Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Peter vågnede ved at der var en som gav ham et kanon blow-job...

det var hans søster Mille, han tænkte på at det var godt at Mille var begyndt at tage p-piller...

SEX I DAG?

Han lå og nød Milles teknik og kunne mærke at han var tæt på at komme, han holdt fast om Milles hoved da han kom...

Hun fortalte ham at hun ville få hendes veninde til at komme og besøge hende efter skole, for så kunne de hygge sig. Peter svarede ved at kysse Mille kærligt...

Ovre i skolen snakkede Mille og Mona lystigt sammen om drenge og sex, Mille fortalte Mona at hun synes godt om hende, og om Mona ikke vil med hjem efter skole, dette ville mona meget gerne...

I timerne så Mille og tog på Mona under bordet, de andre elever lage ikke mærke til noget da de to tøser sad bagerste i lokalet, det lykkedes for Mille at få lirket hånden ned i Monas trusser, hun fandt fissen og mærkede at den var meget våd.

Mille sad og legede med den våde grotte og lagde mærke til at Mona havde svært ved at sidde stille, Mille sad og kiggede på Monas små og spæde bryster og fik lyst til at slikke dem når de kommer hjem, lige pludseligt kom Mona i en kæmpe orgasme, hun var nød til at bide sig selv i læberne så hun ikke skreg sin orgasme ud i lokalet.

Da dagen var forbi i skolen fulgtes de hjem, Mona fortalte, at hun havde fået en kæmpe orgasme og det vil hun gerne opleve igen, Mille kyssede hendes veninde og sagde at de kunne dyrke pigesex på hendes værelse, den ide var Mona med på, så de tog hinanden i hånden og løb hjem til Mille.

De nåede at komme ind af døren, da de begyndte at kærtegne og tage tøjet af hinanden, de fandt Milles værelse og tog resten af tøjet af.

Mona lagde sig på sengen og ventede spændt på hvad der skulle ske, Mille kom over til sengen og lagde sig ved Mona, Mille slikkede på de små spæde bryster som hun havde kigget på i skolen.

Mona fik også lov til at slikke på Milles bryster, sådan lå de og lirede hinanden godt op, Mille gled ned og begyndte at slikke fisse på Mona, hvor hun slikkede og bed forsigtigt i Monas klitoris.

Mille vendte sig om. så hun lå med hendes fisse ud for Monas mun i en 69, Mona var hurtig til at opfatte det og begyndte at slikke fisse på veninden, de lå begge og nød det som skete.

De hørte ikke at døren gik op. og at Peter kom ind til dem, han stod og så på dem i et stykke tid, da Mona opdagede Peter blev hun flov og ville dække sin krop til, men opgav det da Mille forsatte med at slikke hendes fisse.

Mille kiggede op på sin bror og sagde jeg har Varmet hende op til dig kære bror, Peter kom over og kyssede hans søster, mens han begyndte at smide tøjet, hans pik stod stiv og klar til at kneppe de to piger som lå i sengen.

Pigerne kom over til ham og satte sig på knæ, Mille begyndte at sutte pik, mens Mona som var jomfru kiggede på, hvordan veninden gjorde det, Mille opfordrede Mona til også at prøve.

Mona stak forsigtigt tungen ud og smagte på pikken, hun synes ikke det var så slemt som hun havde forstillet sig, så hun tog pikken i munden og suttede løs, Peter stod og nød at der var to piger som nærmest kæmpede om at sutte på hans pik.

Mille sagde at hun ville have pik og vendte sig om på alle fire og var klar til en doggy-style, Peter kom over og førte pikken op i søsteren, mens Mona lagde sig under veninden, Mille begyndte at slikke fisse igenn, Mona var i den 7 himmel.

Efter et stykke tid ville Peter tage Monas mødom, så han trak sig ud af søsterens fisse, Mille gjorde plads til hendes bror, så han kunne ligge sig op på Mona. Mille tog om Peters pik og førte den langsom op i venindens fisse, Peter og Mona lå og kyssede hinanden, Peter pressede forsigtigt længere op i Monas snævre fisse, Mona stønnede højt da Peter tog hendes mødom, de fandt en passende temo at kneppe i.

Mille lagde sig så hun både kunne slikke venindens fisse og sutte på Peters pik, de var alle sammen godt liderlige, Mille fandt en tube glidecream frem og sagde at nu skulle Peter tage hende analt, Mona suttede pik på Peter, mens han smurte Milles røv ind i glidecream, han pressede forsigtigt pikken ind i røven på søsteren, hun stønnede en del da den gled forbi ringmusklen, Peter kunne mærke at det var pænt snævret og han nød det virkeligt, Mona lå og legede med sin fisse mens hun nød det der skete ved siden af sig.

Peter synes det var skønt og sagde, at det ville han også gøre ved Mona, nu hvor de var ved at oplære hende i sex kunsten, Mona vendte sig om og fik smurt sin røv ind i glidecream af Mille, Peter kom hen og kyssede søsteren, mens hun førte pikken op i venindens røv, Mona gispede af fryd da pikken trængte ind i hende.

Peter Kneppede Mona, mens hun slikkede fisse på Mille, efter et lille stykke tid kom de alle i en kæmpe orgasme, det lå udmattet efter det som lige var sket, Mona kiggede på klokken og sagde at det var blevet sent og om hun ikke kunne overnatte ved dem, det kunne hun sagtens, de gik alle tre ud på badeværelset for at vaske safterne af sig, ude i badet kyssede de hinanden og var enige om at dette ikke var sidste gang.

Pigerne var alene hjemme da Milles forældre var taget i byen og Peter var taget over til en ven, så pigerne gik på opdagelse i Milles forældres soveværelse. hvor de fandt en DILDO i en af skufferne.

Pigerne løb ind på Milles værelse, for at prøve dildoen af, de smed begge tøjet og begyndte at lege med deres fisser, mens Mille lå med dildoen i fissen sagde Mona, at hun var blevet varm på Peter, begge piger smilte til hinanden, Mona kom over og slikkede Mille til orgasme, bagefter var det Monas tur til at få orgasme, så Mille, hjalp med at føre dildoen op i venindens fisse, Mona kom i en kæmpe orgasme, pigerne lå sammen i sengen og faldt i søvn.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 63 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.