Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at have mødt min nye kæreste som er et par år ældre end mig, har jeg kun været lånt ud til et ældre par. Men Fru A bestemte at hun ville leje mig ud til mænd og kvinder, så hun lavede en annonce på nettet at yngre fyr lejes ud, men kun til m/k over 55år, der gik ikke længe før de første mænd ringede. Hun blev enig med 5 af dem at de kunne komme til en skov, hvor jeg ville stå klar nøgen og blindfoldet og hun ville også ha en maske på.

Vi kørte ud til skoven kl 17 og parkerede lidt der fra og gik så det sidste stykke vej, da vi kom frem blev jeg beordret til at smide tøjet, hætten kom på og mit stramme hul smurt, hun tog så masken på og 3 minutter senere kom en bil, den kørte helt op til os og ud steg en ældre mand(tror jeg), de snakkede lige lidt og så sagde hun , jamen så er han din de næste 30 minutter.

Jeg mmærkede en komme nærmere og en hånd på mine baller, så tog en hånd om min pik og kørte lidt frem og tilbage, en mørk stemme sagde nu er du min og gør som jeg vil, ja sagde jeg, godt så er det ned på knæ og find min pik frem, jeg gjorde som han sagde fandt lynlåsen og knappen åbnede og ud kom en god pik, den blev hurtig stiv og rimelig tyk var den også.

Han trak sig lidt væk og efter 15 sekunder kom en gummi beklædt pik til mi e læber, han tvang den bare ind og ned i halsen, godt jeg ku klare det. Han kneppede min mund og hals 5 minutter og lagde mig så ind over bordet , straks mærkede jeg hans pik mod mit stramme hul, men var jo i træning så den gled bare stille ind og i bund, fuck den føltes god og da han så begyndte at køre lidt måtte jeg bare stønne, ja det var lige før jeg kom men det gik lige..

Han kørte hurtigere og hurtigere frem og tilbage så kom han i min røv og brølede nærmest som en tyr.. han trak sig ud og gik hen til Fru A, han er squ god, ham vil jeg gerne leje igen en dag, du har vores nummer og ringer bare.

Det klarede du da meget godt min lille tøs, tak Fru A sagde jeg, ja det er de letteste 800kr jeg længe har tjent sagde hun..

Nå nu kommer den næste, de snakkede lidt og han kom hen, gik om bag mig og stak hans pik ind kørte vel 25 gange og kom så, han sagde tak og Farvel til Fru A.

Der kom 6 mænd mere og brugte mig, men så kom der et par hvor hun tændte på at se manden kneppe en anden mand, de kom begge hen og tog på min krop, hun bestemte lige hvad der skulle ske.

Ned på knæ og sut min mands pik stiv og ja jeg gik i knæ og fik en pik i munden, det tog 15 sekunder så stod den , ikke så tyk men rimelig lang, gætter på 20-22 cm, jeg tog ham til roden og blev rost af kvinden, god tøs .

Nu fik jeg et gummi på pikken og ku høre ham bande over de skide kondomer, men det var et krav de sku bruge det, kvinden sagde kom herover med ham, jeg blev ført over og min pik gled ind i hende, jeg blev så skubbet ind over hende og mærkede så hans pik mod mit hul, den gled lige i bund og skubbede mig længere ind i hendes fisse, efter ca 3 minutter kunne jeg mærke at hun blev mere stram og stønnede meget , knep ham hårdere skreg hun og manden pumpede rigtig hårdt, det tog vel 4 stød så kom hun, jeg kæmpede for at holde mig tilbage, men hun skreg hårdere og så føltes det som hans pik ramte min navle, så hårdt kneppede han mig, der gik 20 sekunder så kom jeg i en voldsom orgasme og det samme gjorde de andre to, min var så voldsom at jeg faldt sammen og lå mig på knæ, hold da kæft det tog 20 minutter inden jeg kom til mig selv igen.

Kvinden snakkede med Fru A og roste mig for at holde så længe at hun fik to orgasmer, manden mente jeg skulle bruges igen engang. Fru A sagde at de skulle være velkomne, de sagde farvel og kørte, jeg spurgte om der kom flere, for min krop var færdig, men der kom lige en mere der sku ha et blowjob, det fik han.

Er du heldig og finder Fru A's annonce kan du få lov at leje mig... glæder mig til næste gang hun lejer mig ud.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.