TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Vi satte stolen på gulvet ikke så langt fra bænken hvor Julia blev gennemkneppet af dildo-maskinen. “Tom. Sæt dig op på briksen, så dine ben kan komme op i bøjlerne.” sagde Kelly...

Måneder gik. Vi hyggede os alle sammen og nød hinandens selskab. Skoleåret var ved at være slut. Over på skolen holdt jeg afstand til Julia for ikke at starte rygter. Vi ankom altid forskudt og gik også forskellige ruter hjem.

Det var en stor dag, da jeg fik kørekort. Så kunne vi fredag eftermiddag med mig som chauffør køre til Bellingham og handle ind. På en af de første ture ind til byen hentede vi nogle store kasser som var blevet sendt til Kelly. Vi fik den med besvær op på ladet. Da vi kom til huset, bar vi kasserne ned. Vi måtte alle hjælpes. Jeg spurgte hvad hun havde købt og hun svarede at det var et reolsystem til en af de andre kælderrum. Vi satte kasserne ind i rummet og låste døren. Kelly ville selv sætte det op, da rummet rummede mange minder fra hendes ægteskab. Det kunne vi godt forstå.

En måned senere fik Mary besked om at hendes tante var død, så Kelly og Mary ville rejse over til begravelsen og vi vil få huset for os selv.

Jeg kørte dem til lufthavnen fredag efter skole. Da det blev lørdag morgen iklædte jeg mig korsettet så godt jeg kunne og gik ud på gangen hvor Julia også kæmpede. Efter lidt frustreret arbejde med at hive forgæves i forskellige snore, blev vi enige om at stramme hinandens korset. Jeg startede med Julia’s korset. Det var fascinerede at se hvordan hendes talje træk efter træk blev mindre og skabte en krop som jeg fik stiv pik af at se på. “Åhh. Det er for stramt” stønnede Julia. Jeg bøjede mig frem og gav hende et kys på halsen “Det bliver lige tilpas.” hvorefter jeg tog et skridt tilbage og satte den ene fod på hendes ryg og trak til. Julia hostede. “Bare vent.” sagde hun.

Jeg bandt en knude da jeg var tilfreds, hvorefter jeg vendte mig om og lod Julia komme til så hun kunne stramme mit korset.

Jeg mærkede hende ene fod på min ryg og så trak hun ellers så hårdt i snorene så det føltes som om at jeg fik en knytnæve i maven. “Åh. Gud” stønnede jeg. Julia lo hvorefter hun fortsatte med at hive og slide i snorene.

Da hun var tilfreds tog vi regnbukser og jakke på. Vi spiste morgenmad. Der gik ikke længe før vi kom på at det var tid til at gå i kælderen. Vi tog overtøjet af og fjernede skridt-stykkerne som dækkede vores private kropsdele. Liggende i sengen ved siden af hinanden begyndte vi at kysse og kærtegne hinanden. Julia kiggede mig dybt i øjnene. “Jeg vil have dig nu.” Jeg nikkede. Julia havde købt gummi og så jeg trak det over min pik hvorefter hun vendte sig om så jeg kunne tage hende.

Jeg pressede forsigtigt piken ind i hende. Hun stønnede og sagde “av” da den perforerede hendes hinde. Jeg stoppede forskrækket, men hun beroligede mig. Jeg begyndte at støde den ind i hende. Hun var snæver. Det var dejligt. Julia stønnede og sukkede imens at jeg langsomt satte farten op. Jeg mærkede hvordan mine kugler ramte hendes mellemkød og var på grænsen til at få udløsning da hendes stønnen blev højere og hun krummede sig sammen. Så sprøjtede jeg inde i kondomet.

Jeg trak den halvstive pik ud. “Var det godt?” spurgte jeg.

“Ja. Men jeg vil have mere. Brug vibratoren på mig”. Hun vendte sig om og lagde sig på ryggen. Jeg tog vibratoren og begyndte at køre den op og ned langs hendes revne. “Åhhhh. Bliv ved. For Guds skyld. Bliv ved” Hun tog sig om brysterne og hendes krop spændte op, hvorefter hun udstødte en gryntende lyd. Så blev hendes krop slap og hun gjorde tegn til at det var nok.

Jeg lagde mig i sengen ved siden af hende.

“Det var min første gang” sagde hun stille.

“Jeg håber at det ikke bliver den sidste” kommenterede jeg.

“Det var dejligt, men det er som om at gummibolden og brugen af vibratoren bare er mere intens.”

“Jeg forstår dig. Når Kelly og Mary malker mig, så overgår det også alt. Er det forkert?” spurgte jeg.

“Jeg ved det ikke” svarede hun.

Vi var trætte og faldt i søvn i hinandens arme.

