BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Et par uger senere sad jeg på kontoret i kælderen da det bankede på døren. “Kom ind!”

Døren gik op. Jeg genkendte ikke kvinden med det samme, men pludselig gik det op for mig at det var Irene - min søster fra Danmark som jeg ikke havde set i over 10 år. Hun var voksen! Født 4 år efter mig så jeg hende sidst som 9 årig. Vi omfavnede hinanden. “Fantastisk at du er her!” udbrød hun.

SEX I DAG?

“Jamen. Det samme kan jeg sige om dig. Jeg troede at du var i Danmark. Hvad laver du i Hamborg?”

“Jeg skal arbejde for censuren. Danmark har vedtaget at overtage kontrollen med en del af Nordtyskland for at aflaste Englænderne. Der sendes en række breve med en blanding af dansk og tysk, man godt vil have styr på. Brent sendte mig hertil da han spurgte ind til mit efternavn med besked om at undersøge om jeg kan få logi.”

Jeg måtte gå til Beate og snart havde Irene fået et kammer ved siden af Wilson’s værelse. En seng og toilet på gangen var fine betingelser i en by så mærket af krigen. Irene var glad. Imens hun og pigerne bar Irene’s bagage ind på kammeret, faldt jeg i snak med Jutta. Jutta var en dame på omkring 40 år. Lidt rundt, nogen ville sige halvkraftig. Hendes mand havde været i flåden og var gået ned med et slagskib i en norsk fjord sidst i krigen. Hendes lejlighed var gået tabt da Hamborg blev bombet og nu boede hun i en af kamrene oppe på 2. sal et par værelser fra hvor Gisela og hendes far boede. I modsætning til de 2 andre havde hendes kammer kun brædder for vinduerne. Hun så som de andre frem til at der kom materialer fra USA så hun igen kunne få mere dagslys ind i værelset udover de få revner som var i samlingerne mellem brædderne.

Hun virkede som en glad dame. Dog var der en streg af sorg i hendes ansigt. Jeg havde ikke på det tidspunkt haft et længerevarende forhold i mit liv. Det tætteste jeg kom på det var en kort forelskelse i USA, men afpresning og krigen havde skilt os ad. Hendes bedsteforældre var kommet til USA fra Japan og derfor blev hendes familie interneret selvom hun aldrig havde sat sine fødder i Japan. På grund af afpresningen flygtede jeg til Gatorville i Louisiana og vi havde ikke været i stand til at bevare kontakten, men måske ville vi en dag mødes igen. Tænk at miste den man har kærest. Jeg kunne slet ikke forestille mig det, men det var den skæbne som var tilfaldet Jutta. Jeg tænker at man i den situation falder tilbage på at overleve. Det må være det som Jutta gjorde, men hvem ved hvilken sorg som gemmer sig bag det glade ydre?

Jeg fik snakket færdig med Jutta og gik tilbage til kontoret. Der var liv oppe i værtshuset. Det var rart med lidt baggrundsstøj og jeg fik meget arbejdet af hånden.

Det blev aften og jeg spiste på kontoret. Beate fik den første kunde ned hørte jeg ud fra snakken på kældergangen. Jeg kunne ikke dy mig. Jeg slukkede lyset og skubbede skabet til side, så jeg kunne se hvad der skete. Beate var iklædt sit lækre korset. Manden tog tøj af og var også iført et korset!

Jeg kom til at tænke på tilbage på min tid i Louisiana hvor jeg var tvunget til at være forklædt som kvinde og arbejde som stuepige på et hotel. Et arbejde hvor jeg var forklædt som tjenestepige og hvor min krop havde været fanget i et frygteligt læder-korset. Konstant overvåget af hotellet ledelse for at sikre at jeg ikke pillede ved det, så illusionen om at jeg ikke var den jeg var, blevet brudt. Periodisk blev jeg malket hos doktor Crawford. Hun havde indkøbt en speciel stol med høj ryg, hvor der var et to-delt sæde så der var en revne i midten der kunne bruges til forskellige formål.

