Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hvad du skal til at læse nu er kun min fantasi.. (jeg er 15 og min mormor er 73) Jeg tog hjem til min mormor en lørdag eftermiddag. Jeg ringede på og hun åbnede. Vi gik ud i køkkenet og talte om nogen sjove mennesker jeg havde mødt på vejen der ud. (hun bor på vesterbro så gik igennem Istedgade).Vi grinte lidt af det, og så gik mormor igang med at lave mad.

Jeg gik ind og så lidt tv, da Simpsons lige var startet. Da der var reklamer skruede jeg lidt op, listede ud i gangen og prøvede at undgå det knirkende gulv. Jeg stak lige hurtigt mit hoved ud i køkkenet og så at mormor stod med ryggen til, og læste nogen sladderblade af en slags.

SEX I DAG?

Hendes store røv stak i vejret og jeg kunne se formen på hendes trusser inde under. Jeg stod i noget tid og gloede på hendes store røv, da hun vendte sig om for at røre i maden. Min mormor er blind på det højre øje så chancerne for hun så mig var ikke store, men jeg vendte mig om og gik ind i stuen igen.

Efter vi havde spist gik vi over i sofaerne og sad. Min mormor sad i hendes stol, og jeg sad i sofaen. Da klokken var blevet godt og vel 21:00 sagde jeg "Må jeg godt gå i bad mormor?" hun svarede "jaja gør du bare det."

Jeg smuttede i bad og fik straks min mormors røv på hjernen igen.. Jeg fik stor stivert på, og begyndte at onanere.. Jeg havde vandet kørende ned af mig, så jeg kunne ikke rigtig høre noget. Jeg kunne knap høre min mormor uden for døren sige " Er du ikke snart færdig? " Jeg råbte tilbage "Jojo mormor!" Jeg droppede onaneringen og smuttede ud af badet. Jeg havde kun et håndklæde omkring mig, da mit tøj lå inde på sengen.

Jeg kom ud og sagde "hvorfor skulle jeg skynde mig?" hun svarede " fordi jeg skal altså også lige i bad inden jeg skal i seng." Jeg sagde bare "okay."

Så mormor gik ud på badeværelset og smed tøjet. Jeg fulgte med fra kikhullet i døren. Mormor tog langsomt sine trusser af og hendes bh. hun havde hængene, men dog flotte bryster. Jeg blev virkelig liderlig og fik straks stå dreng. Jeg sad og spillede den lidt af, mens jeg fulgte med i mormors bad. Da mormor var færdig med badet, gik hun ud. Jeg var allerede gået i seng, men tændte lyset da hun kom ind. Mormor havde kun trusser og bh på.

Jeg blev igen tændt. Jeg havde stivert på. Mormor tog sin natkjole på, og lagde sig ned. Hun slukkede lyset og lagde sig til at sove. Det var varmt, så hun havde taget sin dyne lidt til side, og jeg kunne se hendes trusser. Hun havde masser af hår dernede. Jeg prøvede så stille at røre ved hende. hun gav nogen små støn fra sig. Hun vågnede lige pludselig, kiggede på mig og spurgte med en forskrækket stemme " hvad laver du ?? " Jeg svarede uroligt " ikke noget.. " Hun sagde " bare fortsæt. " Og det gjorde jeg så. Hun var virkelig våd, og hendes klitoris var meget stor.

Hun lå og stønnede og sagde så : slik mig! Slik mig!! Jeg gjorde som hun sagde, og jeg slikkede til. Hun nød det kunne man høre, og så sagde hun til sidst " sæt dig op. " jeg satte mig op, og hun tog om min pik og begyndte så småt at onanere. Hun tog den i munden og jeg kunne mærke jeg skulle komme. Jeg sagde " stop. Sæt dig op i sengen. " Hun satte sig op og jeg tog hende bagfra i en doggystyle. Hendes fyldige røv hoppede op og ned mens hun skreg " ååh ja åååh jaaaaa kom så!!! kom såååå knep miggg uuuuuuh knep mig hårdt!! jeg kneppede hende hårdere og hårdere og hun blev ved " jeg elsker når du knepper mig du oooooouuuhhhh !!! hun kom 2 gange og sagde så " put den i min røv, jeg vil have din pik i røven "  Jeg spyttede på hendes røvhul så der var helt vådt og puttede så min 18 cm pik ind. Hun skreg ÅÅH JAAAA OUUUUHHHHHHH LIGE DER!! oooooo jaaaaaa ikke stopppp oooooooooorhhhhh din pik er så stor!!!!! jeg sagde forpustet " jeg kommer " jeg proppede den hurtigt tilbage i hendes våde fisse og hun skreg " JAAAER JAAAAAA " og jeg kom med et brøl oppe i hende.. vi lagde os ned i sengen igen og slappede af. vi faldt derefter i søvn.

Næste dag vågnede jeg ved min mormor der lå og suttede min pik.

Nu knepper vi ca 1 gang om ugen.
Kunne i lide min historie?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 84 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.