BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Skoleåret var slut. Vi gik alle rundt og ventede i spænding på eksamensbeviserne. Da de endelig kom var vi begge lykkelige. Vi havde bestået med gode karakterer og vel at mærke med papirer fra en anerkendt skole, hvor jeg ville have stået i en anden situation, hvis jeg var havnet på gaden med et stykke papir fra Pastor Bennett’s kostskole.

Fremtiden lå foran os. Vi havde søgt nede i San Francisco, hvor Kelly og Mary kendte mange som kunne hjælpe os, hvis vi kom i problemer.

SEX I DAG?

Det skete mere end en gang at jeg gik i kælderen med Julia og hun lod sig spænde fast til briksen mens jeg tog hende.

En aften havde jeg været inde for at handle. Da jeg kom hjem stod alle 3 kvinder foran mig. “Tom. Vi har i lyset af dine gode resultater besluttet at du fortjener en belønning.”

Efter omklædning til gummi-korsettet gik jeg nedenunder. Jeg lod mig villigt fiksere på briksen. “Tom. I dag skal du have denne isolations-maske på. Masken sluttede tæt om hovedet. Der var åbninger til øjne og mund. Mary og Kelly tog gummihandsker på og begyndte at lade hænderne glide hen over min krop. Jeg stønnede tungt. Det var en herlig følelse. Det stramme korset. Deres hænder. De drillede mine brystvorter. Julia havde også taget gummihandsker på og begyndte at massere min pung.

Kelly gik væk og kom tilbage med et DILDO. “Gæt. Hvor den skal hen?” Den var gudskelov ikke så stor. Hun pressede den i munden på mig. Jeg slikkede den vel vidende at det ville blive lettere at få den ind hvis den var fugtig. Så trak hun den ud igen.

Mary tog en gummi dims på en læderrem frem. Det var en lille pik af gummi. Den stoppede hun ind i min mund og spændte remmen om hovedet. Jeg kunne kun grynte og stønne, ikke tale. Dildoen blev presset mod min ringmuskel og efter lidt modstand gled den ind i mig. Julia begyndte nu at sutte min pik og jeg blev bragt til grænsen til klimaks. Da klemte Kelly mig i brystvorterne og jeg fik udløsning. Julia slugte alle mine safter, mens Mary brutalt udblokkede mig med dildoen. Da den sidste dråbe var suget op af Julia, løsnede de mig.

Så blev det Julia’s tur til at blive belønnet. Hun tog plads på briksen og blev spændt fast. Isolationsmasken som jeg havde fået af blev nu ført ned over hendes hovedet. Gummi-piken blev skyllet af og ført ind i hendes mund. Mary tog vibratoren og begyndte at bruge den på Julia, som allerede så ud til at nyde det. Kelly justerede højden på briksen, så hendes revne var i samme højde som min pik, der så småt var ved at blive stiv over det frække syn af Julia fastspændt i stolen.

“Du må hellere tage et kondom på” sagde Kelly imens hun begyndte at ælte Julia’s små faste bryster. Det lod jeg mig ikke sige to gange. Stønnede lyde kom inde fra masken. Julia’s krop prøvede at bevæge sig, men remmene holdt hende på plads. Jeg lod min pik glide ind i hende. Det kunne hun godt lidt. Mary fortsatte med at bruge vibratoren og Julia’s krop spændte op. Jeg bankede min pik godt op i hendes og at dømme på den undertrykte brummel som kom fra masken, så fik hun en orgasme og der gik kun et kort øjeblik før at jeg fulgte efter og fik udløsning.

Vi befriede Julia og tog et brusebad. Bagefter hjalp de to kvinder os med korsetterne og så var det på med de svære regnfrakker for udenfor var regnen begyndte at stå ned i stimer. Vi gik en lang tur ud til Portage Island på sandbanken. Det var næsten ved at blive højvande da vi var på vej tilbage. Det var godt at vi havde gummistøvler på.

Vi blev optaget på et universitet nede i San Francisco. Jeg havde altid forestillet mig en fremtid indenfor biologi, hvor Julia var mere end matematisk type. Vi fik arbejde på en af de mange skaldyrs-farme, hvor vi gik dagen lang i waders og tog sig af skaldyrene som blev dyrket på nogle stilladser som ofte var under vand, men hvor man kunne bunde, så man kunne vedligeholde anlægget for eventuelle skader foranlediget af flod og ebbe.

Vi søgte efter bolig nær San Francisco, men det var svært. Da var det at Kelly kom til at tænke på at enken efter en af hendes mænds forretningsforbindelser måske kunne hjælpe. Kontakten blev etableret og en måned senere sagde vi farvel til Kelly og Mary som havde været gode værter for os i en svær tid. I årene efter besøgte vi ofte de to kvinder om efteråret og nød de lange spadsereture i skovene og langs havet. Hvad angår vores tid på universitetet, det er en anden historie.

SLUT

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.