Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en voksen mand omkring de 50. Da jeg var yngre var jeg så absolut til kvinder, og mit syn på mænd, der var til mænd var, at de jo så frigjorde nogle flere kvinder til os andre. Hurra for det.

De seneste år har jeg fået noget medicin, der vrider både fysikken, så man har mindre fysisk kunnen i underlivet, men det vrider også hjernen, så jeg de senere år har kigget mere og mere efter mænd. Særlig har jeg kigget efter store buler i bukserne, og drømt om at jeg en da kunne lege med dem.

SEX I DAG?

Forrige år, kunne jeg ikke dy mig mere, og lavede en aftale med en bi fyr i et chatrum. Jeg har mødtes med ham et par gange og et par andre mænd og haft stor fornøjelse af at sutte pik. Nogen af de seneste gange har jeg, mens jeg har suttet, tænkt: Bare han dog ville bolle mig med den. Det har været en lidt skræmmende tanke, når jeg nu altid har været til piger. På den anden side er jeg hver gang blevet skrupliderlig.

For et par uger siden, mens det fortsat var lunt i vejret, havde jeg lavet en sutteaftale med en fyr, jeg ved har en ret solid pik. På vores aftalte mødested er der et par bænke inde under et halvtag - Statsskovvæsnet kalder det vist et frokosthus. På denne dag var det lunt men særdeles fugtigt. Ind imellem regnede det tilmed lidt. Som altid når vi var sammen smed vi begge alt tøjet, og i det dårlige vejr var vi ret sikre på der ikke ville komme andre.

Jeg gik på knæ lige for enden af bordet, så jeg kunne støtte nakken mod bordpladen. Det passede perfekt med højden på hans store dejlige pik, der vippede flot et par cm foran næsen på mig. Jeg nappede efter den med læberne et par gange, og forsøgte at ramme spidsen med min våde tunge. Endelig lukkede mine læber sig om den lige bag pikhovedet. En kildrende fornemmelse løb ned gennem kroppen og fortsatte ud i min pik, der svulmede trods mine rejsningsproblemer. Jeg tænkte atter; Bare man dog kunne blive kneppet med den i stedet.

Fyren havde stille og roligt lænet sig lidt frem, så mit hoved nu var fikseret mellem pikken og bordkanten. Det er der jeg har det allerbedst som piksutter: Der er kun en vej, og det er at sutte løs. Pludselig spørger fyren: "Har du aldrig overvejet at blive bollet?". Ordene ramte min pik som en varm hånd der har godt fast og gnider frem og tilbage. Den rejste sig stift ud fra mit underliv. Jeg sagde: "mjjj" med hans pik i munden mens jeg prøvede at nikke. "Så skulle vi måske prøve at træne din røv til at kunne tage en pik. Har du nogensinde brugt en DILDO deroppe?". Han havde nu trukket pikken ud af min mund og jeg svarede bekræftende, men aldrig med en i størrelse med hans pik.

Han syntes vi skulle træne min røv allerede idag - så kunne vi måske bolle næste gang vi mødtes. Det var næsten som om han havde læst mine tanker. Jeg lagde mig op på bordet på ryggen. Han lagde sig ind over mig i en 69'er, så jeg stadig kunne sutte på hans pik. Nu havde jeg hovedet låst mellem hans knæ og pikken dybt i munden. Han fik mig til at løfte benene, og hans hænder søgte min pik og pung og stille vandrede de ned mellem mine balder. Jeg hørte at han skruede en hætte af en eller anden tube, og straks mærkede jeg en fedtet finger mellem mine balder. Han masserede stille min analåbning igen og igen - langsomt kunne jeg mærke en finger søge dybere ind, og hans rolige adfærd fik mig til at slappe af.

Imens suttede jeg mere intenst end nogen side tidligere, og jeg fatter ikke, at han ikke kom. Jeg suttede og sugede som om mit liv afhang af det. Imens kunne jeg mærke at han skubbede fingeren dybere og dybere ind - det føltes som en tyk tommeltot. Jeg nød det og måtte stønne ud om hans pik. Jeg kunne mærke at min pik lå stiv langs mit maveskind. Han sutte mig frækt på pikken (noget han ellers aldrig gjorde) mens han listede endnu en finger ind fra den anden hånd.

Det var meget ømt i mit lille røvhul, men hans forsigtige fremfærd gjorde at jeg alligevel nød det og håbede på mere. Det var en vild følelse at have munden spiddet på hans stive pik og hans stive fingre oppe i min røv. Og jeg kunne/ville ikke undvære noget af det. Han sagde, at hvis jeg rigtig skulle få fornemmelsen for at blive bollet, så måtte jeg ligge på maven ind over bordet. Så ville han fingerbolle mig, så jeg kunne få en ide om hvordan et rigtig knals ville være.

Jeg lod ham nødtvunget rejse sig, så jeg ikke længere lå og suttede. Jeg rejste mig og stillede mig for enden af bordet og bukkede mig ind over det. Jeg mærkede hans hænder sprede mine balder og hans tommelfingre fandt atter ind i min røv. Jeg følte på en gang jeg blev flækket bagfra, og at mit livs største ønske blev givet. Han fingerkneppede mig med skiftevis den ene og den anden tommel og nogen gange dem begge. Han ramte noget i mig hver gang, der gjorde at det føltes utroligt intensivt og meget ophidsende.

Hver gang han havde skiftet finger aede han mine balder med den anden hånd. Når begge tomler var inde forsøgte han også at kæle for mine balder. Han gjorde det bedre og bedre - og pludselig kunne jeg mærke hans hænder ae udvendig på mine hofter mens fingrene legede i min røv. Jeg mere anede end tænkte: Han kan da ikke ae begge hofter og fingerkneppe mig samtidig..?..

I dette øjeblik tog han et fast greb om mine hofter, og jeg kunne mærke hans hofte blidt ramme mine balder. Hans pik var pludselig dybt begravet i mig. Følelsen ramte mig med mistro men endnu mere liderlighed. Han var ved at gøre mig til en regulær bolledukke - og jeg nød det allerede. Kort tid efter kom han og samtidig kunne jeg mærke at hele den ophidsede situation gjorde at min pik havde fået eget liv. Den begyndt også at pulse, og kort efter kom jeg.

Først ville jeg skælde ham ud for at være gået så langt, men oplevelsen havde været så god, at jeg allerede så frem til igen at blive bollet. Tænk hvis jeg en dag kan lave en aftale med 2 fyre på en gang - så kan jeg få både i hoved og røv ... samtidigt !

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.