Jeg var engang i familie med en frodig smilende q der i dag er i 50'erne. Hun har nogle store bløde bryster som jeg ofte har fantaseret om at se, mærke, slikke på og bide lidt i brystvorterene.

Og det her har jeg fantaseret om flere gange f.eks. som denne her:

Efter endt arbejdsdag hvor jeg har været på kundebesøg ude i landet, kunne jeg godt bruge en kop kaffe så jeg tog ind til et storcenter og gik på jagt efter en café. Da jeg gik rundt og kiggede, hørte jeg en kalde mit navn og det var "hende"! Hende og familien bor i nærheden, og det vidste jeg godt men havde ikke tænkt nærmere over det.

"Hvad laver du her?" spørger hun.

"Jeg skal bare have mig en kop kaffe, inden jeg skal hjem igen, hvad laver du her?", spørger jeg.

"Jeg er på vej hjem fra arbejde og har lige købt lidt ind. Du kan da få en kop kaffe hjemme hos os, eller hjemme hos mig for familien holder ferie i nogle dage så jeg er alene hjemme".

Den var jeg med på og vi aftalte at mødes hos dem kort efter. Jeg kunne allerede mærke at min pik havde reageret lidt allerede, og jeg vidste at jeg måtte få lagt låg på det for det ville være pinligt at blive afsløret.

Jeg kommer til deres hus, og hun er der allerede. Jeg bliver modtaget i døren af hende med et stort smil og et kæmpeknus, og jeg kan ikke undgå at mærke hendes store bløde bryster. Det tænder mig!

"Kom indenfor, jeg har sat kaffen over så skænk dig en kop når den er færdig, jeg skal lige skifte arbejdstøjet", siger hun.

Jeg går ind i køkkenet og der går ikke længe før kaffen er klar og jeg skænker mig en kop, og synes hun er lidt længe om at skifte tøj, men synes jeg kan høre en bruser ovenpå i badeværelset. Der går 5-10 minutter og så hører jeg hun er på vej end ad trappen og kommer ud til mig i køkkenet. Hun har haft vådt hår og har skiftet til en sommerkjole der sidder lidt stramt over hendes bryster men løs over hendes frodige krop. Jeg står og tankerne flyver rundt i mit hovede.

"Godt at du har fået lidt kaffe" siger hun. "Skal vi ikke sætte os", siger hun og peger ind mod stuen. Vi går derind og jeg sætter mig i sofaen og hun sætter sig ved siden af, det er lidt intimiderende og jeg kan mærke varmen fra hendes krop og dufte hendes renhed fra badet.

"Er det rigtigt hvad jeg har hørt før, at du godt kan lide at blive domineret?", siger hun pludselig! Jeg bliver helt rød i hovedet og får fremstammet "øøøøh joooo det kan jeg også godt lide". Min pik er halvhård nu. Hun kigger mig direkte i øjnene, tager min hånd og løfter op i kjolen og lægger min hånd på hendes inderlår. Det er blødt og varmt! Jeg går på opdagelse og fører hånden længere op og mærker at hun ikke har trusser på. Hendes fisse er helt glat og fugtig, jeg ved ikke om det er pga liderlighed eller badet! Jeg kæler for hende og hun læner sig tilbage, lukker øjnene og nyder. Der går ikke længe så flytter hun min hånd og siger "Du skal gå op og tage et bad og lægge dig ind i sengen bagefter og vente på mig!".

Jeg er forvirret, nu troede jeg lige at vi var i gang. Men jeg gør som hun har sagt, rejser mig og min hårde pik kan hun ikke undgå at se, og jeg ser hende smile. "Nå, slave, det kunne du lide, hvad'?!". "Ja, Frue" flyver det ud af mig. Hun smiler frækt og siger "Smut så ovenpå!".

Ovenpå kommer jeg hurtigt af tøjet og min pik står lige ud i luften, jeg har lyst til bare at tage fat i den og onanere mig til en udløsning, men håber der venter mig noget langt bedre, så jeg skynder mig under bruseren og tager en grundigt bad.

Bagefter går jeg ind i sengen og lægger mig under dynen, min pik er stenhård og mit åndedræt er lidt hurtigere end normalt. Jeg hører hende komme op ad trapperne og hun kommer ind til mig. "Tag dynen af!". Jeg adlyder og hun kan se hvor liderlig jeg er, se min hårde glatbarberede pik, min glatte pung og det trimmede hår rundt om.

"Jeg havde hørt at du havde en god pik, og det må jeg sige passer, slave!". "Lad mig se dig spille pik for mig, slave!".

Jeg tager fat i den og ligger og onanerer, og den anden hånd griber ned og kæler for min pung og jeg stønner sagte, hun kigger intenst på mig og siger "DU kommer ikke!". Jeg må sætte tempoet ned. "Kig mig i øjnene, slave!". Jeg synes hendes stemme er blevet mere hård og det tænder mig blot endnu mere. Så jeg kigger hende direkte i øjnene imens jeg ligger der og udstiller mig for hende. "Stop!", befaler hun.

Hun går over til mig, tager et tørklæde frem fra skuffen ved siden af sengen og giver mig det for øjnene. Jeg hører hun tager kjolen af og hun stiller sig med et ben på gulvet og et oppe på sengen og går lidt ned i knæ "Slik min fisse, slave!". Jeg løfter hovedet lidt og mærker den skønne glatte småvåde fisse! Jeg slikker hende blidt og undersøgende, hun smager dejligt og jeg kunne slikke hende i timevis, føler jeg. Jeg slikker skamlæberne, blidt, slikker dybt og hører hende stønne, finder frem til hendes klitoris der får en tur rundt om og til sidst direkte på. Hun stønner højere nu og det tænder mig bare endnu mere!

