Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En mørk skikkelse sad til hest i skovens udkant, han var klædt i en sort kappe og hans øjne betragtede den unge kvinde på marken nær ved.

Genstanden for hans opmærksomhed hed Shar. Hun var datter af en bondemand og der var alt for mange børn, og uheldigt var det for dem at de fleste var piger.

SEX I DAG?

Shar havde gået i mange timer og arbejdet på marken. Hendes hår lå skindende som rødt guld ned over ryggen på hende. Hendes groftvævede kjole gik næsten til anklerne. Et par gamle bløde skindsko beskyttede næppe hendes fødder, men det var hvad hun havde.

 

 

Det var sent før hun rettede sig op og begyndte at gå mod skoven.

Hver eneste dag, gik hun samme strækning, og næsten lydløst forsvandt hun ind i skoven. Manden til hest fulgte ligeså lydløst efter hende.

Hun kom til en skovsø, dyb og klar med kold. Solen trængte næppe gennem træernes kroner. En lille plet med mos var hendes helt eget sted. Hun tog kjolen af og de bløde støvler. Helt nøgen trådte hun ud i vandet. Køligt vand slikkede sig op ad hendes fødder ben lår og mave. Hun lagde sig langsomt bagover og flød stille på vandet. Ren afslapning.

Manden til hest havde bundet hesten, og ikke langt derfra havde han betragtet Shar længe, han nød synet af hende. Han lagde sine klæder og trådte ligeledes forsigtigt ud i vandet. Med lange tag var han pludselig henne hos hende. Han lod en arm glide under hende og holdt om hendes bryst mens den anden holdt hende for munden. Hun kæmpede vildt og var meget bange, han vendte hende og kyssede hende dybt. Efterhånden var det ikke knyttede hænder der bankede mod hans bryst, men hænder der meget langsomt og forsigtigt lagde sig om hans hals. Hans mund slap ikke hendes, og hans hænder holdt hende meget fast. Han var så tændt at hans efterhånden stive lem lå rejst mod hendes mave. Han så hendes grønne øjne være store af undren, frygt og angst. Hans ene hånd trak hendes hofter tæt ind mod hans lem og han pressede sig op i hende.

Hun ville skrige, men kunne ikke, skriget blev kvalt på grund af hans kys.

Længe gled han ud og ind i hende og nød hendes skiftende ansigtsudtryk.

Hun blev på en måde rolig, men på en helt anden måde ekstatisk og vild.

Nu vældede en bølge som en frådende hav af følelser op gennem ham og han tog hende bare hårdere og hårdere.

Langsomt faldt de begge til ro igen, men han fortsatte med at kysse hende.

Han hjælp hende op af vandet tog hendes kjole og støvler og hendes hånd og gik mod hesten. Stille tog de deres tøj på. Hans kappe trak han over hende og han steg op på hesten og trak hende op foran sig.

Langsomt red de gennem skoven bort fra hendes hjem.

Hun havde sovet eller døset længe, med hovedet hvilene mod hans bryst. Havde slet ikke fornemmet hvor de var.

Åbent landskab stynd bevoksning, men ligefrem for hendes øjne lå en borg, og bag den blåt vand. Vand så langt øjet rakte.

Helt henne ved den tykke granitmur, stod en og ventede. han tog hesten og den høje mand og Shar gik ind af en skjult meget tyk port. Indenfor var der klamt, koldt og meget mørkt. De gik langs de tykke vægge af granit og vand var trængt ind et langt stykke. De stod for en gitterdør, den gik op og de fortsatte. Stadig uden at tale, men han havde fat i hendes hånd.

Et sted længere fremme lyste en fakkel op. Men væggene var stadig lige grå og triste.

De gik så op ad trapper. De svang sig rundt og rundt, enkelte gange bemærkede Shar ud af små skår i væggen, et dybblåt hav udenfor. En blå himmel og ellers intet.

