En måned gik med masser af arbejde. En dag kom Beate ind på mit kontor. “Viggo. Jeg har brug for din hjælp i rummet mens jeg betjener en kunde.”

“Hvad?” Jeg var chokeret. Et var at filme hvad der foregik. Noget andet var at blive en del af del af det.

“Rolig. Du skal ikke lægge hul til. Det bliver ikke som på børnehjemmet, men jeg har en besværlig kunde som Collins ønsker optagelser af og hans ønsker kræver en mand i lokalet.” Hun forklarede at det drejede sig om en Fransk officer. Collins ville have noget på ham, da denne officer skulle udstationeres i Tanger om nogle måneder og i Tanger kunne man ikke få for mange venner.

“Jeg er ikke til mænd.” sagde jeg velvidende at jeg flere gange havde måtte yde tjenester til personer i løbet af de seneste år.

“Rolig. Vi forventer heller ikke noget i den retning. Det vil betyde rigtig meget for mig at have dig derinde.”

“Ok. Men hvem skal betjene kameraet? Jeg kan jo ikke være to steder på samme tid.”

“Det skal Karen. Hun har indvilliget og som jeg forstår, inkluderer jeres tid sammen oplevelser som gør at hun har set dig uden tøj på. Jeg har ikke spurgt ind til det for det er ikke noget jeg har brug at vide noget om. Her. Klæd om. Tøjet skulle passe.” Hun gav mig en papkasse.

Da jeg åbnede den, kunne jeg se at det var en masse læderremme, som udgjorde et seletøj.

To brede læderremme gik over skulderen og endte ved nogle metalringe som havde andre læderremme. Efter lidt tid fik jeg justeret overstykke så jeg havde to metalringe foran og en bagpå, samt en rem som gik omkring min overkrop ved brystet. En anden rem skulle spændes omkring livet. Mellem benene var der også en rem og min pik samt nosser kunne føres igennem en stor ring. Følelsen af stålet omkring penisroden gav mig straks rejsning.

“Du skal have dette halsbånd på. Jeg vil tiltale dig slave V.” Et bredt læderhalsbånd fik jeg rundt om halsen. En metalplade med et stort B og en O-ring sat på var foran på halsbåndet.

Beate rakte mig en hætte. Den dækkede halvdelen af mit ansigt og fik mig til at se ud som en bøddel fra en middelalderfilm. Til sidst rakte hun mig en kappe så jeg var tildækket indtil at der var brug for andet.

Jeg satte mig til at vente inde i rummet. Der gik nogen tid. Så lød der stemmer. Døren gik op og Beate kom ind efterfulgt af en Fransk officer og 2 kvinder. Den ene kvinde så ud til at være knap 18 år og den anden noget ældre. Hun var måske 40-50 år. De havde begge lange frakker på mens officeren var i uniform.

“Monsieur Henriot. Det er en glæde at se Dem i vores ydmyge etablissement. Hvad kan vi gøre for dem i dag?”

“Mine stuepiger trænger til disciplin. Guderne må vide hvorfor jeg ikke for længe siden havde sendt dem til Russerne. Ægtemanden til den ældste var SS-soldat på Østfronten. Jeg er sikker på at der venter dem begge en kontant afregning når de kommer derovre, men jeg er som du ved en person med et for stort hjerte, så jeg har ydet dem den nåde at tage dem ind mod at tjene mig. Desværre skuffer de mig gang på gang. Jeg håber at I kan finde på en passende straf.”

“Jeg har min slave V til min disposition idag. Vi skal nok finde på noget. Bare tag plads og nyd showet.” Beate anviste officeren den bløde stol over i hjørnet. Døren gik op og en af de ansatte kom med en flaske vin og et glas som hun satte på bordet ved siden af stolen.

“Slave V. Tag kappen af og spænd de dem fast i gabestokkene.”

Jeg tog min kappe af. De to kvinder gøs ved synet af min krop og min stive lem hvor penisroden var omkredset af den massive metalring.

“Han kan fylde dem godt ud” bemærkede officeren.

Kvinderne havde fået deres frakker af og det afslørede deres stuepige uniformer. Hvide strømper, sorte korte kjoler som gik dem halvt nede på låret og hvide forklæder. De tog tøvende plads i hver sin gabestok. En bænk i forbindelse med møblet gjorde at de kunne ligge på maven. Deres ben blev spændt fast til møblet med læderremme. Højden passede med at deres ansigt var i skridthøjde og Beate beordrede mig hen foran den yngste af kvinderne. “Tilfredsstil min slave, ynkelige tøs.” Tjenestepigen åbnede sin mund og jeg pressede min pik ind i den åbne mund.

