Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vågner op hen ad 9 i sengen ved siden af Vibeke. Efter den ret voldsomme afstraffelse jeg fik aftenen forinden fortsatte vi i et par timer i sengen og elskede på den bedste måde to kvinder kan. Jeg er lidt i tvivl om jeg skal starte morgenen på samme måde som i sommerhuset. Jeg ligger lidt og tænker over det, og når frem til at det forventer Vibeke nok.

Jeg bevæger mig stille ned i fodende af sengen, løfter dynen op så Vibekes ben og skød er blottet. Jeg spreder ganske forsigtigt hendes ben, og så finder min tunge hendes kusse og jeg begynder at slikke stille og roligt.

SEX I DAG?

Langsomt kommer der liv i Vibeke. Jeg kan høre at hendes åndedræt bliver tungere, hun begynder at bevæge underlivet og endeligt mærker jeg hendes hænder om mit hoved. Hun presser mit ansigt ind mod sin kusse og siger: "Godmorgen, tøs. Slik!".

Der går ikke lang tid før jeg mærker, at der rulle en stille orgasme gennem Vibekes krop. "Fint, tøs", siger hun og trækker mit hoved væk fra hendes skød, "nu går du og laver morgenmad mens jeg går i bad".

Jeg går ud i køkkenet. Sætter kaffe over, finder servicen i skabene og dækker til tre personer. Muesli, lidt frugt og Skyr finder jeg også frem.

Vibeke kommer ind i køkkenet i badekåbe. Hun kigger på bordet og siger: "Lærke skal have maden ind på en bakke. Skær lidt frugt til hende, hæld lidt skyr op og skænk en kop kaffe og bær det så ind. Sådan skal det være hver morgen, tøs!".

Jeg ordner bakken, tager den og går mod Lærkes værelse. Jeg får døren op med den albuen og går stille ind. Lærke sover vist stadig, men hun rør på sig da jeg kommer ind. Der er et natbord ved siden af Lærkes seng. Der ligger en vibrator helt åbenlyst fremme og jeg må skubbe den lidt til siden for at få plads til bakken.

"Ja, du var jo hos mor i går aftes, så jeg måtte klare mig selv " hører jeg Lærke sige, "men det bliver anderledes i aften. Smut ud og få din morgenmad, tøs!"

Vibeke og jeg spiser morgenmad, sludre om dagens praktiske gøremål. Jeg går i bad, har fået besked på at tage tøj på og så kører vii på indkøb. Jeg har husket at tage det lille halsbånd på efter badet, og i bilen mærker jeg at Vibekes blik bemærker det. Hun nikker anerkendende.

Resten af dagen går med madlavning og andre forberedelser. Der kommer trods alt mange mennesker.

Ved18-tiden er vi ved at være klar, og Vibeke siger til mig: "Så, nu går du ind og tager tøj på. Den sorte, korte kjole, du ved. Du beholder halsbåndet på, tøs".

Efter en lille halv time er jeg klar og kommer ind i stuen. Vibeke sidder der allerede ind en flot aftenkjole. Hun sidder og snakker med Lærke, som har en kort nederdel og en hvid bluse på. "Kom, sæt dig her hos os. Få et glas", kalder Vibeke.

Jeg sætter mig i sofaen og i det samme ringer det på døren. "Jeg åbner", siger Lærke og er allerede på vej mod døren.

Fra entréen hører jeg et: "Godaften og velkommen! Jeg er Lærke, datteren i huset. Kom ind og mød min mor Vibeke og Hanne". Ind stuen kommer min søn Martin med sin kone Julie i hånden. Lige efter kommer mine to døtre, Katrine og Liv.

Vibeke rejser sig og giver hånd til dem alle. Jeg giver dem et kram.

Martin er 30 år gammel og gift med Julie på 24. Martin arbejder med IT og Julie læser til pædagog. Katrine læser også og Liv holder sabbatår efter studentereksamen og får vist tiden til at gå med at spille musik.

