Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Teenageren Matthew er tilbage i Gatorville på sommerferie i året 1916. Den store krig er nu gået ind i en ny fase og livet er hårdt i skyttegravene. Alt det mærker Matthew ikke noget til i den lille sydstatsby Gatorville, men så sker der så mange andre ting.

SEX I DAG?

Mine forældre havde i deres breve fortalt om Tyskernes luftskibe, som kunne flyve hele vejen fra Tyskland til England. Nu kunne ingen være trygge. Før havde krig været noget fjernt noget. Nu kunne man blive offer for en krig selvom man lå trygt i sin seng langt fra fronterne.

Jeg huskede da min far fortalte om Kina og hvordan 8 af verdens førende nationer slog sig sammen om at bekæmpe terrorister i Kina som gik under benævnelsen boksere og som ønskede at ødelægge frihandel i verdenen. Nu var der krig mellem mange af disse store nationer. Hvad ville det ikke ende med? Civilisationens undergang?

Tankerne var mange om aftenen og ofte vågnede jeg tidligt, hvorefter jeg tænkte på mine forældre over i England. Dagene fik deres vante gang i Gatorville. Både med skolen og på hotellet, hvor jeg fungerede som tjener. Mere end en gang syntes jeg at folk talte bag min ryg. Jeg spurgte Mary og hun fortalte at der var mange rygter i byen om min tante og Bill. Man så skævt til deres forhold. Fru Ross havde fået en ny hobby. Flødekager. De få gange jeg fik lov til at smage dem, smagte de helt vidunderligt. En dag fik jeg lov til at tage en kage med hjem , da de ikke kunne holdes kolde i is-skabet over natten. Eliott blev meget begejstret, men havde jeg vidst, hvilken ulykke min venlige gestus senere vil blive årsag til, havde jeg nok spist den selv.

Fru Ross skulle bruge varer fra købmanden og sammen med Mary fik jeg besked på at hente dem. Anna var ikke glad for at se os gå til købmanden sammen. Var hun jaloux?
Da vi kom over til Købmanden var han sur. Han havde snuppet Eliott på fersk gerning. Eliott havde stjålet karameller, og Købmand Ambrewster havde tilkaldt betjent Andersson samt Eliotts far.

Bill var vred. Jeg kunne forstå at Eliott havde tilstået tyveriet. Han sagde til betjent Andersson, at han måtte straffe Eliott, som den gamle sheriff havde gjort og forlod så butikken trods Eliotts skrig for at få ham tilbage.

“Jeg henter seletøjet og du bliver her," sagde betjent Andersson. Ikke så lang tid efter kom han med en lærredssæk. “Eliott. Tag dit tøj af.” sagde han. Eliott var synlig nervøs. Hvad jeg ikke vidste var at Gatorville 20 år før havde lidt af mange små tyveri begået af teenagere. Den gamle sheriff troede på pryglestraf og havde fået lavet et seletøj af læder og en slags bænk hvor de unge der blev taget, blev pisket på. Efter at 10 unge havde fået deres straf, var kriminaliteten faldet og bænken var blevet kasseret, mens de fleste borgere havde glemt alt om seletøjet. Købmanden satte et “lukket” skilt op i døren og låste døren. Mary fik varerne til hotellet og hun fik besked med til fru Ross om at købmanden skulle bruge mig.

Andersson tog seletøjet op af lærredsposen. Eliott fik det på. Jeg kunne se at han var meget nervøs. Det bestod af et bredt bælte, som blev spændt om livet på Eliott. Det var måske 20 centimeter bredt og blev spændt foran med 3 remme. På ryggen gik en bred rem op til en rem som blev spændt om halsen. På bæltet var der også på ryggen manchetter til Eliotts arme og han fik ført hænderne om på ryggen og hvor han fik spændt manchetterne om hans håndled.

Til sidst tog Andersson et bidsel frem som Eliott fik i munden. Da var det, at købmanden greb ind. “Betjent! Jeg er klar over, at han skulle have 20 slag med pisken, men det virker så brutalt. Kan du ikke overlade afstraffelsen til mig?”

