Lejligheden ved siden af min, havde stået tom i 3 måneder, men nu så der ud til at ske noget. Håndværkere var ved at sætte den i stand. Den 1. juli dukkede der en nydelig ældre herre op og ikke længe efter en stor flyttevogn. Fornuftigt af ham, at bruge et flyttefirma, da der denne sommer var hedebølge.

Jeg mødte ham på opgangen samme eftermiddag og bød ham velkommen. Han præsenterede sig som Svend, hvilket jeg havde luret på postkassen. Sagde at han endelig måtte sige til, hvis han skulle have hjælp til noget. Jeg var lige startet på 3 ugers sommerferie og havde ingen planer, så jeg havde masser af tid. 

Om aftenen ringede Svend på døren og spurgte om jeg lige ville hjælpe ham med det sidste. Det var nogle malerier og gardiner han manglede at få sat op. Vi rendte begge rundt i shorts og t-shirt. Da vi var færdige, mente Svend at vi trængte til et par kolde øl på altanen. Vi var begge gennemblødt af sved og smed t-shirten.

Svend fortalte at han lige var blevet skilt, da konen havde fundet en anden. De havde ingen børn og han skulle bare så langt væk fra hende og hendes nye kærlighed og derfor var valget faldet på Nordjylland. Han havde haft eget firma og de boede i et stort hus. Kunne godt se på hans indbo, at han ikke manglede noget. Han havde valgt en lejlighed, da han mente, at det vat godt at have nogen omkring sig, så han ikke følte sig helt ensom og så havde han planer om at købe et sommerhus.

Mens han lystigt fortalte kunne jeg ikke helt holde øjnene fra ham. Kunne ikke se, at han var 65 år. Slank og pæn af bygning. Ikke skyggen af et hår, hverken på krop eller hoved og godt solbrændt. Vi fik nogle flere øl og blev da også halvfulde inden jeg listede ind til mig selv.

Svends stue lå lige op af mit soveværelse og hvad han åbenbart ikke vidste var, at der var utrolig lydt. Jeg havde snuppet et bad og var lige hoppet i seng, da jeg tydeligt hørte at Svend havde gang i en pornofilm. Det ophidsede mig at tænke på, at han nok sad og spillede pik og jeg lå snart og onanerede.

Næste dag måtte jeg hjælpe Svend med vaskemaskinen nede i vaskerummet. Det havde konen altid klaret, så det havde han ikke meget styr på. Han blev hurtigt sat ind i det og begyndte at putte tøjet ind. Han tabte et par underbukser, et par flotte hvide g-strengs. Kunne lige forestille mig, hvordan de ville pynte på hans flotte solbrændte krop. Han ville gerne invitere mig ud at spise om aftenen, fordi jeg havde været så sød og hjælpsom. Vi skulle en tur til Blokhus, så kunne han også lige checke området ud mht. sommerhus.

Vi kørte afsted, begge iklædt shorts og polo. Vi kiggede områderne ud og efter et par timer sad vi og hyggede os på en fortovsrestaurant. Svend snakkede lige så meget som aftenen forinden. Fik bla. fortalt, at han nok skulle have smuttet fra konen for flere år siden, da der ikke havde været kærlighed eller sex de sidste 7-8 år. Nu skulle livet leves........

Vi kørte ned på stranden og da vi begge havde det varmt blev vi enige om, at vi skulle have en dukkert. Vi havde jo ikke noget badetøj med, så det måtte jo blive nøgenbadning. Fortalte Svend at tæt på, var der en nudiststrand, så der kunne ingen vel blive stødt over at se en bar røv eller pik.

Da vi smed tøjet, så jeg Svend iført sine g-strengs, for s.... hvor var det frækt. Svend var solbrændt over det hele, hvorimod man sagtens kunne se hvor mine underbukser gik til. Også forneden var Svend helt glat, ikke et eneste hår havde han på kroppen. Vi hoppede i vandet, plaskede og fjollede, som et par andre teenagere. Vi gik nøgne på stranden indtil vi var tørre. Vi mødte flere som også gik nøgne og alle hilste smilende.

Da vi kørte hjemad, var vi begge enige om, at det havde været en pragtfuld tur. Det viste sig at vi begge havde haft lyst til at nøgenbade i mange år, men bare ikke havde turdet. Det kan være der er flere ting, vi skal opleve sammen sagde Svend og blinkede smilende til mig. Tænkte resten af turen hjem, om han faktisk sad og flirtede.

Vi endte igen på Svends altan, denne gang med et par flasker rødvin. Snakken blev lidt mere lummer og jeg tog mod til mig og sagde...Dine underbukser er utrolig frække og flotte Svend. Ja det synes jeg også selv sagde han. Han gik ind i soveværelset og kom ud kun iført g-streng, smed et par hen til mig og sagde prøv dem. Jeg smed klunset og iførte mig dem. De var dejlige at have på og det var skide frækt, at vi sad sådan mens vi sludrede og skålede.

