Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en hetro fyr som elsker kvinder og selvom jeg i skoletiden har leget frække ting med en fyr, har jeg aldrig haft lyst til at prøve at være sammen med en fyr.

Jeg sad en aften online på en dating side, min kæreste var hjemme hos en veninde så jeg var alene hjemme.

SEX I DAG?

Jeg sad og spillet pik imens jeg så på nogle af alle de frække billeder af frække par, så gik jeg ind i chatten "Par søger fyr" jeg så mig bare rundt på de par der var derinde.

pludselig kom en fyr i rødt/Privat chat til mig, han spurte hvad jeg søgte og jeg svarede ærligt at jeg bare så på billeder og spillet lidt pik. Han roste billedet på min profil, det var et billede af min pik veltrimmet og meget stiv. Jeg blev meget hurtigt tændt af hans nærgående og frække spørgsmål, han spurte om jeg havde prøvet at være sammen med en fyr. Jeg svaret Ja i de sidste år i folkeskolen havde jeg en ven, vi prøvet en 4-5 gange at sutte hinanden. Det at jeg kom til at tænke p å det gjorde det mig meget vild.

jeg fandt ud af at min nye chat ven faktisk boede 10 minutter fra mig, tanken gjorde mig super liderlig, og det var vi vist begge efter vores chat.

Vi lavet en hurtig aftale om at vi begge tog et bad og at jeg ringet på hos ham 25 minutter efter.

Jeg rystet over hele kroppen da jeg ringet på dør telefonen, jeg blev lukket ind uden han sagde noget i højtaleren. døren til lejligheden stod på klem og jeg gik ind og lukket døren efter mig.

Han kom mig i møde i gangen, en fyr på alder med mig, en veltrænet fyr kun iført tights og en T-shirt uden ærmer. Jeg havde forinden aftalt med ham, at jeg helst ville gå i gang med at lege med det samme. Så han sagde kom og gik ind i soveværelset , han stod og satte musik på hans pc og jeg gik bag ham og tog ham på røven og førte hænderne om på hans hårde bule i hans tights.

Jeg knælet ned bag ham og trak hans tøj af ham, da mine hænder søgende fandt hans jern hårde pik var jeg lige ved at sprænges af ren liderlighed. jeg kysset hans baller og slikket lidt på dem, inden min mund fandt hans pik. Det var en meget ophidsende fornemmelse at få en pik i munden, den sidste dårlige samvittighed forsvandt da jeg tænkte for mig selv at nu var jeg gået så langt så nu skulle det altså være og jeg skulle ikke gå glip af noget.

Vi sat os over på sengen og han trak det sidste af mit tøj af, min pik sprang frem da det sidste røg.

han kysseede mit pik hoved imens han tog blidt om mine spænde nosser. han slikket mig af imens han ivrigt spillet sin stive frække pik, og hånden på mine nosser fandt min røv. en finger drillet mig lige ved hulet og jeg stødte røven imod fingeren, så den gled op i mig. vi lagde os i en 69er og suttet og slikket hinanden, han legede stadig med min røv og jeg med hans. han skubbet mig op på ryggen og suttet mig pik, jeg bad ham lege mere med min røv. han vente mig om på maven og løftet min røv. Hans tunge mødte mit røvhul og jeg kunne have kommet i det øjeblik, fuck hvor var det her bare frækt. hans tunge gled op og ned i min revne nogle gange inden tunge spidsen boret sig helt ind i røven på mig. han spurte om jeg nogensinde var blevet kneppet og jeg svaret nej, og nu så spurte han så om han måtte kneppe mig. jeg overvejet et kort sekund og sagde så ja. han havde allerede kondomer og glide creme liggende i sengen, så før jeg viste af det fik jeg en ordentlig klat kold glide creme smurt op i røven. han var hurtig til at få kondom på og nu sad han bukket over mig og men sin stive pik i hånden. min røv var stadig udvidet efter han havde bollet den med tungen, men han dobbelt checket lige med to finger der forsvandt op i min røv uden besvær. han løftet mine ben og inden jeg kunne nå at sige forsigtig, var pikken allerede helt i bund i min stramme røv.

han holdte begge mine ben ved anklerne og bollet mig i en voldsom fart, hans nosser klasket på mine baller og jeg nød det hurtigt imens jeg spillet min pik. Jeg måtte dog hurtigt stoppe med at spille min pik imens, for jeg var meget tæt på at komme hvis jeg blev ved.

nu var han ved at komme og jeg sagde at jeg ville have hans sperm ud over min mave, han hev pikken ud af min røv og smed kondomet imens han spillet sig helt færdig.

"Jeg kommer nu" skreg han og jeg trak ham helt hen foran mit hoved, gi mig dit sperm sagde jeg og stak tungen frem. den meget varme sperm ramte mig på kinderne og to store skud kom helt ind i min mund. jeg slugte det og slikket hans pik rent for sæd, imens jeg spillet mig selv færdig.

Jeg nået lige at sige jeg kommer og så skød jeg min sperm ud, jeg har aldrig set så meget kraft i et skud før. jeg spermet ud over hans mave og ramte ham også på halsen.

Jeg gik ud på toilettet og gjorde mig ren og sagde hurtig farvel og skynde mig hjem.

Jeg havde dårlig samtidighed da jeg kom hjem, men ikke dårligere end at vi ca. 14 dage efter gentog same tur. Det er nu fire år siden og vi mødes stadig en gang imellem til frække lege.

Jeg påstår stadig at jeg er mest til kvinder, og jeg ved med mig selv at jeg under de rette omstændigheder tænder på de frække lege to fyre kan finde på.

Jeg glæder mig til om fire dage så skal vi mødes igen…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.