Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en mandag eftermiddag, alle på tyskholdet var trætte efter en weekend, vi skulle have tyskprøve.

Jeg havde længe gået og fantaseret om vores lærerinde En kvinde på 30, 170 cm, blond, lækker røv og ikke de største patter. Der havde været mange gange hvor man kunne se hendes g-streng når hun bukkede sig ned, og det gjorde mig mere interesseret i hende, hun smilte altid til mig, og vi kunne snakke om mange ting.

Timen og prøven var snart slut, og de fleste var færdige, da klokken ringede, havde vi fri men jeg blev fordi jeg lige skulle have forklaret nogle lektier. Hun kom hen til mig, og jeg kunne ikke lade være med at stirre på hendes brystparti. Hun må åbenbart have opdaget det og sagde Hvad kigger du på? med et frækt smil på læben, jeg var mundlam, men fik alligevel fremstammet Øhm, ikke noget . Jeg rakte hende en blyant, men pludselig tog hun fat i hånden og førte den op til hendes bryster, jeg blev overrasket, men tog alligevel fat og masserede dem, hun begyndte at gnubbe mit skridt, tog fat i mine joginbukser og hev dem ned sammen med mine underbukser i et træk, Min pik stod lige ud i luften stiv som en bræt! Hmmm sagde hun, dejligt med en ung viril pik, den skal du love jeg får lov til at bruge når jeg har lyst... Da vi havde kælet lidt, tog hun sin sommerkjole af, der stod den kvinde jeg drømte om, hun havde kun en rød BH, og en fræk rød G-streng på, vi stod begge helt nøgne nu, og min pik var stiv som aldrig før. Vi lagde os på katederet i en 69 er, jeg kunne næsten ikke holde mig, da det var første gang jeg så en rigtig kvinde nøgen og liderlig. Jeg slikkede hendes våde fisse mens jeg lod to fingre køre ind og ud af hende, hun stoppede med at sutte min pik og stønnede højt mens hendes ben rystede, lidt efter kom hun i et højt skrig og klemte sine lår omkring mit ansigt.

Hun lagde sig og spredte sine ben helt til siderne og sagde Du skal kneppe mig, NU , jeg startede langsomt, men kom dybt ind, det kunne hun lide, og stønnede dejligt, Det gik hurtigere og hurtigere, og på et tidspunkt kunne jeg ikke holde mig mere, jeg råbte jeg kommer- jeg kommer, jeg nåede lige at trække mig ud inden en stor ladning sperm landende på hendes smukke krop.

Det tog kun kort tid, inden hun slikkede mig igen. Og som tak fik jeg hendes frække trusser og Bh'en. Det sidste hun sagde inden jeg gik, var Det her er ikke sidste gang, vi ses igen på onsdag til en ny omgang...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 73 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.