Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som I nu ved opholder jeg mig ofte i vort sommerhus alene. Det vil sige helt alene er jeg normalt ikke. Til de fleste tider har jeg vores dejlige schæfer-han Rocco med mig. Han passer godt på mig, og jeg føler mig tryg når han er der. Han er nu fem år gammel og en flot hund i sin bedste alder. Og han er stor. Kæmpestor!

De første år vi havde ham var han "bare" en hund, sådan som vi havde haft hunde før. Men, for et års tid siden skete der noget, der har gjort ham endnu mere værdifuld for mig end det at være en god vagthund.

SEX I DAG?

Det var en varm sommerdag, sidst på eftermiddagen. Jeg havde været en tur hos den lokale købmand for at handle. Jeg havde besluttet mig for at tage turen til fods, mest for motionens skyld. Jeg kom tilbage, godt svedig over hele kroppen.

For anstændighedens skyld havde jeg haft både BH og trusser på under den lette sommerkjole men følte virkelig at alting strammede og snærede mens jeg stod i det skyggefulde køkken og stillede de indkøbte varer på plads. Rocco havde givet mig en varm velkomst da jeg kom tilbage og sad nu i sin kurv og betragtede mig, mens jeg ordnede tingene.

Jeg kunne mærke svedperlerne trille ned ad ryggen på mig, mine armhuler var drivvåde og både BH og trusser føltes våde og klamme af sved. Lige pludselig kunne jeg ikke holde det ud, og resolut krængede jeg kjolen over hovedet og kylede den hen over en køkkenstol. BH´en blev hægtet op og røg samme vej. I en fart fik jeg også trusserne krænget af, de var helt våde af sveden fra min ende og mit skridt. Jeg kylede dem samme vej, men var ikke så træfsikker denne gang. Så i stedet for at lande på køkkenstolen havnede de på gulvet foran Rocco. "Nå, pyt", tænkte jeg, "tøjet ordner du lige, når varerne her er klaret". Så jeg vendte mig om mod køkkenbordet, hvor jeg stod, og genoptog arbejdet. Jeg hørte Rocco rejse sig i kurven, og vendte mig halvt for at se, hvad han lavede. Han havde ganske rigtig rejst sig fra kurven og stod nu og snusede ivrigt til min trusser.

Hans interesse var koncentreret om det våde stof, der havde dækket min svedige kusse. Han snusede ivrigt og slikkede prøvende mod det våde stof. "Så, Rocco", skældte jeg, "kan du nu lade mine trusser være". Han ænsede mig ikke, og snusede og slikkede forsat ivrigt. Han stod med siden vendt mod mig, og med eet kunne jeg se, hvordan spidsen af hans pik kom til syne. Og den blev længere og tykkere, jo mere han snusede. Vippede op og ned.

Jeg kunne mærke, hvordan det begyndte at snurre og krible i mit underliv, ved synet af den tilsyneladende liderlige hanhund. Men samtidig følte jeg et stik af skamfuldhed da min fornuft reagerede på min impulsive følelse af sexuel ophidselse. "Kan du så holde op" skældte jeg igen, "du trænger vist til lidt motion, gør du ikke!" Jeg tænkte at en rask spadseretur kunne få både ham og mig til at slappe af. Så, jeg greb min kjole igen og krængede den over min i øvrigt nøgne krop. "Kom så Rocco, så går vi!" kaldte jeg. Modvilligt hævede han den våde snude fra mine trusser, men lystrede.

Vi travede rask afsted ad små stier ude i den dejlige natur, der omgiver vort sommerhus. Og det lod til at Rocco havde glemt alt om mine svedige trusser og hvad deraf fulgte. Og inden længe tænkte jeg heller ikke over det. Da vi havde gået et kvarters tid kunne jeg mærke, at jeg skulle tisse. "Pokkers også", tænkte jeg, "hvorfor fik du det ikke gjort derhjemme". Men, der var for langt at gå hjem, kunne jeg mærke. Jeg ville ikke kunne holde mig så længe. Der var ikke andet at gøre end at trave videre, over mod den lille skov, der lå et par hundrede meter længere fremme. Så, det gjorde vi. Vi forsvandt ind ad en smal sti ind i skoven, og jeg begyndte at se mig om efter et passende sted, hvor jeg kunne sætte mig. Rocco løb rundt for sig selv, snart foran mig, snart bagved. Snusede lidt hist og pist og standsede op en gang imellem, lettede ben og strintede lidt op ad et træ for at markere sit territorium.