Jeg blev spændt fast i stolen, remme på arme og ben, brede remme henover brystet og så en massiv gag. Nogen gange fik jeg en læderhætte over hovedet så jeg ikke kunne se. Det var ofte hvis min sæd skulle doneres til et barnløst par. Andre gange blev mit hovedet fikseret til stolen.

Doktor Crawford monterede så en DILDO, som blev sat til at arbejde i min røv. Jeg husker hvor kraftigt min krop reagerede når den blev presset ind. På mit lem placerede lægen en slags malkeenhed.

Følelsen af være hjælpeløs imens at en maskine puler en og en anden malker ens dråber var noget af det mest intense jeg nogensinde havde oplevet. Det var næsten en ud-af-kroppen oplevelse. Udløsningen havde jeg ingen kontrol over når den skete. Min væske stod ud af mit lem og blev straks samlet op. Min krop kastede sig imod læderremmene. Dildoen føltes glødende til sidst.

Det lyder i mange menneskers øre som ren udnyttelse, men jeg havde tjent gode penge. Mine safter kom mange familier til gavn. I mellemkrigsårene fandt man på kræmmermarkeder rundt omkring i USA konkurrencer som “Better Baby” and “Fitter families” hvor familierne børn blev bedømt på linje med kaniner, køer og grise i forhold til hvordan de tog sig ud. Mit lyse hår var et efterspurgt genetisk aktiv som Doktor Crawford sagde det. Familier købte min malkede safter og hvor mange børn jeg måtte være far til, ved jeg ikke den dag i dag.

Desværre blev megen af mellemkrigsårenes forskning vurderet til at være politisk ukorrekt set i lyset af de grusomme ting som skete i Tyskland. Jeg huskede da vi først læste om lejrene. Doktor Crawford brød helt sammen. Stærke kræfter i det Amerikanske samfund havde været bekymret over om befolkningen ville degenere. Store virksomheder som Ford automobiler havde finansieret aviser som The Dearborn Independent og Carnegie Instituttet havde lavet afhandlinger om hvor vigtigt det var at forædle generne i befolkningen.

Men selv en dygtig forsker som doktor Crawford viste at der var etik forbundet med forskningen. I 1918 havde man undersøgt muligheder for at frasortere individer der kunne true samfundet på sigt og i konklusionen på en rapport kom man frem til at befolkningen aldrig ville acceptere dette. Noget som tyskerne klart ikke havde læst. Selvfølgelig kunne jeg huske hvordan nogle patienter på hospitalet var blevet opereret så de ikke kunne få børn, hvilket som hun sagde man gjorde i alle lande - også Danmark som hun sagde til mig baseret på hvor jeg kom fra, men man havde ikke slået nogen ihjel. Det kom som et stort chok for hende at der var nogen som var gået af den sti. Doktor Crawford var blevet en meget trist kvinde, da jeg så hende inden afrejsen fra Gatorville.

Min fokus kom tilbage på hvad der skete inde hos Beate. Manden var kommanderet ned på knæ som den tøs, Beate kaldte ham. Han fik biddet i munden og hun havde taget en påspændingsdildo på. Manden klagede sig da dildoen trængte ind, men Beate ignorerede ham. Hun begyndte at pule ham i en fast rytme og manden stønnede imens at Beate fik dildoen banket længere og længere ind.

Manden klynkede da han fik udløsning. Beate fortsatte et stykke tid indtil at den sidste dråbe var løbet ud af manden. Han fik mund-bindet og måtte kysse hendes fødder som tak for hendes behandling.

Det var sent aften før at jeg var færdig med papirarbejdet. Jeg havde også set på nogle papirer vedrørende Steiner, som gav mig en ide til at forelægge sagen for Brent, så vi kunne få briternes hjælp til at fange krigsforbryderen.

Jutta havde oppe i krostuen brygget rigtig kaffe med kaffebønner som rederiet havde sendt hertil. På vej af gangen for at hente en kop oppe i værtshuset hørte jeg lyde fra Karens værelse. Jeg stoppede et øjeblik. Der var ingen tvivl om hvad der skete derinde, men med hvem? Det måtte jeg finde ud af en anden dag tænkte jeg. Svaret kom allerede dagen efter.

