Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Peter var lige fyldt 15, han sad og ventede på at en ven skulle komme forbi...

Pludselig ringede hans mobil. det var han ven som var blevet syg.

SEX I DAG?

Peter gik ned i stuen der sad hans tvillingsøster Mille og så en FILM, Peter smed sig i sofaen.

Mille kiggede over på Peter, og sagde om han ikke skulle være sammen med en af han venner, han svarede at vennen var syg og nu sad han og tænkte på hvad der så skulle ske..

Mille var jomfru så hun begyndte at snakke om sex med hendes bror, Peter blev påvirket af alt den sexsnak, de hørte at deres forældre kom hjem fra deres juleindkøb, så Peter sagde til Mille at de skulle gå ind på hans værelse og snakke videre.

Der gik ikke 5 min før de var på Peters værelse, Mille ville vide lidt om oralsex, Peter sagde at han ville vise hende noget om det og fandt en dvd frem, de så filmen, Mille så med store øjne hvordan pigen i filmen suttede pik, Peter skulle lige til at sige noget da Mille sagde at han skulle være stille, da hun studerede den teknik som pigen i filmen brugte.

Pigen i filmen suttede fyren til udløsning og Mille så spændt på, Peter havde fundet sin stive pik frem og sad og legede med den, og så på hvordan hans søster betragtede filmen.

Mille følte at hun var blevet godt våd i fissen, og kiggede over på hendes bror, som sad og legede med hans stive pik, deres blikke mødes et øjeblik hvor liderligheden lyste ud af dem begge, Mille kom over til Peter og bøjede sig ind over ham og tog hans pik i munden, hun benyttede den teknik, som pigen i filmen havde brugt.

Peter nød virkelig den behandling hans søster gav ham, han stønnede højt da søsteren slugte hans pik, nu ville han også være med i legen så han bad søsteren om at tage tøjet af, dette skulle han ikke sige 2 gange og vupti havde hun smidt tøjet, hun bøjede sig atter ind over Peter og forsatte med at sutte pik, Peter vendte sig om så han lå under søsteren, han begyndte at lege med hendes våde fisse, Mille stønnede høj da Peter ramte hendes følsomme klitoris, Peter slikkede så godt som han nu kunne og prøvede at sluge alt søsterens fissesafter i sig.

Mille begyndte at skrige på pik, så Peter lagde sig ind over søsteren, i fælles hjælp fik de pikken op i fissen, Peter ventede lidt med at stikke pikken helt op da han ønskede at hun skulle vænne sig til den nye føelse af pikken oppe i sig, de lå og kyssede hinanden, da hun stønnede vildt pressede han pikken længere op i Milles fisse og trængte gennem møddomen, hun vred sig lidt smerte, da det var var gået lidt tid nød de det begge to.

Peter forslog at han skulle kneppe hende bagfra, hun vendte sig om så han kunne tage hende i doggy-style, han førte pikken ind i den extreme våde fisse, hun nød hans behandling, og hun synes godt om da han begyndte at nusse hendes små spæde bryster, han synes godt om hendes ungpige bryster, de var dejlige synes han, det var noget andet end de bryster han så på dvd, da de handlede mere om modne damer.

Peter lagde sig ned i sengen og straks var mille oppe på hans pik, hun kunne virkelig lide at blive kneppet af hendes bror, mens hun red på pikken kom hun i tanke om at hun havde en veninde som også var jomfru, Peter spurgte hvorfra hun vidste at veninden var jomfru, Mille svarede, at det var fordi veninden ikke var så populær igen, Mille spurgte om Peter ville tage venindens mødom, dette ville Peter meget gerne.

Han sagde til Mille at han var ved at sprøjte, Mille sagde også at hun var tæt ved at komme, Peter satte farten og og gennempulede søsterens efterhånden godt ømme fisse, hun skreg da hun kom i hendes første rigtige orgasme, Peter trak pikken ud af søsterens våde grotte, han stillede sig over hende med pikken ud for hendes mund, søsteren tog den stadig godt stive pik i munden, han sprøjtede hendes mund godt fuld med sperm, Mille blev nødt til at sluge, elles var hun blevet kvalt af alt den sæd broderen havde skudt af i munden på hende.

Efter deres første gang sammen lå de og snakkede sammen, de blev hurtig enig om at dette ikke var sidste gang.

Deres forældre kaldte på dem at det var aftensmad, forældrene lagde mærke til at Peter og Mille ikke skændtes som de plejede at gøre, det var forældrene meget tilfredse med.

Det blev aften og alle lavede hva nu de enten havde lyst til, Peter gik ind på hans værelse for at se film, han havde ikke nået at tænde for dvden før det bankede på døren, og ind kom Mille, han kunne se at hun var meget glad, hun kom hen og kyssede ham, de begyndte at kærtegne hinanden, Mille hviskede at hun havde skrevet sammen med hendes veninde, og at de sagtens kunne lokke hende til sex.

Peter krammede søsteren, de nærmest flåede tøjet af hinanden, de lagde sig i en 69, hvor de kunne ligge og slikke hinanden, Mille lå og suttede og savlede over Peters stive pik, mens han lå med hoved begravet mellem hendes ben og slikkede hendes herlige fisse, han kunne mærke at hun var meget liderlig, da safterne drev af hende, den ene gang da han ramte hendes klitoris, gav det et sæt i Mille af fryd, han vendte hende om og kneppede hende bagfra til de kom i en kæmpe orgasme og faldt i søvn.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 50 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.