Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han var kun iført shorts og allerede lækkert brun over hele kroppen. Hun huskede ham som en flot dreng og siden en uimodståelig teenager, men nu som mand var han aldeles pragtfuld at se på. Hun mærkede, hvordan han tændte en ild i hende. Hun måtte gøre noget... 
Hun gik hurtigt op ad stenfliserne til huset efter at have afleveret ungerne i skolen. Klokken var ikke mere end otte, men hun havde en hel del at nå, før huset blev invaderet af hendes tre veninder, hvoraf den ene kom helt fra Århus. Hendes søster havde sagt, hun ville komme en time før de andre for lige at hjælpe med det sidste. 
Katten kom hende i møde, da hun låste sig ind i huset. Den var sulten, så hun gik ud i køkkenet og begyndte at åbne en dåse kattemad, alt i mens hun kiggede fraværende ud i haven og over til naboen. 
For et stykke tid siden havde de fået fjernet hækken mellem dem og Henrik, hendes mand, havde endnu ikke fået plantet en ny. Lidt irriteret tænkte hun, at han aldrig rigtig fik taget sig sammen til at gøre noget som helst. Det var som om, han altid ventede på, at hun skulle få skubbet ham i gang. Og ærlig talt var hun blevet lidt træt af ham, det hele og ja, selv børnene engang imellem. Selvfølgelig elskede hun dem, men tilværelsen var slet og ret blevet for trivielt. 
Nå, men i dag havde hun taget fri fra sit arbejde som chefsekretær, og hun glædede sig til, at veninderne kom. Det var ikke så tit, de mødtes, men nu skulle det være. Hun havde gjort rent i går aftes, men hun manglede stadig badeværelset og gæstetoilettet. Det ville hun ordne, når hun selv havde været i bad. Og så var der selvfølgelig maden at tænke på. 
Mens hun stod og remsede op, hvad hun manglede at gøre, fangede hendes øjne pludselig en bevægelse, og hun så naboens i 18-årig søn træde ud i haven. Han var kun iført shorts og allerede lækkert brun over hele kroppen. Hun huskede ham som en flot dreng og siden en uimodståelig teenager, men nu som mand var han aldeles pragtfuld at se på. 
Hun mærkede, hvordan han tændte en ild i hende. Det var længe siden, hun og Henrik havde været i seng sammen. Hun havde egentligt ikke tænkt så meget over det, men mens hun stod der og stirrede på naboens søn, kom følelsen af hed, dampede sex skyllende hen over hende og efterlod hende så svag i knæene, at hun måtte sætte sig. "Herregud," sagde hun højt til sig selv og muligvis også til katten, som kiggede forbløffet op på hende, hvorefter den fortsatte med at æde fra den skål, hun havde sat ned til den. "Han er kun 18, og jeg gamle kone er 46." 
Nå ja, gammel og gammel. Hun syntes nu nok stadig, hun så rimelig pæn ud. Hun havde kun nogle få rynker omkring øjnene, flad mave, pæn røv og et par flotte bryster, som flere mænd diskret havde beundret, når de troede, hun ikke lagde mærke til det. 
Det ringede på døren, og hun tog sig sammen og gik ud og lukkede op. Det var ham. Hun mærkede til sin irritation, at hun rødmede dybt, og brystvorterne trak sig sammen. Alt forsvandt undtagen hans grønne øjne, som hun stirrede dybt ind i. Det eneste, hun kunne tænke på, var, at hun ville have ham, sluge ham, beholde ham til tid og evig og... 
- Fru Sørensen! Hans stemme vækkede hende af hendes trance. 
- Har du det godt? Hun rystede umærkeligt på hovedet og sagde: 
- Næ, men goddag Jens, det er sør'me længe siden hva? Ja ja, jeg har det fint, det var bare... kom dog indenfor. 
Imens hun lukkede døren efter ham, sagde hun med en lille nervøs latter. 
- Og Jens, for Guds skyld sig endelig Lene. Fru Sørensen fik hende virkelig til at lyde oldgammel, syntes hun. Det skulle være forbudt at have en sådan krop, tænkte hun lidt senere dybt ophidset, mens hun betragtede ham fra sofaen overfor ham, hvor han sad med en øl i hånden. 
Han var aldeles pragtfuld at se på med sit lange, sorte hår, som var samlet i en hestehale, grønne, sensuelle øjne, der betragtede hende dovent, og stærke markante ansigtstræk. Han måtte have trænet i løbet af vinteren og foråret, eftersom han havde en fast krop med flotte muskler - ikke for overdrevne, men sådan lige tilpas. Hun noterede sig også, at hans shorts sad faretruende lavt omkring hans talje, og hun mærkede sit underliv trække sig sammen, og at hun blev våd. 