Jeg skænker hvidvin til dem, der er chips og nødder på bordet, tændte stearinlys. "Så mangler vi bare min søster og hendes børn", siger Vibeke og skåler rundt.

Det ringer på døren. Jeg hører Lærke åbne og et "Velkommen, Søs! Hej Simone! Hej Peter! Kom ind!".  Ind i stuen kommer en kvinde på Vibekes alder. Jeg kan straks se at de er søskende. To store teenager følger efter. Det er søsterens børn, Simone og Peter.

Simone er 18, går i 3.G på samme gymnasium som Lærke. Peter er 16 og er hjemme fra sin efterskole i weekenden.

De sidst ankomne får et glas vin, vi skåler alle på en god aften, og så beder Vibeke gæsterne om at sætte sig til bords.

Middagen forløber godt. Snakken går om alt muligt, livligere og livligere efterhånden som det ene glas vin glider ned efter det andet. Det er en rigtig god stemning, da Vibeke rejser sig og siger at "Nu skal vi have kaffen i stuen! Kom!".

Jeg rydder af bordet sammen med Lærke. Julie hjælper os, og da vi står og sætter i opvaskemaskinen hvisker hun til mig: "En dejlig familie du har mødt. Jeg glæder mig til at lære dem at kende!".

Vi brygger kaffe og serverer den sammen med lidt fyldt chokolade. Der kommer også Baileys og Cognac på bordet. Snakken fortsætter, og jeg sidder stille og nyder den gode stemning.

Da der er en naturlig pause i snakken banker Vibeke på sin kop med en ske, og så forstummer snakken helt, "Kære alle sammen! Hvor er jeg glad for at have mødt jer! Særligt glad er jeg for at have lært Hanne at kende. Men hvad det indebærer, det vil hun selv fortælle jer om, ikke Hanne. Rejs dig og fortæl, søde!".

Så er øjeblikket jeg frygtede kommet. Jeg bliver blussende rød i hovedet, rejser mig langsomt, kigger ned i bordet "Jeg..øh.. Kære børn, som I nok ved, så... så er jeg til kvinder, og nu har Vibeke og jeg mødt hinanden...".

"Årh, mor! Ikke andet! Det behøves du da ikke at være flov over.." afbryder Liv.

"Jo, Liv, men der er mere... Jeg.. Jeg har valgt at leve i et forhold med dominans", svarer jeg.

Liv afbryder igen: "ja, og hvad så? Et klask bagi og lidt legetøj bruger vi vel alle?".

Nu forstår jeg, at jeg må sige det så tydeligt som overhovedet muligt. Ellers forstår de ikke dybden af det valg, jeg har truffet. "Liv, jeg er Vibekes slavetøs. Hun ejer mig, kan gøre med mig hvad hun vil. Der er ingen grænser. Sådan har jeg valgt at leve".

Der breder sig en tavshed i stuen. Jeg tænker, at de nu vil forlade mig, forkaste deres mor, anse mig som ussel, mærkelig. Liv rejser sig pludseligt, går over til mig og omfavner mig: "Mor, bare du er lykkelig... det lyder meget fascinerende". Jeg får et stort kys på kinden inden hun sætter sig i sofaen igen.

Peter rejser sig: "Mor, jeg skrider nu! Jeg tager tilbage på efterskolen. Der er nogle kammerater jeg skal spille computer med". Søs kigger på ham: "Gør du det, min dreng", og så er han ude af døren.

Jeg ser at Julie hvisker noget til Martin. Jeg frygter det værste...

Vibeke kigger op på mig: "Men søde, jeg bad dig vise noget frem?".

Jeg vender mig stille om så jeg står med ryggen mod dem alle. Så trækker jeg min kjole op og trusserne ned, bukker mig og viser mod rødstribede bagdel frem. Lærke har rejst sig og er gået over til mig. "Den er pæn, ikke?", siger hun og stryger let hånden hen over mine balder, "rejs dig bare op, tøs og skænk os så lidt at styrke os på!".