Andersson så et øjeblik forbavset på ham, men så smilede han. “Jeg er sikker på, at han nok skal lære sin lektie. Du kan bare aflevere seletøjet til kontoret, når du har lyst. Sheriffen vil ikke savne det, men gør det diskret” Andersson nikkede til mig og forlod butikken af bagdøren, hvorefter købmanden låste den.

“Matthew. Jeg skal bruge din hjælp til at holde Eliott rolig. Jeg går udfra, at du ved fra kostskolen, hvad det går ud på.”

“Ja. Men jeg føler, at det er forkert.”

“Ved du at man kan få permanente ar at blive pisket? Har du set ryggen på tidligere slaver?”

Det havde jeg ikke, men jeg ville ikke skade Eliott. Han havde brudt loven og ligesom jeg måtte tage min straf året før da vi havde stjålet æbler, måtte Eliott nu tage sin straf. Vi gik en i et lokale uden vinduer, og købmanden tændte en olielampe. På gulvet var der en simpel træ-konstruktion. En polstret tværbjælke og 4 ben, så den ikke kunne vælte. Eliott blev lagt ind over bjælken på maven. Ved 2 af benene var der manchetter og hans ankler fik dem på. Købmanden stak fingrene i en krukke og placerede sig bag Eliott. Han stak en finger på i Eliott som spærrede øjnene op på vid gab og begyndte at grynte skingert.

“Han lyder næsten som en gris i en stald", konstaterede købmanden. “Matthew. Tag dit tøj af så jeg kan se dit korset.”

Tøvende tog jeg tøjet af. Eliott fortsatte med at grynte og vride sig, men der var intet han kunne gøre.

“Dejlig stram” sagde købmanden.

Han trak fingeren ud og begyndte at tage tøjet af. Han tog en træ-DILDO ned fra en hylde og dyppede den i krukken. “Leg med dig selv. Matthew”

Jeg gik igang med at stryge min pik, mens købmanden førte dildoen hen til Eliotts åbning. Han begyndte at presse den mod Eliotts ringmuskel og Eliott begyndte at skrige, men bidslet tog det meste. Med et svup gled dildoen ind i Eliott og han udstødte et højt grynt. Selvom det virkede forkert, så var der et eller andet ophidsende i at se Eliott blive pulet med dildoen. Han var gået hen og var blevet en irriterende dreng denne sommer. På sin vis var det godt at han fik sig en lærestreg, for hvordan skulle hans stoppes i sine dårlige valg?

Købmanden kørte dildoen ind og ud. Eliott havde et desperat udtryk i øjnene og jeg kunne se at han havde ondt, men langsomt begyndte han at stønne og jeg kunne se hvordan hans pik blev stiv. Min pik stod ud i vejret. Jeg tænkte på, hvordan Eliott havde det. Var det måske for ham det samme som jeg blev taget af rektor Richardson?

Købmanden havde fået en stiv pik. "Matthew", sukkede købmanden. “Kom herover og overtag dildo fra mig.” Jeg gik om bag ved Eliott og overtog dildoen fra Købmanden. Han gik om foran Eliott. Pludselig knappede han sine bukser op og trak sin pik ud af bukserne. Han fjernede bidslet fra Eliotts mund, og jeg kunne høre, hvordan Eliott først trak vejret dybt og stønnede, som om han nød behandlingen af dildoen. “Ja. Du vil det godt Eliott. Du vil ikke have vi skal stoppe. Åbn din mund og sut min pik af.”

Eliott åbnede sin mund og købmanden lod sin pik glide ind i hans mund. “Åh. Det gør du godt. Synet gjorde noget ved mig. Jeg regnede mig ikke for at være til mænd, men for lang tids påvirkning på kostskolen havde ændret mig. Min pik føltes som jern i mine bukser. Ubevidst satte jeg farten op med dildoen, som jeg hårdt bankede ind i Eliott. Det blev for meget for Eliott og pludselig begyndte hans safter at sprøjte ud på gulvet. Det så Købmanden og han udstødte et højt suk hvorefter gurglende lyde fra Eliott lod mig forstå at hans mund blev fyldt med sperm.