Svend spurgte ind til, om jeg ikke havde nogen kæreste. Måtte fortælle ham, at det havde jeg ikke haft siden jeg blev skilt, hvilket var 9 år siden. Vil det sige sig, at du ikke har fået noget siden, så ligner vi godt nok hinanden grinte han. Onani er godt, men den ægte vare er sgu bedre, hvilket jeg gav ham ret i. Det lød til, at du fik dig en spiller igår, det var da ihvertfald en spændende film kunne jef høre. Svend blev lidt rød i hovedet og sagde, kunne du høre det....Ja tydeligt grinte jeg.

Jeg kunne godt tænke mig, at se lidt af den nu, hvis du selvfølgelig har lyst sagde jeg. Svend næsten sprang og og sagde ja da. Min pik rørte på sig, da han med hans flotte røv vimsede foran mig. Inden jeg starter, må jeg altså erkende at det er en homo film. Jeg har altså aldrig været sammen med en mand, men jeg tænder på at se det sagde han. Erkendte at jeg havde det på samme måde og Svend var betydeligt lettet.

Vi satte os ved siden af hinanden i sofaen og den frækkeste homo film kørte på skærmen. Der var alt...unge, ældre, mørke, hvide og alle godt udrustet. Svends g-streng var ved at sprænges lige som min. Hvis ikke det generer dig Svend, så napper jeg altså en spiller sagde jeg og rejste mig op. Da Svend sagde værsgo, smed jeg g-strengen og begyndte at gnide på min stive pik. Svend var hurtig til at gøre det samme. For s.... hvor var det frækt, at sidde og spille pik sammen med en anden mand. 

Min pik er ca. 16 cm, Svends var større, vil gætte på 20-21 cm., begge var med tydelige blodårer. Var nu blevet så liderlig, at jeg ikke kunne styre mig længere. Jeg lagde min hånd over på Svends store pik og sagde, jeg bliver altså nødt til at røre den flotte pik. Svend fjernede sin hånd og jeg begyndte, at spille hans pik. Ingen tvivl om han kunne lide det. Jeg bukkede mig ned og lod min tunge lege med hans pikhoved og strengen, mens jeg fortsatte med at gnide hans dejlige stav. Hans presperm smagte dejligt. Jeg begyndte at mundkneppe ham stille og roligt. Tog ham så dybt som jeg kunne og der stoppede han mig. Han væltede mig bag over og begyndte at tungekysse mig. Han fortsatte ned til min stive brystvorter, som han blidt bed i. Da han nåede til min pik, var jeg ved at eksplodere. Fik ham vendt om, så vi lå i en 69´er. Der gik ikke længe inden vi begge pumpede spermen ned i halsen på hinanden.

Vi sad og nussede i sofaen, drak lidt mere vin, mens den ene frække scene efter den anden, tonede frem på skærmen. Vi havde begge drømt om i mange år, at slikke/sutte pik og sluge en anden mands sperm...Nu kunne det også vinges af. Når denne dejlige pik er klar igen Svend, sagde jeg mens jeg gav den et klem, så vil jeg have den op i mig og så skal du kneppe mig. Gerne sagde Svend, mens vi lå og kyssede og gnubbede pikkene mod hinanden.

Efter en halv times tid med kærtegn og slikkeri, var vi begge kampklare med pikke der stod lige ud i luften. Kom sagde Svend mens han tog min hånd og førte mig ind i soveværelset. Han skubbe mig omkuld i sengen, gik hen i skabet og tog en tube glidecreme og en Dildo af middel størrelse. Nu kan du gøre dig klar, til at tage min dejlige pik sagde han, mens han lagde det ved siden af mig.

Fik hurtigt noget glidecreme på fingrene og snart lå jeg og kneppede mig selv med tre fingre oppe, mens Svend stod og gned på hans dejlige stive pik. Var nu så liderlig, at jeg måtte have ham. Svend ville se mig fra forskellige vinkler og da jeg lå på alle 4, mærkede jeg ham kravle om bag ved.

Han fjernede mine fingre og satte pikhovedet mod min stjerne. Er du klar til at blive kneppet min dreng sagde han. Jeg næsten råbte...Ja Svend vær sød at kneppe mig, jeg er så liderlig og vil mærke dig. Han pressede pikhovedet ind og stille og roligt fortsatte han til han var i bund. Jeg beklagede mig kortvarigt, indtil jeg havde vænnet mig til, denne dejlige store pik udspile min stramme røv.

Han begyndte stille og roligt, at trække sig næsten helt ud, for derefter at køre den helt i bund. Hver gang han kom helt i bund, mærkede jeg den mest fantastiske følelse. Jeg var nu så liderlig, at jeg begyndte at kneppe igen. Jeg ville bare have ham helt i bund hver gang. Han Begyndte at kneppe mig hurtigere og hårdere. Hver gang klaskede hans dejlige nosser mod min liderlige røv. 

Han lagde sig på ryggen, skubbede en pude under måsen og jeg skulle ride ham. Jeg satte mig med front mod ham, styrede hans dejlige store pik til min liderlige stjerne. Jeg gled ned over ham og Red ham som en gal. Da han begyndte at spille på min pik, varede det ikke længe inden vi begge kom i en vild orgasme. For mit vedkommende den bedste nogensinde!!!

Vi faldt i søvn i hinandens arme. Begge udmattet og lykkelige.

 

Min nye nabo del.1
I alt: 4.8 ud af 5 - fra i alt 19 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.