BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde bedt dig møde mig på et værtshus i den indre by, til vores lille hemmelige rollespil. Hvis du mødte nogen du kendte på værtshuset skulle du sætte dig ved deres bord, hvis der ikke var nogen du kendte skulle du sætte dig ved et bord alene.

Du havde fået besked på at være feminint og lidt udfordrende på, dog uden der var givet yderligere instrukser, vi skulle mødes klokken 14.30.

SEX I DAG?

Du havde været igennem dit tøjskab nogle gange, men havde til sidst valgt at tage en sort knælang kjole, selvsiddende strømper, en lille trusse, en sort blonde BH og en tynd hvid skjorte på. Igennem skjortens stof kunne man mere end ane din blonde BH, og du følte dig indbydende og fræk.

Da du kom ind på værtshuset, var der ikke særligt mange mennesker, da sad 3 mænd ved det ene bord, 2 kvinder ved et andet og en enlig kvinde sad med sin PC og så ud som om hun arbejdede. Nede i det ene hjørne sad der 5 mand og snakkede højlydt om et eller andet.

Du fandt et bord lidt afsides fra de andre, der var ingen du kendte. På vejen ned til dit bord bemærkede du at flere af mændene kiggede efter dig, du følte dig sikker på at dit tøjvalg ville blive godkendt.

Du fik bestilt en drinks, som tjeneren hurtigt og behændigt kom ned med, klokken nærmede sig 14.30, men du havde alligevel en følelse at tiden gik langsomt. Du havde oparbejdet en liderlighed over de sidste timer, og du følte hvordan din krop længedes efter kærtegn.

Da jeg kom ind i baren stillede jeg mig først oppe i baren, lod som om jeg ikke kendte dig, ligesom vi havde aftalt. Jeg var iklædt grå habit, skjorten var åbnet i halsen som om jeg netop havde fået fri fra arbejdet, du mødte mine øjne kort da jeg lod dem glide over resten af værtshuset.

Fra et af de andre borde kom en mand hen, og spurgte om ikke han måtte give den næste drinks, jo din påklædning og dine indre følelser havde afsløret dig, du oste af erotik, af sex, af leg.

Manden der var kommet hen var faktisk en meget pæn herre, men man kunne se at han var klar over det, og han var ikke vant til at få afslag, du sagde pænt nej tak, og han gik lidt slukøret hen til sin plads.

Imens du havde været optaget af manden, havde den enlige kvinde bevæget sig op i baren, og du kunne se hun sagde et eller andet til mig, jeg smilte, men rystede på hovedet.

Tog min drinks og gik ned mod dig, må jeg sidde her, spurgte jeg. Du nikkede og jeg spurgte om du kunne drikke en mere, hvilket du sagde ja til.

Manden fra før fulgte med i ”forestillingen” lidt detroniseret. Jeg lænede mig lidt ind mod dig så kun du kunne høre mig ”hvad har du på under den kjole” du syntes det var lidt akavet at snakke om her på værtshuset, men svarede lavt ”trusser”, ”dem vil jeg ha,”

Mente jeg det virkelig, ville jeg virkelig ha du skulle tage trusserne af og give dem til mig. Du kunne se på mig at jeg mente det, men ville du gøre det, du rejste dig og fandt toilettet, som var overraskende rent taget i betragtning af adressen.

Du tog dine trusser af og de var ikke svære at gemme i din lukkede hånd.

Du gik tilbage mod bordet, du følte at alle i lokalet kunne se lige igennem din nederdel, hvilket selvfølgelig ikke passede, da du kom ned til bordet lagde du dine trusser i min hånd.

Til din store overraskelse, lagde jeg trusserne på bordet, bukkede mig ned og åbnede min taske, tog trusserne og lagde dem ned i tasken. Du var sikker på at alle på værtshuset havde set dette, men det virkede kun som om den tidligere bejler havde set manøvren, men han var til gengæld også ved at tabe både næse og mund.

Jeg sad ved siden af dig, og lagde nærmest tilfældigt min hånd på dit knæ. ”det var meget bedre”  ”nu vil jeg blot lige mærke efter om du så også er trusseløs” Igen denne følelse af grænser der blev skubbet, ikke uoverkommelige grænser, men du havde aldrig siddet trusseløs på et værtshus, og der var slet ingen der havde rørt din kusse på et værtshus, men du spredte ikke desto mindre benene langsomt så du kunne mærke nederdelens stof langsom gled opad dit lår, med min hånd følgende lige efter stoffet.

