BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde været igennem en  grim skilsmisse så da bevillingen var kommet, spurgte jeg min veninde om vi sku gå på bar for at fejre  min frihed. Og det gjorde vi så, da vi var lidt snalrede kom der en fyr hen til vores bord, han var ven med min ex. Så han satte sig ved siden af mig drak øl og begyndte at tage mig på låret. jeg gjorde samme på ham jeg kunne mærke hans pik var stiv og stor. Han spurgte om jeg gik med på toilettet, min veninde sad ved bordet og sov hun var meget fuld.

Ude på toilettet tog han sin stive pik ud af sit skjul ,jeg blev lidt urolig den var enorm. Han sagde sæt dig på toilettet og sut min pik så det gjorde jeg for jeg var ret tændt. Da han var kommet blev vi enige om at hente min veninde og gå hjem putte hende i seng. Og gå  hjem til mig for at fortsætte hvor vi slap. Men han havde helt andre tanker, han ville gerne udleve en fantasi han havde haft flere år. Og han var glad for at det blev med mig, for han var vild med mine store bryster. Han ville ikke sige hvad det gik ud på, det skulle være en overraskelse. 

Da vi kom hjem til mig gik jeg ud i køkkenet for at hente øl, der stod han bag mig med pikken i hånden, han beordrede mig til at sutte ham, da jeg sagde nej vi skal lige have øl, gjorde han blev helt vild og stak mig en lussing og sagde du gør hvad jeg siger, derefter flåede han min kjole i stykker smed mig op på spisebordet, slog mig flere gange på kroppen. Han trak mine trusser af og jog den store pik op i min fisse flere gange jeg peb for jeg var ikke våd. Han blev ved indtil han kom med et brøl. Og jeg troede at det var overstået. Men jeg blev klogere for han gejlede sig selv op til endnu en tur.

Jeg lå stadig på bordet og nu tog han mine bryster i munden ,bed ,sugede, hev, nev slog dem. Da det var gjort vendte han mig om på maven og  trak mig ud over kanten for at kneppe mig bagfra han hamrede pikken i bund han stoppede lige før han kom. Bare for at tage mig i numsen det gjorde så ondt at jeg hylede, han fyrede hele ladningen af i min numse.

Det var dejligt sagde han, gik ind og satte sig i stuen drak en øl, jeg gik i bad for at vaske blodet fra min numse væk. 

Da jeg kom ind i soveværelset lå han i sengen, kyssede mig og sagde godnat og tak fordi jeg måtte prøve min fantasi af på dig.

Jeg vågnede ved at der var larm i køkkenet han havde hos bageren og lavet kaffe. Han var faktisk sød ,så han spurgte om vi skulle have sex sagde jeg nej og han sagde okay. Vi endte med morgensex der var super lækkert. Vi sagde farvel og han ville gerne ses igen, det skete aldrig.  

Det havde været min fantasi bare ikke så voldsomt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.