BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Den sommer for nogle år siden nu, den sommer der ændrede mig. Jeg læste til min Bachelor i ledelse, og i den forbindelse var jeg heldig at få tilbud om at komme ud på en stor dansk virksomhed og arbejde som teamleder over sommeren, fik tilbuddet fordi min mor arbejde i denne virksomhed, og jeg derfor tidligere tit havde været på arbejdspladsen, min mor arbejde som chefsekretær, men dette i en helt anden afdeling end den jeg skulle arbejde i.

Jeg startede en mandag morgen, og min chef Tom Nielsen viste mig rundt, kunne se at et meget stort antal af hans ansatte var kvinder omkring midten af fyrrerne. De tiltalte ham alle som Hr. Nielsen, hvilket så selvfølgelig også blev min tiltaleform af ham. Han kaldte hele kontoret sammen oppe ved en stor skærm, der var vel omkring 25 mennesker samlet ved skærmen, og de 20 af dem var kvinder. Dette er så Hr. Brandt, han skal fungere som teamleder her over sommeren, og ikke mindst de tre uger hvor jeg også holder ferie. Det kom lidt bag på mig at jeg skulle tiltales, som Hr. Brandt, men jeg kunne egentligt godt lide det.

SEX I DAG?

Kunne hurtigt konstaterer at denne afdeling havde en hel del mere arbejde, og en hel del mere pli end den afdeling hvor min mor arbejdede, hvor det hele ligesom var lidt uformelt, her i denne afdeling, var det meget formelt, og kontrol skulle udvises af lederne i afdelingen, en lille fejl ville kunne koste virksomheden millioner.

Allerede på dag tre kunne jeg på afstand konstatere hvordan en af afdelingens kvinder blev kaldt ind til Hr. Nielsen, og hvordan hun ydmyget kiggede ned i gulvet, inden hun blev hentet og forvist fra bygingen af to af vagterne. Dette betød at der jo kom til at mangle en i afdelingen, men dette fik Hr. Nielsen hurtigt styr på, Marianne som er en af min mors nærmeste veninder, kom til at sidde på den nu frie plads.

Marianne en kvinde som mere end en gang havde været i mine tanker og på mine læber, når jeg kom ud over mig selv, Marianne med de store indbydende bryster, der måske hang lidt for meget, men som så så indbydende ud. Marianne, men den måske lidt for store røv, med den let for tykke mave, Marianne med de fantastiske brune øjne, og de dejlige fyldige læber, de læber der bare ventede på at en pik ville forsvinde ind mellem dem.

Jeg gik hen til Marianne og sagde "hej" hun lysnede lidt op og med et smil svarede hun med sin let hæse stemme "hej, nej hvor sjovt er du også her" hun blev afbrudt af Hr. Nielsen. " Nu kan det godt være at du kender Hr. Brandt, men her i huset er det nøjagtigt sådan du tiltaler ham, er det forstået" Marianne kiggede op på Hr. Nielsen, og svarede let forsagt "Ja Hr. Nielsen"

En uge mere gik, og det var tydeligt at Marianne, var mere end udfordret af hendes nye plads, de nye systemer og den ikke uanselige arbejdsmængde som Hr. Nielsen lagde på hendes bord. Fredagen, ugen efter hun var startet på vores kontor, bad Hr. Nielsen mig om at hente Marianne, da jeg kom tilbage med hende, bad Hr. Nielsen os begge tage plads på hans kontor, jeg satte mig hjemmevandt i en af stolene, men da Marianne gjorde det samme, blev Hr Nielsens stemme kold og hård "Marianne, hvem helvede har bedt dig om at sætte dig" hun nærmest for sammen, og rejste sig hurtigt og lydigt.