“Tag det hele ind. Knægt. Det hele eller du får med pisken!” stønnede købmanden.

Da købmanden var tilfreds, så satte han sig ned og bad mig om at befri Eliott. Jeg trak dildoen ud af ham. Eliott var udmattet og træt. Jeg gav ham hans tøj og gik tilbage til hotellet. Ved aftensmaden sad Eliott stille og tavs. Jeg kunne se på ham, at han ømmede sig, når han satte sig ned. Hans far sagde at det var godt at han havde fået enden varmet, så han kunne opføre sig ordentligt fremover. Gad vide hvad Billy havde sagt, hvis han havde vidst hvad der i virkeligheden var sket. Om aftenen lå jeg og tænkte på hvorfor jeg var blevet ophidset af at se hvad der skete med Eliott. Havde kostskolen ændret så meget? Jeg havde mange spørgsmål som forblev ubesvaret, men jeg fik snart andre ting at tænke på.

Det rygtes at Roland skulle have besøg af læger udefra. Jeg fik besked fra min tante om at tage med på stationen med Bill og hjælpe med at hente nogle af doktorens gæster. Da toget kom ind på stationen, steg en ældre mand og en ung dame af. Det var doktor William Stirling, der havde behandlet mig for 2 år siden og hans assistent, som viste sig at være Alice Crawford. Det var den samme unge læge som vi havde mødt i nabobyen Paradise året før.

Vi fik læsset deres kufferter og vi kørte dem ned til hotellet. Nogle dage senere bad min tante mig om at tage over på hospitalet fordi Roland havde brug for min hjælp.

Det var med blandede følelser, at jeg gik derover. Jeg huskede mine oplevelser sidste år. Da jeg kom frem til hospitalet, var det klart at Roland havde haft gang i nogle ting. Håndværkere havde installeret nyt udstyr i kælderen og jeg forstod at det var det som hans gæster skulle lære ham op i.

Jeg fik tilbudt kaffe, mens vi ventede på kareten med gæsterne. Da de kom frem, kunne jeg se at Anna også var med.

“Velkommen til det ydmyge hospital som jeg bestyrer, og I har taget Anna med. Hvor dejligt!”

“Ja. Vi spurgte Ethel og hun satte os i forbindelse med Anna’s bedstemor som gav lov til at hun kom med.” svarede Doktor Stirling

Vi satte os ind og drak kaffe. Lægerne talte sammen. Som jeg forstod var gæsterne med i det amerikanske eugeniske selskab, som arbejdede med forskning i arvemasse, noget som jeg havde bidraget til året før ved at blive malket. Jeg håbede at jeg slap for det i år, men hvorfor var Anna her? Hendes bedstemor ville vel dårligt gøre hende gravid? Jeg kiggede på hende, og vores blikke mødtes et øjeblik. Et lille umærkeligt smil undslap hendes læber.

Doktor Stirling sagde at vi hellere måtte gå igang inden det blev for sent. Vi drak ud og gik ned i kælderen. En sygeplejersken ventede på os. Roland bad Anna om at følge hende ind i et rum.

Roland bad mig om at klæde mig af. Jeg kiggede over på assistenten, men Roland sagde, at hun havde set nøgne mænd før. Doktor Stirling kom over og strøg hænderne over mine skulderremme. “Ja. Kostskoletiden var en dejlig tid.” sagde han.

“Matthew. Fjern læderstykket mellem dine ben og kom herover” sagde Roland. Jeg fulgte med ham over til en massiv træstol, der var polstret på udvalgte steder. “Sæt dig ned.” Jeg så at sædet af uvisse grunde var delt i to med en revne i midten, men satte mig i stolen. Jeg huskede, hvad der var sket sidste år i en næsten identisk stol, hvor jeg var blevet udtømt indtil flere gange. På en gang en forfærdelig oplevelse, men også en oplevelse jeg på mærkværdig vis ønskede at få igen.

