BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har skrevet en del historier herinde og pga. dem mødte jeg en kvinde herinde, som altid kommenterede mine noveller og roste dem til op over skyerne. Især de noveller, der omhandlede unge piger og drenge. Jeg opfordrede hende til selv at skrive nogle, hvor hun kom med hendes hedeste fantasier. Hun mente ikke, at hun var god nok til dette og ville helllere læse mine. Efter nogle måneder endte det med at vi delte mailadresser. Jeg overtalte hende til at skrive en novelle og så ville jeg gerne læse den inden hun lagde den op, hvis det kunne hjælpe. Hun skrev den frækkeste novelle om, hvordan hun oplærte en meget ung pige i pigesex. Hun troede ikke rigtig på mig, da jeg skrev, at det var den frækkeste og mest liderlige novelle jeg nogensinde havde læst, men slog den dog op. Hun fik vildt mange rosende ord og blev helt benovet.

Vi mindede ufattelig meget om hinanden. Vi havde begge ikke noget familie tilbage. Vi havde begge været enebørn og vores forældre var gået bort. Hun havde også først haft sin sexuelle debut, efter hun var blevet 25. Hun havde heller aldrig levet i et fast parforhold. Hun tændte vildt meget på, at læse om sex mellem unge og ældre. At læse om hvad tanter/niecer kunne udrette var det allerbedste hun vidste. Akkurat som jeg havde det med onkler/nevøer. Vi var begge meget kede af, at vi var kommet så sent igang med vores sexliv og derfor tændte vi vildt meget på at læse om, hvordan andre havde været meget tidlig igang. Vi drømte begge om, at gid det bare havde været os.

SEX I DAG?

Hun ville ikke have noget forhold til nogen jævnaldrende. Hun ville kun have unge piger. Hun er 55 år og hedder Susanne, jeg selv 57 år og hedder Per. Hun boede i Aalborg, Jeg selv boede i midtjylland. Hun arbejdede som leder af en ungdomsklub. Så har du da alle muligheder skrev jeg. Jeg har også sådan en lyst, men kan bare ikke finde ud af at komme igang med det. Jeg selv havde et sælgerjob og havde været fodboldtræner i en del år. Havde faktisk også en pædagog uddannelse, men det var mange år tilbage. 

Overvejede at flytte nordpå, da en konkurrende virksomhed, havde givet mig et rigtig godt tilbud. Det syntes Susanne da jeg skulle gøre. Hun fik snart brug for, en hjælper mere i ungdomsklubben, da der var en der forlod dem. Det kunne være rigtig dejligt med en god kammerat, som man kunne snakke med og vi havde jo også væres frække interesser om unge, det var jo ikke noget hun kunne snakke med andre om.

Jeg overvejede det ikke længe, solgte huset og fandt en lejlighed i Aalborg. Fik skrevet en ansøgning og sendt den til ungdomsklubben. Jeg flyttede samme dag som skolerne fik sommerferie. Allerede første mandag skulle jeg til samtale hos

Susanne. Jeg blev meget positiv overrasket. Hun var en meget flot kvinde. Slank med langt mørkt hår og briller. Hun havde en åbenstående skjorte på og under den en stram top, som afslørede et par meget store bryster. Hun spurgte professionelt og jeg svarede professionelt. Hun sluttede af med at spørge. Er alle dine noveller fiktion, eller er der nogen af dem der er sande? Den der hedder ¨Fodboldtræneren¨ er sand, ellers er alle de andre ønsketænkning. Den må jeg lige have læst op på, så hører du fra mig, sagde hun smilende og blinkede til mig.

