TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Mændene der står uden for bilen, har fanget legen og er helt stille. Jeg nikker til dem, og med mit nik kommer der straks tre fire hænder ind i bilen. Kan se hvordan de leger med dine bryster...

Kører ind på tanken, og parkerer et godt stykke fra de andre biler. Tager dine briller af dig og giver dig blindfold for dine øjne så du intet kan se. Placerer mundbindet så ingen vil kunne kende dig.

Åbner din frakke, tager den af dig og lægger bilsædet ned så du ikke umiddelbart kan ses udefra, og bilen startes igen. Kører kun et lille stykke tid inden bilen bremses og slukkes. Tager dit ene ben og lægger det over mine ben, og begynder at kærtegne dine bryster.

Ser på dig, og ser hvordan dine bryster reagerer positivt på mine berøringer. Hører på dit åndedrag hvordan din krop reagerer på mine hænders krævende kærtegn af dine bryster, dine brystvorter, inden min hånd forlader dine bryster og glider ned over din mave, videre ned mellem dine spredte ben. Spreder dine skamlæber helt og lader en finger finde din let hævet klitoris. Fortæller dig hvor fræk du ser ud, hvor varm og skøn din nøgne hud føles mod mine fingre.

Fortæller dig at der står tre mænd lige uden for bilen og at de har trukket deres stive pikke frem. Fortæller dig hvordan de står og ser på dig, mens de onanerer til din frække smukke liderlige krop, alt imens mine fingre fortsætter deres insisterende leg over din klitoris.

Kan mærke hvordan din krop spændes, og lader mine fingre glide op over din mave, op mod dine bryster igen. Finder først den ene brystvorte som jeg klemmer krævende, inden mine fingre finder din anden brystvorte som jeg på samme måde kræver, og ser hvordan dine brystvorter trækker sig sammen, i hvad jeg tolker som nydelse, i alle tilfælde når jeg hører dit tunge åndedrag under mundbindet.

Drejer mig lidt i sædet, så en hånd kan bevæge sig op ad dit ben, dit inderlår, finde din fisse, mens den anden fortsat kan kærtegne dine bryster og dine brystvorter på skift.

Fortæller dig at to mænd mere er kommet hen, og at også de har trukket deres stive pikke frem som de står og leger med lige der på den anden side af bilruden. Fem stive pikke der onanerer kun til dig. Du kan mærke hvordan min pik også har rejst sig under dit ben, men da du prøver at få din hånd ned til min pik, stopper jeg dig, lader en løkke lukke sig om dine håndled så de bliver trukket sammen. Trækker hurtigt den anden ende af rebet ind over dit hoved, og binder dem bag om nakkestøtten, mens jeg fortæller dig, at jeg nu har den fulde kontrol. Du har gjort 6 pikke stive, 6 pikke der lige nu kun kan tænke på at få lov til at røre dig, kneppe dig, bruge dig, bruge dine huller.

Jeg læner mig tættere op ad dig, lader min tunge glide over dit øre og hvisker i dit øre at jeg bestemmer, mens jeg ånder lidt tungt ud, så du kan høre min let dyriske liderlighed i det øjeblik. Hvisker i dit øre at vi holder mellem lastbilerne, og ingen kan se os, kun de 6 mænd der står med deres stive pikke og onanerer, og at de kun onanerer til dig, til din liderlighed, til din lyst.

Du spørger om du må komme, og jeg flytter mine hænder fra dine bryster, fra din fisse og siger nej. Lader dig ligge, retter mig op i sædet, inden jeg starter bilen og kører et lille stykke. Tager mundbindet fra dit ansigt og kysser dine læber, løsner rebet så du får dine hænder tilbage. Giver dig besked på at tage blindfoldet af, tage din frakke på, og rette sædet op igen. Sætter bilen i gear og kører ud på motorvejen, med dit ben over mit, men nu har du frakken til at skjule dig lidt.

Du sidder og ser ud af bilruden. Du kan se at vi ikke er på vej hjem, men at vi kører videre ud af motorvejen. Mine fingre glider over din åbne frække fisse, finder din klitoris og du lægger sædet lidt mere ned og jeg kan både se og høre du er på kanten, præcis der hvor jeg vil have dig, i lysten og liderlighedens sansezone, hvor enhver berøring sender små stød ud i din krop.

