Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var på vej ned til min mormor da mine forældre var taget på et weekend ophold på Sjælland.

Da jeg gik ind af hoveddøren, kunne jeg høre en stønnen. Min mormor lå og onanerede inde i sengen. Og der hun fik øje på mig tog hun dynen over sig og sagde: Hej min skat er du her allerede?. Ja svarede jeg. Jeg havde fået rimelig stiv pik af at se min mormor onanere. Vi gik ud og lavede aftensmad og mormor var kommet i et par bukser igen. Hun spurgte mig hvad vi så skulle lave om aftenen og jeg vidste det ikke rigtigt. Jeg stod bare i mine egne tanker. Jeg tænkte på mormors fisse. Da vi havde spist satte vi os ind i stuen spurgte mormor mig om jeg ikke troede at hun onanere. Jeg svarede at jeg ikke troede det mere. Hun spurgte mig om jeg onanerede meget. Jeg blev lidt flov og sagde ja. Hun sagde at det også var meget normalt at gøre i min alder. Der blev lidt stilhed hvorefter mormor så spurgte om jeg havde haft sex før. Nu blev jeg mere flov. Nej svarede jeg. Mormor så på mig og sagde : Du burde da havde haft sex. Du er 16 år. Jeg sagde at jeg ikke lige havde haft chancen. Klokken blev lidt over 23 og jeg valgte at gå ind og ligge mig i sengen. Mormor kom ind og spurgte mig om det var i orden at hun sov i bare patter. Jeg kiggede lidt på hende , men tænkte at det ikke ville skade noget. Mormor gav mig et knus og sagde godnat. Nu måtte jeg røre min pik. Mormor lå automatisk en hånd over på min pik og hun for op og tændte lyset. Hun sagde : Du har stiv pik? Ja sagde jeg. Det er fordi du ligger med bare patter og de er så store. Så sagde mormor: Ville du slappe mere af hvis jeg suttede din pik. Jeg kiggede på hende. Hun kravlede over til mig og trak sine trusser af. Sådan sagde hun. Mormor havde rigtig mange hår på fissen og jeg blev liderlig. Hun tog min pik i munden. Mmm sagde mormor en god frisk lille pik. Jeg stønnede af hendes behandling. Så sagde mormor. Må jeg få den op i min fisse? Jeg stønnede ja. Så rejste mormor sig og satte sig på mig. Hun tog om min pik og førte den ind i hendes våde fisse. Hun var god. Hun red mig hurtigt og så kom jeg med et brøl oppe i hende. Men hun var ikke færdig hun kravlede ned og suttede min pik ren og sagde jeg må have mere. Min pik blev hurtigt stiv igen og hun satte sig på alle 4 og sagde : put den i mormors fisse skat. Jeg satte mig bag hende og gav hende endnu en omgang. Den her gang kom mormor og jeg på samme tid. Vi blev enige om at vi ikke sagde det her til nogen. Så lagde vi os til at sove.

Næste morgen vågnede jeg ved at jeg kunne mærke mormor var i gang med min pik igen. Hun sagde godmorgen min skat skal vi kneppe igen ? Jeg nikkede blot og hun hoppede op på min pik. Den her gang kom mormor med en sprøjtende orgasme og da klokken var omkring 10.00 valgte jeg at tage hjem da jeg fik besøg af en kammerat :D

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 101 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.