Samme aften kom en mail fra hende. Kan ¨Fodboldtræneren¨ starte imorgen kl. 17.30-21.30? Jeg troppede op som aftalt. Der var ikke mange unge, men det var pga. sommerferien forklarede hun. Ungdomsklubben havde normalt kun lukket de sidste 14 dage i børnenes ferie, men lige nøjagtig denne sommer skulle de på ferietur til Skallerup. den 3. sidste uge, så der var der også lukket. Det var noget som de unges forældre havde betalt til gennem hele året. De andre pædagoger bandede det langt væk, da ingen af dem ville med. Måske det var noget for dig, spurgte Susanne med et smil. Øhh måske. Jeg starter først på mit nye arbejde i August, såååhh...Du kan lige tænke over det til torsdag. Det er forresten sammen med mig.

Jeg fik spillet noget bordtennis og fodbold med de få unge der var der. Kl. 21 var der kun to tilbage og vi sad sammen i sofagruppen alle 4. Havde i løbet af aftenen fundet ud af, at alle de unge kaldte Susanne for Sussi. Ja det er så Markus og Mille, de er lige flyttet herop fra København. De startede først i sidste uge, så de er lige ved at lære allesammen at kende. Som du nok kan se er de tvillinger. Ja og jeg er den flotteste, sagde Mille grinende. Havde godt bemærket, at hun var rap i replikken, hvorimod Markus var meget stille. De var begge slanke med kort lyst hår. Man kunne antyde at Mille havde et par meget små bryster bag t-shirten. Ja vi skulle flytte fordi mor har fundet et andet arbejde, sagde Markus lavt. Ja hun er vist også kæreste med chefen, grinte Mille. Han kan vel også være god nok smilte Sussi. Mille lagde sig op af Sussi og grinte. Det er en kvinde. Mor gider ikke mænd, efter at far skred. Nå for søren grinte Sussi og gav hende en kildetur. 

Hvad syntes du om det spurgte Sussi, da de var sendt hjem. Det er dejlige unge og i virker til, at have det rigtig godt sammen, så det er super fint, svarede jeg. Vi har et lille problem med ferieturen. Der er 2 der er flyttet, men de har betalt depositummet. Lasse som er en af de andre pædagoger, har foreslået at vi tager Mille og Markus med, så de kan blive rystet sammen med de andre. Jeg skal lige have ringet til deres mor, for at høre hende, så jeg har ikke nævnt noget for dem endnu. Hvis du tager med, så kan du jo også lære dem bedre at kende Per. Det ville jo være helt perfekt, sagde hun og blinkede til mig. Ja jeg tænker lige over det.

Torsdag aften kom både Mille og Markus næsten løbende imod mig.Vi skal med på ferie Per. Det bliver fedt råbte Mille. Skal du med Per, spurgte Markus og tog i min hånd. Vil du gerne det Markus? Jaaahh sagde han højt. Så gør jeg det Markus. Markus løb ind til Sussi...Per tager med...Per tager med. De er helt oppe at ringe Per, men rigtig godt at du tager med. Du scorer også mange plus point blandt dine kolleger.