Du takkede værten for at der var dug på bordet, så ingen andre kunne se hvad der præcist foregik mellem dine ben.

Min hånd kom helt op og ramte din fisse, jeg legede med fingrene ved dine skamlæber, som jeg skilte langsomt. Du kunne mærke en finger der legesygt gled rundt på din klitoris, og det virkede som om den ikke ville stoppe.

Her sad du, midt på et værtshus i den indre by, med en finger der legede rundt på din klitoris. Dagens spænding, legens spænding blev hurtigt for meget for dig, og du var klar over at hvis ikke jeg stoppede ville du komme her og nu.

Fingeren stoppede ikke, dit åndedrag blev tungere, ”gå ud på toilettet, tag nederdelen af og vent på mig” igen gjorde du som sagt, om end endnu en grænse blev brudt.

Der gik to minutter så kunne du høre mig komme ind og banke på din dør, du åbnede døren helt op, så jeg kunne se på dig. ”Stil dig med røven mod mig over kummen” igen gjorde du som sagt, og straks efter kunne du mærke min pik stå lige mod dine skamlæber.

Jeg lod pikken glide i bund uden videre dikkedare, og du kunne føle hvordan jeg gled i bund millimeter for millimeter. Jeg trak mig helt ud igen, og pumpede endnu engang min pik helt i bund, du kunne mærke hvordan mine nosse slog mod din klitoris, endnu et par gange og du kom i en orgasme, som du prøvede at tolke så ikke alle på hele værtshuset skulle høre dig gennem den lukkede dør..

Jeg trak mig ud, trak bukserne op og forlod dig, ”Vi ses derinde” jeg var væk.

Du blev nu pludselig opmærksom på lyden fra toilettet lige ved siden af dit, du skyndte dig at tage nederdelen på, hvorefter du nærmest løb ud af toilettet. Du kom ned og satte dig ved mig, let rødmende, imens du prøvede at danne dig et overblik over hvem der kunne have været på toilettet ved siden af os.

Ud af døren fra toilettet kom damen der havde siddet og arbejdet med sin pc, hun kiggede dig direkte i øjnene, med et let smil om munden, kiggede så væk igen og gik op i baren.

Jeg gav dig en hotelnøgle, ”gå op på værelset tag det på det på der ligger på sengen og kun det”

Jeg rejste mig og forlod værtshuset, jeg havde ikke sagt hvornår jeg ville komme, eller om du skulle gå op med det samme, men forventningsfuldt tog du nøgle fra bordet og gik hen til hotellet og op på værelset.

Værelset var indrettet som de nu engang er, en lille gang med indgang til et toilet, et større værelse med en stor seng.

Midt på sengen lå der to sæt silkeremme, med huller til dine hænder, samt en natmaske der kunne lukke alt lys ude. Du tog alt dit tøj af med spænding i hele din krop, du to remmene på, hullerne var så store at du selv ville kunne tage dem af hvis du ville, så du følte dig tryg nok ved denne leg.

Du lagde dig på ryggen på sengen og tog masken over dine øjne, alt blev sort, helt sort..

Du hørte døren blive låst op efter en tid, hvor lang tid der var gået vidste du ikke men det havde føltes som lang tid. Gulvtæppet på gulvet gjorde at du ikke kunne høre hvor jeg var, pludselig kunne du mærke hvordan remmene blev fastgjort til sengestolperne, en efter en, du kunne stadig mærke at du til hver en tid kunne få dine hænder fri.

Du kunne mærke hvordan jeg forsigtigt spredte dine ben, hvordan min tunge langsom gled stykke for stykke op ad dit ben, til sidste nåede min tunge op til din ventende fisse, jeg spredte dine skamlæber for at min tunge skulle få bedre plads til at lege med din klitoris…..

Tungen bevægede sig rundt i cirkler lige omkring din klitoris, den blev suget ind i min mund så den voksede en lille smule mere så din klitoris blev ekstra sensitiv.

Jeg lod mine fingre sprede dine skamlæber endnu mere, så min tunge havde frit spil i din våde kusse. Jeg skubbede forsigtigt dine ben opad, så min tunge kunne lege med både din fisse og med dit anus.

Min tunge gled oppe fra din klitoris, ned igennem dine skamlæber, ned til dit anus, jeg lod forsigtigt en finger lege med dit anus, og mens min tunge legede med din klitoris, lod jeg en finger forsvinde op i dit anus.