Beate fandt en stor gummibold frem som havde et hul i midten hvor der var ført en læderrem igennem. Den fik den anden tjenestepige i munden. Jeg nød hvordan at tungen gled hen over mit penishovedet og stønnede af vellyst.

“Kan du forstå hvorfor jeg antog dem selvom jeg skulle have sendt dem over til Russerne?”

Jeg nikkede. Jeg var ved at få udløsning. Beate bad mig holde igen eller jeg ville få med pisken.

“Men…” protesterede jeg og stønnede tungt.

“Jeg vil se noget udblokning” sagde officeren.

“Det klarer min slave” sagde Beate. Jeg kiggede spørgende på hende. Skulle jeg tage tjenestepigen i det bagerste hul?

“Så lad mig lige smøre først?” sagde Beate og løftede op i kjolen. Hun stak en finger i en lille krukke med fedtstof. Jeg kunne se hvordan tjenestepigens øjne blev store da Beate’s finger trængte ind.

“Slaven er klar. Tag et kondom på og start udblokningen.” Jeg trak min pik ud af munden på tjenestepigen og gik om bagved. Jeg tog et kondom på og gik ned på knæ. Heldigvis havde Beate placeret en pude på gulvet så jeg ikke fik ømme knæ. Jeg løftede op i kjolen og fik et chok. Det var en ung mand som var klædt ud som tjenestepige. Jeg tøvede et øjeblik. Det så officeren. “Udblok så Horst. Han er en ussel slavetøs som ikke engang var soldat for sit land som sin far. Hans mor gemte ham ved at forklæde ham som kvinde, så han ikke kunne gøre sin pligt. Han fortjener at leve som tøs.”

Beate lagde sin hånd på min skulder og nikkede. Jeg måtte færdiggøre min opgave selvom jeg ikke havde lyst. Beate gik om på den anden side og Horst fik også en gummibold i munden.

Jeg pressede min pik mod hans åbning. Han stønnede af smerte. Så gav lukkemusklen efter. Han udstødte en høj lyd, nærmest et suk og min pik gled op i ham.

“Pul ham igennem!”, opmuntrede officeren. Han knappede sine bukser op og begyndte at lege med sin pik.

Horst var meget snæver. Jeg måtte støde lidt af gangen. Jeg måtte erkende at jeg blev fanget af situationen. Lidt efter lidt gled min pik længere ind ham. Han kom med nogle grynt. Jeg kunne se at den anden tjenestepige græd. Officeren rejste sig og gik om foran hende. “Hildegard. Nyder du hvad vi udsætter din søn for? Skal I over til Russerne?” Han løsnede remmen som holdte gummibolden inde i hendes mund.

“Udlever os ikke til Russerne. Vi gør alt hvad du kræver” græd hun.

“Jeg vil tænke over det” sagde officeren. “Du kan betjene mig godt. Det vil få indflydelse på min beslutning” Han stak sin pik ind i hendes mund og hun begyndte at tilfredsstille hende det bedste hun havde lært.

Jeg stødte min pik helt i bund på Horst. Mine nosser ramte hans kød og det var nok til at jeg fik udløsning. Jeg stønnede højt mens jeg bankede min pik ind i Horst som kom med nogle klynkende lyde.

“Åhhh. Det var det jeg ville se.” stønnede officeren og fik udløsning i Hildegards mund. “Tag det hele ind. Jeg vil ikke have pletter på mine bukser” Hildegard prøvede, men nogle dråber havnede alligevel på hans bukser.

“Det er sjusk. Beate! Pisken” Beate gav ham en nihalet pisk i hånden. Hildegard jamrede da Beate tog gummibolden og pressede den ind i munden på hende. Officeren tørrede sin pik af, stoppede den indenbords igen og knappede sine bukser. Beate løftede op i Hildegards kjole så hendes baller var blottet. Så lod officeren piskeslag efter piskeslag regne ned over hendes baller.

I mellemtiden trak jeg mig ud af Horst. Beate kom hen med en buttplug som hun pressede op i ham hvorefter han udstødte et suk. Officeren var blevet træt af at piske Hildegard og gik tilbage til sin stol. Jeg gik over og smed kondomet ud.

“Hvad skal jeg gøre op med mit umulige personale? Jeg har så mange møder, så jeg dårligt kan nå at opdrage på dem. Kan I holde på dem de næste par dage? I kan give dem til kunder som ekstra bonus. De betyder intet for mig. Det er kun af ren og skær næstekærlighed at jeg har taget dem ind.”

“Selvfølgelig Monsieur. Vi gør alt for trofaste kunder.”

Officeren drak et glas vin, hvorefter han rejste sig.

“Så er det en aftale. Vi ses om to dage. Lad dem nu ikke slippe for let eller stikke af.”

Officeren gik.