Jeg skulle hente de to kvinder Søndag aften. Jeg tog den svære regnfrakke på og satte mig ud i bilen. Da jeg kom til lufthavnen stod de klar og ventede udenfor.

“Har I haft en god weekend?” spurgte Kelly

“Ja. Den har været god. Vi gik helt ned til Portage Island på sandbanken. Der var nogle folk ude og samle skaldyr.”

“Det lyder dejligt. Vi er også glade for at være hjemme igen. Det ser ud som om at I har overholdt påklædning-standarden i weekenden selvom vi var væk. Det er jeg glad for at se. Har I lavet andet?”

Jeg rødmede. Det var vist svar nok for Kelly lo og Mary stemte i.

Vi kom hjem og de to kvinder kaldte os ned i kælderen da de havde pakket ud. Snart stod vi foran dem kun iført vores korsetter.

“I dag skal Julia på bænken. Jeg tror at hendes tid som jomfru er ovre og så kan hun lige så godt prøve den store tur.” sagde Mary

Julia kiggede vredt på mig. “Har du sagt noget?”

Mary afbrød hende. “Tom har intet sagt, men han er nem at læse og I har ikke tømt skraldespand, så gæt hvad vi fandt der. Der er intet galt med det I har gjort. Tværtimod. Det er en naturlig handling mellem to unge mennesker. Julia. Kom herover.”

Julia lagde sig modvillig på maven ovenpå bænken. Manchetterne blev låst fast og hun først hætten over hovedet og derefter gummibolden i munden. “Ligger du behageligt?” spurgte Mary.

“mmff” kom det fra Julia

“Det må betyde Ja.” svarede Mary.

Kelly havde skiftet dildoen ud og justeret på højden, så den var positioneret lige ud for hendes revne.

Mary tog vibratoren og begyndte at bruge den på Julia som gryntede af vellyst over de positive strømninger som bredte sig i hendes krop. Kelly førte langsomt dildoen hen så den ramte Julia. Hendes krop gav et lille sæt da spidsen ramte hendes hud. Hun vidste hvad der måtte komme, men var overgivet følelsernes vold på grund af Mary’s arbejde med vibratoren. Dildoen blev langsomt og forsigtigt ført ind i hende til den var halvt inde. Så trykkede Kelly på en knap og dildoen kørte langsomt ind og ud. Julia sukkede. Mary fortsatte med at bruge vibratoren.

Kelly kom over til mig. “Følg mig. Jeg skal bruge din hjælp” Vi gik ned til det kælderrum hvor kasserne var blevet båret ind i. Da hun låste op og åbnede døren, kunne jeg se at kasserne havde rummet en slags undersøgelsesbriks som man ser når man er på lægebesøg.

Vi løftede den og bar den ned til rummet hvor Mary og Julia stadig var igang. Julia’s krop var dækket af sved. Hun stønnede tungt og savl løb ud af mundvigen. Mary stoppede med at bruge vibratoren. Julia lagde næsten ikke mærke til det da dildoen stadig kørte ind og ud i et monotont tempo.

Vi satte stolen på gulvet ikke så langt fra bænken hvor Julia blev gennemkneppet af dildo-maskinen.

“Tom. Sæt dig op på briksen, så dine ben kan komme op i bøjlerne.” sagde Kelly.

Jeg satte mig op på briksen. Lige så snart at jeg havde lagt mig til rette, førte Kelly læderremme over min krop. Mary gav mig nogle manchetter på som blev fastgjort til briksen. og min ben blev også fikseret med læderremme så de lå fastspændt til bøjlerne. “Er det behageligt?” spurgte Kelly. Jeg nikkede.

Så fik jeg en stor gummibold ind i min mund. Mary gik tilbage og begyndte at bruge vibratoren på Julia igen. Hun trykkede en knap og dildoen satte farten op. Julia begyndte at stønne højere. Hendes vejrtrækning blev hurtigere og der kom små bobler i kanten af hendes mund hvor gummibolden effektivt begrænsede hende fra at tale. Mary trykkede en gang til på en knap og nu kørte dildoen ind og ud af hende som et stempel. Julia’s stønnen blev intens og så kom der nogle klagende lyde fra hende. Hendes krop spændte op. Mary pressede vibratoren hårdt mod hendes klitoris og de lyde som kom fra Julia var nærmest en slags knurren som om at hun var et vildt dyr fanget i en fælde. Et afstumpet skrig kom fra hende før hun klagende sank sammen over bænken. Den eneste lyd i rummet var fra dildoen som skånselsløs bankede ind og ud af hendes krop. Mary slukkede for dildoen og skubbede forsigtigt maskinen så dildoen til sidst gled ud af hende med en lille svuppende lyd. Det dryppede ned på gulvet fra hendes revne. Hendes krop var som en slasket klud.