Et lille stykke inde i skoven fandt jeg et sted, hvor jeg kunne bane mig vej ind i den tætte underskov og finde et ugenert sted at tisse. Det var egentlig lidt pjattet, for jeg var næsten sikker på, at der ikke var andre end os i kilometers omkreds. Men, der er jo situationer, hvor man gerne vil være alene og ugenert! Jeg trak kjolen op om livet og satte mig på hug og begyndte at tisse.

Få sex i dag

Jeg sad helt i mine egne tanker mens lettelsen bredte sig i mit underliv da der pludselig skete noget uventet. Først var der noget koldt og vådt der ramte revnen mellem mine balder. Og i næsten samme øjeblik følte jeg noget varmt og ru, der strøg over mine skamlæber. Jeg fór op med et forskrækket gisp idet jeg vendte mig om. Dér stod Rocco, han var kommet gående bagfra, hvor jeg sad, uden at jeg havde hørt ham. Og det var hans snude jeg havde mærket mod mine balder og hans varme, ru tunge, der havde slikket min kusse. Han stod nu og snusede ivrigt til den lille pyt af mit varme tis, der lå på jorden. Smagte prøvende på det med tungen. Jeg genvandt hurtigt kontrollen over mig selv, og mærkede så, at jeg slet ikke var færdig med at tisse. Så, jeg satte mig på hug igen med spredte ben og tissede mens jeg betragtede Rocco, der stod lige foran mig. Han løftede hovedet og så hen på mig da han hørte den hvislende lyd. Han luntede frem mod mig og stak hovedet ned mellem mine lår og begyndte at slikke min kusse mens jeg tissede færdig. Jeg kunne ikke gøre noget i den stilling jeg sad. En kraftig bølge af sexuel ophidselse rullede gennem min krop mens den ru tunge gled over min våde kusse. En gang imellem ramte tungen min clitoris, der hurtigt var begyndt at svulme op. Følelsen var ubeskrivelig dejlig og jeg begyndte at blive rigtig liderlig. Jeg rejste mig og kikkede mig hastigt omkring, bare lige for at se, om der skulle være nogen i nærheden. Det lod det stadig ikke til.

Så jeg gik nogle få meter længere ind i buskadset og satte mig så på den bløde skovbund, trak kjolen godt op, bøjede benene og lod lårene falde ud til siden, så min kusse var helt blottet og let tilgængelig for Rocco. Han fandt hurtigt frem til målet og begyndte igen at slikke min kusse. Hver gang den ru tunge strøg over min opsvulmede clitoris rullede bølger af vellyst gennem mit underliv. Jeg lænede mig bagover og med lukkede øjne nød jeg min stigende ophidselse. Min krop sitrede og jeg kunne mærke de begyndende, velkendte sammentrækninger i mit underliv. Min nydelse steg og steg, og til sidst kom jeg i en kraftig orgasme, der fik det til at sortne for mine øjne. Jeg stønnede højt af vellyst og min krop og mine ben rystede mens jeg følte at jeg bare kom og kom….

Et stykke tid sad jeg bare helt fortumlet, med lukkede øjne og slappede af efter den voldsomme orgasme. Lidt efter lidt kom jeg til mig selv. På den ene side følte jeg mig lidt flov over, hvad der var sket. På den anden side var der tændt et heftigt begær i mig, og en vild tanke fór gennem mit hoved, da jeg så på Rocco, der sad lige foran mig. Han sad med hovedet lidt på skrå, og jeg syntes hans store brune øjne kikkede spørgende på mig. Dét, der gjorde mig liderlig var synet af hans store, stive pik, der var kommet frem i sin fulde længde og tykkelse. Jeg var slet ikke klar over, at en hundepik kunne være så stor! Mindst 15 cm dejlig, mørk, blårød pik stak frem fra sit pelsklædte hylster og den så ud til at være mindst 3-4 cm tyk!

En masse tanker fór gennem mit hoved: "Gad vide, om man kan kneppe med sin hund?" "Hvordan mon det føles?" "Kan man i det hele taget få den til det?"! Derefter: "Jeg VIL kneppes af ham!" "Skal det være hér, eller skal vi vente til vi kommer hjem?". Jeg besluttede mig lynhurtigt for, at det ville være bedst at prøve hjemme i sommerhuset. Der kunne vi være, helt ugenerte, og risikerede ikke, at én eller anden tilfældigt opdagede, hvad vi havde gang i.