Markus og jeg var pludselig alene tilbage på fodboldbanen. Da vi kom ind var der kun Mille og Sussi. De havde bagt kage. Sussi havde også lavet kaffe og de unge fik lov at få en sodavand. Det er da godt nok utroligt, at der ikke er flere, sagde jeg da vi havde sat os i sofagruppen. Ja det er godt nok usædvanligt, sagde Sussi. Ja men skide hyggeligt udbrød Mille. Hun sad og hang op af Sussi. Hvem skal sove sammen, når vi skal på tur, spurgte Markus. Ja der er 3 sommerhuse ved siden af hinanden og der er plads til 4 i hver, sagde Sussi. I er 5 drenge og der er 5 piger, så vi skal nok have et drengehus og et pigehus. Så er der jo 2 der skal sove inde ved jer, sagde Markus. Ja der skal vi måske trække lod. Må vi ikke gerne det, spurgte Markus. Jooohh det vil vi udbrød Mille, som nu lå med hovedet i Sussi`s skød. Det ser vi lige på, sagde Sussi. Det skal vi!! Mille havde nu sat sig på Sussi´s skød og havde blidt fat i hendes kinder. Lov det Sussi, lov det så! Så har vi et pigerum og de to derovre kan have et drengerum. Ok ok hvis i gerne vil. Jaahhh råbte Mille og gav Sussi en stor krammer. Pludselig rykkede Mille ud i Sussi`s top. Sikke nogle store babser Sussi, grinte hun. Nååhhh grinte Sussi og gav hende en kildetur. Mille sad skraldgrinende med ryggen mod Sussi. Sussi greb om hendes små bryster. Sådan nogle får du også, kan jeg mærke, grinte hun. De er tossede Markus. Ja skingrende skør, grinte han. Du skal ikke komme for godt igang Markus, ellers kan jeg jo fortælle noget. Du holder da bare din kæft, vrissede Markus. Så så i to, kan i så snakke ordentligt, udbrød jeg. Du skal ikke regne med, at du får sovet ret meget Per, for Markus spiller pik hver aften, når han er kommet i seng, det kan jeg høre. Du er ikke en skid bedre, svarede Markus rød i hovedet. Går du med ind og rydder op i salen Markus? Ja så er jeg også fri for, at høre på hende den ko.

Vi gik ind og ryddede op. Da vi var færdige satte jeg mig på den store madras. Markus satte sig ved siden af. Min søster kan sommetider være så fucking irriterende Per. Det er vist meget normalt Markus. Det er da helt ok, hvis du onanerer, når du kommer i seng om aftenen. Det gjorde jeg da også selv, da jeg havde din alder. Er det rigtigt Per? Ja da, det gør de fleste drenge da. 

Da vi havde fået dem sendt hjem, satte vi os med en kop kaffe. Der er godt nok gang i hende Mille, Sussi. Ja før søren da. Var det dejligt at få rørt hendes bryster? Hun lagde selv op til det den lille bandit, men ja det var dejligt. Hvad snakkede dig og Markus om inde i hallen, det tog lidt lang tid med at rydde op. Jeg fortalte bare, at det er meget normalt, at drenge onanerer, når de kommer i seng. Fik du gramset mere på Mille? Nej muligheden bød sig ikke lige, men for satan, hvor havde jeg lyst til at flå tøjet af hende og slikke hendes lille dejlige mis. Hvor gammel er de? De er begge lige fyldt 15, men de ser faktisk yngre ud. Jeg vil hjem og fantasere om ferieturen. Så sover du ikke med hænderne over dynen, smilede hun.

Søndagen kom hvor vi skulle afsted. Der var højt humør da minibussen kom kl. 10.00. Da vi ankom fik vi placeret børnene i deres huse. Der var 2 soverum i hver hus og det var dobbeltsenge der var. Mille bestemte at hun og Sussi skulle have det største hos os, det var helt ok med Markus og mig. Vi fik middagsmad og alle fik pakket ud. Kl. 15 gik vi alle i badeland. Det var lækkert at se de unge drenge uden en trævl på kroppen. Markus var den yngste og havde kun meget lidt dun forneden. Det var ligeså lyst som hans hår. Jeg er selv altid glatbarberet. Da vi stod og sæbede os ind og jeg måske gned lidt ekstra på pikken, så jeg Markus kigge på det. Jeg er udrustet med 20 cm. som er af normal tykkelse med tydelige blodårer. Selvom Markus var den yngste, havde han ikke den mindste pik. Han var faktisk ok udrustet af hans alder, 13-14 cm. vil jeg tro. Vi fik pjattet og badet i et par timer, inden vi skulle tilbage i husene og have lasagne. Vi varmede maden hos os og delte det ud i husene. Markus spiste over hos drengene og Mille hos pigerne. Sussi og jeg hyggede os alene med en flaske rødvin til.