De havde gået længe før de nåede en dør af massivt træ. Tung og stor blev den åbnet, og ind trådte de i et rum der var meget stort efter hendes forhold.

En stor seng mod den ene væg. Et stort udsøgt skåret skab af mørkt træ, en servante og en stor dragkiste var i rummet. Derudover et par stole. En stor dør var ligeledes i rummet, men modsat fra hvor de kom.

Han placerede hende midt på gulvet, tog kappen og kjolen af hende. Bøjede sig og fjernede hendes sko. Hun stod midt i rummet,hendes lange røde hår havde en helt anden farve nu. Dyb og mørkere. Han sukkede og førte hende til sengen. Han løftede hende op og lagde hende forsigtigt og dækkede hende til med et blødt tæppe. Så gik han.

Del.2

 

Shar var faldet i en dyb søvn, hun havde aldrig sovet så blødt før og alt duftede friskt og dejligt.

Hun havde ingen anelse om hvad tid det var på døgnet, men den tunge dør blev åbnet og 6 kutteklædte mænd trådte ind.

To om hen til sengen tog tæppet af hende, og med ublide hænder hev de hende ud af sengen. Hun stod midt blandt dem og de lagde en kappe over hende. Hun fik besked på at følge dem, hun måtte ikke tale og ikke se nogen direkte i øjnene. Hun var rædselsslagen. Fremmede som hun kun kunne se hænderne af. Hun følte sig flov, bange og kold.

De gik ud af døren og ned af trapper, hendes fødder var kolde som is, og kulden forplantede sig til resten af kroppen jo længere nedad det gik.

Det var mørkt og kun enkelt fakler på væggene kastede lange skygger på de meget grove granitvægge.

De var nede ved bunden gik ad en gang der minnede om den første hun gik gennem dagen før. Kun lugten af fugt var ikke tilstede.

De kom til endnu en tung massiv trædør. Den blev åbnet og dette rum var større, højt til loftet, og lunere. Der var fire døre, en for enden af rummet og to til højre foruden den de var kommet ind af.

De gik ligeud. og bag denne dør vældede en varme mod dem som gjorde godt for Shars fødder.

Hun hævede blikket og stivnede, hendes nakke hår rejste sig og og en klynken steg op gennem hendes hals.

Det var en form for torturkælder. Midt i rummet stod en form for strækbænk. langs den ene væg hang tunge kæder i muren. Et ildsted hvor ilden knitrede og flammer stod op. Et halv stort bur i et hjørne, en masse grufulde remedier og en stor og kraftig mand med bare overkrop, sort halvmaske. Han havde læderbånd om håndleddene. Sorte lange bukser og sorte skindstøvler. Stille stod han og betragtede hende. Kappen blev revet af hende, og et stort kar af træ blev sat mellem de 6 kutteklædte. Hun blev løftet op og skyllet i koldt vand og hun gøs. Chock over det kolde vand fik hendes brystvorter til at stivne. Hun rystede over hele kroppen.

Så blev hun tørret grundigt og lagt op på bænken. Hendes arme spændt ud til hver side, og hun fik bind for øjne og mund. Hendes ben blev spredt og spændt fast. En kæde blev spændt om hendes bryster, så vorterne tittede ud fra kæderingene. Shar var så rædselsslagen at der ikke kom en eneste lyd.

På bænken mellem hendes ben var der gjort plads så manden kunne komme direkte til hendes underliv. Han trådte hen og barberede hende så hun var glat og blød. Så stak han sin finger let ind og konstaterede at hun ikke var jomfru.

Han gryntede og vendte sig. De kutteklædte stod 3 på hver side af bænken, stille, men betragtende.

Den hætteklædte kom tilbage med små kæder med klemmelignende genstande i den ene ende. Kæderne blev spændt i en anden kæder der hang ned fra loftet. Klemmerne blev gjort fast, en i hver side af hendes indre skamlæber. Shar gav sig, og forsøgte at skrige, alle skrig blev kvalt af kneblen i hendes mund.

