Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie er sand og omhandler min bror og jeg, da vi var 15 år, begge født tvillinger, rødhåret, som vi arvede fra vores mor. Det var hinde der bestemte alt, hvad angik vores opdragelse, og den var speciale på mange punkter. Vores far kan man godt kalde lidt af en nikke dukke, som aldrig sagde nogle ting, men dansede 100 % efter hindes pibe.

Vi boede i et pænt stort hus i Kokkedal den gang da de følgende ting fandt sted.

SEX I DAG?

En dag hvor min bror og jeg havde løbet rundt ude i haven og lejede råbte vores mor om vi ville havde noget saft, og hvem ville sige nej til det, så vi løb ind med sko på, som vi så ofte gjorde, så det var der ikke så meget mærkeligt i, men da opdagede hun, at Peter min bror havde fået jord og lidt græs på sine kondisko. Hun så det og blev sur med det samme og skældte Peter ud for dette. Hun sluttede med at sige når vi ikke kunne finde ud af at passe på vores fodtøj måtte der radikale ændringer til. Det fandt vi ud af dagen efter, hvor hun kaldte os ind i stuen da vi kom fra skole. Hun sad i sofaen og på gulvet stod der 2 par grønne langskaftede Viking gummistøvler med større fortil.

Hun fortalte os, at gummistøvlerne ville være det eneste fodtøj som hun ville se os gå med. Hun rejse sig og samlede derefter alle vores sko sammen og låste dem inde i et skab hun havde i soveværelset. Da hun kom tilbage sagde hun at så snakker vi ikke mere om det.

Det var helt mærkeligt, at skulle vænne sig til at gå i gummistøvler, men man vender sig hurtig til det. Det værste ved dette var, at det galte også om sommeren, så når andre kom i sandaler kom min bror og jeg i langskaftede gummistøvler og korte bukser.

Tiden gik, og det skal tilføjes, at det var rigtig varmt og man kunne ikke undgå at svede. Min bror og jeg kom ind af døren til bryggerset og skulle til at smide vores gummistøvler, vores mor stod i døren og smilede til os. Tilfældig kom Peter til at tage sig i skridtet uden på sine bukser. Det så mor straks og hun tog et fast greb i armen på ham og trak ham ud i køkkenet. Nå Peter sagde hun det må vi vist heller kikke nærmer på. Hun kommanderet i en bestemt tone til mig, at jeg skulle gå ind i kommoden og hente hindes langskaftede sorte gummihandsker som hun altid brugte når vi skulle sæbes ind i badet. Da jeg kom tilbage med dem, stod hun forsat med et fast greb i Peters arm. Hun iførte sig handskerne og med et snuptag hev hun hans bukser ned og det samme vej røg underbukserne så de nu hang ned over gummistøvlerne. Med den ene hånd tog hun et fast tag i Peters nosser og med den anden på forhuden. Og trak den hurtigt tilbage, så hans pikhoved var helt blottet, hun sank hoved ned og lugtede. Selvfølgelig på grund af varmen kunne man ikke undgå, at den lugtede lidt svedigt. Det er jo ikke så godt vi skal havde gjort noget ved dette lille problem sagde hun, men først må vi jo hellere lige tjekke din bror for det samme, så jeg fik samme tur med et fast tag i nosserne og forhuden krænget helt tilbage.

Nå drenge sagde hun vi må hellere få jer omskåret lige som jeres far, så kommer vi ikke ud for samme problem igen. Om aften ved middagsboret fortalte hun far om hændelsen og sagde at hun ville havde os omskåret lige som ham selv. Han sagde ikke så meget andet end at det lød som en fornuftig løsning. Som sagt blev gjort og et par dage efter blev vi omskåret på Usserød sygehus.

Hun fortalte os en dag vi var i bad og stod der med vores blottede pikhoveder, at hun var glad for at hun havde fået løst dette problem. Når vi havde gæster underholdte med det og ofte måtte min bror og jeg trække ned i bukserne for at vise gæsterne det flotte resultat. Det kunne være pinligt til tider, men vi vente os også hurtigt til dette lige som med gummistøvlerne.