Hun fortalte om hendes omklædning med pigerne. Hun havde fået øjenkontakt med Mille flere gange og taget hende i at stå og kigge på hendes bryster. Ligesom Markus havde Mille også kun meget lidt lyst hår forneden. Hun har simpelthen den mest frække lækre lille pariserrøv og et par meget små bryster, med de mest fantastiske brystvorter, berettede hun. Hvad fanden gør vi Per? Jeg ved godt, hvad jeg vil Sussi og det ved du også! Tror det kommer helt af sig selv. Mille skal du nemt få tændt op under.

Få sex i dag

Klokken blev 21 og vi fik dem sendt i seng. Om de lå og snakkede og pjattede var vi lige glade med, bare de lå i deres seng. Endnu engang blev de informeret om, at de endelig skulle komme over, hvis der var noget. Vi havde glemt at fjerne rødvinsflasken, hvilket Mille straks kommenterede. Hvis i kan holde mund over for de andre, så kan i få en Mokai? Jaaahh sagde Mille. Vi åbnede en flaske rødvin mere og de fik en Mokai. Nu har i fået to flasker rødvin, så skal vi også have 2 Mokai, sagde Mille grinende. Vi havde næsten ikke nippet til vores rødvin, inden de havde slugt deres Mokai. Så hent da en mere til jer Mille. Hun for over til køleskabet i hendes lille lårkortet nederdel. Satte sig helt op af Sussi og gav hende et kys på kinden. Tak Sussi du er så sød og dejlig. Flere gange kunne både Markus og jeg se hendes lille g-streng, fordi hun sad med spredte ben. Mille man kan se lige op under kjolen, sagde Markus. Det er jeg da lige glad med, sagde hun grinende. Da de havde drukket deres Mokai, kunne man høre, at de var lettere beruset. Mille satte sig op på knæ og hviskede længe til Sussi. Sussi blinkede til mig. Kan i par mandfolk ikke lige gå over og se om der er ro i husene. Giv jer lige god tid, hviskede Sussi til mig, inden vi gik ud. Det var dejligt med lidt frisk luft, da der var meget varmt inde i huset.

Der var helt ro i husene alle sov. Satte mig på en bænk og Markus satte sig ved siden af. Der er godt nok gang i din søster Markus. Ja hun kan godt blive for meget. Jeg synes hun er dejlig Markus og så er hun altid i godt humør. Hvad med dig min dreng har du det godt? Jeg lagde armen om hans skulder og trak ham ind til mig. Ja jeg har det godt Per. Vil du stadig hellere sove med mig, end med de andre drenge? Ja da. 

Da vi kom ind igen, kom Mille og Sussi ud fra toilettet. Begge med vådt hår og Sussi i morgenkåbe. Mille var istadig i hendes lårkortet og t-shirt. Hvad søren har i været i bad? Ja vi havde det varmt, sagde Sussi og blinkede til mig. Jeg har lovet Mille, at de må få den sidste Mokai, mens vi drikker det sidste rødvin. Okay. Skal vi snuppe os en hurtig skyller Markus? Ja jeg sveder også, så det vil være dejligt Per.

Ude på badeværelset bemærkede jeg straks, at Sussi`s lady-shawer lå på håndvasken og det var små lyse dun på den. Fuck hun har barberet hende, hun har allerede rørt hendes mis, fløj det gennem mit hovede. Vi smed tøjet. Vi kan vist godt være der begge to Markus. Vi sæbede os godt ind og jeg bukkede mig lidt da jeg kom til røven. Jeg førte en finger lidt op og gjorde mig godt ren. Vi skal jo være ren over det hele Markus. Han gjorde det samme, dog ikke så jeg kunne se det. Per hvorfor er du glatbarberet? Fordi det er dejligt Markus og der er da ikke nogen der skal have hår i maden, vel? Nej da grinte han. Vil du gerne være glatbarberet Markus. Inden han nåede at svare, tog jeg lady-shaweren på håndvasken. Tror din søster lige er blevet det, for der er små lyse dun her på og Sussi er helt mørkhåret. Øøøhhh lød det fra Markus. Kom nu det er skide lækkert Markus. Jeg lukkede for vandet og tog shampo i hånden. Nu klarer jeg det lige. Jeg begyndte at sæbe ham ind i skridtet. Pikken fik også lige et par ryk. Da jeg var færdig stod han med den flotteste glatte stådreng. Vend dig om og buk dig ned, hvis der er nogen bagi, så skal de også lige væk. Han bukkede sig ned og hans flotte lille stjerne glinsede op mod mig. Lidt mere shampo og de var hurtigt væk. Kunne ikke dy mig for lige at prikke spidsen af pegefingeren op i ham. Uuhhh lød det fra ham. Gav ham et lille klap på numsen og sagde...Så er du fin og lækker Markus.