Jeg får kjolen og trusserne i orden, tager flaskerne og går rundt for at skænke. Da jeg kommer til Julie, siger hun lavmælt til: "Hvor er du modig, svigermor! Jeg tør næsten ikke sige det, men jeg ville så gerne opleve bare lidt af alt det du oplever".

Jeg tror Vibeke hører det. Hun kalder Julie hen til sig og hvisker noget i hendes øre. "Mener du det?", hører jeg Julie spørge. "Ja", svarer Vibeke, "det er nu du har en chance".

Julie sætter sig tilbage i sofaen ved siden af Martin. Jeg kan høre – og det kan flere andre i selskabet også – at hun hvisker til ham: "Gør mig til tøs, Martin. Jeg vil være din tøs og leve som din mor". Martin kigger hende i øjnene og kysser hende så. Længe og dybt. Martin rejser sig og siger: "Tak for en dejlig aften, Vibeke. Det var godt at møde dig. Kom, Julie. Vi går!". Hurtigt er de ude af døren.  Katrine kører med dem til byen.

Liv har sat sig sammen med Simone og Lærke. De snakker gymnasie-snak som om intet er hændt. Efter et stykke tid siger Lærke: "Vi går ind på det store gæsteværelse og ser en FILM. Ses".

Jeg sætter mig og snakker lidt med Vibeke og Søs. Aftenen er ved at være slut, og til sidst siger Søs at hun må hjem.

"jamen, så tak for en dejlig aften, Søs", siger Vibeke, "Jeg er også træt og vil sove nu". Vi følger Søs ud, og da vi har vinket vender Vibeke sig mod mig: "Du rydder op, tøs. Jeg er træt og vil sove, og jeg vil ikke se dig igen før i morgen tidlig når jeg skal vækkes!".

Jeg får ryddet op, gjort pænt så man ikke kan se at vi har haft gæster. Da jeg er færdig hører jeg døren gå til det store gæsteværelse. Lærke kommer ud: "Nå, de er sku' faldet i søvn. Er du færdig med oprydningen, Tøs?".

"Ja, Lærke, jeg er færdig".

"Godt. Ind på dit værelse! Tag tøjet af og læg dig på maven på din seng. Nu, tøs!"

Kort tid efter kan jeg høre at Lærke kommer ind. Hun fæstner mine hænder og ankler til sengestolperne så jeg ligger udstrakt som et kryds.

Jeg mærker en bold blive presset ind i munden på mig og snart efter en rem blive spændt om min nakke. Så hagler slagene fra ridepisken ned over mine balder igen. Jeg vrider mig, forsøger at skrige, tårerne springer fra mig. Denne gang får jeg ikke så mange slag. Lærke stopper efter 15-20 stykkker, og i stedet mærker jeg at mine ankler bliver løsnet. Remmen om min mund bliver også løsnet og bolden triller ud.

"Nu skal du kneppes, tøs", hører jeg Lærke sige. Samtidigt løfter hun min bagdel i vejret og jeg mærker noget hårdt gummi mod min kusse. Jeg får kigget lidt bagud og ser at Lærke har spændt et bælte om livet. Midt på, lige over hendes kusse, stikker en stor DILDO frem. Den presser hun nu op i min kusse og begynder at kneppe. "Kom, tøs, lad mig høre dig få orgasme. Bagefter skal du takke mig, din unge Frue, for pisk og pik! Forstået?"

Hun hugger løs i mig nu. Jeg mærke orgasmen komme. Den ruller gennem min ømme krop. Da orgasmen er klinger af trækker Lærke sig ud og lader mig falde ned på sengen. Hun løsner mine lænker, smider dynen over mig og knæler ved hovedgærdet: "Nå, tøs, lad mig så hører?"

"Tak, tak min unge Frue", får jeg fremstammet inden jeg glider ind i søvnen, "tak for pik og pisk".

(fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.