Jeg kører af motorvejen og holder ind til siden i rabatten. Beordrer dig ud af bilen hvor du skal tage din frakke af og smide den ind på bagsædet af bilen. Du ser nærmest vredt og lidt måbende på mig, men efter et sekunds ventetid stiger du ud af bilen, tager din frakke af og smider den ind på bagsædet. En lastbil kører forbi og han dytter glad i hornet mens du sætter dig tilbage i bilen.

Jeg blindfolder dine øjne igen, lader mine hænder kærtegne dine bryster inden jeg justerer brystvorteklemmerne så de strammer, men ikke for meget. Kæden mellem brysterne trækker jeg kontrollerende i, sikrer mig at klemmerne ikke falder af ved det mindste træk, kysser dine læber, hvisker i dit øre: ”Klar til del to af dagen?” Du nikker stumt. Jeg sætter bilen i gear og triller langsomt videre. Ved første venstresving drejer jeg af ind på en mindre vej.

Vi kører kun de tilladte 50 km/t og jeg fortæller dig hvordan vi kører forbi en gruppe mænd der står og arbejder. Fortæller dig at de så direkte på dig da vi kørte forbi, og kan fornemme din spænding vokse. Du er helt tavs, men mine fingres leg med din klitoris og dine skamlæber kan mærke hvordan din fisse nu er mere våd end den var tidligere, hvis det overhovedet er muligt.

Et stykke nede af vejen drejer vi igen ind til venstre, ind til den for mig kendte parkeringsplads. Der er som jeg havde håbet en fem seks biler, og da jeg kører ind, kan jeg se der i alle tilfælde er 8 mand som står der på pladsen. De spotter straks dig i forruden, så da jeg parkerer bilen stimler de hurtigt sammen ovre i din side, ser ind på dig af sideruden.

Jeg leger med klemmerne om dine brystvorter, trækker let i kæden, lader min mund lukke sig først om din ene brystvorte, bider let sammen om klemmen, inden jeg gentager med din anden brystvorte. Kan høre hvordan den søde smerte sender liderlighed ud i din krop.
Fjerner den ene klemme, og kan straks se din reaktion. Hele din krop giver sig, endorfinerne der sendes ud i hele din krop. Tager den nu ekstra sensitive brystvorte i min mund, lader tungen lege forsigtigt med den. Med en hånd mellem dine ben, leger jeg samtidig med din klitoris, samme gentager jeg med den anden brystvorte.

”Stol på mig” siger jeg mens jeg fører en finger op foran mine læber, så mændene der står udenfor bilen kan forstå de skal være stille. Jeg ruller bilruden ned, hvilket giver god mening da bilen er blevet ganske varm. Jeg lægger dit sæde yderligere ned, lægger dine ben spredt op mod forruden i bilen. ”Bliv, jeg er tilbage om lidt” siger jeg da jeg åbner min bildør og stiger ud af bilen.

Mændene der står uden for bilen, har fanget legen og er helt stille. Jeg lader der gå et par minutter inden jeg nikker til dem, og med mit nik kommer der straks tre fire hænder ind i bilen. Kan se hvordan de leger med dine bryster, hvordan de leger med din fisse, og ikke mindst kan jeg se hvordan du først er overrasket, men også hvordan du hurtigt blot nyder. Jeg åbner bildøren i min side, lader min mund glide helt tæt på dit øre: ”Og nu skal du ikke længere spørge om lov til at komme.”

Jeg træder igen ud af bilen, lader døren stå åben i min side så jeg kan følge mændenes hænders leg over din liderlige, lystne krop. Ser hvordan du nærmest vrider dig i nydelse, i sanselig liderlighed, og der går ikke mange sekunder før du belønner mændene med en kraftig orgasme. De lader dig få meget kort tid, inden deres fingre og hænder igen leger med din krop. Du reagerer som du altid gør, jeg kan se hvordan liderligheden i dig igen vokser og din næste orgasme skriges ud i bilen. Et par af mændene har taget deres pikke frem som de står liderligt og onanerer, mens deres øjne kun er på dig. Efter tredje orgasme går jeg hen til bildøren, og mændene gør plads. Jeg åbner bildøren, retter bilsædet op i en mere ret position, sætter dine ben på jorden udenfor bilen og peger på den nærmeste mand. Han har ikke den største pik jeg nogen sinde har set, men den er stiv og klar. Han forstår og stiller sig hen foran dig, tager forsigtigt fat om dit hoved og styrer pikken mod dine læber som du lydigt og med en nydende lyd straks skiller, så hans pik kan glide ind i din mund.

