BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var ude at spise med min kæreste og nogle borde væk fra os sad et selskab med 10 personer. Den ene af dem var en moden lattermild kvinde, frodig med en god stor barm. Når hun lænede sig frem kunne jeg se hendes ene store bryst lå på bordkanten og det tændte mig. 

Det var svært ikke at kigge og jeg blev oprigtigt meget tændt og tankerne kørte afsted med mig. Hun fangede mit blik et par gange, men lod det gå ubemærket hen.

SEX I DAG?

Kort inden vi skulle forlade restauranten skulle jeg på toilettet. Da jeg var færdig og kom ud fra mændenes wc stod hun der...hun ventede på mig! 

"Nu har du siddet og kigget på mig og mine bryster i lang tid, hvis du er til noget og tør så ringer du til mig i morgen formiddag kl. 10.00 på dette nr. og laver en aftale..... (kunstpause)... slave!" Jeg blev helt paf, hun havde læst mig fuldstændig rigtigt.

Jeg fik fremstammet "Javel Frue og tak jeg lover at ringe". Jeg stak sedlen hun havde givet mig i lommen, og hun gik på kvindernes wc og jeg gik tilbage til vores bord, og kort efter forlod vi restauranten.

Om natten havde jeg svært ved at sove og jeg var megaliderlig, jeg tror at jeg havde ståpik på hele natten. Den næste dag valgte jeg at arbejde hjemmefra så jeg kunne ringe som lovet. Tiden sneglede sig afsted og jo nærmere jeg kom 10.30 jo mere nervøs blev jeg, åndedrættet blev hurtigere og jeg fik våde håndflader. Blev nervøs og var lige ved at trække mig, men tænkte at det løs som en erfaren Frue der var verbal og fræk.

Kl. 10.30 præcis ringede jeg nummeret op. Der gik lidt tid før telefonen blev taget og der blev bare sagt "Hallo". Jeg vidste ikke om det var hende eller hun bare havde givet mig et tilfældigt nummer. Jeg sagde stille "det er slaven, Frue".

Der var stille, så sagde hun "Det var godt slave du er punktlig, det er noteret!". 

"Hvis du tør stille op hos Fruen til en omgang du aldrig vil glemme og hvor du forlader Fruen fuldstændig tømt til sidste dråbe for slavesperm, er du velkommen. Men det skal være i morgen kl. 10.30 igen men her hos Fruen, tør du det slave?!".

Jeg skulle jo arbejde, men tænkte at jeg tager en sygedag for det her lød for vildt og frækt, så jeg sagde "Ja det tør jeg godt Frue". Fruen gav mig adressen og fik ordren om at møde op nybadet, intimbarberet og uden underbukser, tights e.l.

Næste dag meldte jeg mig syg fra jobbet og kørte ud i nærheden af Fruens adresse og sad og ventede på at klokken skulle nærme sig 10.30, for jeg ville ikke komme for sent eller tidligt.

Præcis 10.30 ringede jeg på dørtelefonen og jeg kunne genkende stemmen der bare igen sagde "Hallo!". Jeg sagde forsigtigt "Det er slaven, Frue!". "Jeg kan ikke høre dig, tal højere!". Jeg syntes det var lidt pinligt at stå der og sige at jeg var slave, men talte højere og gentog "Det er slaven, Frue". 

"Det var bedre, slave, kom indenfor". Døren summede og jeg kunne gå op til Fruen på 2. sal, øverst i ejendommen.

Jeg bankede på og ventede lidt så blev døren åbnet og Fruen stod i et helt sort latex sæt, meget stramt der fremviste formerne og ikke mindst Fruens store bryster! Jeg blev helt stum og hun nød min reaktion. "Nå det var godt slave, kom indenfor!".

Jeg tog skoene af og hun bad mig følge med ind i stuen hvor Fruen satte sig i sofaen og sagde jeg skulle stille mig midt i stuen så hun kunne se mig an. Jeg stod og var nervøs, men også tændt. "Tag din t-shirt af!"...jeg adlød..."Tag dine strømper af!"... stod nu kun i cowboybukser med en god halvstiv pik i uden underbukser, så den var svær at skjule.

Åben dit bælte og dine bukser og hold fast i dem til at starte med. Jeg adlød, holdt i bukserne så de ikke faldt ned.

"Træk dem lidt ned lige over slavepikken!". Jeg adlød og nu var jeg bare hård! "Tag dem helt af og lad din slavepik svippe op over dem når du trækker bukserne ned over!".

Det gjorde jeg og pikken svirpede op og stod hård lige ud i luften, bukserne sank til gulvet og jeg blev beordret at gå ud af dem og lægge dem til side sammen med resten af tøjet.

Jeg stod nu helt nøgen foran Fruen, hård, liderlig, genert og afventende.

"Er du indforstået med at du vil blive malket helt tom som du sikkert aldrig er blevet før slave?!".

"Ja Frue, det er jeg".