"Marianne, du kan ikke finde ud af at benytte systemerne, og du er bagud med dine arbejdsopgaver, det her går bare slet ikke, lige nu vil du få en mulighed for at rette lidt op på denne situation. Hr. Brandt og jeg er på job på Søndag, og hvis du kommer herind og arbejder, når du måske at færdiggøre denne uges opgaver, inden der ligger nye opgaver på dit bord på mandag, hvis du vælger at svare nej, er du fyret, hvad svare du Marianne"

Det er mig en smule uklart hvem der blev mest overrasket over Hr. Nielsens talestrøm, Marianne eller mig, jeg havde ikke regnet med at skulle bruge denne sommersøndag på arbejdet, der var dømt sommer sol og søndag i vejrudsigten, men selvfølgelig hvis Hr. Nielsen sagde jeg skulle komme ville jeg komme. Marianne prøvede spagt at sige at hun havde andre planer for søndagen, hvilket Hr. Nielsen blankt af fejede med "jamen det bestemmer du selv, skal vi ringe efter vagten med det samme" Marianne rettede ind og spurgte hvad tid vi forventede at se hende, Hr Nielsen svarede "Klokken 10. på søndag, og du har lavet kaffen når vi kommer"

Søndag formiddag klokken 10 i 10, var jeg på kontoret, til duften af frisk Kaffe, Hr Nielsen var kommet og sad på sit kontor, jeg kiggede ind forbi med et "godmorgen Hr. Nielsen" "god formiddag Hr. Brandt, i dag skal du se ledelse på et andet niveau"

Jeg tænkte ikke så meget over det, men gik forbi Marianne, med et "godformiddag" hun svarede med et lidt stramt "Godformiddag Hr. Brandt" Jeg lod det i fare, kunne jo godt forstå hun var let klemt over at være kaldt på arbejde på denne måde på en søndag, var jo heller ikke selv, helt tilfreds.

Lod mine øjne glide over Marianne fra min plads, lod mine øjne vandre opad hende, fra hendes let høje sorte sko, hendes bare solbrune ben, til hendes sorte let stramme nederdel, over hendes hvide skjorte, og lod øjnene dvæle let ved hendes kavalergang, inden mine øjne gled over hendes ansigt, og først nu blev jeg klar over hun havde løftet sine øjne, så vi kiggede hinanden direkte i øjnene, jeg lod lidt stædigt mine øjne fastholde hendes, ind til hun kiggede ned.

Et par timer gik sin gang på det ellers stille kontor, inden Hr. Nielsen pludselig kaldte meget bestemt på Marianne, og på mig.

Igen scenen på kontoret, denne gang satte jeg mig, men Marianne havde lært sin lektie, og blev stående, "Det her er bare ikke godt nok" sagde Hr. Nielsen, og pegede ned på en rapport som Marianne måtte have lavet i løbet af de sidste par timer "Det er sjusket, det er sløset og meget langt fra den standart jeg forventer, kan slet ikke se hvad jeg kan bruge dig til Marianne, men måske, måske vi alligevel kan finde ud af noget" det sidste sagde han helt naturligt, Marianne kiggede ned i gulvet og med et tøvende "finde ud af noget" stillede hun det spørgsmål som jeg selv stod og tænkte.

"Marianne, hvis du indvilger i at modtage min straf, ikke bare nu, ikke bare i dag, vil jeg måske kunne finde brug for dig i min afdeling, hvis ikke vil dette være din sidste dag"

Jeg kendte jo Marianne, og vidste at hun ikke ville have råd til at gå arbejdsløs, omvendt nåede jeg også at tænke at Hr. Nielsen nu gik meget langt over hvad han kunne tillade sig.

Marianne svarede noget mere spagt "Jeg vil indvilge i hvad som helst" og som om det var de magiske ord, trak Hr. Nielsen sit bælte ud af hans bukser, og satte sig på sofaen "træk din nederdel op om dine hofter" sagde han og klappede sig samtidig over sin lår, der var slet ingen tvivl om hvad der nu skulle til at ske.

Marianne trak op i sin nederdel, og lagde sig ned over Hr. Nielsens knæ, med hendes frække røv strittende. Hr. Neilsen sagde henvendt til mig "tager du lige den saks" han pegede hen mod bordet, og jeg gjorde som han forlangte. Han klippede Mariannes trusser i stykker i hver side, og fjernede trusserne fra hende, hun lå nu med sin blottede baller, og jeg nåede at tænke at jeg slet ikke havde set det her komme, og hvor tæt jeg havde ramt i mine fantasier om hendes røv.

