Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Så kommer der lige lidt om hvordan min jul gik.

Lille juleaften kom jeg hjem fra arbejde og fru A havde lavet mad, mens vi spiste fortalte hun hvad de næste par dage skulle gå med.

SEX I DAG?

Den 24 kom der en gæst fra morgenstunden og ville bruge tøsen, men om det var en mand eller kvinde fik jeg ikke at vide, vi gik i seng og jeg måtte lige give fru A nogle orgasmer inden vi skulle sove, jeg fik ikke lov til at komme.

Kl 8 jjuleaftensdag ringede vækkeren, jeg blev sendt på badeværelset hvor jeg skulle skylles ud, blev også vasket godt, jeg fik så manchetter på arme og ben, hætten kom på hovedet så var jeg klar, kl 9 ringede det på døren og fru A åbnede og sagde velkommen og kom ind, de kom ind til mig i stuen og straks var der en hånd på min pik, ikke dårligt sagde kvinden, så ville der gi fisse om lidt.

Jeg blev ført ind i vores legerum, som bbestår af nogle store madrasser og lidt kroge i gulv og loft samt en gabestok.

Hun valgte at binde mig på gulvet så kunne hun bedre bruge mig, hun var en stor kvinde fandt jeg ud af da hun senere satte sig over min mund, hendes lår føltes rigtig store og runde, hendes fisse var ligesom fed, men hold kæft hun var våd og smagte godt, jeg slikkede det bedste jeg havde lært og hun kom efter 15 minutter tror jeg, hun stønnede meget højt og blev våd så det løb ned i min mund.

Hun begyndte nu at nulre mine vorter og pikken blev endnu mere stiv end den var før, hun roste den og smagte på den, hun ku osse sutte pik da, jeg måtte virkelig holde igen efter kort tid, men nu ville hun ride og satte sig til rette og pikken gik lige i bund, hun red den og kom i flere små orgasmer.

Nu spurgte hun fru A om hun lige ville tage den pink DILDO i hendes taske og så stikke den i røven på hende, fru A gjorde det og så red hun endnu vildere, troede min pik sku rives af... men den blev hvor den var. Hun kom i en så kraftig orgasme at hun skreg højt og jamrede at det var godt, hun steg og suttede min pik ren og stoppede lige før jeg kom.

Hun sagde farvel til fru A og mente hun ville kkomme igen en dag og bruge mig.

Fru A løsnede mig og bad mig vaske mig igen, vi havde mere vi skulle nå, da jeg var ren, kom hun ind med tøjet jeg skulle have på, en sort lille kort kjole og lys paryk, høj hælede sko (12cm), bh og sorte strømper.

Kl 12 kørte vi afsted til første besøg, en ældre mand der ville have mig som tøs, vi ringede på og han åbnede, bad os indenfor mens han kiggede meget på mig, hun er da meget køn den lille tøs og fru A sagde ja..

Han havde gjort klar i soveværelset og tog mig på røven, lod en finger glide ind i revnen og lige røre det lille hul, min pik stod allerede og han sagde nå hun er godt liderlig, tog min hånd og førte den ned i hans bukser hvor der var en halvstiv pik, håbede den ville blive noget tykkere når den blev helt stiv.

På knæ tøs sagde han og jeg gik på knæ, lynede op og tog pikken ud, kørte hånden lidt frem og tilbage, det gav en helt stiv pik men ikke særlig tyk, knap 16cm lang vil jeg skyde den til.

Fru A smed nogle kondomer på sengen og han ragte mig et, jeg pakkede det ud og tog det i munden og derefter tog jeg hans pik i munden og rullede gummiet på pikken.

Jeg suttede lidt og så ville han kneppe mig, jeg sku stå på alle fire og han gled op i mig, efter 25-30 stød kom han, men pikken blev stående, han kneppede videre og kom ret hurtigt igen, det havde jeg aldrig prøvet før, nu tog han pikken ud men den stod stadig, fru A spurgte om han tog noget så den blev hård så længe, men det sagde han nej til.....