Fruen rejste sig, kom hen og stod tæt på mig og lod brysterne køre hen over min brystkasse...jeg kiggede ned for ikke at kigge Fruen i øjnene. "Nå du er en babsoman, slave!" "Ja Frue, det er jeg".

Fruen forlod rummet og kom tilbage med en kasse, som hun åbnede og tog nogle manchetter samt et halsbånd op af. Fruen rakte det frem til mig og beordrede mig at tage det på. Jeg startede med manchetterne på ankler og håndled selvom det er svært selv at sætte på, og sluttede med halsbåndet.

Fruen satte en kæde i halsbåndet og trak mig ind i et andet rum, der var spisestuen. På bordet lå et latex lagen og det lignede at der lå en dyne e.l. nedenunder, nok for at det var mere behageligt at ligge på. "Læg dig op på ryggen!" faldt den korte bestemte ordre!

Jeg adlød, jeg var nervøs spændt og liderlig som aldrig før. Jeg mærkede hvordan Fruen tog mine håndled over hovedet og med en karabin hage låste dem sammen, derefter et reb som blev bundet til noget nede under bordet. Nu var armene helt strakte.

Benene blev bundet til hver sit bordben så jeg lå helt udspændt. Men Fruen havde et trick mere i ærmet. Fruen tog 2 stykker reb og band i hver sin side af den metalring der var i halsbåndet. Og de blev bundet hver sin vej og ned under bordet, så mig hovede heller ikke kunne bevæge sig!

Jeg fik et blindfold på og hørte Fruen sige "Så kan du ligge lidt og hygge dig her slave!". Fruen forlod rummet, lukkede døren og så lå jeg der!!!! Jeg mistede al tidsfornemmelse og tankerne kørte rundt i mit hovede, jeg kendte jo ikke Fruen, hun kunne være en psykopat, hun havde mig jo fuldstændig fikseret og jeg kunne ikke forsvare mig. Endelig hørte jeg døren gå op og Fruen kom ind og sagde "Er du klar slave?!" "Ja Frue, jeg er meget klar!".

Jeg mærkede noget koldt blive hældt ud over min pik, og Fruens varme hånd gribe om min hårde pik og gnide stille og roligt...det var skøn olie der var rigeligt af. Jeg stønnede og takkede Fruen.

Fruen kunne sit kram, pikken blev onaneret med hele hånden, nogle gange kun strengen der blev masseret blidt og andre gange fik mellemkødet en lidt hårdere tur. Jeg stønnede højere og Fruen stoppede. Fruen gik og kom tilbage pressede en gagball i min mund og spændte fast bag mig hovede. Fruen gad åbenbart ikke høre mig stønne for højt!

Fruen fortsatte og kørte mig til grænsen af hvor jeg var ved at komme, jeg vred mig, stønnede og Fruen spillede mig som et instrument. Vidste hvornår Fruen skulle stoppe for at jeg ikke kom, og hvornår Fruen kunne fortsætte igen hurtigt efter for hele tiden at holde mig på dupperne!

Det var så frækt og samtidig så frustrerende. Til sidst lå jeg og forsøgte at tigge og bede i gagballen, men Fruen grinede bare og sagde "Jeg kan ikke forstå dig slave!". "Men jeg tænker at du gerne vil komme, ikke sandt slave?!". Jeg forsøgte at sige "Jo Frue".

Jeg har aldrig fået sådan en god omgang onani og min krop rystede til sidst af manglende udløsning. Og midt i det hele forlod Fruen mig igen, uden at jeg var kommet. Jeg stønnede, tiggede og forsøgte at få Fruen til at blive og give mig udløsning. Men nej, døren blev lukket igen. Dette var både fysisk dominans og psykisk. Jeg var desperat og liderlig som aldrig før!

Min slavepik faldt til sidst og jeg lå der helt alene. Fruen kom ind igen og sagde "Nå slave, har du fortjent at komme?!" "Ja Frue" fik jeg nogenlunde sagt igennem gagballen.

"Men det er jo så kun første tømning, slave og slet ikke den sidste det er du indforstået med ikke?!. Hvis du ikke er bliver du løsnet og du tager hjem og vi taler aldrig sammen igen!".

"Ja Frue be om".

Fruen hældte mere olie ud og nu gik hun virkelig til den, Fruen tog hårdt fat om pikken samtidig med Fruen kradsede lidt på mellemkødet og jeg var hurtigt tæt på igen...stønnede...vred mig.... "Er du klar slave?!".... "Ja Frue be om".

Og lige som jeg var ved at komme slap Fruen mig fuldstændig igen, og gik ud af rummet!!! Jeg var så frustreret og var en del af et vildt mindgame! Jeg troede jo lige vi havde en aftale!

Jeg lå og forsøgte at vride mig lidt så min pik kunne køre op ad maven og den vej give mig udløsning, men i det det samme kom Fruen ind og spændte nogle brede bælter om min mave og ned om bordet så jeg ikke kunne det. Hun måtte have et kamera sat op så hun kunne se hvad jeg lavede derinde! Og så forlod hun mig igen.

(fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.