BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg lå og blev øm i armene af at have dem bundet i den stilling over hovedet, og erfaren som Fruen var, vidste hun det. Så hun løsnede dem og lagde dem forsigtigt ned langs siden og sagde bestemt "Bliv liggende sådan!". Hun forlod mig og kom kort efter tilbage.

"Sæt dig op, slave!" Jeg adlød og sad op, rullede med skuldrene for at få lidt blodcirkulation og bevægelse i dem. "Ræk hånden ud og tag imod et glad kold hvidvin, det har du fortjent", sagde hun med en kærlig men stadig bestemt stemme. Jeg rakte ud og mærkede et stort koldt glas. Førte det til mine læber og det var en skøn hvidvin, duftede dejlig friskt og med den rette temperatur.

SEX I DAG?

Jeg drak lidt, men Fruen var ikke tilfreds "Drik det hele, slave! Du sagde jo at du var tørstig". Jeg bundede det hele og hun tog glasset bagefter. 

Dernæst gik Fuen om bag mig, og jeg mærkede at hun gav mig et par over-ear hovedtelefoner på, og i dem var noget new-age musik, behageligt, lidt meditationsagtigt. Vidste ikke om Fruen sagde sagde noget, der var helt stille pånær musikken. Hun tog mig i skuldren og trak mig bagover, så jeg vidste at jeg skulle lægge mig igen. Armene blev ført over hovedet igen, dog ikke bundet denne gang, men jeg kunne mærke at Fruen satte sine knæ ved mine albuer og sørgede for at armene var samlede og strakte.

Fruen tog fat i min ene hånd og lod mig forstå at jeg skulle bruge mine fingre i hendes fisse, imens hun sad sådan. Jeg begyndte så godt jeg kunne i den akavede situation, Fruen var dejlig våd men jeg kunne ikke høre om Fruen stønnnede. Fruen begyndte at ride på mine 2 fingre, det var meget frækt og min slavepik lå dunkende op ad maven.

Der ikke måske nogle minutter, så kunne jeg mærke et sæt fødder på hver side af mine hofter, og det var ikke Fruens, for Fruen sad og red på mine fingre!!!!

Beslutsomt satte den anden person sig ned på knæ, formoder jeg, greb fat i min hårde pik og førte den op i sig. En ny dejlig fisse skulle min slavepik betjene, jeg kunne intet høre ud over new-age musikken. Det har overgik min vildeste fantasi!

Hende der red mig, var virkelig fræk og bevægede underlivet i cirkler, op og ned, frem og tilbage og det var et af de bedste "ridt" jeg havde prøvet. Gid jeg kunne se hvem det var! Jeg skulle koncentrere mig for ikke at komme i denne helt fantastiske situation, jeg havde ikke fået lov at komme. Så jeg lå og tænkte på alt muligt der ikke var sexuelt, for at forsøge at holde min egen udløsning væk, det var svært. Jeg stønnede "Jeg er tæt på Frue!!!" og straks rejste hende der red mig!!!! Jeg kunne mærke at min pik dunkede uden forløsning. Der gik 10-15 sekunder så satte hun sig igen, hun må have stået og leget med hendes dejlige fisse, for jeg mærkede 2 fingre i min mund, som ikke var Fruens, og som smagte af lækre safter. Jeg suttede og slikkede dem rene og jeg mærkede at hun red mig endnu mere vildt, det må have tændt hende, min fingerslikken. Jeg var ved at komme 3-4 gange og hver gang flyttede kvinden der red mig. Det var frustrerende, men også vildt liderligt at være i deres magt og de styrede min eventuelle udløsning, som jeg ville gøre alt for at få nu. 

Jeg ved ikke hvor lang tid der var gået med ridningen, men nu var det slut, jeg havde flere gange mærket hedes fisse trække sig sammen om min pik når hun fik orgasme, hvilket bare gjorde det endnu sværere at holde min egen udløsning tilbage.

Hun rejste sig, og jeg mærkede mine hovedtelefoner blive taget af. Min Frue sagde "hils på min veninde, du kan kalde hende Mistress, for vi vil dele dig, det her var hendes aftestning og godkendelse af dig, slave!"

Jeg sagde "Goddag Mistress, tak fordi du ville ride på min pik og fordi jeg måtte stå til rådighed". Jeg mærkede Mistress satte sig over min brystkasse og jeg glædede mig til hvad der nu skulle ske. Men jeg glædede mig for hurtigt!

For hun gav mig en syngende lussing og sagde med en kold og streng stemme "Du siger DE til mig, slave. En Mistress tiltales altid med De, Dem og Deres, forstået slave?!".

Jeg var rystet og fik lavt fremstammet, "Forstået Misstress og undskyld jeg titulerede Dem forkert, det vil ikke gentage sig".

Mistress og min Frue grinede højt og talte om at de de hellere måtte få mit afrettet. Mistress må have kunnet se at jeg var rystet, for hun lænede sig ned, kyssede blidt og vådt mine læber, åbnede mine læber med hendes tunge og hun kyssede mig lækkert, vådt og længe. Da hun tog læberne væk igen, stønnede jeg "Tusind tak Mistress!".

Mistress sagde til Fruen "Giv ham min mailadresse og skypenavn, så starter vi dér ham og jeg, og ellers kan vi jo mødes her hos dig, hans Frue".

Fruen rejste sig og jeg blev liggende med Mistress siddende over min brystkasse, Fruen kom tilbage og sagde til Mistress "Her du kan selv skrive det".

Mistress flyttede sig fra brystkassen ned og satte sig så hendes fisse lå hen over min dunkende pik, hun flyttede sig lidt frem og tilbage for at drille mig. Jeg hørte Mistress tog en hætte af en tusch, og Mistress begyndte at skrive på min brystkasse og mave, hvad jeg senere fandt ud af var mailadresse og skypenavn.

 

Fortsætte

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.