Vi sagde farvel 15 minutter senere, da var hans pik faldet ned.

Jeg sspurgte fru A hvad vi skulle lave om aftenen, vi har næsten ingen familie , jeg har en søster på Sjælland og hun en bror i Nordjylland, så vi ku ikke nå frem til nogen af dem, hun sagde bare at hun havde lejet mig ud til et ældre par der fik gæster og der skulle vi være om 2 timer, så vi ku lige nå hjem i bad inden.

Efter badet fik jeg korset og en rød nissepige dragt på, røde højhælede sko og strømper, en sort paryk, røde gstreng som var lige små nok.

Vi kørte afsted og hov bilen manglede benzin, hvem blev sendt ud og tanke den..? Ja nissetøsen selvfølgelig, måtte endda ind og betale, det var lidt flovt men samtidig lækkert, der var en mand der piftede efter mig og jeg lavede lige trutmund tilbage, jeg lignede også bare en kvinde.

Vi kom frem til parret og kom ind, kvinden pia tog imod og roste tøsens udseende, ja fru A blev også rost, men hun er også en rigtig pæn og lækker kvinde, vi kom ind hvor manden hans sad i en stol og jeg måtte på knæ og hilse pænt, åbne hans bukser og give lidt mund, ikke dårligt sagde han.

Vi fik at vide deres venner kom om lidt og hvordan aftenen skulle foregå, fru A blev spurgt om hun ville deltage, da kvinden i det andet par ggerne ville ha pigesex, fru A sagde ja men det ville koste ekstra og hviskede det i pias øre, pia sagde det er iorden og gik ud og hentede en konvolut gav fru A den i hånden og sagde det sku passe.

Nå jeg kom med ud i køkkenet og fik vist hvor velkomst drinksene stod, maden ville de selv klare, jeg sku stå til rådighed hele tiden mens gæsterne var der, hans sagde kom tøs og jeg gik hen til ham, han tog mig på røven og lod fingrene glide henover den og stille gled de ind i revnen, han kørte dem frem og tilbage, mens pia tog min pik i hånden, ikke dårligt sagde de begge.

Nu ringede det på og jeg måtte ud og åbne, der stod to meget velklædte mennesker, vil skyde dem til omkring 65år, jeg bød indenfor og tog kvindens frakke, da fik jeg næsten åndenød, hun var i klædt læder korset hvor brysterne lå i en halvskål og de var ikke små.... måtte lige synke en ekstra gang, længere nede var der læder støvler der gik til midt på lårene, ingen trusser der.

Manden var klædt i læder vest og bukser med en pisk i bæltet, en lækker ældre mand, håbede bulen i bukserne passede i virkeligheden.

Jeg fik serveret drinks og snakken gik stille, pia spurgte fru A om hun stadig ville være med og jo det ville hun, hun er til piger m store bryster og har jo selv nogle dejlig store nogen, mogens sagde til hans om tøsen ku sutte pik og jo det han havde prøvet indtil nu var godt, jamen så kom over tøs og sut min pik, jeg gik over satte mig på knæ og lukkede hans bukser op, trak en pik ud som var tyk meget tyk selv i halvstiv tilstand, efter 1 minut stod den totalt stiv og den var både lang og tyk, fru A sagde at husk gummi er krav selv når tøsen sutter og det var intet problem, der kom en skål med kondomer på bordet.

Jeg tog et og fik det på den store pik og straks gled den ind i min mund, jeg gjorde det bedste for at få den ind, men efter ca 5 cm ku min mund ikke åbne mere, men mogens pressede bare på og kneppede min mund hårdt, jeg savlede helt vildt og fik den helt ind så jeg lige var ved at brække mig, den pik ville jeg nyde i et andet hul.