Fingeren blev trukket ud imens min tunge stadig legede med din klitoris, to fingre lod jeg forsigtigt presse mod dit anus, og også de forsvandt langsomt op i dig. Du kunne mærke hvordan dit anus blev udvidet, og mine fingres leg, kombineret med min tunges leg, blev næsten for meget.

Pludselig stoppede det, og du følte dig lidt usikker på hvad jeg var i gang med, du kunne stadig intet se, natmasken fungerede  efter hensigten, ikke engang under kanten kunne du se noget. Du følte dig liderlig, og du følte hvordan hele din krop ventede på at der skulle ske noget mere.

Du mærkede hvordan noget blev presset mod dit anus, og noget hårdt blev langsomt ført op i dit anus.

Det virkede som om det var en kegleformet genstand, da du kunne mærke at den blev bredere og bredere efterhånden som den gled op i dig, da dit anus gled over det tykkeste sted på genstanden blev den tyndere igen, hvilket betød at dit anus holdte genstanden på plads.. ”hold kæft hvor ser du godt ud med en anusdildo oppe i dig” sagde jeg.

”Kan du lide det” du svarede hurtigt ”ja” bare for at være sikker på at jeg ikke trak den ud igen. Jeg samlede dine ben og satte mig oven på dine lår, du kunne hele tiden mærke hvordan analdildoen pressede mod dine indre skedevæg, og du følte dig både fræk og liderlig til sprængningspunktet.

Jeg lod mine fingre lege med dine brystvorter, lidt hårdere end du var vant til, men du kunne li det, hele din krop kunne li alt hvad der skete ved dig lige nu.

Jeg lod mig glide langsomt opad din mave, du kunne mærke hvordan min pik dunkede mod dit maveskind, opad til jeg tog dine bryster og maste dem sammen om min pik, jeg slap dine bryster, og kort tid efter kunne du mærke hvordan din kavalergang blev fugtig at olie der landede lige imellem dine bryster, jeg tog igen fat om dine bryster og lod pikke glide i olien imellem dine bryster, frem og tilbage, frem og tilbage.

Du lå med bind for øjnene med hænderne bundet op mod sengegavlen og nød dildoen i dit anus, imens min pik gled imellem dine bryster, da du pludselig mærkede nogen tage fat i dine ben, og sprede dem igen. Du gik næsten i panik, da du ikke vidste hvem der tog fat i dine ben, du kunne regne ud at det ikke var mig, da dette ville være umuligt.

Du nåede lige at tænke at du ville stoppe legen, da en tunge ramte dig lige på klitorissen samtidig med at analdildoen blev trukket lidt ud, og presset ind igen. Du nød alt den opmærksomhed din krop fik, og selv om hjernen fortalte dig at du skulle sige stop nu, sagde du ”ja slik mig for helvede” liderligheden havde overtaget, og selv om du lå her med bind på hænder og bind for øjnene følte du dig ikke utryg, kun liderlig.

Legen med dine bryster, dine brystvorter, dine klitoris dit anus blev for meget, du skreg en orgasme ud i værelset, uden hensyntagen til om nogen kunne høre dig eller ej, det var slet ikke i dine tanker, det eneste der lige nu betød noget var din orgasme, den pulserende kæft der havde overtaget din krop, bølgen der gled over din krop som en høj tidevandsbølge, tungen der legede med din fisse, analdildoen der gled ud og ind af dit anus.

Tungen forsvandt fra din klitoris, analdildoen blev trukket forsigtigt ud af dig, pikken forsvandt fra dine bryster, dine hænder blev frigjort fra sengegavlen, men masken for dine øjne blev ikke fjernet.

Du lå på sengen, nøgen og du kunne mærke den sitrende orgasme der stadig gav dig en følelse af vellyst ikke helt havde forladt din krop endnu.

Du tænkte på om du skulle fjerne masken og se hvem den tredje person havde været, men blev enig med dig selv om at du ikke ville ødelægge legen lige nu, det kunne jo være der kom mere.

Få sex i dag

Der var helt stille i værelset, du kunne ikke høre andet end dit andet lidt tunge åndedrag, ingen stemmer intet åndedrag. En gang imellem lød det som om der blev skrevet på et stykke papir, men ingen stemmer, din nysgerrighed var flere gange ved at tage overhånd, hvem var den tredje person.

”Leg med dine bryster” sagde jeg, og du begyndte stille at kærtegne dine brystvorter, du kunne mærke hvordan din krop reagerede lynhurtigt på din berøring. ”Spred dine ben” du satte fodsålerne i madrassen og spredte dine ben.