Beate gav tegn til mig at jeg skulle gå ud og rense mig selv. Jeg tog kappen på og gik ud på gangen hvorefter jeg gik ind i FILM-rummet hvor Karen var ved at slukke for kameraet. “Var det godt?” spurgte hun mig.

“Det var ikke lige mig.” svarede jeg.

“Du har altså en tendens til at rode dig ud i de mest mærkelige situationer. Var det ikke bedre end at blive malket hos doktor Crawford?” Det var ikke en fornøjelse at blive malket. Selvfølgelig fik jeg udløsning til sidst, men det var ikke altid at jeg oplevede den intense ophidselse når mine safter blev skudt af. Nogen gange var det nærmest en ren malkning og så var der kun ømhed og udmattelse at huske.

Jeg gryntede et uforståelige svar til Karen. Hun bemærkede det dårligt for hun skulle have filmen af og lagt ned i en metalkasse så Collins kunne få den.

Jeg tog kappen af og begyndte at løsne seletøjet. Karen havde set mig nøgen før og hun var jo ikke til den side. Jeg fik seletøjet af og tog mit tøj på igen, hvorefter jeg gik tilbage til rummet. Beate havde befriet mor og søn der nu begge to stod ved siden af hinanden og igen lignede to almindelige tjenestepiger.

“Viggo. Der er du. Hildegard og Horst vil arbejde oppe i krostuen indtil Kaptajn Henriot kommer tilbage. Jeg har sikret dem så de ikke får lyst til at rende væk.” Hun løftede op i kjolerne og jeg kunne se at de begge havde en slags kyskhedsbælte på.

“Følg dem ned til det ledige værelse for enden af gangen hvor der er senge til dem. Jeg forventer at se dem oppe i krostuen om et kvarter.”

Jeg fulgte dem ned til værelset og gik så tilbage til mit kontor hvor jeg begyndte at skrive nogle rapporter til rederiet. Der var ved at komme orden på den del af årsagen til at jeg var i Hamborg. Rederiet var tilfredse med min indsats. De vidste naturligvis intet om hvad jeg var nødt til at gøre af tjenester for at Collins hjælp. De fokuserede kun på bundlinjen.

Da jeg havde skrevet rapporten satte jeg mig tilbage i stolen. Hvorfor havde jeg nydt det? Nu havde jeg i mange år været hvad nogle ville kalde et offer. Pludselig var jeg den som udnyttede andre. Var jeg gået hen og var blevet et dårligt menneske?

Jeg hørte stemmer udenfor på gangen. Det var Beate som fulgte vores nye logerende op for at arbejde.

Senere da jeg kom op i krostuen sad Brent og Collins ved et bord. De signalerede at jeg skulle kom hen til dem.

“Har det været en hård dag?” spurgte Collins. Jeg nikkede. Collins fortsatte. “Vi sad lige og talte om at Kaptajn Henriot var en gammel bekendt af Brent”.

“Bekendt er så meget sagt. Vi var på hver sin side da vi invaderede Madagaskar for at forhindre Tyskland og Japan at lave ubådsbaser der. Det var langt fra sjovt. Det tog længere tid for os at sejre end det tog Tyskerne at besejre hele Frankrig og hvorfor? Fordi deres øverstbefalende så opnåede nok tjenestetid til at han kunne få den højeste pension!” Brent’s øjne lynede. Der var noget smerte og had gemt i dem. “Jeg mistede nogle gode mænd dernede.”

“Nu løber der nyt vand i åen” sagde Collins. “Jeg er sikker på at dagens optagelser nok skal gøre Kaptajn Henriot til vores lille skødehund, når han rejser til Tanger.”

Brent gryntede. Han var en mand som bar nag. Collins skiftede emne. “Jeg har nyt om Steiner. Vi har fået kontakt til en kilde som nok kan hjælpe os. Jeg vil ikke sige så meget idet at væggene har øre, hvis du forstår.”

“Bare at Pierrepoint får lov til at tage ham under behandling når I fanger ham, så har I min fulde opbakning til at rende rundt og lege spioner i min by” sagde Brent og jeg kunne forstå at det var en skjult henstilling til Collins om at Hamborg lå i den Engelske zone og ikke den Amerikanske.

Det var gode nyheder for Wilson. Han havde nødtvunget accepteret at arbejde sammen med Collins mod at få lov til at blive i byen istedet for at blive sendt tilbage til sin bataljon i den Amerikanske zone.

“Jeg er nødt til at gå tilbage til mit kontor. Hav en god aften.” Collins rejste sig. Han mødte Karen og fik overrakt metalbeholderen med dagens optagelse.

Det blev sent inden jeg kom i seng den aften. Alkohol hjalp med at dæmpe mine samvittighedskvaler.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.