Jeg blev sat mellem hans og mogens mens vi spiste, fru A sad mellem de to kvinder og jeg ku se karens ene hånd gå ned mellem hendes ben og hun hviskede fru A noget, fru A sagde det finder vi ud af.

Da hovedretten var klaret måtte hans lige ha lidt om hans pik, den var klar og et gummi på og tøsen blev lagt ind over bordet, de andre heppede på ham og sagde gi den tøs hvad hun kan li..

Stille trykkede han sin pik mod mit lille hul og gled helt op så jeg ku mærke hans mave mod mine balder, det var skønt, jeg stønnede godt allerede og pia ville ha min tunge i fissen, vi flyttede hen til et sofabord og jeg kom om på ryggen at ligge, pia satte sig over min mund og hans løftede mine ben op i luften, pia tog fat i dem og pressede dem op på min brystkasse, hans trængte ind igen og begyndte at pumpe igen, min pik var stiv og klar men den måtte vente, pias fisse kom over min mund og jeg gik igang med tungen, hun begyndte hurtigt at stønne , jeg ku lige skimte fru A mellem karens store bryster, de var godt igang.

Pia kom ret hurtig i en orgasme og nulrede så mine vorter godt, hans kørte vist osse så på sidste vers før han ville komme i min røv, der gik ikke lang tid så kom han under høj stønnen.

Mogens sagde flyt dig hans nu vil jeg ha røvfisse, han tog lidt mere creme og smurte godt på, nu pressede han pikken mod det brugte hul, men selv om hans lige havde brugt det måtte han trykke godt til for at komme ind, men ind kom den hold kæft den føltes godt.

Jeg ku høre fru A stønne højt nu og ku se begge kvinder bruge mund og hænder på hende, nu begyndte mogens at køre i min røv og jeg måtte bare passe på ikke at sprøjte med det samme, men ku høre fru A skrige orgasmen ud, mogens kørte hurtigere og hurtigere jeg ku næsten ikke holde mig tilbage mere, men heldigvis kom mogens lidt efter, det føltes som den blev tykkere for hvert pump sperm.. men det gjorde den nok lidt, den var stadig stiv da han trak den ud, men faldt så stille ned.

Desserten blev spist og jeg blev så bundet til en slags træ seng, der var huller så mine ben ku komme op i nogle bøjler, men nu ville pigerne bruge min pik og det gjorde de godt, dog fik jeg ikke lov at komme.

Mogens og hans tog sig kærligt af fru A og jeg ku se mmogens kneppe hende godt igennem, hun skreg snart orgasmen ud, hans spurgte om ikke de sku bruge tøsen igen og mogens jo selvfølgelig, de kom over og brugte først min mund og så tog hans min røv igen, mogens mund kneppede mig til pigernes jubel, nu kom de 3 piger over og deltog, de nulrede mine vorter og nosser, pikken blev bare overset, hans kom igen i min røv og nu skreg de alle mogens knep hans røv, mogens gik om og trykkede pikken i bund, kneppede mig hurtig og hårdt mens pigerne jublede og nulrede vorter og nosser hårdt, der gik et øjeblik og spermen skød ud af min pik, noget ramte pia lige i munden til stor morskab for alle, jeg var nu ikke den der grinte, men stønnede, mogens kom i min røv nu og lod den værre inde lidt, så trak han den ud og mit hul var ømt.

Vi fik llidt at drikke og sagde farvel og måske på gensyn, de var helt tilfredse med tøsen.

Fru A kørte hjem da jeg ikke kunne, jeg rystede stadig efter den orgasme, vi blev selvfølgelig holdt ind af politiet, en kvindelig betjent spurgte om fru A havde nydt spiritus, ja et glas rødvin og så måtte vi køre igen, puha det var godt vi ikke sku ud og gå, jeg var bare øm, det er jeg stadig lidt..

Nu kkommer fru A snart hjem fra arbejde og skal godkende denne, håber hun er tilfreds og lader mig slikke hende..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.