Nu lå hun så der var fri adgang til hendes indre. En høj mand trådte ind i rummet og bevægede sig langsomt hen mod dem. Han nikkede til manden med masken, som vendte tilbage til Shar med en lille stang, som var glødende i den ene ende. Han trådte hen mellem hendes ben og placerede et lille "S" på indersiden af hendes skamlæbe,. Det sydede lidt men var hurtigt overstået. En voldsom smerte vældede op i Shar og alt i hende ville skrige smerten ud, men hun besvimede i stedet.

Den høje mand gik hen mellem hendes ben, kiggede forsigtigt, og smurte så en salve af urter på. Det skulle lindre og hele......

De lod Shar ligge..

De kutteklædte forsvandt. Og kun to stod tilbage. Manden med masken og den høje. De talte lavt sammen og så vendte den høje mand sig og gik.

Efter at have taget kæden af Shars bryst, og den ene kæde af hendes skamlæbe, lagde han en slags tæppe over hende og vendte tilbage til ilden.

Del 3.

 

Længe lå hun på strækbænken. Hendes længe røde hår faldt kaskader af bølger ned fra bænken. Hun var ikke kommet til sig selv endnu.

Men den svidende smerte fra hendes skamlæbe, sendte dunkende bølger af brændende smerte videre op gennem hendes krop, så hun plirrede med øjnene under bindet.

Den høje mand vendte tilbage og smurte stedet igen. Det lindrede meget og nu var det til at holde ud.

Hun blev befriet fra kæder og knebel, men båndet om hendes øjne beholdt hun.

Hun blev løftet og båret ind i et lille rum ved siden af.

Her var en sort briks, polstret blødt og med en lille pude. Den var akkurart lang nok til at hun kunne ligge på den, med benene let spredte.

Et tæppe blev lagt over hende.

En fakkel oplyste rummet men ikke meget ellers var der intet. En lille dame kom ind, hun havde medbragt en lille skammel og satte sig ved siden af Shar.

Shar faldt i søvn, der var varmt og behageligt.

Næste gang Shar vågnede havde hun mistet al fornemmelse om tid. Men det sved stadig forneden. Kvinden havde fjernet hendes bind for øjnene, og hun blev vasket over hele kroppen og smurt ind i en slags olie. Den duftede svagt men var behagelig. Kvinden havde meget blide hænder og hun mærkede at hun smurte en salve på såret. Det var faldet ganske betydeligt og nu fremstod et tydeligt men meget rødt "S".

Hun tænkte slet ikke. Men ønskede blot at sove og drømme sig væk til et andet sted. Hvor alt var anderledes, og hun faldt i en drømmeløs søvn.

Kvinden forsvandt og den høje mand trådte ind igen.

Længe stod han og betragtede Shar med tæppet over. Hun var smuk, og hendes hun lyste hvidt mod det sorte tæppe, dog kunne han ikke se hendes ansigt for tydeligt. Faklen kastede lange skygger.

Han sukkede, og vendte sig resolut omkring, kaldte på hm.. torturmesteren.

Han kom ind og igen fik Shar bind for øjnene, de rejste hende op og hun fik igen en kappe på.

De 6 kutteklædte fra tidligere kom igen, og alle gik nu ud af rummet.

Shar havde fået et læderbånd om halsen og foran sad en ring. I ringen var en kæde som den høje mand nu ledte hende fremad med.

Langsomt gik de alle gennem gange og op af trapper til en større sal.

Den var ikke lys, men mørk. Fakler i væggene der kastede dystre skær rundt i salen.

Midt i rummet var en rund plads. En forhøjning. I midten en slags pæl.

Shar blev ledt ind midt i rummet og kappen blev taget af hende.