Få sex i dag

De to andre læger kom over og begyndte at stramme de mange læderremme, som var monteret på stolen. Mine arme og ben blev fikseret, så jeg sad med spredte ben. To brede remme blev spændt om min krop. "Agh", stønnede jeg.

Alice lagde sin hånd om min “Vi synes at det er så modigt af dig at stille dig til rådighed for lægevidenskaben.”

Roland førte en læderhætte ned over mit hoved. Der var en åbning til mine øjne og en til min mund. Hætten blev snøret til og en læderrem strammede hætten om halsen.

“Dagens forsøg går ud på at observere hvad der sker med dig forneden når du ser en lækker pige som Anna blive leget med.” sagde Roland

Han førte en læderrem omkring mit hovede og omkring nakkestøtten, så jeg kun var i stand til at se ligeud. Så bad han mig om at åbne munden og en mundkurv med et læderstykke inden i som fandt sin vej ind i min mund blev bundet rundt om mit hovede.

Døren gik op og Anna blev ført ind af sygeplejersken. Hun blev bedt om at sætte sig i stolen lige overfor mig. Hun blev rød i hovedet af flovhed, da hun så mig sidde med spredte ben med frit udsyn til mine ædlere dele.

De spændte remmene om hendes arme og ben. Det snurrede allerede mærkeligt forneden. Anna krop var fantastisk. Jeg havde aldrig rigtigt set hende med andet end korsettet påj. Hendes korset gik hende til lige under brysterne. Faktisk var det som om at toppen var formet som at den skulle støtte dem og presse dem opad. Hendes talje var tynd. Da hendes ben var blevet fikseret, kunne jeg se hendes revne. Hun fik en læderhætte på hvad til min. “Nej. Lad være” sagde hun stille, men med en lidt desperat tone i stemmen. Da hætten kom på plads, var det tid til mundkurven. Hun nåede lige at udstødte et svagt skrig, inden at læderet inden i mundkurven blev presset ind i hendes mund. Da læderhætten var blevet fikseret til nakkestøtten med en rem, signalerede Roland at de var klar. Alice satte en manchet på min arm, så blodtrykket kunne måles.

Så klikkede Roland det læderstykke på Anna’s hætte, som dækkede hendes øjne. Jeg glemmer aldrig det blik blandet af magtesløshed som hendes øjne havde i sekunderne inden at læderstykket blev klikket på hætten.

Sygeplejersken tog et langt instrument frem, hvor spidsen var en rund gummikugle. Hun tændte på en kontakt og jeg kunne fornemme at spidsen vibrerede. Hun førte den mod Anna’s revne og Anna’s krop spændte op.

Anna rev og flåede i remmene imens at gummi-spidsen blev kørt op og ned af hendes revne.

Jeg mærkede, hvordan manchetten på min arm blev pustet op. Det var Roland som betjente den. Han noterede nogle værdier. Jeg kom pludselig til at tænke på, at jeg havde fået stiv penis af at se Anna blive stimuleret. Den stod rank ud i vejret, hvilket var noget som lægerne observerede og gjorde notater på.

Hver en muskel i Anna’s krop var spændt. Med et begyndte hendes krop at sitre og jeg hørte hvad der næsten lød som en skrig inde fra hendes hætte. Væske dryp-løb ned på gulvet og hun begyndte at stampe med fødderne den smule det kunne lade sig gøre. Jeg fik udløsning og mine væsker pumpede ud på gulvet. Sygeplejersken pressede gummikuglen hårdere mod hendes klitoris og det var som om at hendes krop spasmede et øjeblik før den blev helt slap.

Sygeplejersken stoppede sit forehavende. Alice gik hen til hende og holdt noget lugtesalt op foran næsen. Hendes krop lod til at få liv igen.

De kom hen til mig og debatterede deres resultater. “Nu har han godt nok fået udløsning, men jeg glemte i begejstringen over det vellykkede forsøg, at vi skulle have haft noget af hans sæd til et forsøg. Skal vi forsøge at udløse en prostata orgasme?”