Men, jeg var altså nødt til lige at få en fornemmelse af hans størrelse og villighed. Med et snuptag trak jeg kjolen over mit hoved og sad nu helt nøgen, med spredte bøjede ben. "Kom Rocco" kaldte jeg, "kom hen til mor"! Han rejste sig straks og kom hen til mig. Stod mellem mine spredte ben. Jeg greb fat i hans halsbånd og trak ham lidt tættere mod mig, så han kom til at stå skråt hen over mig, med forbenene på den ene side af min krop og bagbenene på den anden. Den grove pels gnubbede mod mine bryster og jeg kunne mærke, hvordan brystvorterne rejste sig.

Jeg lod min hånd glide kærtegnende hen langs hans side, lod den så glide ind under bugen og greb fat om det pelsklædte skind, der omsluttede roden af den stive pik. Den føltes virkelig stor og hård i min hånd. Blidt begyndte jeg at massere pikken mens jeg gnubbede huden frem og tilbage. Han svarede villigt på min behandling og begyndte at lave parrings-bevægelser med bagkroppen. Jeg slap hans pik ganske kortvarigt og gned så hånden rundt i min pjaskvåde kusse. Med våde, glatte fingre omsluttede jeg så den tykke, røde pik. Lod den køre frem og tilbage i den knyttede hånd, der omsluttede den som en snæver kusse. Rocco pumpede løs med bagkroppen mens han skiftevis brummede og peb.

"Kan du lide det, ven?" spurgte jeg hæst, "er det dejligt?" "Skal jeg blive ved, eller skal du ha´ lov til at bedække mig rigtigt?" Jeg strammede grebet om den hårde pik og sørgede for at den blev berørt og masseret i hele sin længde. Jeg blev lidt chokeret over at høre mine ord, men de forstærkede samtidig min liderlighed og min lyst til at lade mig blive kneppet af den store hund.

Rocco peb lidt forurettet, da jeg slap hans pik. Men, der var ikke noget at gøre. Jeg havde besluttet mig! Vi skulle hjem, og det skulle være nu! Jeg rejste mig og fik kjolen på i en fart. Mine knæ føltes usikre og skælvende, da vi banede os vej gennem krattet ud til stien og begyndte at gå hjem. "Nu håber jeg ikke, vi møder nogen på vejen" tænkte jeg, "hvad vil de ikke tænke, hvis de ser Rocco med den store, stive pik". Men, vi mødte ikke nogen, da vi kom ud på stien, og Roccos synlige begejstring forsvandt hurtigt på vejen hjemad.

Vi kom hjem i rekordtid, og jeg skyndte mig at låse dørene straks vi var indenfor. Jeg trak hurtigt gardinerne for inde i stuen, dels for at holde den varme sol ude, dels for at ingen skulle kunne se ind. Hurtigt fik jeg kjolen af igen og stod helt nøgen. "Kom så Rocco", kaldte jeg, "nu skal vi have det rart". Jeg satte mig på kanten af sofaen med spredte ben og begyndte at gnubbe min liderlige kusse. Jeg var drivvåd. Skamlæberne havde været opsvulmede og spændte af ophidselse siden Rocco havde slikket mig derude i skoven, og det samme havde min clitoris. Med den anden hånd æltede jeg mine store bryster på skift og nippede i de store, strittende brystvorter. Aldrig havde jeg været så liderlig og spændt.