Markus`s underbukser og t-shirt var blevet våde af at ligge på gulvet, så han hoppede bare i shortsene, som med nød og næppe havde undgået vandet. Jeg hoppede bare i min morgenkåbe. Sussi kunne ikke undgå at se at Markus havde ståpik i shortsene da vi kom ind igen. Hun blinkede til mig, mens hendes tunge legede med læberne. De havde drukket ud og ville gå i seng. Mens vi sad og småsludrede og drak det sidste, kunne vi rigtig høre dem fnise og grine højlydt. Hvad laver de 2 tosser? Jeg tror de hygger sig Markus. Vil du med i seng? Ja jeg er godt nok ved at være træt Per. Inde i soveværelset smed jeg morgenkåben og hoppede nøgen i seng. Markus ville beholde shortsene på. Smid da dem, du har lige været i bad og de shorts har du gået i hele dagen. Din pik har jeg set to gange idag og jeg har endda også rørt ved den. Rød i hovedet smed han dem. Han havde stadig ståpik.

Jeg slukkede lyset. Hvordan føles det at være glat Markus? Det er dejligt og også lidt frækt. Prøv at mærke dig selv dernede, der findes da ikke noget skønnere. Markus svarede ikke, men jeg hørte at han tog armen under dynen. Der var stille lidt. Har du stadig ståpik, hviskede jeg. Han svarede ikke igen. Skal du ikke spille pik Markus? Han var helt stille. Sover du? Ingen respons. Jeg kravlede under hans dyne og lagde mig ind til ham. Lagde min arm omkring ham og lod min hånd glide ned til hans pik. Han havde den stiveste pik. Jeg kælede lidt for den og nulrede hans små nosser. Sover du? Han svarede ikke, men jeg hørte tydeligt at hans vejrtrækning blev dybere, da jeg begyndte at gnide på hans pik. Uhh lød det stille fra ham. Min egen pik havde også rørt på sig og pressede nu mod hans lille frække stramme røv.

Hvis du sover må jeg hellere stoppe. Jeg trak armen til mig. Jeg er vågen Per og du må ikke stoppe. Jeg nulrede hans brystvorter og hviskede, du er den lækreste dreng i hele verden og nu vil jeg gøre noget godt fot dig Markus. Jeg trak dynen af og kravlede ned mellem hans ben. Jeg lod tungen lege med hans pikhovede. Åååhh ja stønnede han. Han var tæt på at komme. Tog ham til roden og begyndte at mundkneppe ham. Åååhh ja lød det højt fra ham og han sprøjtede sin sperm ned i halsen på mig. Jeg slugte hver en dråbe og slikkede ham ren. Vi lå stille lidt og jeg kælede for hans slappe pik. Pludselig hørte vi Mille skrige ÅÅÅHHH JJAAAHHHH. Der fik hun vist en dejlig orgasme Markus.

Markus`s pik rørte hurtigt på sig igen. Jeg løftede hans ene ben og placerede min stive pik mellem hans lår. Jeg begyndte at lave samlejebevægelser, mens jeg gned på hans pik. Min pik gned mod hans nosser og det var noget vi begge kunne lide. Vi stønnede begge og var godt liderlige. Du skal kneppe mig Markus! Jeg vil mærke din dejlige pik kneppe mig. Jeg lagde mig på ryggen og trak benene op. Fugtede mit hul godt med spyt. Kom så Markus! Knep mig! Han satte sig på knæ og pressede pikken op. Han kørte den helt i bund i første hug. Lige som jeg ville have det. Åååhhh for satan...ååhhhjaaa...Det var vidunderligt. Han kneppede mig hurtigt og hårdt inden han kom oppe i mig. Jeg var selv tæt på at komme. Pressede Markus`s hovede ned mod min pik, mens jeg spillede på den som en gal. Åben munden Markus. Han nåede det lige og jeg pumpede min sperm ned i halsen på ham. Det var ikke alt han havde fået i munden kunne jeg se på hans ansigt. Vi faldt begge udmattede i søvn.

Jeg vågnede tidligt. Hoppede i morgenkåben. Markus sov stadig og hans vidunderlige drengekrop lå der uden dyne på. Jeg satte morgenkaffe over og satte mig på terrassen, Sussi kom ud også kun iført morgenkåbe. Hun kom over og kyssede mig på panden. Tak for dig min skat. Var det godt Sussi? Har aldrig fået så kraftig en orgasme. Den pige kan slikke fisse. For satan hvor var det godt. Hvad med dig Per? Det var vidunderligt. Fik du kneppet ham. I det samme kom Markus ud. Han havde indtørret sperm i hovedet. Du må hellere smutte i bad inden de andre ser dig, grinte Sussi. Fik du kneppet ham? Nej men det gør jeg i aften, det kan jeg godt fortælle dig. Jeg kneppede Mille med en af mine mindre dildoer, hun var helt vild. Det tror jeg på! For vi hørte hun fik en vild orgasme, grinte jeg. Mille kom ud og hun gik lige over og gav Sussi den største tungeslasker. Er du glad Mille, spurgte jeg smilende. Ja Sussi er verdens dejligste kvinde, så selvfølgelig er jeg glad.

Det meste af denne dag foregik på stranden. Igen skulle der være ro kl. 21. Vi fik sagt godnat til husene og gik over. Endnu en flaske rødvin blev åbnet og de unge fik Mokai. Mille var kun iført g-streng og t-shirt. Sussi førte sin hånd over og begyndte at gnubbe hendes fisse. Vi havde frit udsyn. Hun førte en finger op i hende og Mille stønnede. Hun trak fingeren ud og satte den mod Milles læber. Slik den! Mille slikkede lystigt. Du har den mest liderlige søster Markus, er du lige så liderlig? Smid de shorts og lad mig se om du har ståpik. Markus sad helt forstenet. Jeg klemte på hans pik som stod stiv i shortsene. Lad hende se din dejlige pik Markus. Markus rejste sig og smed shortsene. Hans pik stod lige ud i luften. Smid dit tøj Mille og lad din liderlige bror se, når du leger med din våde fisse. Jeg var lidt rystet over Sussi`s tonefald, men hun havde fortalt, at hun godt kunne lide, at være dominerende og det var pisse frækt. Mille satte føderne op på sofabordet og hendes fingre legede med hendes glinsende lille dejlige fisse. Sussi gik ind i soveværelset og kom tilbage med en DILDO. Vis din bror, hvor meget du elsker at få pik. Mille begyndte at kneppe sig selv og kom snart med et lille skrig. Godt min pige, sagde Sussi og gav hende et vådt tungekys. Går du lige over og ser om der er ro Per, så snupper vi lige et hurtigt bad. Vil du med Markus? Markus hoppede i shortsene.

