BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har en kvindelig kollega hvor vi indimellem har online møder... som switch og dermed også sub/slave tænder jeg på hendes blik når hun kigger ned i kameraet og med et, for mig strengt blik.

Hun har meget make up på og jeg har fantaeret om hende mange gange, om at jeg er hendes slave.

Forestiller mig at vi er sammen til en julefrokost e.l....at hun kigger på mig, hun har gennemskuet mig og jeg slår øjnene ned for at vise mig sub side. Hun fastholder mit blik når jeg kigger op og jeg VED at hun er dominerende.

Jeg forlader bordet og går udenfor, kort efter kommer hun ud kommer tæt hen til mig og siger "Er du min slave?!".........jeg er hende stillingsmæssigt og lønmæssigt langt overlegen, men for fremstammet "Ja Frue".

"Jeg tænkte det nok!", siger hun.

Kom hjem til denne adresse om 1½ time præcis, hun stikker mig en seddel i hånden og går.

Jeg står tilbage, småfuld og max liderlig men også klar over at jeg måske er på vej ud i noget der kan blive "farligt" mht kollega, firma og forhold, men jeg kan ikke lade være.

Bestiller en taxa så jeg kan være i nærhedne af hendes adresse i god tid og ankommer. Min pik har været hård siden jeg fik sedlen i hånden.

Præcis på det aftalte tidspunkt ringer jeg på hendes dør i hendes lille hus. Jeg hører nogle trin, højlydt, komme mod hoveddøren og hun åbner.....fuck hun er iført læder fra top til tå... højhælede lårlange støvler, en nederdel der går ned over, en stram læderkorset der fremhæver hendes bløde former og hendes store bryster presses godt op.

Jeg er mundlam!

Hun kigger på mig på en helt ny måde, vi er ikke kolleger, jeg er hendes ejendom og både hun og jeg ved det.

"Kom indenfor, slave!". Jeg når lige at træde indenfor og lukke og låse døren før hun siger "Smid alt tøjet og lad mig se dig nøgen!". jeg adlyder og min hårde pik kommer frem, hun kigger på den og kigger mig direkte i øjnene. Kan ikke otlke om det er godt eller skidt.

"Følg mig og gå på badeværelset, tag et bad og skyld dig helt ren udenpå og indeni, for jeg har store planer i nat med dig, slave!". Jeg går på badeværelset, mit åndedræt er hurtigt, både af liderlighed men også af spænding. Går i bad, vasker mig fra tæer til hår, og skruer brusehovedet af slangen så jeg kan få slaven op bagi...fylder lidt vand i, skynder mig på toilettet og skyller mig ud....sådan fortsætter jeg til jeg er helt ren.

Tørrer mig og banker på døren og siger "Jeg er klar Frue". Der går noget tid, men venter bare, ved jeg nok ikke skal gøre noget.

Fruen åbner døren, kigger på mig og jeg kigger ned. Fruen tager fat i min hårde pik og presser mig bagud og ind i brusenichen igen. Hun åbner skabsdøren og tager en trimmer ud, tænder den og holder stadig fat i min pik. Så sætter hun den på laveste niveau og begynder at barbere rundt om min pik, mine nosser og mellemkød til det er næsten helt glat.

hun finder en skraber og barber skum frem og rækker mig "gør dig helt glat fra navlen til det øverste af dine lår, HURTIGT!".

Jeg tager et, smører mig ind i barber skum og tager skraberen og gør mig glat.......aldrig har jeg været gå nøgen og glat før, og det tænder mig vildt!!! min pik, mine nosser, mit mellemkød og mellem mine baller er jeg helt glat. Jeg skyller mig ren og spørger "Er det godt nok Frue?".

Hun mærker med fingerspidserne.......... "hmmmm, måske" hun sidder på det lukkede wc siger "Kom herover slave!". Jeg stiller mig foran hende og hun tager fat i mine baller og trækker mig tæt på hende........ så mærker jeg hendes tunge mod det nederste af min mave.......ned mod roden af min pik.... ned på nosserne...... "vend ryggen til mig og spred dine baller!"... jeg adlyder og mærker hendes frække tunge mod mit hul og lige omkring!

(fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.