Han kærtegner dine bryster let mens du får fat om hans pik, og lader hele pikken forsvinde ind i din mund, lader en hånd lege med hans nosser mens du begynder at kneppe ham med din mund, og jeg ved at du nyder smagen af pik, også fremmed pik. Skulle jeg have været i tvivl er jeg det bestemt ikke, alene på grund af de frække lyde der kommer fra dig. Jeg ved din fisse nu igen bliver klar, klar til endnu mere.

Ser hvordan hans pik kommer helt ud af din mund, inden du lader den forsvinde helt ind i din mund igen, og kan tydeligt høre på manden at han kommer og ved at du vil sluge hver en dråbe af ham. Du beholder hans pik i munden mens den bliver lidt mere slap, slikker de sidste dråber sperm af hans pik og jeg peger på den næste stive pik der står klar. Den er lidt mindre, men igen en stiv pik, og jeg ved jo du elsker stive pikke. Han skifter plads med den anden, og jeg kan næsten høre din glæde, da det går op for dig der er endnu en pik klar. Du styrer den direkte i bund i din mund, finder hans nosser og det ser ud som om du også lader en finger lege med hans anus. Jeg kan se hvordan de andre mænd nu har fundet deres pikke forventningsfulde frem, og manden med sin pik i din mund har vist varmet lidt for meget op, da han kommer lynhurtigt. Også hans sperm sluger du, også hans pik slikker du ren, inden næste pik står klar foran dig. Denne gang en ret stor pik som jeg kan se du ikke vil kunne sluge helt. Kan nu også se hvordan dine fingre er begyndt at lege med din fisse mens hans hænder har fanget dit ene bryst.

Jeg går ind og afbryder, trækker dig op og stå, fører dig hen til køleren som jeg bukker dig ind over. Ser på manden med den store pik, og ser hvordan han tager kondom på inden han stiller sig bag dig, og lader sin pik langsomt glide op i din ventende varme fisse. Den glider helt i bund inden han langsomt hæver tempoet ud og ind, dybt op i dig. Jeg kan både se og høre din nydelse, han når i bund fire eller fem gange inden endnu en orgasme rammer din krop, og da hans tempo øges er det som om din orgasme fortsætter i et bølgebrus gennem din krop. Også hans pik må overgive sig rimeligt hurtigt, inden han dyrisk brøler en orgasme ud. Han trækker sig ud af dig, mens endnu en mand har taget kondom på, så du når kun at være tom i meget kort tid inden en ny frisk pik glider op i dig. Han tager dig noget mere groft, noget mere krævende end de andre mænd har haft gjort, og jeg vurderer om jeg skal stoppe ham, men du lyder som du nyder. Da endnu en orgasme rammer dig, ved jeg at du har nydt. Du falder nærmest sammen over bilen, og jeg vurderer at det er tid til at stoppe, i alle tilfælde lige for nu.

Jeg stiller mig hen til dig, tager dig i mine arme og lukker min frakke om os begge, så du ved du nu er i min beskyttelse igen, du ved at du kan være tryg. Tager din frakke og giver dig den på, fører dig til bilsædet og sætter dig ind, giver dig sikkerhedssele på, takker herrerne for deres hjælp med et smil, sætter mig ind i bilen og triller derfra, ud på den lille landevej. En 100 meter nede af vejen holder jeg ind til siden, standser bilen, tager dit blindfold af dine øjne, og ser ind i dine øjne. Ser glæden og den lille glædens tåre, og ved jeg har ramt noget særligt i dig, igen i dag.

Fremvist
I alt: 5 ud af 5 - fra i alt 3 stemmer

Kommentarer  

#1 Dammegood 26-11-2021 16:04
Så frækt :-)
Skriv lige hvor jeg kan møde jer ;-)
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér