Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efterhånden havde jeg boet hos Grethe og Kurt i 6 måneder, var blevet brugt godt ni de sidste måneder af mange forskellige mennesker,  onsdag aften kom Grethe ned og ville snakke lidt.

Nu syns vi det er på tide vi kommer videre i vores hyggelige aftener sagde hun, jeg sagde hvad mener du? Grethe forklarede at de ville invitere 12 personer der skulle bruge tøsen bent en aften og nat, det er bare iorden med mig svarede jeg.

Så er det en aftale at fredag står du i mit soveværelse kl 16, så gør jeg dig klar til gæsterne,  jeg ku ikke vente til det blev fredag men så var det så vidt.

Jeg gik op til Grethe og hun sagde smid dit tøj, så fik jeg hætten på igen og manchetter på arme og ben, jeg fik skyllet røven godt ud og smurt lidt creme i hullet,  Grethe kørte lige et par fingre ind og ud, du er jo klar min tøs kom det.. 

Jeg blev sat på knæ ude ved døren og fik at vide jeg skulle hilse pænt på folk, lidt efter kom de første gæster og jeg måtte pænt hilse på både pikke og fisser, men hold kæft jeg nød det.

Nu fik de maden serveret og mens de spiste gik jeg på knæ under bordet og brugte munden på dem der ville ha det. 

Efter maden fik jeg besked på at følge med i kælderen og der blev jeg spændt fast på rygge,  benene blev bundet op i loftet så de var godt spredt,  der ikke længe før de første kom hen og sku prøve mig, den første pik gled stille i bund og en fisse kom over min mund.

Nu skiftedes de til at bruge mig, jeg var fuldstændig komplet over liderlig, da de alle havde brugt mig, sagde Grethe at nu skulle alle mændene tømme sig i mig enten i munden eller røven, de fleste brugte min mund og jeg nød bare smagen, men 2 tømte sig i min røv, det løb stille ud da den sidste trak sig ud.

Nu er det kvindernes tur til at bruge ham, og de brugte mig , dog fik jeg ikke lov at komme,  men fik meget fissesaft og 2 sprøjtede meget.

Nu fik de kaffe, der var jo nok gået nogle timer og de trængte.. jeg ku godt bruge lidt mere pik i mine huller,  men ingen gad bruge mig lige nu.. øv.

Jeg faldt lidt hen men blev vækket af en pik der, blev tvunget ind i min mund jeg åbnede den godt og fik den ned i halsen,  så kom der en pik og krøb op i min røv, en hånd på min pik og en hånd ved hver vorte, så begyndte de alle at bruge mig  efter ja ved ikke hvor længe kom jeg i en voldsom orgasme,  min sperm blev sprøjtet i et glas og jeg fik lov at drikke det,.

Så sagde Kurt at nu skulle alle mænd sprøjte i min røv efter tur, jeg fik røven hævet lidt op så sspermen ville blive i mig, mens de brugte mig måtte jeg slikke fisse på mange af kvinderne,  nogle hyggede sig i sofaerne ku jeg høre..

Nu havde alle 8 mænd tømt sig i min røv, der blev holdt noget for hullet,  jeg ku mærke spermen stille løbe ud af mig, nu skal i bare se sagde Grethe og satte bægeret op til min mund, drik min tøs sagde hun og jeg drak til stor fornøjelse for gæsterne.

De sagde farvel og tak til Grethe og Kurt, jeg lå bare og slappede af, Grethe sagde ko  og lad os smutte i bad også i seng, hun vaskede mig og fik ggjort min pik stiv igen, så ville hun kneppes hårdt, der gik ikke lang tid før hun kom i orgasme..

Vi gik i seng og snakkede lidt om hvordan jeg havde haft det, rigtig dejligt svarede jeg, godt for du vil skulle betjene 30 mennesker næste gang, lækkert så ville jeg få meget sperm og fissesaft.

Kurt var bblevet stiv igen og sagde slik tøs og ja jeg slikkede med velbehag til jeg slugte hans sperm, desværre var der ikke så meget i pikken nu...

En mmåned efter kom aftenen hvor der ikke kun kom 30, men 34, 25 mænd og 9 kvinder, det var en rigtig god aften og nat..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.