Nøgen stod hun blandt de 6 kutteklædte og den høje mand. Men hele vejen rundt stod en kødrand af mænd klædt i mørkt tøj. Lige oven over pælen i midten han en form for lysekrone med store kerter. De sendte blødt lys ned over den runde repos. Den høje mand trådte frem og førte Shar hen mod repossen. Hun fik hænderne bundet fast til pælen og sad nu på knæ med fødderne ud til hver sin side. Hendes ende var således let tilgængelig.

Få sex i dag

Langsomt begyndte den at dreje rundt. Alle i rummet kunne betragte hende, og fra alle vinkler.

Den høje mande nikkede og en mand trådte frem. Han steg op på repossen og lod sine sorte bukser falde. Hans pik stod lige frem og han trådte hen mod Shar. Han tog fat om hendes hofter og løftede hende let og pressede pikken indenfor i hendes fisse. Han tog hende med hårde og voldsomme bevægelser.

Han blev ved længe og sveden begyndte at piple frem på hans pande bryst og ryg, men han kørte vildt og længe op i hendes. Og Shar skreg, men hendes skrig blev færrer og svagere. Så kom han i en gevaldig eksplosion, stod lidt..... og faldt lidt sammen. Så tog han bukserne på igen og forlod repossen.

Den høje mand nikkede engang til og næste tog plads. Endnu engang kneppede en mand Shar voldsomt og denne gav højlydte grynt fra sig.

Denne tog lige så lang tid som den første.

Så trådte 2 mand frem. En ud for Shars ansigt og en bag hende. Næsten samtidig pressede de pikken ind i hendes fisse og mund. Shar kunne ikke gøre nogen form for modstand. Ondt gjorde det i hendes fisse pga mærket, men ingen af dem tog hensyn.

Også de kom i gevaldige eksplosioner. Og hun fik den varme sæd i halsen.

Hun var tvunget til at sluge det hele. Hun var tæt på at besvime af smerte.

Så trådte den høje mand hen på repossen. Fjernede pælen i midten og lagde Shar ned.

Han nikkede endnu en gang og frem trådte flere mænd. En lagde sig ved siden af Shar. Et par løftede hende og satte hende langsomt ned over hans stive pik. Og da det hele drejede sig langsomt rundt kunne alle få synet af en kæmpe pik bore sig langsomt op i Shar. Helt i bund kom den og hun stønnede højt af smerte. Hans hænder var enorme og tog om hendes baller og pressede hende yderligere ned. Så kom næste mand til, hans stive pik var nær hendes stjerne, men han havde olierede hænder så han stak en finger forsigtigt indenfor, fingerkneppede hende lidt og fjernede den derefter straks. Så satte han pikken mod stjernen og begyndte at presse pikhovedet gennem. Shar skreg af smerte og fortsatte med at skrige for han pressede i bund og fandt samme rytme som manden under hende.

En mand kom hen og holdt hende for munden, men opgav og han pressede sik pik ind mellem hendes læber istedet. Shar var total fyldt ud, havde pik i alle huller og smerten gennemrystede hendes krop.

Hun vær nær besvimelse, da hun pludselig slappede af og smerten ikke længere var helt så voldsom. Men pikkene stoppede ikke, rytmen tog til, og dybe suk fra mænd rundt omkring hele sceneriet lød nær hendes øre.

De der stod nærmest kunne ane hvordan pikkene gled ud og ind i hende.

Intet var skjult.

Så kom de, ikke på samme tid, men de eksploderede ud over Shars ryg.

Og hun faldt total sammen.

Mændene forlod pladsen og nu drejede hun, liggende blottet, stille rundt.

Mændene forlod rummet undtagen 2. Den høje mand og torturmesteren.

De løftede Shar og svøbte hende i hendes kappe og bar hende tilbage til det lille rum. Her lagde de hende på briksen og lagde et tæppe over hende.

Et par dage gik og ingenting skete. Shar begyndte at falde en smule til ro igen. Og ønskede bare at komme udenfor. Friks luft og græs under hendes fødder ville gøre underværker. Hendes tanker blev afbrudt. Døren til rummet gik op og 2 kutteklædte trådte ind.