Om aftenen stod jeg i det mørklagte filmrum og rodede med en filmrulle. Eneste lys var det som trængte ind under døren, så det var svært. Jeg hørte lyde inde fra bordellet, hvilket var sært. Beate havde ikke nogen aftaler med kunder denne aften såvidt jeg var orienteret. Jeg trak gardinet foran spejlet væk og fik et chok. Det var Karen og Iris. De var begge i gang med at tage tøjet af. Jeg skulle egentlig have trukket gardinet for, men jeg var nærmest hypnotiseret af de to velskabte unge damer som lagde sig på sengen ved siden af hinanden.

Alt helst ville jeg have været med, men jeg havde jo været sammen med Karen og jeg vidste at hun følte mere for kvinder end for mænd, så jeg blev stående og så tavst på at de gik i gang med at beføle hinandens kroppe.

Karen så ud til at føre an. Hendes hænder tog fat om Iris’s bryster og kærtegnede dem. De kysser blidt hinanden i starten men udvikler deres kys sig til at blive mere grådige. Iris lod sine fingre glide ned over Karens revne og selvom der er en glasrude imellem så er det som om at jeg nærmest kunne mærke hvor fugtig Karen er blevet. Karen stønner højt. Hun kan lide berøringen. To fingre finder vej ind i hende og Karen udstøder et suk.

Iris begynder at bruge sin mund. Hendes tunge fandt steder på Karens krop som igen hensatte Karen til en himmelsk følelse. Jeg kunne mærke hvordan at jeg fik rejsning. Desværre var jeg kun tilskuer. Døren åbnede langsomt og Beate kom ind. “Kan du lide synet?” spurgte hun.

Jeg nikkede.

“Hvad om vi gik ned på mit værelse?”

Vi forlod begge rummet og gik til Beates værelse. Indenfor begyndte vi at tage vores tøj af. Jeg var ved at kravle op i sengen da Beate stoppede mig. “Viggo. Jeg har lyst til at prøve noget af på dig.”

Jeg var villig til at prøve det af. Jeg fik nogle lædermanchetter på som hun havde gjort fast til reb i loftet. Hun trak i rebene så mine arme var strukket ud. Så fandt hun en læderhætte frem. “Det er faktisk en polstret læderhætte Collins kom med. Han har haft den med fra USA. Det skulle være en videreudvikling af den lærred-hætte som Lincolns mordere blev tvunget til at bære mens de var fængslet.”

Hun trak den ned over mit hovedet. Der var snøre bagpå så hætten kunne snøres tæt til hovedet. Området omkring øjnene var særlig polstret og det var næsten lige før at det trykkede ubehagelig på øjnene. Jeg kunne svagt høre Beate’s tale. Det var virkelig en effektiv polstring. Området omkring munden var fri og man kunne også trække vejret gennem næsen. Jeg kunne mærke at hun stoppede med at stramme hætten. Ikke længe efter mærkede jeg hendes læber lukke sig om mit penishovede.

Det var dejligt. Jeg fik med det samme rejsning og stønnede tungt af vellyst. Hendes tunge ramte spidsen og det var som om at der gik et stød igennem mig. “Åhhh.” udbrød jeg.

Hun blev ved med at drille mig. Lige pludselig stoppede hun. Jeg blev helt skuffet. “Hvorfor stopper du?” spurgte jeg.

I det samme fik jeg en massiv gummibold presset ind i munden. En lædersnor blev spændt omkring mit hovedet så bolden ikke kunne komme ud af min mund. Derefter begyndte hun at lade sine hænder løbe hen over min krop. Hun begyndte at lege med mine brystvorter og da de var blevet stive, så satte hun nogle klemmer på dem. Jeg gryntede af smerte. Hun gik igang med at bruge sin mund igen. Jeg mærkede hvordan at en udløsning var nær og Beate greb om min pung hvorefter at mine safter begyndte at pumpe ind i hendes mund. Begærligt tog hun mine safter ind indtil der ikke var mere at komme efter.

Så tog hun klemmerne af, hvilket var smertefuldt og lod mig komme mig over det inden hun tog gummi-bolden ud af min mund. Jeg var udmattet. Vi lagde os til at sove.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.