“Jeg tror at vi skal lade hende hvile et øjeblik. Tom! Nu er det din tur” sagde Kelly

Mine øjne havde alt for længe været fokuseret på Julia. Jeg havde ikke set hvad Kelly havde lavet. Nu kiggede jeg på hende og så hende have en kæmpe påspændingsdildo på. “Hvor tror du den skal hen” sagde hun og pegede på dildoen.

Jeg vidste hvor den skulle hen. Jeg mærkede sveden perle ned over min pande. “MMFFF” kom det fra mig da jeg prøvede at protestere. Den var kæmpestor. Den ville aldrig kunne være i mig.

Kelly tog nogle gummihandsker på og dyppede dem i en krukke. Så lod hun en finger ramme ringmusklen og efter lidt leg med den hvor jeg forskrækket prøvede at komme fri fra stolen, så gled fingeren ind. Jeg kunne intet gøre. Hun kørte fingeren lidt rundt og frem samt tilbage. Så kom finger nummer to ind. Det gjorde ondt et øjeblik, men så vænnede min krop sig til det. Mary kom hen til mig og begyndte at massere mine brystvorter og kyssede min krop forskellige steder.

Hun tog en rem ved hoveddelen og førte den hen over min pande før hun strammede den så mit hovedet blev presset ned mod briksen og jeg kun var i stand til at se op i loftet.

Fingrene blev taget ud blot for at blive erstattet af en dildo i mellemstørrelsen. Kelly kneppede min numse med den et stykke tid. Min pik var blev halvstiv. Det så Mary og hun begyndte at rive den af på mig. Jeg var næsten ved at få udløsning da hun stoppede og hun hurtigt satte en lille rem om mine nosser og en anden lille rem om roden på min pik. Det føltes meget intens, men det var som om at jeg blev holdt fast på grænsen til at få udløsning.

Dildoen blev taget ud og så rykkede Kelly hen til mig. Spidsen af den store dildo ramte min ringmuskel. Med det samme følte jeg smerten over det alt for store fremmedobjekt som nu skulle ind i mig. Jeg gryntede af smerte. Grynt var alt hvad jeg kunne fremføre på grund af den store gummibold i min mund. Kelly lagde pres på, men den ville ikke ind. Så tog hun et skridt tilbage og begyndte at smøre dildoen ind i noget, hvorefter hun kom hen og lagde pres på igen.

Med et gled den store dildo ind i mig. En chokbølge gled gennem min krop. Kuldegysninger bredte sig gennem rygsøjlen. Kelly lod mig vænne mig til den ukendte følelse et øjeblik, hvorefter hun begyndte at støde dildoen ind i mig lidt af gangen. Marys hænder kærtegnede min krop. Hun bukkede sig ind over mig og begyndte at slikke min ene brystvorte. Den blev stiv. En skarp smerte ramte mig da hun satte en klemme på. Min pik var sunket en smule sammen. Jeg kunne slet ikke rumme al den smerte. Mary gik igang med den anden brystvorte og savl sprøjtede ud af mundvigen af jeg skreg af smerte da den anden klemme blev sat på.

Kelly stødte dildoen længere og længere ind indtil hun var tilfreds. Så gav hun tegn til Mary som begyndte at tage sig af min pik. Hun løsnede de to remme omkring nosser og roden. Så tog hun den i munden og masserede min pung. Jeg var helt væk på det tidspunkt. Min krop reagerede nærmest mekanisk. Jeg fik udløsning og Mary pattede løs og slugte hver en dråbe. Hun blev ved indtil allersidste dråbe forlod mig. Hun løftede hovedet og nikkede til Kelly som stoppede med at pule mig. Forsigtigt blev dildoen trukket ud.

Kelly fandt en buttplug som jeg fik stukket op i min numse, hvor nerverne var ved at gå amok. Så efterlod de mig i stolen. Jeg kunne ikke se så meget da mit hovede stadig var fikseret. Pludselig stod Julia bøjet over briksen.

“Har du det godt? Jeg har fået besked på at løsne dig. Kelly og Mary er gået ovenpå for at lave mad.”

Hun startede med at fjerne klemmerne. Det gjorde ondt da blodet kom tilbage til brystvorterne igen. Det var godt at det ikke var gummibolden hun tog af først. Efter at have løsnet alle læderremmene blev jeg hjulpet op fra briksen. Mine ben rystede da jeg stod på gulvet. Julia hjalp mig med skridt-stykket mellem mine ben da jeg kom op og stå. Buttpluggen blev derinde og vi gik op for at spise.

Det havde været en lang dag. Efter maden tog vi alle et langt brusebad og endelig kom buttpluggen ud.

Briksen blev efterfølgende brugt tit.

Fiskerlejet - Alene hjemme del.3
I alt: 4.8 ud af 5 - fra i alt 4 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér