Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er nu godt halvtreds år og tænker tit tilbage på en meget erotisk og ophidsende oplevelse, som jeg havde som marinesoldat tilbage i 1964. Jeg var indkaldt til den Kongelige marine og kom fra Jylland hvilket gjorde, at jeg ikke havde så let ved at komme hjem. En af mine soldaterkammerater - lad os kalde ham Jørgen - inviterede mig til at bo hos ham i weekends. Jørgens havde ret velstående forældre. Faderen var medicinsk overlæge og moderen datter af en ambassadør. Begge utrolig venlige, og jeg overnattede adskillige gange hos dem i deres hjem i Kgs. Lyngby. Jørgens mor hed Kate og var lille, slank og forholdsvis mørk med relativ kort mørkt hår og bar elegante briller. Forældrene havde et ret lækkert sommerhus i Nordsjælland, ned til stranden mod den svenske kyst. 

En weekend hvor Jørgen og jeg havde orlov, var vi var i sommerhuset. Jørgen og hans far Poul skulle hente en bådmotor, som var til service, i Helsingør. De havde lagt sæderne ned i deres VOLVO stationcar, hvilket betød at der kun var plads til 2 i bilen. Det passede mig udmærket, for det var varmt og vandet trak.

Efter svømmeturen lå og solede mig lidt ned nede ved vandet. Kate ville handle lidt ind til aftensmaden. Jeg lå en halv times tid, men det blev efterhånden for varmt. Da var alene gik jeg i bad for at vaske sveden, sandet og solcremen af. 
Jeg stod og frotterede mig da jeg hørte at Kate kom hjem. 

Hun troede åbenbart at jeg stadig lå nede ved stranden, og pludselig kom hun ind i badeværelset, hvor jeg var i fuld gang med at tørre mig efter badet og derfor stod fuldstændig nøgen. 
- Gud !…det må du virkelig undskylde ! sagde hun og forsvandt lige så hurtig som hun var kommet.
- Mangler du håndklæder ? spurgte hun, samtidig med at jeg kunne høre hende tage nogle frem af skabet i gangen. Hun kom tilbage og jeg kunne se på hendes øjne, at hun kikkede på min nøgne krop, specielt der hvor jeg diskret holdt et håndklæde for mine kønsdele. Mit hjerte hamrede og min pik var begyndt at ragere på den temmelig spændte situation. 
- Skal du have lidt hjælp til at tørre ryggen, spurgte Kate.
- Nejjj, det er vist ikke nødvendig, svarede jeg, selv om jeg jo i virkeligheden ønskede det, men Kate var jo Jørgens mor, og trods alt sidst i fyrrene.
- Pjat, lad nu mig, sagde hun og tog et stort badehåndklæde, og begyndte at gnide mig på ryggen, som jeg nu havde vendt mod hende. Jeg kunne mærke hvordan jeg blev ildrød i hovedet, ved tanken om hvad hun ville gøre, og hjertet bankede og jeg begyndte at få en kildrende fornemmelse i hele mit underliv. Mit lem var halvt erigeret og voksede langsomt men tydeligt i små ryk som fulgte min puls.
- Nå hvordan går det med kæresten ? spurgte Kate, og jeg svarede som det var.
- Godt !… Hun har det vist godt ?
- Ja det tror jeg gerne. Du ser jo dejlig ud ! Men er det ikke svært for sådan en ung mand at holde sig i skindet, når hun er i Jylland og Du er her i København ? Jeg kan godt forstå det, for Poul har jo så travl med sin karriere, at han tit forsømmer mig - du forstår.
Hun kom hen mod mig og så mig direkte ind i øjnene.
- Kunne du tænke dig at se mig nøgen? spurgte hun, mens hun begyndte at tørre mig på siden af hofterne og imens hun langsomt, men ret bevidst tørrede min pik. 
- Jeg bliver faktisk ret ophidset af sådan at se en ung mand nøgen. Jeg kan se på dig - selv om du forsøger at skjule det - at du vist også har lyst. 

Det var ikke løgn. Min pik stod ærlig talt lige ud i luften og selv håndklædet kunne ikke skjule det mere. Hun så mig dybt i øjnene og tog om min pik med sin højre hånd og med venstre hånd om min nakke og kyssede mig med dybe tungekys. Jeg lod håndklædet falde og hendes øjne stirrede begærligt på min pik. Hun smed hurtigt sin nederdel og bluse og havde kun en tynd bh og små trusser på. Jeg kunne tydelig se hendes stive og mørke brystvorter aftegne sig gemme bh'en og en tydelig aftegning af de mørke kussehår gennem de næsten gennemsigtige trusser. Jeg greb begærlig ud efter hendes ene bryst og lod min højre hånd kærtegne hendes fisse, først uden på trusserne, senere lod jeg min finger lege lidt i hendes snævre åbning. 

Jeg befølte langsomt indersiden af hendes fisse og det fik hende til at komme med en lille serie af ufrivillige gispelyde: "mmmmÅh!… mmmff..Ja.. ÅH! …. Mmmm … åååhh-ja! Det er dejligt...sagde hun. Kate gav små suk fra sig, også jeg begyndte at stønne højere under hendes hænders behændige dansen henover min pik og nosser. Hun smed hurtigt det stort bade håndklæde på gulvet og gled ned på knæ og førte min stive pik mod hende åbne læber. Jeg tog hende om hovedet og kunne mærke pikken glide dybt ind i hendes mund. 
- Åhh ja…det er skøøønt, stønnede jeg. 
Kate slikkede vidunderligt og hun vekslede mellem at slikke og suge. Min pik fyldte hendes mund helt ud, når jeg stødte til og hendes tunge legede med mit pikhoved og hun slikkede undersiden helt ned til nosserne. Med sugende bevægelser førte hun det ene af mine nosser ind i hende mund. Jeg var ved at falde af bare lyst og satte mig på badekarets kant, alt imens Kate fortsatte med at sutte min stive pik. Jeg var ved at komme og trak forsigtig hendes hoved væk fra pikken imens jeg så hende ind i øjnene. Kate virkede forvirret og spurgte
- Hvad er der galt, kan du ikke li' det ?
- Jo, er du gal. Det er dejligt, men jeg er altså ved at gå ! svarede jeg.
- Det skal du ikke tænke på, jeg har lyst til at smage din sperm i min mund, men du må love mig at du slikker min bagefter, tror du kan det ?
Jeg nikkede og hun greb igen begærligt ud efter min pik og førte den ind i hendes mund, imens hun med hænderne masserede mine nosser med sine ferme fingre med de lange negle. Jeg var stangliderlig og mine tanker var allerede fuldt koncentreret om hendes mund, der grådigt slikkede og suttede min pik, som næsten var begravet i hendes mund. Jeg tænkte på hendes mørke fisse, som jeg havde set og mærket og slikkede mig ubevidst om munden. Kate stønnede voldsommere og voldsommere, og jeg kunne mærke at hun sitrede flere gange som om hun fik små orgasmer og holdt flere gange op med at sutte min pik. Hendes venstre hånd var inden for i hendes trusser og jeg kunne se hun gned sin klitoris med små men hurtige bevægelser.
Det begyndte nu for alvor at sitre i min våde pik og med et indestængt støn var jeg klar til at sende min ladning af sæd ind i Kates mund. 
- Jeg kommer, jeg kommer, stønnede jeg, anspændt for om muligt at forlænge lysten.
- Oh ja Oh ja, jeg vil ha' dit sperm i min mund, jeg elsker sperm. Sprøjt, sprøjt !

Hendes højre hånd gned hurtigt på min pik, imens hun atter førte pikhovedet hen til hendes åbne mund. Jeg kunne se at hendes venstre hånd forlod hendes mørke fisse og at fingrene glinsede af safterne fra hende. Langsomt førte hun sin pegefinger op mellem mine baller og jeg kunne mærke at hendes mål var min røv og jeg reagerede med overraskelse og mit hjerte bankede kraftigere med en enormt ophidselse til følge. Oplevelsen var fuldstændig ny for mig, og fik pikken til at blive endnu mere stiv. Hendes våde pegefinger, den for sekunder siden havde gnedet på hendes klitoris, var nu på vej ind i mit røvhul. Hun førte fingeren langsomt frem og opad hvorved hun ramte undersiden af min piks forlængelse. Jeg havde ikke før været så liderlig, min pik føltes længere og stivere end nogensinde før. Min orgasme, som var nær, blev forstærket og jeg kunne mærke, at min ophidselse blev forhøjet endnu mere og jeg kunne nu mærke hvordan min pik sprøjtede sperm ind i hendes mund og på hendes tunge. Det var som om at det ingen ende ville ta', men det ønskede jeg ved Gud heller ikke. Min pik pumpede sæd i lange kraftige sprøjt, og Kate sank det meste og lod sine fingre gnide de rester af sperm der hang på pikhovedet og smurte det ud over sine læber.
- Uhm ,mumlede Kate og slikkede de sidste rester af sperm af mit pikhoved.
- Det smager dejligt, og sikke en ordentlig ladning, du må da ha' trængt forfærdeligt ?
Oplevelsen havde gjort mig vanvittig liderlig, og selv om jeg følte at mine nosser var tømt for sperm, var pikken dog stadig stiv. Jeg havde lyst til at kneppe hende. Kate lagde et håndklæde på toiletsædet og satte sig. Jeg hev hendes trusser af, og førte min pik mod hendes glinsende fisse. Kate tog fat om min pik og sagde:
- Nej, skat, slik mig - vil du ikke nok, jeg har sådan en lyst til at du slikker min fisse. Slik mig !
Kate lod sine ben glide ud til siden og hendes smukke blanke fisse var omgivet af de smukkeste mørke kussehår. Der var meget, men det var veltrimmet klippet i siderne, således at hendes fisse næsten blev forlænget og forekom længere. Hendes skamlæber lå foldet smukt til begge sider og de var glinsende våde.
- Jeg vil slikke dig, lad mig smage din smukke fisse !
- Jaaahh, åhh jaah, slik min fisse, slik, stønnede hun.

Jeg bøjede mig ned og lod min tunge glide op og ned ad hendes klitoris, der var en smule større end jeg var vandt til. Jeg gned lidt på det lille stykke over klitoris og kunne mærke at den var stiv og hævet.
Kate sukkede og stønnede og holdt sine hænder bag mit hoved og pressede en smule i takt med at jeg slikkede hende. Hun var liderlig kunne jeg mærke. Hun lagde sig tilbage og lukkede øjnene og stønnede : "mmmmÅh!… mmmff..Ja.. ÅH! …. Mmmm … åååhh-ja! : "mmmmÅh.. ÅH! …. Mmmm … åååhh-jaaaa! Imens jeg kunne mærke på hendes små sitrende bevægelser med undelivet, at orgasmen skyllede hen over hende.

Vi sad og kyssede og kælede lidt med hinanden og Kate tog mig i hånden og steg op i badekaret og tændte for bruseren.
- Min skat, det her siger vi ikke til nogen ..vel ?. Det var vidunderligt, men du forstår ?
Jeg nikkede tavs. Hvem ville have gavn af at vide at jeg havde elsket med Jørgens mor. Ikke nogen. Men mindet om en stærk seksuel oplevelse med en ældre og meget erfaren kvinde, vil jeg dog ikke glemme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.