"Stop og læg dig ned på ryggen igen, flyt dig ned midt på sengen!". Jeg rykker ned så mine fødder når gulvet og jeg ligger midt på sengen. Hun kravler op over mit ansigt og sætter sig igen "Fortsæt slave!". Jeg slikker videre og føler mig heldig at få lov også fordi det er noget jeg har fantaseret om at gøre længe! Jeg stønner under hendes krop, hun stønner og vi stønner i takt, det er virkelig frækt!

Hun flytter sig, og siger "ryk dig op igen!". Jeg flytter op til jeg mærker hovedpuden. Hun sætter sig overskrævs på mit kød, finder min hårde pik og fører den op i sin våde liderlige fisse. Den glider let op og det føles så lækkert! Våd, varm og tilpas stram. Hun begynder at bevæge sig stille og roligt. Min hårde pik kører langsomt ind og ud af hende og hun styrer tempoet. Jeg stønner højere, men hun vil åbenbart lige vise hvem der bestemmer. Hun siger "du kommer ikke før jeg giver dig lov, og hvis du gør skal du slikke din slavesperm ren fra min fisse!" Det har jeg aldrig gjort før og det tænder mig slet ikke, så jeg vil ikke komme oppe i hende!

Hun tager fat i mine arme og fører mine hænder op til hendes store bryster...... endelig!!!! De føles skønne, meget store og bløde. Finder hendes brystvorter og nulrer dem, som får hende til at stønne højere. Hun sætter tempoet op, stønner højere og jeg får ordren "tag hårdere fat i mine bryster, slave!". Jeg krammer brysterne hårdere og klemmer brystvorterne hårdere. Det kan hun lide, hold op hvor hun stønner nu og det tænder mig at en kvinde stønner højt og liderligt. "Fuck hvor er du god slave! Vi skal lege meget mere, er du enig i at du er min og ingen andres slave?!" spørger hun.

Jeg er jo så liderlig at jeg ville sige ja til alt hun siger så jeg stønner "Ja naturligvis Frue!". Vi er begge liderlige og stønner højt, jeg kan høre at hun er tæt på, kan mærke det på hendes krop, hendes rytme og høre det på hendes stemme. Det er pissefrækt! Men jeg må ikke komme, siger jeg til mig selv igen og igen i mit hoved. Efter noget tid, så kan jeg mærke på hende at hun er lige ved at komme. Og så pludselig så kommer hun! Nærmest dyrisk skriger hun sin orgasme ud i rummet og jeg bliver helt overrumplet. Jeg har oplevet meget men aldrig på den her måde, det er så naturligt og frækt. Jeg mister den sidste kontrol jeg har og jeg eksploderer i krop og sind. Jeg brøler min udløsning ud i rummet og min pik pulserer igen og igen og igen, jeg pumper min sperm op i hende imens hun stadig rider lidt og jeg har hendes store bryster i hænderne! Og lige dér kommer jeg i tanke om, hvad jeg lige har budt mig selv!

Og jeg fortryder, på en måde, for det har været så enormt frækt og noget jeg har ønsket længe. Jeg håber at hun bare sagde det med at jeg skulle slikke hende ren, for at drille mig. Jeg tager fejl!

"Du måtte ikke komme, min slave!". Hun siger "Ned midt på sengen nu!". Jeg rykker mig ned og hun sætter sig over mit ansigt og siger "Slik mig så ren, din usle ulydige slave!". Jeg slikker blidt på skamlæberne, der er ikke noget lige der, men pludselig begynder det at sive fra hende og det rammer min hage. "Slik mig ren, sagde jeg!" beordrer hun hårdt. Jeg adlyder og begynder at slikke hende dybt og kan smage mig selv. Selvom jeg aldrig havde troet jeg ville nyde det eller tænde på det, så tænder jeg på det og min slavepik ligger hårdt op ad maven igen, hvilket Fruen ikke kan undgå at se. "Nå slave, det tænder dig kan jeg se, det bliver din opgave hver gang vi ses, at slikke mig ren for din slavesperm!". Jeg stønner imens jeg slikker "javel Frue".

Da hun er renslikket, rejser hun sig og siger "bliv liggende, slave!". Hun går ud i bad og kommer retur, tager mit blindfold af og jeg ligger nøgen foran hende. Hun har taget kjolen på og jeg kan nu se at hun ikke har bh på da hendes store bryster fremstår tydelige bag kjolestoffet og hendes brystvorter stritter.

"Du har været dygtig, slave og meget lydig. Skal du have en påskønnelse af Fruen?", spørger hun. "øh ja tak Frue", siger jeg lavt, for jeg ved ikke hvad hun tænker på. For på den ene side er jeg helt færdig men også lidt liderlig endnu.

Hun siger "spred benene, slave". Og hun lægger sig imellem dem og siger "jeg slikker til du kommer igen, forstået slave?!" "Ja tak Frue", siger jeg og mærker hvordan hun blidt tager min pik under behandling med mund og hånd.

Der går 5-10 minutter hvor hun slikker og behandler min pik som en gudinde og jeg kommer igen, i hendes mund! Jeg stønner "Tak Frue!"... hun kravler op og giver mig et spermkys og vores tunger mødes. Det har været en meget grænseoverskridende oplevelse men noget af det frækkeste jeg har oplevet. 

Det skulle så vise sig at det her kun var starten, det blev meget mere frækt over tid!.

Tidligere familie medlem
I alt: 4.7 ud af 5 - fra i alt 21 stemmer
Comments (0)
There are no comments posted here yet
Leave your comments
Posting as Guest
×
Suggested Locations
Type the text presented in the image below

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.