Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sidste weekend besøgte vi min kones søster og familie på Fyn. Svigermor var der også, hun ville som altid gerne bestemme det hele, men det har jeg vant til. Da vi skulle lave aftensmad, blev vi enige om at Ann og jeg skulle lave mad, så vil de andre gå en tur.

Min svigerinde er en fræk tøs, som jeg har kendt fra min unge år i Fredericia. Og hvis man tager hende rigtigt, kan man få hende til mange ting. Hun havde denne dag en cowboy nederdel på oh en pæn hvid skjorte, mens hun skrællede kartofler, hentede jeg to øl til os, satte mig ved køkkenbordet, da Ann var færdig med kartoflerne satte hun sig ned foran mig og sagde skål, satte sit ene ben op på min stol, så jeg kunne se hendes trusser, hvad fanen Ann, går du med trusser når svoger besøger Dig? Rend mig sagde hun og smilte frækt til mig, du tør ikke enski alligevel. Vi sad og talt sammen, jeg kunne stadigvæk se hendes trusser og havde svært ved ikke at kigge. Vil du have en øl mere sagde hun, ja, lad gå. Da hun kom tilbage havde hun grøntsager med og to øl. Hun satte sig ved bordet igen, satte benene op og nu havde hun ingen trusser på mere, hun var ikke barberet, man hårene var pænt studset. Kan du lid min fisse, sagde hun og kiggede mig direkte i øjnene, ja, den fejler vist ikke noget, hun satte to finger ned, spredte skamlæberne og begyndte at gnide sig selv. jeg blev skrublidelig af synet. Hvad så, skal du ikke smage mig? sagde hun, jeg gik ned på knæ og slikkede hende, hun smagte godt. Pludselig gav hun mig en agurk og sagde, at jeg skulle bruge den mens jeg slikkede hende, som sagt så gjort.

Nu kom familien hjem fra gå turen og hun rejste sig hurtigt og gik i gang med grøntsagerne. Svigermor kom ud i køkkenet og spurte, hvorfor er du så ukoncentreret? du ligner en der er ved at få en blodprop. Senere på aftenen da de andre vaskede op, sagde Ann til svigermor, jeg viser lige Paul vores nye høns i stalden, ude i stalden kyssede hun mig helt vildt, tog min pik frem og suttede mig til jeg sprøjtede hende lang ned i halsen. Derefter gik vi ind og drak kaffe med de andre, som om intet var hændt.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 92 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.