Igen var der helt stille. Den friske havluft havde igen virket. Vi satte os igen på bænken. For satan hvor er din søster da fræk. Ja hun er da helt vild, jeg blev pisse liderlig, hviskede Markus. Pigerne kom helt nøgne ud af badet og vi smuttede derind. Analskylleren sad på bruseslangen og den hentydning forstod jeg godt. Forklarede Markus hvad det var. Godt med sæbe på og han blev gjort ren. Han var helt vild med det og ville ikke have at jeg stoppede. Døren blev åbnet og Sussi råbte, så kan i godt se af at blive færdige, der skal kneppes. Vi skyndte os at blive færdige. Da vi kom ud, blev vi begge lettere chokeret.

Sussi var iført strap-on. Det her er Big Sam og han skal kneppe din søster Markus! Er det ikke rigtigt Mille? Jo Sussi den dejlige store pik skal kneppe min liderlige fisse. Den var 26 cm og pænt tyk. Det klarer hun aldrig tænkte jeg. I gør bare som jeg siger, ellers får i af den her. Hun tog en pisk fra køkkenbordet. Ind og lig dig på sengen på alle fire Mille. Markus mærk om hun er våd. Det er hun. Knep din søster. Jamen. Swirp sagde det da pisken ramte markus`s baller. Markus begyndte at kneppe hans søster. Du skal sprøjte oppe i hende. Hun får p-piller så der sker ikke noget. Hun skal være godt fugtig, til at hun skal have Big Sam. Det varede ikke længe inden Markus spermede oppe i hende. Så er det dig Per, men gud nåde og trøste dig, hvis hun kommer. Jeg pressede mig op i hendes stramme fisse. Hun gav sig højlydt og næsten skreg på pik. Jeg kneppede hende hårdere. Hun blev mere og mere vild og stønnede højt. STOP sagde Sussi. Hun er klar.

Hun førte Big Sam hen til Markus`s mund. Slik på ham og spyt på ham, han skal være godt våd. Markus lå og slikkede og spyttede på den på alle fire. Jeg lagde mig bag ham. Der gav et lille sæt i ham, da min tunge ramte hans stjerne. Han skubbede hans lille røv mod mit ansigt og tungen gled op i ham. Jeg kneppede ham med tungen. Er du klar til at få pik min lille skat. Ååååhhhjjaaah stønnede Mille...Ååååhh ja. Hun styrede det store pikhovede til. Markus havde næsten hovedet helt derhenne. Sussi pressede det ind og Mille gav sig højlydt. I det samme pressede jeg en fugtig finger op i Markus. Der gav et sæt i ham. Sussi holdt sig i ro inden hun pressede sig længere op. Hver gang Mille beklagede sig, holdt hun sig i ro. Da hun var halvvejs oppe havde jeg fo fingre oppe i Markus. Da hun pressede sig længere op, havde jeg tre fingre oppe i Markus. Ååååhhh av åååhhhh ååååhhhjaaa lød det fra Mille. Jeg spyttede i hånden og gned min pik godt ind. Da Sussi pressede alle 26 cm. i bund, pressede jeg min pik i bund i Markus. De lå nu begge med ansigtet ud for hinanden og beklagede sig. Sussi bukkede sig over og gav mig det vådeste tungekys. Nu skal de gennemkneppes de to liderlige tvillinger.

Vi begyndte begge at bevæge os stille og roligt frem og tilbage. De unge stønnede om kap. Vi var alle fire vanvittig liderlige. Hårdere sagde Sussi. Vi satte tempoet op og de skreg bare mere...mere. Det var ved at være oppe over. Mille var den første der skreg sin orgasme. Kort efter kom jeg. Da jeg pumpede min sperm op i Markus, skreg han også hans orgasme ud. Mens vi tre faldt udmattet om, fik Sussi smidt Big Sam. Hun satte sig over Milles hovede og kørte fissen rundt, mens hun legede med hendes klit. Da hun også kom, troede jeg først at hun pissede på hende. Der stod en stråle ud af hende og væsken væltede ud. Det var første gang jeg havde set en sprøjteorgasme. Denne nat sov vi alle i samme seng.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.