

Jeg begyndte at sutte Lasses stive pik, men blev snart skubbet væk af Niklas, som i et hug, pressede sig ned over Lasse og begyndte at ride ham. Den dreng var da vist umættelig....Lasse kom også i et brøl oppe i Niklas. Svend kyssede mig inderligt og sagde tusind tak.

Min nye nabo del.2
I alt: 4.8 ud af 5 - fra i alt 10 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér