Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var 15 år. Sommerferien var begyndt. Jeg havde regnet med at jeg skulle tilbringe ferien med at fiske og campere med kammeraterne, skrue lidt på knallerten og hvad der nu ellers interesserede mig. Piger var selvfølgelig interessante, men jeg var først lige begyndt at onanere, det var ikke det jeg tænkte mest på, endnu!

Med fisketurene og knallerten i tanke, var det en streg i regningen at mor sagde at jeg skulle tilbringe en uge hos min mormor. Hun vil have godt af at have en på besøg! Sagde mor, - siden morfar døde har hun været lidt ensom, hun trænger til at få tankerne adspredt.
 
Jeg kunne høre på min mor at der ikke var grundlag for en diskussion og jeg indvilligede tvungent. Det var ikke fordi jeg ikke kunne lide min mormor, hun er meget sød, men jeg forudså at det måske ville blive en lidt kedelig uge.
 
Min mor kørte mig ud til mormor. Mormor bor i et lille hus ude i en skov. Hun er altid sød og rar og jeg fik et varmt knus. Mens jeg pakkede ud drak mor og mormor kaffe og lidt efter kørte mor hjem igen, med et Hej, vi ses om en uge, på læben.
 
Det var alligevel meget rart at være på ferie hos mormor. De første dage slappede jeg af og drev i hængekøjen i haven. Det var varmt og tørt i vejret og jeg havde for det meste kun badebukser på.
 
En dag lagde jeg mig på græsplænen og begyndte at blunde. Jeg skimtede gennem køkkenvindues-ruden at mormor arbejdede med et eller andet bagværk. Jeg lå med benene vendt mod huset, og jeg opfattede at hun kiggede ud ind i mellem. Det strejfede også min tanke at det måske var lidt ublufærdigt at ligge med halvtspredte ben lige foran køkken vinduet. Min pik er temmelig stor, specielt på det tidspunkt virkede den voldsom fordi min krop endnu var ranglet og umoden. Jeg havde ubetinget den største pik i klassen.
 
Jeg slog tanken hen og blundede videre. I min døsige, halvt bevidstløse tilstand mærkede jeg en kildrende erotisk fornemmelse komme over mig, og min pik begyndte langsomt at vokse i takt med at blodtilførslen steg. Da jeg ville til at vende mig om på maven, stivnede jeg pludselig ved at jeg fornemmede at mormor sad lige ved siden af mig i græsset.
 
Jeg slappede af igen og jeg skulle lige til at åbne øjnene da mormor spurgte:
 
Sover du, Jesper?
 
Jeg ved ikke hvorfor, men et eller andet i hendes tonefald fik mig til at lade som om jeg sov. Hun spurgte mig en gang til, denne gang med højere stemmeføring. Jeg lod øjnene være lukkede og åndede blot lidt tungere.
 
Så lagde hun hånden på mit halvterigerede lem. Jeg følte et jag af fryd fare gennem kroppen. Min pik stivnedes langsomt endnu mere mens hun lod sin hånd kærtegne den uden på badebukserne. Et kort sekund slap hun pikken og ruskede svagt i mig. Så begyndte hun forsigtigt at trække mine badebukser ned på lårene.
 
Så tog hun fat om min pik og begyndte forsigtigt at onanere på mig. Jeg kunne svagt høre hende hviske:
 
årh, Jesper. Hvor er din tissemand dog stor og flot.
 
Hendes åndedræt blev tungere og mere hastigt. Hendes bevægelser op og ned ad min pik blev også hurtigere og kraftigere. Til sidst tog hun den i munden og begyndte at sutte og slikke mig. Tanken om at det var min mormor der slikkede mig, var så fræk, og hendes spyt der afkøledes i luften på min pik, føltes så godt. Hendes tunge arbejde inderligt og rytmisk på pikken, som stod stift, ret op og ned.
 
Flere gange tog hun hele skaftet ind i munden og sugede på den, så jeg var nær ved at komme. Jeg smugkiggede ud gennem øjenlågene. Hendes kjole var gledet op om hofterne og afslørede hendes "bedstemortrusser" og de store runde baller som de skjulte. I mellem hendes ben kunne jeg se at hun gned sin kusse hårdt og hurtigt uden på trusserne.
 
Pludselig blev det mig for meget og jeg tømte min sæd ud i munden på mormor i 2-3 hurtige "sprøjt".
 
Mmmmmh!
 
Hun nød åbenbart at slikke min sæd i sig! Jeg var måløs!
 
Det lykkedes mig at holde munden lukket selvom jeg kunne føle at hun herefter undersøgte mit ansigt for at se om jeg var vågen. Inderst inde tror jeg godt vi begge vidste at ingen af os narrede den anden, men vi ville jo gerne narres!
 
Jeg skimtede mellem øjenlågene at hun trak trusserne af og forsigtigt satte hun sig overskrævs på mig. Kjolen blev også trukket over hovedet og nu sad hun pludselig og red blidt på min pik. Hun var splitternøgen, de store og tunge bryster gyngede fra side til side. Hendes fyldige mave og balder masede mit underliv ned i græsset. Min pik var stiv som aldrig før.
 
Pludselig kom jeg til at åbne øjnene et øjeblik og vi fik øjenkontakt. Men vi var begge så optaget af den dejlige fornemmelse i vore kønsorganer at vi bare fortsatte uden videre.
 
 
I vores rene skære liderlighed begyndte vi at udveksle uartige udtryk for de følelser, som gennemløb vore kroppe.
 
Mmmm, lille Jesper! Det er dejligt, mmmh, gør det godt for mormor med din store tissemand!
 
Åh, ja, mormor! Jeg elsker dig! Jeg ville ønske jeg kunne komme helt op i dig. Årh, dine bryster er flotte, mormor, årh, knep mig godt mormor!
 
Mmmmh, Jesper! Mmmmmh, skyd din sæd op i mormors dejlige kusse. Mormor er vild med store tissemænd. Mmmmmh, stik den langt op i mormor, Jesper!
 
Lidt efter lagde mormor sig på ryggen og lod mig trænge ind i hende igen. Jeg kneppede hende hurtigt og ivrigt. Min pik gled som et stempel ud og ind af mormors kusse mens hun stønnede af liderlighed.
 
Lige midt i vores samleje smækkede en bildør foran huset. SMæK! Det var som et tordenskrald. Jeg var paralyseret og jeg nåede ikke at trække mig ud af mormor før min lillesøster Jette på 11, stod midt på græsplænen og stirrede vantro på os!
 
I samme sekund gled min stive pik ud af mormors kusse, den glinsede af kussesaft og strittede skråt opefter. Og mor kom til syne bag Jette, hun så ikke mindre overrasket ud.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 152 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.