Som tiden gik, blev vi mere og mere fokuseret på vores kønsorganer, og som alle andre spillede vi selvfølgelig også pik og tænkte på piger som jo er meget normalt i den alder.

En morgen hvor jeg lå på min seng og leje med mig selv gik døren op og i åbningen stod vores mor. Hvor mærkelig det kunne være, blev hun ikke sur men kom hen til sengen og satte sig på kanten samtidig med at hun kikkede på min stive pik og sagde at det var normalt, men at hun fremover som mor måtte sørge for at når man kom, skulle ens nosser tømmes fuldstændig, så fra den dag blev der nye regler for at onanere. Hun slog også fast at det var vigtig i den alder at få stimuleret anus.

Derefter forlod hun værelset med besked på at jeg skulle komme ned i køkkenet sammen med min bror, så tage gummehandskerne inde fra skuffen med. Da vi kom ned i køkkenet sad hun klar på en stol, og havde iført sig et meget kraftigt gummiforklæde, som hun altid brugte når hun vaskede op. På boret stod der en ordentlig bøtte vaseline, hvor låget var skruet af og låg ved siden af . Hindes stemme havde nu vent sig til en kommanderende leje. Kom her min dreng vi starter med dig, og så kan brormand se på hvad han også skal igennem bag efter.

Vi starter med at stimulere din numse først og i en skab tone skulle jeg lægge mig ind over hindes ben med numsen i været imens hun påførte sig gummihandskerne. Hun klemte benene sammen så min pik låg som i et skruestik. Hun kørte med den ene behandsket hånd hen over min numse samtidig med hun dyppede pegefinger fra den anden behandskede hånd ned i krukken med vaseline.

Der gik ikke mange sekunder før hun skilte ballerne fra hinanden, og jeg kunne mærke en finger der begyndte at nuller mit anus. Det eneste hun sagde, var at det gjorde godt og var sundt. Derefter kunne jeg mærke hvordan hun langsomt begyndte at stikke fingeren op i numsen på mig. I starten var det lidt ubehageligt, men efter et stykke tid slog det over i at blive en behagelig fornemmelse, og min pik begyndte at rejse sig imellem hindes ben. Hun bemærkede det straks og spurte om det ikke var lækkert, at få stimuleret numsen. Jo svarede jeg, og straks sagde hun til Peter at det også var noget han ville kunne lide, når det blev hans tur. Jeg løftede hovedet og kikke på min bror og kunne se, at han allerede havde fået stå pik. Jeg kunne mærke, at mit pikhoved var begyndt at glide lettere mellem hindes forklæde beklædte ben, der var begyndt at komme præ sperm. Efter et stykke tid begyndte jeg at stønne sagte. Med et kommanderet hun mig til at rejse mig op, så vi også kunne få gjort noget ved pikken. Jeg rejste mig op og med et havde hun et fat greb i pikken samtidig med hun fingerkneppede min numse. Det er så nu vil skal sørge for at dine nosser bliver totalt tømte, og med disse ord gik hun samtidig i gang med at onanere min omskårne pik, at jeg kom i hindes handske og ned på forklædet. Da jeg troede vi var færdig og ville trække mig lidt tilbage sagde hun strenget at jeg skulle være helt tømt og forsatte med at fingerknippe mig samt med at hun onanerede mig. Jeg syntes hun forsat i en evighed men pludselig kom jeg igen udover handsken og hindes forklæde. Ja det var godt min dreng og så skal mor lige mærke på nosserne at de ikke er spændte. Hun tog et tag i dem, og så sagde hun, at det var vist det og trak fingeren ud af numsen på mig. Der lød et svup da fingeren forlod åbningen. Se sådan skal det være og sådan bliver det hver aften og morgen så vi ikke kommer til at stå med sæd i underbukserne. Jeg fik at vide, at jeg skulle sætte mig på en stol og se på at min bror fik samme behandling. Hvor mærkelig det end lyder blev vi afhængt af denne behandling både morgen og aften, så vi så frem til behandlingerne.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.