Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Onsdag aften, det var dejligt sommervejr og jeg sad og var lidt liderlig og havde lyst til at finde noget frækt at lave. Jeg gik ind på Ofir-chat og sad der en times tid. En fyr ved navn Jens skrev " er du fræk" jeg skrev tilbage at jeg sad og var godt gal i bukserne og manglede en fræk fyr. Vi chattede lidt og pludselig sagde han, " kom ud til mig....då kan vi se hvad der sker. Jeg satte mig ud i min bil og kørte ud til ham. Ham var en ganske pæn fyr på 42 år(jeg er selv 35) kom ind sagde han. Vi satte os ud på hans terrasse og fik en kold øl. da vi havde siddet lidt spurgte han og jeg ville med ham i bad. Ja, sagde jeg og vi gik ud i badeværelset og klædte os af. Jeg lagde mærke til hans store og tykke pik som hang og dinglede mellem hans lår. uhhmmmm tænkte jeg , den ville jeg gerne sutte på. Vi stor under bruseren og vaskede hinanden og tungekyssede, da døren til huset gik op og en stemme sagde, er du hjemme.....jeg blev lidt forskrækket.....ja, sagde Jens bare gå ind i stuen. Da vi var færdige med badet sagde Jens at jeg bare skulle komme ind i stuen.....det gjorde jeg og det gav et gip i mig, da der inde i stuen sad en stor muskuløs negerfyr. NÅ, i hygger jer..sagde James(som han hed) ja, sagde jens, vi skulle lige i gang med at hygge os, vil du være med ? Ja, det vil jeg da gerne og med det samme smed han tøjet og begyndte at stå og gnide på sin sorte pik. Uden jeg kunne nå at sige noget, var de over mig, jeg fik en pik i munden og en i røven.....hold kæft hvor var det frækt. De kneppede mig som om de aldrig havde prøvet det før. Efter at de havde brugt mig, blev jeg båret ned i Jens kælder hvor der var et SM-lokale. Her blev jeg bundet til loftet og til gulvet, som et kors. Så begyndte de at piske mig og bruge min røv som det passede dem.

Efter en halv time , blev jeg beordret på knæ og skulle sutte dem til udløsning, og jeg måtte ikke spilde en dråbe af deres varme sperm. Jeg suttede det bedste jeg havde lært, og jeg skal love for at jeg fik sperm, da negeren kom i et kæmpe brøl. Jeg slugte og slugte....uuuhhhmmmmm..det var frækt.

Da de begge var godt tilfreds og følte velvære, tog de en kæmpe DILDO og pressede den op i min røv, samtidigt med at de hev hårdt i min pik.

Til sidst kunne jeg ikke hold mig mere, jeg kom i et kæmpe brøl og spermen væltede ud af mig.

Da vi var færdige, fik jeg en kold øl og blev smidt ud, og kunne komme igen næste onsdag, hvis jeg ville.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
1 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.