BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg skulle have den sidste del af min afstraffelse for at have være ulydig efter jeg hele dagen havde modtaget hans kærlighed på mine baller. Han stod inde i rummet, da jeg kom derind til den aftalte tid, jeg var nøgen med undtagelse af kyskhedsbæltet der fortsat var spændt på, den store buttplug sad stadig helt oppe, holdt godt på plads af bæltet. Jeg gik ind midt i rummet og stillede mig med spredte ben, hænderne bag nakken og stod bare stille uden at sige noget. Han cirklede rundt om mig, med en flad hånd kærtegnede han min krop, bryster, baller, når jeg mindst ventede det smækkede ham hånden mod mine baller eller fisse. Stod og tog imod uden at sige en lyd, for vidste at kom der en lyd, ville han straffe mig yderligere. Han kyssede mig dybt og jeg elskede hans kærlighed til mig, det blev vist på alle måde uanset om jeg skulle straffes eller vi bare dyrkede kærligheden ved dejlig blid sex.

Efter at have kærtegnet min krop fik jeg manchetter på håndled og ankler, samt et halsbånd på. Så blev jeg ført over til et lædermøbel, som var udformet som en buk man bruger til gymnastik, dog var der monteret ringe på siderne og på benene. Han åbnede mit bælte og tog det af, så blev jeg placeret på maven, mine ben blev spændt fast til benene på bukken og mine arme fastgjorde han ligeledes til benene på bukken, forreste ben var sænket i forhold til de bagerste, så min røv nu strittede lige ud i luften. Pluggen var fortsat oppe i mig og udvidede mit hul godt, det havde nu siddet der i næsten 20 timer. Der havde kun været ude imens jeg rengjorde mig både ud- og indvendigt, så jeg var ren til min Herre.

SEX I DAG?

Nu lå jeg der klar til at modtage Herrens straf for min ulydighed, var faktisk allerede tændt ved tanken om hvad der kunne ske. Han kærtegner igen mine baller med sin hånd og klask, så falder første slag mod ballen og kort efter et til, sådan fortætter han længe, min røv er meget varm og rød nu.Han tager en kort ridepisk som han kærtegner fissen med den og køre den gennem revnen for så at lade den svirpe på min fissen, sådan leger han med mig. Jeg ligger uden at sige en lyd og tager imod slagene. Bider smerten i mig, men skjuler også at det giver mig en nydelse, blandingen af smerte og nydelse som forplanter sig til min krop. Pisken svirper endnu en gang og rammer præcist på min skamlæber og klit, det rykker lidt i kroppen og et lille gisp kommer over mine læber. Pisken glider op af min ryg til Herren står oppe ved mit hoved, han drejer mit hoved, bøjer sig ned og kysser mig. Giver mig pisken i munden og tager fat i min ene brystvorte og trækker brystet ud til siden, han sætter en klemme i vorten, kæden fra klemmen bliver sat fast til bænken, så der er et konstant træk i vorten og så gentager han med det andet bryst.

Han lader pisken blive i munden på mig og kærtegner min krop med sin dejlige bløde hænder. Så går Herren ud af rummet og lader mig ligge, hvor lang tid der går, er jeg ikke helt klar over, men endelig kommer Herren ind igen, han tager pisken ud af min mund og lader den svirpe mod mine bryster flere gange på hver. Så løsner han klemmerne på brysterne og massere/kærtegner dem imens blodet vender tilbage i vorterne, kysser dem og løsner så ben og arme. Han får mig op og stå, jeg stiller mig med spredte ben og hænderne bag nakken, som jeg altid skal når jeg er i rummet.

Herren gør nogle ting klar bag min ryg, han tager roligt fat i mig bagfra og jeg bliver ført over til gabestokken. Han er fiksere mine hænder og hoved i deri og spreder mine ben vidt fra hinanden og fiksere dem til nogle ringe i gulvet. Så sætter han igen klemmer i mine brystvorter og hænger et lod i hver. Så spreder han mine skamlæber fra hinanden og også her bliver der sat klemmer med lodder i. Da han er færdig står han og betragter mig med et lille smil, så stiller han sig foran og tager sin pik ud af bukserne, han befaler mig at åbne munden og stikke tungen ud. Så stikker han den i munden på mig og jeg sutter den som jeg ved han ønsker. Der går ikke længe før den har vokset sig endnu større, langsomt presser han den dybere ind, Jeg gagger, da han støder den helt ind til roden og starter med at mundkneppe mig. Ind i mellem lader han den blive inde, så jeg må gispe efter vejret når han endelig trækker den ud, for så at starte forfra. Jeg savler en del og hans pik bliver smurt ind i det. Herren har trænet mig i at skulle kunne tage hans pik til roden og længe.

Han stopper med at kneppe min mund og stiller sig bag mig, tager en læderrem frem og beder mig tælle højt hver gang remmen rammer mine baller. Med et højt klask rammer første slag min balle og "et" stønner jeg, for han rammer mig hårdt, han fortsætter et roligt tempo med at varme mine baller til jeg når 25, som jeg næsten ikke kan få ud over læberne, da smerten er ved at overvinde mig. Herren stopper og lader sin hånd glide kærtegnene over de røde baller. Jeg stønner sagte af både smerte og nydelse. Han lader hans hånd glide ned til min fisse og lader en finger glide ind gennem revnen, mellem mine skamlæber der er ømme af at de nu længe har haft klemmer med lodder i.

Han presser to fingre undersøgende op og finder en våd grotte, han fingerknepper min fisse i et hurtigt tempo og øger antallet af fingre med en. Gnider min klit med håndfladen og fortsætter i det hurtige tempo oppe i mig, jeg stønner højt og kan høre hvordan det smasker med safter fra fissen. "Kom for mig, tøs" siger han og kort efter gennemryster en kæmpe orgasme min krop, Jeg nærmest svæver væk i en døs af nydelse og smerte, han beholder fingrene oppe i mig imens. Sanser ingenting, er helt væk i orgasmens tåger, da han med hurtig bevægelse pludselig river klemmerne af skamlæberne. Skriger lidt, men ikke fordi det gør ondt, men mere af nydelse.

Han kommer op til mig og stikker fingrene i munden på mig og jeg sutter dem rene. Da han tager dem ud, tager fat under hagen på mig og kigger mig i øjnene og siger "Hvad hedder det, Tøs" - "Tak, Herre" siger jeg imens ser tilbage på ham. Han bøjer sig ned og kysser mig. Tager klemmerne af mine bryster, men løsner mig ikke fra gabestokken. Han går om bag mig igen og tager fat i buttpluggen og trækker den ud lidt efter lidt, da den er ude sætter han sin pik mod min bag og presser den indenfor. Han knepper min røv i dybe hårde stød, efter et stykke tid lader han sin sperm skyde op i mig. Takker igen min herre for at jeg måtte få hans ladning.

Herren løsner mig og sender mig ud i bad inden jeg igen skal stille i rummet. Efter at have vasket mig, barberet min fisse og rengjort min bag, træder jeg ind i rummet og stiller mig i stillingen, som jeg skal. Han står og ser på mig og træder hen til mig og kysser mig og hvisker "Tak, Tøs - du er så dejlig". Så tager han kyskhedsbæltet frem og spænder det rundt om mave og trækker remmen op mellem mine ben og strammer den til inden den bliver låst fast. Han kysser mig igen og vi går sammen ud af rummet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.