Roland nikkede og klikkede et læderstykke på hætten, som dækkede mine øjne. Ikke så kort tid efter mærkede jeg en gummibeklædt finger presse mod min ringmuskel. Jeg gryntede af ubehag. Fingeren trængte ind i mig. Den kørte rundt og havde noget koldt fedtet på sig. Så blev fingeren trukket ud igen.

Kort tid efter blev noget større presset ind. Jeg skreg af forskrækkelse, men mundkurven og læderet i min mund dæmpede skriget. Det føltes som en dildo. Den endte med at blive siddende nogle centimeter oppe i mig. Min ringmuskel pumpede, men hver gang at jeg strammede musklen omkring den, så gav det nogle dejlige følelser i min penis. Et øjeblik skete der ingenting. Så begyndte den at køre op og ned. Frem og tilbage drevet af en slags maskine. Min penis blev langsomt stiv. Så mærkede jeg, hvordan en gummibeklædt handske tog fat om mine nosser og masserede dem. Nogle andre hænder, som også var gummibeklædt, rørte mig på mit bryst og klemte pludselig mine brystvorter. Det var alt for meget på en gang. Jeg mærkede, hvordan jeg var på randen af udløsning. Måske kunne de også se det, for et eller andet blev ført ned over min penis og jeg fik udløsning inden i det.

Jeg sank sammen i stolen. Et øjeblik gik der, men de stoppede ikke den maskine som styrede den kunstige penis som pulede min tarm. Det blev for meget. Det føltes som om, at den var rødglødende. Jeg rev og flåede i læderremmene, men kunne ikke komme fri. Langsomt byggede min krop sig op til en ny udløsning og igen blev et rør ført ind over min penis så safterne kunne løbe ind i det. Midt i den sidste udløsning følte jeg en svævende følelse gå igennem min krop, og den dag i dag ved jeg ikke, om jeg tabte bevidstheden lige der.

En stærk lugt af ammoniak ramte min næse og jeg vågnede. De havde fjernet læderet for mine øjne, og jeg kiggede over på Anna, som sad i den anden stol. Det var en lettelse at få mundkurven af. “Her. Tag noget at drikke” sagde Roland.

Da vi begge var blevet befriet fra de forfærdelige stole blev vi hjulpet over i en sofa hvor vi sank udmattet sammen. De to læger og deres assistent debatterede længe resultaterne af forsøget. Da de var færdige, kom Roland over til mig og hjalp mig ind i et rum hvor jeg kunne klæde mig på igen, mens Alice og sygeplejersken tog sig af Anna.

“Hvad gik forsøget ud på?” spurgte jeg

“Jo. En person havde på afstand set en som lignede dig være optaget af at have sex med en farvet dreng. Jeg kender dig godt og ved at det ikke var sandt, men for at berolige din tante som havde hørt rygtet i byen, så lavede vi dette forsøg for at finde ud af om du bliver tiltrukket af piger og jeg må sige at forsøget var en succes. Så ved jeg godt, at vi malkede dig bagefter, men det virker på den måde, uanset om man er til det ene eller til det andet.”

“¨Var det ikke meget at lade Anna gennemgå, når det var mig som skulle testes?”

“Jo. Men vi så chancen til at slå to fluer med et smæk. Ser du; Anna er under mistanke for at være løsagtig. Nogle har sagt til hendes bedstemor, at hun skulle spærres inde. Nu går hun på en fin kostskole og måske kan vi holde hendes løsagtighed lidt i skak med ambulant behandling i stedet for en permanent indlæggelse. Ved at overstimulere hende håber vi at hun ikke vil være så motiveret for at forføre stakkels drenge, men kan nøjes med en behandling nogle gange i løbet af sommerferien.”

Hvem havde set os sammen med Eliott? Hvorfor var det mig som blev meldt og ikke James som var den Eliott havde tilfredsstillet? Var Anna så løsagtig som de sagde? Bare det var mig og ikke en behandling her på hospitalet, som tilfredsstillede hende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.