Du kunne mærke at der var en der satte sig imellem dine ben, og du kunne høre min stemme oppe ved dit øre hviske ”hvor ser du liderlig ud, leg med dine bryster…. nyd det”

Først en finger, så to fingre så tre fingre forsvandt op i din kusse, da fingrene var helt oppe i dig fandt en tommelfinger din klitoris, du kunne mærke hvordan de tre fingre inden i dig, søgte og fandt punktet inden i dig, det sted der var lidt mere følsomt en resten af dit indre.

Fingrene gled ud og direkte op til punktet igen, hver gang fingrene gled i bund, gled tommelfingeren direkte over din klitoris. Du begyndt at stønne, og bevæge dit underliv i samme rytme som fingrene der gled ind og ud af dig. Du kunne mærke min vægt på madrassen lige ved siden af dit hoved, og da du mærkede min pik glide over dine læber åbnede du munden og lod min pik forsvinde ind i din mund.

Fingrene i dit underliv trak sig helt ud, og gled helt i bund igen, tommelfingeren ramte din klitoris præcist og nu mere krævende, du kunne igen mærke hvordan dit underliv trak sig sammen, og da du hurtigt efter kom i endnu en orgasme kunne du mærke hvordan der nærmest sprøjtede væske ud af din våde kusse, du kunne mærke væsken, og væsken var med til at forstærke din orgasme endnu mere.

Da orgasmen havde sluppet dig, fik du et forsigtigt kys direkte på dine skamlæber, min pik forsvandt fra dig. ” Behold bindet for dine øjne, ind til jeg kommer tilbage” du hørte hvordan der blev rumsteret med lidt tøj, også hørte du døren til værelset blive åbnet og derefter lukket.

Hvor lang tid du lå på sengen vidste du ikke, tidsfornemmelsen forsvandt bag bindet over dine øjne, der kunne være gået et kvarter, der kunne være gået en time, al tidsfornemmelse var væk.

Pludselig kunne du høre døren gå op, lyden alene var nok til at du igen mærkede hvordan din fisse begyndte at snurre af forventning. Du lå helt stille og ventede, imens du kunne høre hvordan døren til toilettet blev åbnet, din forventning blev endnu større da du kunne høre at der blev trukket ud i toilettet og døren igen blev åbnet.

”åh undskyld” lød en kvindestemme fra indgangen til soveværelset, du nærmest rev bindet væk fra øjnene, og foran dig stod der en kvinde og så lidt betuttet ud. Du vidste ikke hvad du skulle sige, du nåede at tænke ”hva faen er han tjekket ud”.

”jeg vidste ikke at der var nogen herinde” sagde stuepigen, ”øhh det er æhh okay” fremstammede du, imens dine øjne søgte efter noget at dække dig med. Dine øjne fandt dynen liggende i en stol over ved vinduet, du var dig meget bevidst om at du sad her nøgen på en seng, det var langt fra det samme som omklædningsrummet i den lokale gymnastiksal.

Du rejste dig for at gå hen og tage dynen, hvor faen var dit tøj, også dit tøj var væk, dine tanker begyndte at gå i panik, havde jeg taget dit tøj, havde jeg tjekket ud.

Stuepigen stod lidt uforskammet og kiggede på dig, imens du fik fat i dynen, og dækkede din krop.

”Nu har jeg slikket din våde fisse, jeg har leget med en DILDO i din røv, også dækker du dig til” sagde stuepigen med et lille smil om munden, imens hun begyndte at knappe sin lille kittel op foran. Du stod måbende og kiggede på hende, imens hun knap for knap langsomt åbnede hendes kittel. De øverste knapper blev åbnet og hendes store bryster blev synlige, hun havde en halv bh på, som støttede brysterne, men som gav frit udsyn til hendes store stive brystvorter.

Du var lettet, det var en del af legen, du var sur, hvordan faen kunne jeg tillade mig det, vi havde ikke snakket om en ekstra ”legekammerat” og slet ikke en kvinde, du kunne dog ikke rigtigt for et ord over dine læber, dine øjne fulgte blot hendes fingre, imens de åbnede en knap mere, en til og en til. Var det virkelig hendes der havde slikket dig, var det virkelig en kvinde der havde leget med analdildoen, og fået dig til at komme så kraftigt.

Dine øjne så hvordan hun åbnede den nederste knap og hvordan hun trak kitlen af.

Foran dig stod en kvinde, iført en sort halv BH, ingen trusser, selvsiddende sorte strømer og en høj hæl.