"Marianne, nu vil du blive tildelt 20 slag med mit bælte, efter hvert slag skal du sige antallet og sige tak Hr. Nielsen, indvilger du" Marianne svarede straks "jeg indvilger Hr. Nielsen"

Bæltet svirpede gennem luften inden det klaskede ned over Mariannes baller der med det samme fik et rødt mærke der hvor bæltet havde ramt, hun ømmede sig højlydt "auu, 1, Tak Hr. Nielsen"

Ved bæltets 7 kontakt med Mariannes hud, sagde hun ingenting andet end en klagende lyd "Nu er jeg jo nød til at starte forfra, men du bliver måske liderlig din so" Hr. Nielsens ord ramte hende næsten lige så hårdt som hans bælte, men resultatet efter endnu et svirp med bæltet var Mariannes stemme der igen talte "1 Hr. Nielsen"

De 20 slag der fulgte talte Marianne ikke forkert igen, da Hr. Nielsen var færdig sagde han til Marianne "Lig dig på knæ foran mig, og tag min pik i din mund" Marianne fumlede lidt med Hr. Nielsens bukser, han hjælp hende med at få dem trukket ned, inden hun tog hans halvstive pik i sin mund, han tog hårdt fat om hendes hår, og lod sin pik forsvinde dybt ned i hendes hals "Jeg vil kneppe din mund, skyde min sperm ned i din hals, og du skal sluge som den som du er" Hr Nielsen sagde ikke andet, men lod sin hånd føre hendes ansigt op og ned over hans nu stive pik. Der gik ikke længe inden Hr. Nielsen skød sin sperm ikke bare ned i hendes hals, men også ud over hans ansigt.

"Fra nuaf kommer du aldrig mere på job, med trusser, aldrig i bukser, og er der nylon på er det selvsiddende, fra nuaf modsiger du aldrig mig eller Hr. Brandt, fra nu af er du kontorets luder, det er det vi kan bruge dig til" sagde Hr. Nielsen, rejste sig og tog sine bukser på, "og gå ud og vask dit ansigt, ved squ ikke hvad du ligner"

Marianne forlod kontoret, og hastede ud på toilettet, syns jeg kunne høre et snøft og se en tåre på vej ned af hendes kind, da hun forlod os.

Hr Nielsen, tog langsomt sit bælte på "har du forstået ledelsesformen i denne afdeling Hr. Brandt" spurgte Hr. Nielsen i et let konverserende toneleje. Jeg svarede ham at det mente jeg at jeg havde "På onsdag starter min ferie og jeg vil ikke acceptere at komme tilbage til et kontor, hvor sløs og slendrian har stået på i tre uger, så jeg regner med dig Hr. Brandt" sagde Hr. Nielsen, og satte sig ned bag sit bord, audiensen var forbi, og jeg fandt min egen plads igen, kunne se hvordan Marianne ømmede sig da hun satte sig på sin plads.

Hen mod 16 tiden kom Marianne hen til mig "undskyld Hr. Brandt, men jeg har en aftale med din mor lidt senere, så jeg tænkte om jeg måtte køre med dig hjem" jeg smilede lidt og sagde "selvfølgelig Marianne, går om en halv time"

Hr. Nielsen gik og 5 minutter efter gik Marianne og jeg, da vi kom ned til bilen åbnede jeg døren for Marianne, og da hun skulle til at sætte sig ind sagde jeg til hende "op med nederdelen, op om hofterne" hun kiggede let usikkert på mig, men trak den op, og sagde "Ja Hr. Brandt" Lod hende sætte sig ind, lukkede døren efter hende, og satte mig ind ved siden af hende. "Nu må du gerne lege med din klitoris, men kun din klitoris" Marianne spredte sine skamlæber og lod fingeren glide over hendes klitoris, efter 5 kilometer bad jeg hende stoppe, men at blive siddende på denne måde, med spredte ben. Da vi kom hjem i vores mine forældres indkørsel, lod jeg Marianne, rette let på hendes tøj, "fra nu af er vi hjemme, og nu er jeg bare Lars igen, først i morgen er jeg igen Hr. Brandt ik" Marianne smilede og sendte mig et af hendes fantastisk blink med sit øje, jo hun havde forstået.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.