Hun fik igen bind for øjnene, og en kappe om sig.

De gik denne gang hver med en fakkel i hånden. Efter en rum tid kom de til en dør der lignede alle de andre. Næsten identiske. Massive trædøre, tunge og beklædt med jern formet som liljer.

De lukkede op. Et rum lige så mørkt som alle andre, men med fakler på væggene så de lyste en anelse op.

Midt i rummet han en kæde. Shar blev stillet midt i rummet. Hendes arme løftet op mod kæden og lænket til den. Hun stod på tæer og kunne knapt nå.

To lysestager stod ved hver side af hende. Og nu trådte torturmanden igen frem blandt alle de kutteklædte i rummet. Når øjnene havde vænnet sig til rummet dukkede flere og flere kutteklædte frem. Som om de tonede sig frem fra gulvet. Men ingen var for nær Shar. Torturmanden havde en pisk i hånden og han lod et slag smelde og det ramte Shar på ryggen. Hendes krop spændte sig som i en bue og hun skreg. Næste slag ramte hendes baller. Igen gav det et voldsomt ryk i hende og hun skreg igen.

Manden skiftede pisken ud med en anden der var flad, og aflang. Han lod et slag falde mod hendes ene bryst, og Shar skreg igen. Næste slag mod det andet bryst og nu tonede røde striber frem på ryg og bag. Han lagde pisken.

To kæder med en tværpind blev sænket fra loftet. To kutteklædte kom og løftede Shar op. Hendes arme stadig i kæden fra før. Hun fik benene over tværstangen. Knæhulerne hang hun i og blev bundet fast der.

Hendes underliv var nu blottet og lyset fra lysene kastede bløde lange tunger af skygge over hendes krop. En mand trådte frem. Hun blev hejst op så hendes fisse var ud for mandens hoved. Han skilte hendes skamlæber og stak prøvende en finger indenfor. Kørte fingeren ud og ind. Så lagde han ansigtet mod hendes bløde hud foran indgangen til hendes fisse.

Hans tunge begyndte at lege, og hans fingre var allerede på vej op i røven på hende. Han slikkede og sugede det bedste han havde lært. Han tog ingen notits af de mænd der stod rundtomkring.

Så blev Shar sænket så hun var lige ud for hans pik. Han var stiv, og stor.

Han trådte hen mod hende og pressede langsomt og stille hans pik helt op i hende. Han tog fat i hendes hofter og betragtede pikken glide ud og ind i hendes fisse. Et perfekt syn, og han nød det i fulde drag. Fordi hun hang som hun gjorde, var det let for ham,at trække hende let og godt mod hans pik. Han kunne blive ved og ved, for synet ophidsede ham endnu mere.

Han trak sig ud, og pikken var nu mere stiv end nogensinde. Han løftede hende let og pressede sig så utrolig langsomt ind i hendes røv. Denne gang var mere vildt. Han ville se pikken forsvinde, men havde problemer med at få den helt i bund. Så Shar blev spændt ned og fri.

Hun blev lagt på alle fire, og med enden fri. Han kom igen, pressede sig indenfor hendes åbning. Hun var stram og strammede meget hårdt om hans pik. Så tog han fat i hende hofter gled indenfor og Shar skreg igen, hårdere og hårdere tog han hende. Jo mere hun skreg jo hårdere blev han.

Igen nød han synet at hans store pik forsvinde i røven på hende. Og at kunne fornemme at han var helt i bund.

Kan kneppede hende vildt og hårdt. Og med en enormt ryk kom han, og gav et brøl fra sig.

Bedre kunne det ikke være.

Men da han var færdig, trådte igen flere frem. De voldtog hende. Igen og igen.

De fleste tog hende bagfra, og enkelte i hendes mund. Og hun besvimede.

Langsomt trak de sig tilbage, og lod hende ligge igen.

Hun fik et tæppe om og blev båret retur til hendes lille rum igen.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.