BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det hele startede reelt med en chat, en chat med en sød pige, jeg undrede mig en lille bitte smule over hendes sprog når hun omtalte sig selv, men igennem chatten fandt jeg ud af at hun tændte på at blive talt ned til, tændte på ydmygelsen. Chatten udviklede sig langsomt og jeg fandt ud af at der alligevel var noget frækt i at bede hende om at sætter klemmer om hendes vorter på hendes patter, at der var noget frækt i at bede hende om at sætte klemme om hendes kusselæber. Ikke et sprog jeg normalt bruger men her i chatten føltes det så naturligt, selvfølgelig fordi hun tændte på det..

I chatten kom det også frem at hun godt kunne lide at vise sig frem, hun nød når andre kunne se hendes kusse, når andre kunne se hendes hængepatter, og hun nød endnu mere at blive vist frem af en, tanke faldt mig ind, den ene kunne jo være mig. Hun var ret specifik på at det egentligt ikke var sex hun tændte på, men ydmygelsen, og fremvisningen, jeg tænkte måske kunne jeg lege med det.

SEX I DAG?

Jeg skrev til hende om hun ville være med på en lille udfordring, og efter lidt overvejelse sagde hun ja, ja hun ville gerne være med på den lille udfordring, vi aftalte at skulle mødes i Ørstedsparken ved Nørreport kort tid efter, og planen var helt nem, vi aftalte nogenlunde hvor vi skulle sidde på forhånd, tæt på hinanden en ti meters afstand, hendes opgave var så at vise mig det som jeg nu engang besluttede, når jeg sendte hende SMSer undervejs på dagen, uagtet hvad skulle hun vise sig frem.

Dagen kom, jeg havde lidt tilfældigt taget en god mandlig kollega med ned i Ørstedparken til et eftermiddagsmøde, og da vi sad der og snakkede kom hun, stort set på klokkeslæt, hun kiggede rundt og så mig sidde på græsset hun lagde et tæppe ud og sad lidt med front mod os. Hun havde en let sommerkjole på med knapper på forsiden, der gik lidt ned over hendes knæ, samt et par hvide halvhøje sko på, hun bredte tæppet ud, og satte sig, frem med sin telefon, frem med en bog, hun sendte mig et lille smil, som kun jeg bemærkede.

Jeg sendte hende den første SMS som havde ligget klar i min udbakke. ”Hej So, kan du lige vise os din kusse, vil lige se om du har husket regel nummer et, ingen trusser” lidt frækt kunne jeg sidde og se hvor hurtigt SMSen kom frem min telefon til hendes, hun kiggede ned på sin telefon, og nærmest lidt tilfældig spredte hun sine ben lidt mere, så det var helt tydeligt for både mig og min kollega at hun var bundløs, min kollega kommenterede det ”hold da kæft, hun har sgu da ingen trusser på, frækt”, jeg lod som om jeg ikke rigtigt havde bemærket det, mens jeg skrev på den næste SMS.

”Det var godt, din liderlige so, kunne du lide at vise mig din villige kusse” send og igen lidt så jeg lidt fascineret til mens SMSen forlod min telefon og landede på hendes. Hun nikkede nærmest umærkeligt.

”Nu vil jeg have du skal vise os dine trætte hængepatter, et af gangen, men hver gang skal du lige nive dine patvorter stive, og vise os du kan li det” send, mens jeg tog fat på et nyt emne med kollegaen, som havde lidt svært ved at følge med i hvad jeg sagde da han var fanget ind af hende der sad lige der og viste sig frem, og det blev ikke bedre af at hun begyndte at knappe de øverste knapper i sin kjole op. Hun knappede næsten op helt ned til navlen, og lod så kjolen glide lidt til den ene side, så hendes bryst blev mere end tydeligt for os, og højst sandsynligt for en masse andre i parken, hvis de kiggede, hun lod to fingre fange hendes ene brystvorte, drejede den lidt hårdt rundt, og den strittede med det samme lige ud i lufter, hun lod fingrene glide over til det andet bryst og lod fingrene gentage samme manøvre, også den strittede med det samme.

”Liderlig so ?, nu skal du vise os hvor liderlig du er, lad dine fingre glide ned i din kusse, og vis os dine glinsende fingre” send..

Hun kiggede ned på sin telefon, og lod igen kjolen glide op over hendes lår, lod to fingre glide ned mellem hendes ben, hun lod to fingre forsvinde ind mellem hendes smukke skamlæber, og viste fingrene frem mod mig og min kollega ”hun er sgu da fuldstændigt liderlig hende der, skal vi ikke gå over til hende” sagde min kollega, jeg rystede bare på hovedet, hvis hun vil ha noget må hun komme herover, sagde jeg og var helt klar på vores umiddelbare aftale, hun ville vises frem, det handlede ikke om sex som sådan.

Skrev næste sms ”nu skal du lege med dig selv So til du kommer, og når du kommer skal vi se din åbne kusse og dine patter samtidig, og du skal klynke så vi kan høre det”

Hun lod kjole glide lidt længere op, og hun lod hendes fingre lege over hendes fantastiske fisse, smuk så hun ud mens hun gav sig hen, og det var nu helt tydeligt at vi ikke var de eneste der så på hende, og den bevidsthed ramte også hende, hendes kjole åbnede sig over hendes bryst og hun nærmest skreg sin orgasme ud over Ørstedsparken, hun så sindssygt fræk ud, mens hun lå der.

Sendte hende en ny SMS ”om en time vil jeg se dig på Pinden Tøz, hvis du vil vises mere frem, men kommer du der vil du samtidig sige ja til sex, du skal bruges så meget som du aldrig er blevet brugt Tøz, men om du er der bestemmer du selv, og du går bare nu”

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.