Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nana skrev til mig formiddagen efter. Hun havde været i byen aftenen før for at glemme Nikolaj for en stund. Hun havde tømmermænd og var ked af det, og hun spurgte, om jeg ikke ville komme og hente hende. Jeg er den type mor, der ville køre 1000km for at hente mine børn, når de har brug for mig, så jeg holdt foran blokken, hvor hun boede en time efter hun havde skrevet. Og jeg havde taget mad med fra McDonald's.

Vi fik hurtigt pakket en taske med det vigtigste, og jeg kunne tydeligt se, at hun havde det dårligt. Hendes lejlighed lugtede af røg, som var der ikke blevet luftet ud i en uge, og jeg kunne se, at der ikke var blevet ryddet op længe, og det lignede hende ellers ikke.

SEX I DAG?

Hun havde mørke rande under øjnene efter den make-up hun havde lagt dagen før, og som ikke var blevet tørret af, og hendes hår var stift af hårlak, så man kunne se, at hun havde haft håret sat op. ”Du kan komme i bad derhjemme,” sagde jeg, mens jeg tog hendes badekåbe ud af skabet og lagde den ned i hendes store sportstaske. Hun sagde ikke meget, så hun måtte være meget ked af det.

Da vi kom ned i bilen, kom hun til bekendelse, mens hun sugede i sugerøret til den cola light, jeg havde købt til hende på McDonald's. ”Jeg havde sex med en, som jeg ikke kender i går. Han hed Jakob til fornavn, men jeg aner ikke, hvad han hedder til efternavn, hvad han laver, eller hvor han er fra. Han gik, før jeg vågnede.”

Så græd hun.

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige; Nana havde, som jeg tidligere har fortalt, ikke været sammen med andre end Nikolaj, og jeg var lamslået, for som jeg også har fortalt, så er hun normalt en fars pige. Men hun følte nok ikke, at hun kunne fortælle det til ham. ”Kom her, lille skat” sagde jeg, og hun stillede cola'en fra sig og lænede sig over til mig og begravede næsen i mit lyse hår, der blev vådt af hendes tårer.

”Det er helt i orden.” sagde jeg, og strøg hende over håret.

”Nu skal du bare hjem og have et varmt bad og noget hygge. Vi kan spille Tegn&Gæt, ligesom da du boede hjemme. Så laver far god mad til os i aften, og så køber vi en god vin og nogle chips. Så kan du lige komme lidt væk fra det hele, ikke?”

Hun svarede ikke, men jeg kunne mærke, at hun nikkede. Hun klemte min hånd som et tak. ”Brugte I beskyttelse, lille skat?” sagde jeg. Hun nikkede. Ellers ville jeg have ringet til lægen for hende. Jeg gav hende nogle papirlommetørklæder fra min taske og vi hyggesnakkede og sang med på nogle sange fra radionen, mens vi kørte hjemad.

Per sad i stuen og læste avis, da vi kom ind af døren, og jeg mærkede som altid sommerfuglene i maven, når jeg kom ind af døren. Det var fantastisk efter så mange år. ”Hej far!” sagde Nana glad ved synet af ham, og han kikkede op og lagde armene om hende: ”Er du okay, min lille pige?” spurgte han, og hun nikkede og kyssede ham på kinden.

Jeg lod dem snakke lidt alene, mens jeg kørte ned i Føtex og købte ind til om aftenen. Uden at tænke over det, fik jeg lagt en pakke kondomer i min mands størrelse ned i indkøbskurven sammen med rigeligt med flasker af den bedste rødvin. Jeg fandt også noget nyt, fræk undertøj i lingerieafdelingen. Nogen gange kan man altså godt få noget flot i Føtex.

Da jeg kom hjem igen, var Nana gået i bad. Benjamin var cyklet over til sin kammerat, og Lea var hos sin kæreste Kasper, så vi var alene hjemme. Jeg satte mig på en af de arvede krostole, der stod ved siden af Pers og lagde hånden på hans lår.

”Det var godt, hun kom hjerm.” sagde han. ”Jeg kan mærke, hun er ked af det.”

”Ja.” svarede jeg. Så kyssede jeg ham på kinden. ”Hun skal bare have en weekend her og noget ro.”

Jeg kunne høre trin ned ad trappen, og jeg kikkede op. Det var Nana, og hun var nøgen. Hendes bryster var smukke, og hun var glatbarberet bortset fra en lille, men ret bred stribe lysebrune hår lige over revnen... Hendes krop glinsede af vand, og det løb ned ad hendes skuldre, fra hendes hår. Jeg kikkede over på Per, og jeg kunne se, at han havde små røde pletter på halsen. Måske tænkte han tilbage på aftenen før?

”Der var ikke mere shampoo, og jeg har glemt min egen!” sagde hun, og jeg rejste mig, uden at kikke på hende, for at gå ud i bryggerset og hente en ny flaske. Jeg gik over til hende, og rakte hende den. Hun lagde armene om mig og ”hviskede tak mor”, kyssede mig på kinden og forsvandt så ovenpå igen. Jeg stirrede på hendes vuggende røv, mens hun gik op ad trappen. Og satte mig over til Per igen.

Han lænede sig hen til mig og kyssede mig lidenskabeligt, og jeg kunne mærke, da jeg rørte ved den, at hans pik var ved at sprænge lynlåsen i hans bukser. Jeg lynede dem ned, og trak hans boxershorts af ham. ”Hun går altid i bad længe!” sagde jeg, og blinkede frækt til ham. Så Løftede han mig op og lagde mig på bordet, og trak mine trusser af mig, Han satte sig på knæ og slikkede min allerede meget våde fisse, og jeg stønnede lavt: ”Ja, Nana... ja!” og han rejste sig og smilede det, da han hørte det.

Så kravlede han derned igen, og stak blidt sine fingre op i mig. Han kørte dem forsigtigt ud og ind, mens han slikkede min våde, hævede klitoris. Så rejste han sig op og tog mig hårdt på bordet. Han kyssede mig indgående, mens han bankede den op i mig så hårdt, at jeg græd en lille smule, men jeg kunne ikke holde mine lange, tunge støn tilbage. Der gik ikke længe, før han kom langt oppe i mig.

Da jeg drejede hovedet over mod trappen, kunne jeg se Nana sidde der med en hånd mellem benene, kun iklædt den flotte, hvide, frottémorgenkåbe. Hun legede med sig selv, og jeg kunne se nydelsen i hendes ansigt, hvor hun havde lukkede øjne.

Per og jeg gjorde store øjne, og ingen af os kunne få øjnene fra hende, og vi kunne se, hvordan hendes krop rystede let. Hun var ved at komme, og hun stønnede sagte, mens hendes hånd bevægede sig hurtigere og hurtigere rundt mellem hendes ben... Jeg kunne se et lille sprøjt, da hun kom i en skrigende orgasme, og jeg græd lidt. Jeg kunne ikke mindes nogensinde at have set noget så smukt mit liv.

Da hun havde gjort sig færdig, rejste hun sig op og gik over og kyssede mig blidt på munden:

”Vil du gerne have, at jeg slikker din fisse, mor?”

Hun lød ikke anklagende. Bare en lille smule pirrende. Og jeg kunne mærke det rykke i hele min krop, da hun lod sin spinkle hånd glide over min sædindsmurte, nøgne fisse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 140 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.