Hurtigt stod Rocco mellem mine spredte lår og snusede ivrigt til min våde kusse. Med fingrene spredte jeg skamlæberne, trak dem lidt opad, så clitoris blev helt blottet. Rocco begyndte at slikke mit våde skridt. Jeg stønnede højt af vellyst, især når den ru tunge gnubbede min clitoris. Jeg kunne mærke, at jeg snart ville komme. Men, jeg ville trække spændingen lidt ud endnu. Så jeg lod mig glide ned på gulvet. Jeg fik bakset Rocco op, så han stod hen over mig, med forpoterne oppe i sofaen. Lod mig så glide ind under ham, så jeg havde hans store, glinsende blårøde pik lige under mine store bryster. Jeg begyndte at massere hans pik med hånden, ligesom jeg havde gjort det ude i den lille skov. Det varede ikke længe inden han begyndte at lave parringsbevægelser. Den store pik skød op mellem mine bryster hver gang han huggede fremad. Han begyndte at pibe og klynke og satte farten op. Og pludselig begyndte den stive pik at sprøjte. Små hurtige strint af klar, tynd væske ramte mine bryster og min hals. "Nej", mumlede jeg hæst, "det er for tidligt" (Dengang kendte jeg jo ikke noget til hanhundenes funktion, og jeg troede, at han var ved at få udløsning). Jeg gav slip på den dunkende pik og kravlede op i sofaen, så jeg lå halvvejs ned, med balderne helt ude på kanten. Jeg fik manøvreret Rocco, så han stod med forpoterne oppe i sofaen, skrævende hen over mig, mellem mine spredte lår. Han huggede ivrigt løs med bagkroppen, men kunne ikke rigtigt trænge ind i mig. Det ene øjeblik bankede spidsen af hans pik mod min røv, det næste øjeblik gnubbede den bare hen over min mave. Jeg ændrede stilling en smule og løftede knæene op, så jeg ikke længere havde kontakt med gulvet. Det hjalp. Med eet følte jeg hvordan spidsen af den tykke hundepik pløjede sig ind mellem mine opsvulmede, våde skamlæber, ind i min brandvarme kusse. Så smuttede den ud igen for derefter at pløje sig ind igen, denne gang længere. Jeg vrikkede mig lidt længere ud på kanten af sofaen, og så var det fint. Jeg kunne mærke hvordan pikken nu var helt inde i mig, hvordan den fyldte min kusse. Det var ubeskrivelig dejligt, og jeg overgav mig til den fulde nydelse. Rocco pumpede løs med lange, seje bevægelser. Med den ene hånd kunne jeg skiftevis gnubbe min opsvulmede clitoris og gnubbe den pelsklædte rod af Roccos pik. "Kom så Rocco" stønnede jeg hæst, "bedæk mig så, din dejlige hund". "Knep mig så!" Rocco satte tempoet i vejret, som om han forstod betydningen af mine ord. Det var som om hans pik blev endnu hårdere og tykkere inden i mig, og jeg havde aldrig følt min kusse så våd som nu. En orgasme begyndte at rulle gennem min krop, og min kusse snørede sig sammen om den stive hundepik. "Knep mig så", stønnede jeg højt, "sprøjt så i mig, kom nu, kom nu!" Jeg kunne mærke, hvordan Roccos pik begyndte at svulme nede ved roden, den føltes større end en tennisbold til sidst. Hver gang han huggede pikken i mig pressede knuden mod indgangen til skeden, jeg holdt fast om den, pressede min kusse mod den. Jeg slyngede mine bøjede ben omkring ryggen på ham og med læggene bag om halen på ham pressede jeg hans lådne underkrop mod min. Holdt ham i et fast greb mens jeg gned min drivvåde kusse mod hans lådne pels. Jeg var helt i ekstase. "Kom så Rocco" stønnede jeg grødet, "sprøjt så i mig!" "Fyld mig med din sperm!". Min kusse trak sig sammen i hurtige kramper. Jeg kunne mærke den store hundepik dunke i mit skød. Og så begyndte han at sprøjte i mig! Det føltes som om pikken bevægede sig rundt oppe i min kusse mens han sprøjtede den ene lange ladning af varm sperm op i mig efter den anden. "Ååh, ja" hylede jeg, "kom så Rocco, giv mig det så, kom så!" Og han blev ved at sprøjte i mig. Lange, varme strint af dejlig, varm sæd ramte mig helt oppe i bunden af kussen. Det var, som ville det ingen ende tage. En ny, kraftig orgasme gennemrystede min krop. Jeg holdt stadig Rocco presset mod mig i et fast greb mens orgasmen klingede af. Begyndte så at slappe af og lod Rocco slippe fri af mit greb. Skubbede ham blidt fra mig, og hans store, men knap så stive pik gled ud af min kusse. Jeg kunne mærke den varme sperm sile ud af min kusse og løbe ned over balderne. "Åh nej, sofaen", fór det gennem mit hoved. Jeg rejste mig hurtigt. Sæden nærmest løb ud af mig, noget landede på gulvet i en lille pyt, andet løb ned af mine ben. Mine ben rystede under mig og mine knæ sitrede. Aldrig nogensinde før havde jeg oplevet at være så liderlig og aldrig før havde jeg opnået så kraftige orgasmer.

Jeg begyndte at gå ud mod badeværelset for at friske mig lidt op. Rocco havde lagt sig i sin kurv i køkkenet og lå nu og slikkede sin våde, fedtede pik. Jeg satte mig et øjeblik på hug og kløede ham lidt bag øret. "Tak skal du ha´ min ven, sagde jeg, "du må få lov til at bedække mig lige så tit det skal være!"

Og det har han så gjort. Mange gange siden. Mange forskellige stillinger har vi udviklet. Nogle gange får han også lov til at kneppe mig i røven mens jeg bruger mit massageapparat i kussen. Det er rigtig godt!!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.