Hun var lidt mørk i huden, som om hun lige var kommet hjem fra en solferie. Hun var ca. 1.65 høj og hun vejede måske lidt for meget, men hendes vægt var fordelt på hende som over bryster over hofter over røv.

Hun havde en lang, sensuel hals, dybe brune øjne, store læber som var farvet knaldrøde. Du kunne se at hun havde en piercing i sin klitoris. ”Nu er det min tur til at blive slikket” sagde hun og lagde sig på sengen, med røv og fisse helt ned ved enden af sengen.

Lidt perpleks valgte du endnu engang at lege med, hun havde slikket dig, og hun havde været god til det, du var også lidt pirret af ideen om at skulle være sammen med en anden kvinde.

Pludselig gik det op for dig, at du havde set hende før, det var hende forretningskvinden fra værtshuset, du legede med.

Du stillede dig over hendes fisse og lod tungen stille forsvinde ind imellem hendes store dejlige skamlæber, du kunne med to fingre få fat i dem og sprede dem, hvilket du gjorde så du bedre kunne lege med piercingen lige på hende klitoris.

Du lod dine hænder glide opad hendes mave, og dine hænder fandt samtidig hendes bryster, dine fingre fandt hendes brystvorter imens du lod din tunge glide i cirkler over hendes klitoris, der nærmest stod ud af hendes våde fisse, som en strittende lille pik.

Du havde ikke hørt mig komme ind, men pludselig kunne du mærke hvordan min pik blev presset imod din fisse bagfra, og hurtigt efter kunne du mærke min tunge lege med din fisse, og din røv. Du kunne mærke hvordan min tunge begyndte at cirkle rundt på din klitoris som din tunge gled rundt på hendes klitoris. Du kunne mærke hvordan hendes krop tog imod dine kærtegn med en rytmisk bevægelse i din krop. Du var liderlig som aldrig før, at slikke fisse på en for dig fuldstændig ukendt kvinde, ja i det hele taget at slikke en anden kvindes fisse, samtidig med at du kunne mærke min tunge på din klitoris, var skønt du glemte tid og du glemte sted.

Pludselig stoppede jeg bag dig, du kunne mærke min pik glide op i din fisse, du kunne mærke hvordan din skede tog imod mig, hvordan dine skamlæber millimeter for millimeter lod min pik forsvinde op i dig. Jeg pumpede nogle gange frem og tilbage, for også her at stoppe, og trække mig helt ud. Du kunne mærke hvordan jeg lod min pik glide fra din fisse op til din røv, op og ned, for til sidst at stoppe lige ved dit anus.

Alle grænser var brudt, liderligheden havde taget over for fornuften du nærmest skreg ud i rummet ”så knep mig dog i røven for helvede” du havde næsten ikke nået at sige det færdigt før du kunne mærke min pik begyndte at trænge op i dig, du stønnede af nydelse, imens min pik forsvandt langsomt op i dig, dybere og dybere.

Al din koncentration var nu om din røv, og om din tunge som du sørgede for slikkede og sugede det bedste du havde lært. Du lod en hånd forsvinde ned imellem dine ben og fandt mine nosser som du begyndte at massere imens min pik gled langsomt helt ud, og helt i bund igen.

Pludseligt vente kvinden sig på sengen, så hun kom til at ligge med sit hoved imellem dine ben, hendes tunge begyndte at lege med din klitoris, samtidig med hendes hænder havde fat i dine bryster, og min pik stadig var dybt oppe i dig.

Du bøjede dig ned over hende og hurtigt fandt du frem til hendes fisse igen. Hun begyndte at skrige ”jeg kommer, jeg kommer” samtidig med du kunne mærke hvordan orgasmen begyndte at rulle i din krop.

Sekundet før du kom i en alt overtagende orgasme kunne du mærke hvordan min pik eksploderede oppe i dig, du nærmest væltede ned over kvinden i orgasmens vold, og nærmest som var det i det fjerne kunne du hører hende skrige sin orgasme ud, mig brøle min sperm op i dig, imens du selv følte dig, dejlig, beskidt, ligeglad og overglad.

Jeg trak mig forsigtigt ud af dig, og du gled ned og ligge ved siden af kvinden, hun kiggede dig dybt i øjnene, og gav dig et langt lidenskabeligt kys, hendes tungespids legede forsigtigt med din hun trak sig lidt tilbage og sagde ”hej jeg heder Stine” imens hun begyndte at grine, hendes latter smittede og du lo med.

Denne dag var dine grænser blevet rykket, men du var ret sikker på at det ville de sikkert blive igen, og du nød hvert et sekund….

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.