- Nå, men hvad kan jeg gøre for dig Jens? sagde hun. pludselig. Hun var nu så liderlig og tændt, at hun bare ville have ham ud, så hun kunne komme op i soveværelset og tilfredsstille sig selv. 
Hun svedte og rørte urolig på sig. Han vendte hovedet og så på hende med disse utrolige, grønne øjne og - syntes hun - med et vidende blik. Næsten som om han vidste, hvilken effekt han havde på hende. 
- Du og Henrik har jo altid været fars og mors gode venner, så jeg ville lige sige farvel til jer, inden jeg her i næste uge rejser til USA, hvor jeg skal studere et år, sagde han med sin dybe bas stemme. 
- Henrik er her måske ikke? fortsatte han videre. Hans stemme sendte hede strømninger ned gennem hende, som til sidst endte i hendes skød. Han sendte hende et gennemtrængende blik og drejede hovedet for at kigge på trappen, som førte ovenpå. 
- Undskyld mig lige et øjeblik, sagde hun, rejste sig og styrtede ud i køkkenet, hvor hun med en forpint stønnen lænede sig ind over køkkenbordet. Han kiggede lidt forbavset efter hende, hvorefter han smilede for sig selv. 
Ude i køkkenet åndede hun dybt ind. Hun havde ikke kunnet vente længere, da hun nu var så våd, at det ligefrem drev ned af hendes ben. Aldrig før havde hun oplevet noget lignede. Hun kastede et hurtigt blik hen mod døren. Jo, den var lukket. Langsomt førte hun sin hånd over sine bryster, let som en fjer ned til navlen, kredsede lidt omkring den, videre ned mod trusserne og ind under blondekanten. En høj stønnen undslap hende, og hun kiggede forskrækket over mod døren. Havde han hørt noget? Nej. Ophidselsen sled i hende. Hun måtte gøre noget. 
Hun fik øje på agurken, som hun havde tænkt sig at bruge som pynt til maden, men på dette tidspunkt var hun ligeglad. Hun greb febrilsk efter den og sank ned på gulvet. Kjolen var nu smøget helt op, så den lå omkring hendes mave. Den ene strop var gledet ned over skulderen, så hendes bryst faldt ud; hun havde ikke nogen BH på. 
Agurken var stor og hård. Efter at have fjernet trusserne førte hun den med et sagte gisp op i sig, mens hun strøg sig over brysterne. Den gled langt op, nærmest med et sug. Med en ophidset jamren begyndte hun langsomt at føre den ud igen. 
Hendes anden hånd, som havde haft travlt med hendes bryster, vandrede ned til hendes lille, men perfekte knop, som var stærkt opsvulmet. Hun begyndte at stryge og kildre den, mens hun hurtigere og hurtigere førte agurken ind og ud. Det var hans ansigt og hans krop, hun så for sig. Og så langt væk var hun i sin fantasi, at hun ikke havde hørt døren gå op, og at han stille var kommet ud i køkkenet, betaget af det syn, som mødte ham. 
Han havde siddet i stuen og undret sig over, hvad der tog hende så lang tid og havde til sidst ikke kunnet styre sin nysgerrighed, da han havde hørt hendes stønnen, som fra et desperat dyr. Synet og lugten af kvinde fik ham hurtigt til at smide sine shorts. Og som han stod der med sin enorme erektion, hvor det svagt farvede, blålilla hoved hvilede let ved navlen, varm og pulserende, lignede han en græsk gud. 
Han gik hen imod hende og nød synet, som hun lå der på gulvet og vred sig ophidset frem og tilbage. Med et snuptag havde han fjernet hendes hånd og begyndte nu selv at føre agurken ind og ud af hende, samtidig med at han greb ud efter hendes bryster og gav sig til at kærtegne dem. 
Med et rædselslagent gisp vågnede hun op af sin ekstase og ville sige noget til ham, forklare, men han var hende for hurtig. Hans mund dækkede hendes i et hedt dybt kys, der gjorde hende totalt åndeløs. Han smagte pragtfuldt, og hun måtte bare have mere af ham. Hun havde længe, med hver en fiber i sin krop, trængt til et rent ud sagt saftigt knald. Der var intet senere, intet i morgen, kun nuet, her på køkkengulvet med en afsindig flot og ung elsker. Han var alt det, hun havde savnet ved Henrik og mere til. 
Det hele foregik næsten som i en drøm, undtagen at han var virkelig, og han var hendes i dette øjeblik. Med et højt skrig og kroppen spændt som en bue mærkede hun orgasmen rulle igennem sig og efterlade hende svag og hjælpeløs som en lille killing. Kønslæberne var blevet store og følsomme, hendes klitoris enorm, og hun følte sig dejlig afslappet. 
Han rejste sig op, smilede ned til hende og sagde: 
- Var det godt? Hun kunne kun nikke. 
Nu var det hans tur, og al videre snak blev unødvendig. Hun lagde sig på knæ foran ham, og han førte hendes hoved hen til sit kæmpe lem, som hun velvilligt tog i munden og begyndte at sutte. Den hørte mildt sagt ikke til de mindste, og hun havde lidt besvær med at få den helt ind i munden, men gjorde det bedste, hun kunne. Han begyndte at stønne højt af liderlighed og kørte hurtigere og hurtigere rundt i hendes hår med sine kraftfulde hænder. 
Pludselig flåede han hende væk, nærmest smed hende op på køkkenbordet, spredte hendes ben og begyndte at slikke hende. Han førte langsomt sin tunge op ad det ene ben mod hendes køn, men stoppede, lige inden han nåede centrummet for hendes lidenskab, hvor hun i et kort øjeblik kunne mærke hans varme ånde. Dernæst begyndte han på det andet ben. 
Hun kunne have grædt af skuttelse, da han for anden gang stoppede og efterlod hende skælvende og desperat. Men endelig, endelig strejfede hans tunge hendes kønslæber og knop, og hun gav et spjæt af forventning. 
- Ååhhh, mere, hårdere, råbte hun krævende. Det lykkedes, hun mærkede, hvordan hans tunge først trængte dybt ind i hende og siden fik alt til at skumme. Hun var ved at komme igen. Noget, han også måtte have fornemmet, for med ét stoppede han med at slikke hende. I stedet sendte han hende et af sine sexede smil, og hun blev lidt brutalt vendt rundt, så hun stod lænet over køkkenbordet med røven ind mod ham. 
Hun drejede hovedet og smilede forventningsfuldt tilbage til ham, da han ganske langsom trængte ind i hende, ligesom lidt prøvende, næsten som om hun endnu var jomfru. Det var lang tid siden, tænkte hun henført, mens han begyndte at bearbejde hende bagfra, men dette her overgik alt, hvad hun før havde prøvet, så faktisk var det hendes første gang i den henseende. 
Når hun drejede hovedet kunne hun sanseløs af begær lige ane hans muskuløse krop sammen med hendes i spejlet, der hang ude i entréen. Glinsende, tæt sammenslyngede kroppe. Hendes kjole stadig oppe omkring maven på hende. Hun kiggede fascineret på hans store stav, der gled ubesværet ind og ud af hende i rytmiske bevægelser, som hun besvarede med sådan en intensitet, at det var, som om hun flød bort med tidevandet. 
For hendes tågede blik var der kun hans pik, der stødte som en rambuk ind i hende, hans hånd, der havde et fast greb om hendes lange hår og hans finger, der kørte hen over hendes klitoris i rasende fart. 
Han drillede hende nu. Førte sit lem kun langsomt ud, ventede lidt, igen langsomt ind. Den gik så dybt i bund, at hun næsten kunne mærke en af hans kugler følge med lidt ind. Det var for meget, og hun måtte atter overgive sig til orgasmen. Med et skrig kom hun i så stærk en udløsning, at hun følte sig som en vulkan, der åbnede sig for at udspyr sin lava. Hun mærkede, hvordan hendes inderste krampagtig trak sig stramt omkring hans lem, hvorefter han med et brøl og nogle sidste hårde stød fulgte hende i orgasmen. Han faldt sammen over hende, og der lå de lidt og nød det varme og afslappede efterspil, da han med et svup trak han sig ud af hende. Hun så, at selv i afslappet tilstand var den enorm. 
Hun tilbød ham et bad og sagde senere til ham, sådan lidt henkastet, at hun var alene hjemme den efterfølgende aften. Henrik og børnene skulle besøge hans mor, som skulle med dem i teatret. Hun havde ikke været interesseret i stykket og ville hellere blive hjemme. Han kiggede på hende og sagde med et blink i øjet, at han ville komme ved 7-tiden, hvorpå han kyssede hende dybt og længe. Så var han gået. 
Bagefter, hvor hun havde badet og nu sad med en stiv whisky til at styrke sig på, tænkte hun på deres sex, og hun gøs næsten af forventningen om den næste dag. Livet var værd at lægge mærke til igen. 
Nu måtte hun hellere komme i gang med forberedelserne, eftersom der ikke var lang tid, til søsteren og hendes veninder kom. Hun rejste sig og gik ud i køkkenet, fik fraværende øje på agurken og smed den i affaldsposen. 
Præcis klokken to kom hendes tre veninder gående op af flisegangen hen imod døren, hvor hun stod for at byde dem velkommen. Jens var i haven, stadig kun iført shorts og råbte, mens han gav et lille vink. 
- Hej Lene! Hvordan går det så? 
Samtlige fire hoveder drejede og kiggede på ham. Et med et vellystent blik og tre med store beundrende øjne. Han grinede og blinkede frækt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 85 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.